Yemek Tarifleri Haberleri

'Foşur foşur' ceza ödedi! Ceza miktarı sosyal medya fenomeni Cem Özkök'ü isyan ettirdi

Sağlıklı beslenme tarifleri ve yaptığı temizlik videolarıyla adı ‘foşur foşur abi’ye çıkan sosyal medya fenomeni Cem Özkök’e hiç beklemediği yerden ceza geldi. Ödediği meblağı ve sebebini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-07-25 16:59:52

'Çingene' işkencesi! Karısını boynu ve ayaklarından bağlayıp dövdü: Sigara yakarak acı çekmesini izledim

Muğla'da eşi Melek Başkan'ı boynu ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darp eden Soner Başkan, gözaltına alınıp tutuklandı. Başkan, ifadesinde eşinin kendisine çingene dediğini ve bu duruma çok sinirlendiğini iddia etti. Başkan, "Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su istedi, vermedim." diye konuştu.

Haber 2024-07-23 15:37:39

Serinleten lezzet: Diyetisyenden yaza özel sağlıklı smoothie tarifleri!

Yaz aylarıyla birlikte gelen tatil dönemlerinde daha fazla kilo alımı olabiliyor. Evde doğal malzemelerle hazırlayabileceğiniz buz gibi smootihe tarifleriyle serinlerken zayıflayabilirsiniz. Uzm. Diyetisyen Esra Öztürk yaz ayına özel; yaz meyveleriyle evde yapılabilecek, serinletici ve doğal içecek tarifleri verdi. Katkılı içeceklerden her yaşta uzak durulması gerektiğine değinen Uzm. Dyt. Esra Öztürk, şekerin olumsuz etkilerini de anlattı.

Yemek 2024-07-23 15:31:38

Özbek pilavı tarifi: Özbek pilavı nasıl yapılır?

Adı memleketinden gelen Özbek pilavı, hem lezzeti ile hem de pratik birkaç aşamadan oluşan yapımı ile birçok mutfakta pişen bir yemek. Siz de aşağıda yer alan tarife göre enfes bir Özbek pilavı hazırlayabilir, bu pilavı afiyetle tüketip yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 2024-07-22 21:14:07

Yüksük çorbası tarifi: Yüksük çorbası nasıl yapılır?

Öğünleriniz ya da yemek davetleriniz için farklı bir çorba tarifi arıyorsanız yüksük çorbası tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Mersin ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş bir lezzet olan yüksük çorbası enfes bir çorba olmasının yanı sıra çok da doyurucu.

Yemek 22-07-24 20:51

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber 22-07-24 09:04

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen'e tepki yağıyor: Gelin Çeşme'ye, kazığı yiyince soluğu Barselona'da alırsınız

Sosyal medya Yunan adaları çıkışı üzerine hukukçu ve avukat Prof. Ersan Şen'i topa tutuyor. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla adalardaki yemek fiyatları Türkiye ile karşılaştırılmaya başlamıştı. Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca tepkiler gecikmedi. Şen'in "Hasan Usta" tespitine kullanıcıların birçoğu katılmadı.

Haber 21-07-24 09:37

Restoranlarda yayın açıp bedava yemek yiyordu! TikTok ünlüsü Berivan kovulunca çılgına döndü

Kafe ve restoranları gezip reklam teklif ederek çoğu kez ücretsiz yemek yiyen TikTok ünlüsü "Berivan" bu kez çılgına döndü. 'berivans_34' kullanıcı adıyla tanınan kadın restorandan kovulunca öfkesine hakim olamadı. O anlar canlı yayına yansıdı, sosyal medyada yorum yağdı.

