Yemek Tarifleri Haberleri

Kalabalık sofralar için ailecek hazırlayabileceğiniz yemek tarifleri

Kalabalık sofralar, sevdiklerimizle bir araya gelip birlikte keyifli vakit geçirebileceğimiz, muhteşem lezzetlerin paylaşıldığı özel anlardır. Bu tarifler, aile büyükleri ve gençler tarafından birlikte hazırlanabilecek, sofraları şenlendirecek ve bağları güçlendirecek lezzet dolu seçenekler sunar. İster geleneksel Türk mutfağından, ister dünya mutfaklarından olsun, her damak zevkine uygun tarifler bulunur. Hazırsanız, birlikte bu muhteşem yemekleri hazırlayalım!

Yemek 12-02-2024 23:14

EN İYİ TAVUKLU MAC&CHEESE TARİFİ! Yemeye doyamayacaksınız

Mac&Cheese son döneminin belki de en popüler yemeği. Özellikle gençler arasında sıkça tüketilen yemek bir Amerikan kültürü ürünü. Süt, peynir ve makarnanın birleşiminden oluşan yemeğin müdavimleri epey çok. Tavukla da birleşince tadından yenmez bir hal alıyor. Peki Tavuklu Mac&Cheese nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 01-02-2023 10:58

Airfryer çıtır tavuk tarifi tavuğun en pratik hâli: Airfryer'da çıtır tavuk nasıl yapılır?

Genellikle kızartılarak hazırlanan çıtır tavuk lezzetli ve pratik bir yemek olarak oldukça popülerdir. Kızartılarak yapılan çıtır tavuğa daha sağlıklı bir alternatif sunan airfryer ile daha az yağlı ve sağlıklı olarak hazırlanabilir. Airfryer'da çıtır tavuk yapmak lezzetli bir yemek hazırlamak için harika bir yöntemdir. Bu tarif sayesinde tavuk göğüs filetolarını kullanarak kolayca çıtır tavuk pişirebilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:48

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenlere müjde! Her güne ayrı tarif! İşte 14 Aralık yemek menüsü

Pratik, kolayca hazırlayabileceğiniz yemek tarifleriyle sizi bugün ne pişirsem düşüncesinden kurtarıyoruz. Birbirinden leziz tariflerle yine sizlerleyiz. Lezzetli çorbalardan ana yemeklere, salatalardan tatlılara işte günün menüsü!

Yemek 14-12-2022 17:23

Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yemek Tarifleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryer ile kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem lezzetli hem sağlıklı tarifler

Son günlerde en popüler mutfak aletleri arasında bulunan airfryer, mutfakta harcanan süreyi minimuma indirirken aynı zamanda inanılmaz lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Normalden çok daha kısa bir sürede yemek hazırlamanızı sağlayan bu cihazla hazırlanan tarifler, az yağlı olduğu ya da hiç yağ içermediği için son derece sağlıklı. Birbirinden leziz yemekleri dakikalar içerisinde hazırlamanızı sağlayan airfryer ile birbirinden farklı tarifler denemeye ne dersiniz?

Yemek 31-10-2022 17:09

İmam bayıldı nasıl yapılır? Nefis imam bayıldı tarifi

Patlıcan hem faydaları hem de lezzetiyle birlikte birçok kişi tarafından oldukça seviliyor. Patlıcan kullanılarak çok çeşitli yemekler yapılabiliyor. Bu yemekler arasında bulunan ve sevilerek tüketilen imam bayıldı yemeğinin tarifi için doğru adımları izlemek gerekiyor. İmam bayıldı nasıl yapılır diye düşünüyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 08-08-2022 11:10