Vajinoplasti (Vajina Daraltma) Haberleri

Orgazm olamıyorsanız zorlamanın anlamı yok! Daha etkili çözüm sağlayacak bu yolları deneyin

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Cinsel ilişki sırasında kendi aldığınız zevki düşündüğünüz kadar partnerinizi de düşünmeniz gerekiyor. Özellikle kadınlar cinsel ilişkiden istenilen zevki almakta zorluk çekiyor. Orgazm olmak için yaşanılan baskılar bu konudan daha fazla uzaklaşılmasını sağlıyor. Ancak orgazm için yapmanız gereken bazı basit hamleler ile yaşadığınız zevki zirveye çıkarabilirsiniz.

Haber 26-09-2022 08:58

Labioplasti ile birçok problem tedavi edilebilir! Labioplasti nedir, faydaları nelerdir?

Bazı kadınlarda labiaların sarkmasına veya büyümesine neden olan doğuştan gelen durumlar vardır. Sarkma veya genişlemiş iç dudaklar ayrıca yaralanma, hormonal değişiklikler, kilo kaybı ve yaşlanmadan da kaynaklanabilir. Birçok kadın hamilelik ve doğum sırasında labiada değişiklikler yaşar. Bazen bu değişiklikler geçicidir, ancak labia her zaman normale dönmez. Bu nedenle doğumdan sonra labioplasti ameliyatına ihtiyaç duyulabilir.

Kadin 19-04-2022 15:32

Genital bölgede bozukluk, kadınların psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç, genital bölgede deformasyon olması durumunda kadınların psikolojisinin olumsuz yönde etkilendiğini, karşı cins ile olan ilişkilerinde de sorunlar yaşanabildiğini kaydetti.

Kadin 27-10-2021 17:36