Trend 21-07-24 08:45

Sonunda bu da oldu! Sosyal medya canlı yayınında mukbang yapan fenomen aşırı yemekten etkilenerek hayatını kaybetti

Çin'de popüler bir sosyal medya yayıncısı canlı yayın sırasında mukbang yaparken aşırı yemek yemekten etkilenerek hayatını kaybetti. O anlar saniye saniye kameralara yansırken olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Trend 19-07-24 13:41

Tek belirtisi yüksek sesle şarkı söyleyememekti! 6 ay sonra hayatını kaybetti... Karaokede aniden sesi kısıldı

45 yaşındaki ismi açıklanmayan bir hasta bir gün arkadaşlarıyla birlikte gittiği karaoke eğlencesinden sonra yüksek sesle şarkı söyleyemediğini ve tiz notalara çıkamadığını fark etti. Hastanenin yolunu tutan adam yemek borusu kanseri olduğunu öğrendi ve 6 ay içinde hayatını kaybetti.

Trend 18-07-24 14:18

'Çok değerli! Yiyen tekrar yemek ister' Üretmeye başladı, ciddi kazanç elde etti! Yoğun talep var

Türkiye’nin üretim merkezlerinden Mersin’in Erdemli ilçesinde yaklaşık 12 dönüm bahçesinin yaklaşık 8 dönümünde açık alanda çarkıfelek veya aşk meyvesi olarak bilinen passiflora yetiştiren üreticinin yüzü güldü. Hasadı başlayan ve kilogramı 100 ile 125 TL arasında satılan ürüne talebin yoğun olduğu belirtildi. Yurt dışında yaşayan müşterilerden biri ise "Bu meyveyi çok seviyorum. Bunlar çok çok değerli meyveler. Yiyen tekrar tekrar yemek ister" ifadelerini kullandı.

Finans 18-07-24 10:53

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Evde Hindistan cevizli dondurma tarifi: Evde Hindistan cevizli dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamak için yapılacak en keyifli ve lezzetli şeylerden biri dondurma yemek olabilir. Hazır olarak dondurma almak istemeyenler evde kendi dondurmalarını kendi yapmayı tercih edebilirler. İşte hem yapımı kolay hem de çok lezzetli evde Hindistan cevizli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 01:43

Sadece yüzde 10 indirim yapabilmişlerdi! Pahalı fiyata ‘araştırıp ucuzunu bulun’ önerisi… Esenler ve Bebek örneği dikkat çekti

Bodrum, Çeşme fahiş fiyatlar nedeniyle bu yaz bomboş kaldı. Ancak büyükşehirlerde de fiyatlar çok farklı değil. Vatandaşlardan tepki gören restoran ve kafeler yaptıkları zamma karşın sadece yüzde 10’luk indirim yapabildiler! Maliyetler sebep gösterilirken yüksek fiyatlar için adımı da tüketiciden bekleyen sektör temsilcileri, turistik yerlerin her zaman daha pahalı olacağını, tüketicinin bütçesine göre yerlerde yemek yemesi gerektiğini dile getirdiler ve ‘araştırın’ önerisini sundular…

Finans 15-07-24 11:19

Küçük bir kız ve kurye arasında yaşanan ilginç diyalog! Sosyal medyada gündem yarattı: Nerede kaldın açlıktan öldüm ya

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ailesi tarafından yemek siparişi verildikten sonra kuryeyi kapının önünde bekleyen küçük kız, "Nerede kaldın açlıktan öldüm ya" diyerek sitem etti. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trend 12-07-24 10:28

Türkiye'nin konuştuğu küçük Tunahan'ın durumu endişe verici: O gece köpek gördüyse lambayı söndürmüyor, arkadaşlarından kaçıyor

Türkiye başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Tunahan'ı uzun süre konuşmuştu. Tunahan 15 ameliyatın ardından taburcu edildi; yürüyüp konuşabiliyor, yemek yiyebiliyor ancak yaşadığı ağır travmanın yarattığı sonuçlar endişeye neden oldu. Tunahan şimdi ziyaret gelen arkadaşlarından kaçıyor, ailesinin anlattığına göre herkesten korkuyor ve genel olarak agresif bir ruh halinde. Kaygılandıran durumu ailesi anlattı.

