Yasak Elma Kumru Haberleri

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Fox Tv'nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Kumru Yıldırım' karakteriyle büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni projesi Hudutsuz Sevda dizisi için hazırlık yapan güzel oyuncu imajını da yeniledi. Ünlü oyucunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 02-08-2023 17:11

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz hayranlarına ateş püskürdü! Rahmetli dedemin adına hesap açıp...

Biran Damla Yılmaz sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu kendisine ulaşmak için babaannesi ve merhum dedesinin hesaplarını kullanan fanlarına isyan etti.

Magazin 25-07-2023 23:05

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın annesi evlendi! Annesiyle benzerliği dikkat çekti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Kumru karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Biran Damla Yılmaz'ın annesi önceki gün nikah masasına oturdu. Annesini özel gününde yalnız bırakmayan güzel oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin annesiyle benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-06-2023 16:17

Yasak Elma'nın yıldızı Biran Damla Yılmaz depremzedeler için seferber oldu! Eda Ece de destek verdi

Türkiye 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş depremiyle sarsıldı. Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilimizde büyük hasarlara neden oldu. Ünlü isimler ve vatandaşlar depremin yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Yasak Elma oyuncusu Biran Damla Yılmaz da, depremzedeler için adeta seferber oldu...

Magazin 11-02-2023 11:34

Yasak Elma Kumru

Yasak Elma Kumru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasak Elma Kumru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasak Elma dizisindeki Kumru karakterinin çok beğenilen kombinlerindeki o kıyafetler

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'ın şık kombini oldukça dikkat çekti. Sosyal medyada hayranları güzel oyuncuya ve kıyafetlerine övgüler yağdırdı. Yeni bölümde sade ve şık bir kombinle karşımıza çıkan Biran Damla Yılmaz'ın giydiği kıyafetler ilginizi çekiyorsa doğru yerdesiniz. Sizler için Kumru karakterinin kıyafetlerini araştırdık, uygun fiyatlı muadilleri de en sona eklemeden geçmedik.

Magazin 27-09-2022 13:51