Sc Corinthians Paulista Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira Paranaense maçında çıldırdı! Pereira'dan oyuncusuna tokat...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, sarı - lacivertli takımdan ayrıldıktan sonra Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'ın yolunu tutmuştu. Portekizli çalıştırıcı, dün gece oynanan Paranaense karşılaşmasına yaptığı hareketle damga vurdu. Pereira'nın kırmızı kart gören oyuncusu Roni'ye karşı sert tutumu Brezilya'da gündem olurken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. Pereira, futbolseverler tarafından teknik direktör Yılmaz Vural'a benzetildi.

Spor 17-06-2022 07:22

Son dakika: Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın istediği Anderson Talisca için tanıdık bir isimden tarihi çalım!

Son dakika transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nun sona ermesiyle birlikte transfer haberleri de gündeme gelmeye başladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı sıkça anılan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın ise geleceği merak ediliyordu. Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr forması giyen Talisca için ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü...

Spor 07-06-2022 09:27

Son dakika: Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira, Corinthians'ta şov yapıyor!

Sezon ortasında Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalan Vitor Pereira, yeni ekibi Corinthians’ta ise başarıdan başarıya koşuyor. Siyah-Beyazlı ekiple bu sezon 6 lig maçına çıkan tecrübeli teknik adam 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Takımı 13 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Spor 21-05-2022 17:15

Vitor Pereira'nın yeni takımı resmen açıklandı! Görenler hayrete düşüyor...

Brezilya'nın köklü takımlarından Corinthians, teknik direktörlük koltuğuna Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira'yı getirdiğini açıkladı. Futbol kamuoyu tarafından büyük şaşkınlıkla karşılanan bu olay resmen açıklandı.

Spor 23-02-2022 17:51