Haber 10-07-24 16:17

Saniye saniye canlı yayında! Sosyal medya fenomeni sokakta yemek yediği sırada saldırıya uğradı... Kimse bunu beklemiyordu

Tayland asıllı Fransız içerik üreticisi JustKeth, İtalya'nın Venedik kentindeki seyahatini anlatmak için Twitch'te yayın yaparken sokak ortasında sandviç yediği sırada hiç beklemediği bir saldırıya uğradı. Martı sürüsünün bir anda yemeğine saldırması üzerine şaşkına dönen fenomen isim dışarıda asla yemek yememesi gerektiğini takipçilerine anlattı.

Trend 10-07-24 11:04

Barış Yılmaz Alper'in paylaşımı gündem oldu! Yıllar önceki fotoğrafı yeniledi

Ortaya koyduğu başarılı futboluyla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz'ın babasıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Bir restoran babasıyla yemek yedikleri anı paylaşan Yılmaz, yıllar önceki fotoğrafı yeniledi.

Spor 09-07-24 22:49

En kolay tatlı: Bisküvili pasta tarifi! Yedikçe yediren bisküvili pasta nasıl yapılır?

Bisküvili pasta en kolay tatlı tarifleri arasında yer alıyor. Az malzemeli olan bu tatlı hızlıca hazırlayabiliyor. Özellikle çocukların bayılarak tükettiği bisküvili pastayı yetişkinler de bir o kadar seviyor. Bu enfes pastanın yapımı için bisküvi ve kakaolu muhallebi bir cam kaba kat kat dizilerek yapılıyor. Bisküvili pasta yapımının detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yemek 09-07-24 15:02

İzmirli Seçil Erzan vakasında akılalmaz itiraflar! Yüksek mevduat sahiplerini hedef almış: Çırpındıkça bataklığa saplandım

Seçil Erzan vakası ikinci kez İzmir'de patlak vermişti. Bornova'da Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı öne sürülen, intihar girişiminde de bulunan banka şube müdürü Hatice Ö. (48) şimdi de yemek yemeyi reddediyor. Psikiyatri servisinden çıktıktan sonra bir bir akılalmaz itiraflarda bulunan müdürü "Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım" dedi.

Haber 08-07-24 11:36

İstanbul Küçükçekmece'de restoranda silahlı saldırı! Bir kişi ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece'de arkadaşları ile bir restoranda yemek yiyen kişi husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Başına ve omzuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekipler kaçan şüpheli için arama çalışması başlattı.

Haber 08-07-24 01:05

Uzayda yaşam: Astronotlar uzayda nasıl uyur, nasıl yemek yer? Astronotlar uzayda tuvaletini nasıl yapar?

Herkes, uzayda yer çekimi olmadığını bilir. Uzayda ne yukarı ne de aşağı kavramları geçerlidir. Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki astronotlar, sabit bir nesneye tutunmadıkları zaman istasyon içinde süzülürler. Uzaydaki düşük yer çekimi ortamında günlük yaşamsal ihtiyaçları karşılamak oldukça zorlu bir görevdir. Bu durumda, insanların günlük yaşamda yaptıkları normal şeyleri uzayda nasıl gerçekleştirdikleri merak konusudur. Peki, astronotlar uzayda nasıl yaşar?

Haber 05-07-24 21:34

Haziran ayının mutfak kategorisinde en çok satan ürünleri

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler, işlerini kolaylaştıracak pratik ve kullanışlı ürünler mi arıyorsunuz? Sizin için geçen ayın mutfak kategorisinde en çok satan ürünlerini derledik. Hem zamandan tasarruf sağlayan hem de yemek yapmayı daha keyifli hale getiren bu ürünlerle yaz mevsiminin tadını çıkarabilirsiniz. İşte, mutfak kategorisinde hayat kurtaran en popüler ürünler!

Yemek 05-07-24 11:17

Kadın yolcular arasında saç saç baş başa kavga çıktı! Birbirlerinin üzerine çıkıp yerlerde sürüklendiler... Diğer yolcular ayırmakta zorluk yaşadı

Orta Amerika'daki bir yolcu gemisinden yaşanan kavga kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sabah erken saatlerinde geminin yemek bölümünde kadın yolcular arasında çıkan kavga bir anda şiddetlendi. Yolcular tekme tokat birbirlerine girerken yerlerde sürüklenenler de oldu.

Trend 04-07-24 15:11

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullar da ücret tarifelerini açıkladı

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullarda ücret tarifelerini açıkladı. Ancak açıklanan fiyatları ne vatandaşlar ne de öğrenciler beklemiyordu. Okul ücretine bir de servis, yemek ve kitap da eklenince bir öğrencinin özel okul ücreti 1 milyonu aşıyor.

Haber 04-07-24 13:25

İstanbul'da lüks restoranda yemek yiyen Arap iş insanları kabus yaşadı! Arap marap anlamam ben, Türkiye lan burası

Kayseri ve Suriye'de yaşanan olaylardan sonra bir de dün İstanbul'da Arap iş insanlarına yönelik bıçaklı saldırı girişimi gerçekleşti. Lüks restoranda yaşanıp kameraya yansıyan girişimde eli bıçaklı Türk vatandaşı "Arap marap anlamam, Türkiye lan burası!" diyerek masadaki Arap iş insanlarına bıçak sallayıp küfürler savurdu. Şahıs tutuklandı.

Haber 02-07-24 14:24

Düğünde takı olarak takıldı! Kilosu 300 bin lirayı buluyor

Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen; "Dünyanın en pahalı baharatı" olarak anılan ve boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda sektörü gibi birçok alanda kullanılan safran, bu kez düğünde takı oldu. Safran bitkisinin kilosu 300 bin lirayı buluyor.

Haber 30-06-24 11:56

Foyası ortaya çıkan şüpheli şimdi de yemek yemiyor! Vurguncunun tüm mal varlığına el konuldu

Yüksek kar vaadiyle yapılan dolandırıcılıklar Türkiye'de gündem olmaya devam ediyor. Son olarak İzmir'de Seçil Erzan vakasının aynısı yaşandı. Bu kez başrolde Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. yer alıyor. Foyası ortaya çıkan şüpheli önce intihar girişiminde bulundu, sonra gözaltına alındı. Şimdi ise yemek yemeyi reddediyor. Öte yandan tüm malvarlığına da el konuldu.

Haber 29-06-24 10:46

Askıda ekmek, askıda yemek derken... Şimdi de onun için başladı! 'Herkes göğsünü gere gere gelsin yesin'

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, askıda ekmek, askıda yemek ve askıda kırtasiye derken, şimdi de askıda dondurma uygulaması başlatıldı. Ören Meydanında yiyecek servisi yapan Adem Teslim askıda dondurma uygulamasını başlattı.

Finans 28-06-24 13:45

BİM'e Stanley Yemek Termosu geliyor! 28 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 28 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da yok yok! Stanley yemek termosundan kamp sandalyesine, katlanır bisikletten pratik mutfak gereçlerine onlarca ürün uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 28-06-24 12:05

Ankara'da CHP kulislerini karıştıran yemek! Mansur Yavaş hamlesi Özgür Özel'e mesaj Kılıçdaroğlu iddialarına yanıt geldi

Ankara'da Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya geldiği yemek CHP kulislerini karıştırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun temaslarıyla ilgili yeniden genel başkanlığa aday olacağı iddiaları geniş yankı uyandırdı. Hem Kılıçdaroğlu'nun hem Özel'in kurmaylarından iddialara yanıt geldi.

Haber 28-06-24 09:39

Mide üşütmesi neden olur, en çabuk nasıl geçer? Mide üşütmesi belirtileri ve tedavisi

Mide sindirim sistemimizin en önemli organlarından biridir. Yemek borusunun hemen altında yer alan mide, yiyecekleri kimyasal ve mekanik olarak parçalayarak sindirim sürecini başlatır. Mide sağlığı, genel sağlığımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Mide rahatsızlıkları, yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Mide üşütmesi de bu problemlerden birisidir.

Haber 27-06-24 12:03

Artık simit yemek de hayal oldu! 499 TL'lik simit tabağı sosyal medyada olay yarattı: 5 kişilik aile gitsen maaş bitti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde simitin sunum şekliyle birlikte fiyatı çok konuşuldu. Kaşar peyniri, domates, yumurta ve az miktardaki pastırmadan oluşan simit tabağının 499 TL'lik fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Kullanıcılar o anları yorum yağmuruna tuttu.

Trend 27-06-24 11:31

Yok böyle lezzet: patatesli pide tarifi! Kolay patatesli pide nasıl yapılır?

Patatesli pide tarifi ile evde kolaylıkla yapabileceğiniz lezzetlerden biri. Deneyen herkesin tekrar tekrar yemek isteyeceği patatesli pide tarifi için ilk olarak mayalı hamur hazırlamanız gerekiyor. Daha sonra leziz patatesli iç harçla buluşan hamurları fırına atın ve işte bu kadar! Peki, evde kolay patatesli pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 26-06-24 15:27

Yemek yok kuru pasta var! İhracatçıya tasarruf talimatı: Ticaret Bakanlığı'ndan yazı gitti

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Ticaret Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir adım geldi. İhracatçılara genelge yollayan bakanlık tüm detayları ile alınacak tedbirleri sıraladı. Genelgede organizasyonlarda çay, kahve ve kuru pasta dışında ikramda bulunulmaması istendi.

Finans 26-06-24 14:08

Instagram Reels seslendirme: Reels nasıl seslendirilir? Reels'ta seslendirme nasıl yapılır?

Mirçok kullanıcı, Instagram'da video paylaşmaktadır. Platform, dikey formatta çekilmiş videolara ise "Reels" adını vermektedir. Blog yazarları, bilgi içeriği oluşturanlar, yemek tarifi paylaşanlar ve birçok diğer kişi de Reels videoları paylaşır. Peki, Instagram Reels videolarında seslendirme nasıl yapılır?

Haber 25-06-24 19:07

Sıcak havada bu hatayı sakın yapmayın! Zararları saymakla bitmiyor

Sıcak havada çok hızlı içilen soğuk suyun mide ve bağırsak rahatsızlıklarına yol açabileceğini belirten Prof. Dr. Vedat Göral, “Soğuk suyu hızlı içmek, yemek borusunda kasılmalara ve rahatsızlığa yol açabilir. Gastrit ve ülser hastalığı olanlarda soğuk su içilmesi, mide asidini arttıracağı için midede aşırı gaz, kramp şeklinde ağrı, yanma ve mide rahatsızlıklarının artmasına neden olur” dedi.

Haber 25-06-24 07:28

Avukatın soluk borusuna yemek kaçtı... Başsavcı Heimlich manevrasıyla kurtardı

Bursa'da, soluk borusuna yemek kaçan 79 yaşındaki avukat Güner Elçin'i, Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Elçin, ocak ayında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Erinç Sağkan tarafından meslekteki 50'nci yılı onuruna berat almıştı.

Haber 24-06-24 15:02

Kaçamak muhallebi tarifi: Kaçamak muhallebi nasıl yapılır?

Canı tatlı çekenlere ama diyetinden de taviz vermek istemeyenlere özel bir tarifimiz var: Kaçamak muhallebi tarifi! Bu tarifle hem tatlı ihtiyacınızı gidereceksiniz hem de ister öğünlerde, isterseniz yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz bir tatlı hazırlayacaksınız. Afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:51

Bursa'da nefes borusuna yemek kaçan avukatı, başsavcı Heimlich manevrasıyla kurtardı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde tayini çıkan müdür ve yardımcısı için düzenlenen yemekte, soluk borusuna yiyecek kaçan avukat, başsavcı tarafından Heimlich manevrasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 24-06-24 12:49

İstanbul Boğazı'nda menemen yemek istedi! 18 bin TL'lik fiyatı görünce şaşkına döndü...Sosyal medya inanmak istemedi: 18 bin TL'yi yerim daha iyi

TikTok'ta 'yunusemreozhann' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi İstanbul Boğazı'nda kahvaltı yapmak isterken fiyatları görünce şaşkına döndü. Menemenin fiyatının 18.900 TL olduğunu görünce o anları sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları fiyata inanmadı.

Trend 23-06-24 08:56

Zeytinyağlı bamya tarifi: Zeytinyağlı bamya nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarında yeri olan, kökeninin Afrika topraklarına dayandığı bilinen bamya çok fazla tercih edilen bir yemek olmayabilir. Ancak birçok kişinin favorisi olan bu yemeği sevmeyenler aslında iyi bir tarifle yememiş olanlar olabilir. İşte sevmeyene de bamya yedirecek bir zeytinyağlı bamya tarifi!

Yemek 21-06-24 18:52

Önce Türk döneri şimdi de Maraş dondurması... IShowSpeed'in dondurma sınavı gündem oldu

Yediği Türk dönerinden sonra şimdi de dünyaca ünlü Youtuber IShowSpeed, Maraş dondurmasını denemek istedi. IShowSpeed'in dondurmayı yemek için dondurmacıyla verdiği mücadelenin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Manşet 20-06-24 18:33

AK Partili vekile canlı yayında Diyanet’in ABD’deki oteli soruldu: “O konuda bilgim yok! Bırakın artık bunu, bu geçti!”

Önce lüks arabalar ardından yemek listesi derken Diyanet İşleri Başkanlığı bu kez ABD'deki mal varlığıyla tartışmaların orta noktasında yer aldı. Gazeteci Mustafa Balbay, AK Partili Mehmet Şahin'e Diyanet sorusunu yöneltince Şahin sinirlendi. 'Bırakın bu işleri' diyen Şahin, Balbay'a cevap olarak 'O konuda bilgim yok' dedi.

Manşet 20-06-24 12:34

Fabrikada yemek yiyen 15 işçi hastanelik oldu! Korkunç iddia... Tuz yerine bakın ne atmışlar

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki bir balık fabrikasında yemeklere yanlışlıkla tuz yerine çamaşır sodası atılınca 15 işçi zehirlendi. Gıda zehirlenmesinden şüphelenilen 15 işçi hastaneye başvururken işçilerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber 20-06-24 11:55

Yemek yerken gelen beklenmedik misafir şaşkına çevirdi! Elindeki sandviçi böyle kaptı... Yeni fobi yükleniyor

Japonya'da çekildiği söylenen ve sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde yemek yiyen bir adamın sandviçini yırtıcı bir kuş çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi yorum yağmuruna tuttu.

Trend 20-06-24 07:46

Efes Antik Kenti'ndeki görüntüler tartışılmaya devam ediyor! Bu kez İzmir Marşı'yla gönderildiler... Türklere kapatılınca tepkiler gecikmedi

Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti’nde düzenlenen özel etkinlik protesto edildi. Bir gemiyle gelen yabancı turistler için Celsus Kütüphanesi kapatıldı ve yemek organizasyonu düzenledi. Yapılan 'özel etkinlik' nedeniyle bireysel olarak gelen ziyaretçilerin alana alınmaması İzmir Marşı'yla protesto edildi.

Trend 19-06-24 10:46

Tatil öncesi detoks kampına gitmişti! Farah Zeynep Abdullah bikinili görüntülendi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz aylarda detoks kampına gitmiş ve 4 gün boyunca yemek yemediğini söylemişti. Farah Zeynep tatil sezonunu Türkbükü'nde açtı. Ünlü oyuncu bikinili görüntülendi.

Magazin 19-06-24 08:45

Eylem Tok ve oğlunu Türk kurye mi yakalattı? Kritik davaya saatler kala yeni gelişme

Bugün hakim karşısına çıkacak olan Firari Eylem Tok ve oğlunun yakalanışına ilişkin kamuoyunda çarpıcı bilgiler yer aldı. Firarilerin sık sık dışarıdan yemek söylemelerinin yakalanma sürecini hızlandırdığı ve bir Türk kuryenin ihbarıyla yakalandığı iddia edildi. İbrahim Haskoloğlu ise iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Bu haberler tamamen asılsız. Yakalayan polis departmanıyla görüştüm" ifadelerine yer verdi.

Haber 18-06-24 13:35