Yeni Harry Potter Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek Haberleri

MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi! Ne zaman uygulanacak? Randevuya gidilmezse...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Randevuların iptal edilmesi halinde boş kalan kapasitenin bekleyen diğer hastalar için kullanılmasını amaçlayan yeni sistem hakkında merak edilen birçok konu var. "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek? gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. İşte yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları!

Haber 2024-05-10 11:35:55

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 2024-03-12 15:46:13

Gupse Özay'ın Lohusa filminin galası yapıldı! Lohusa filmi ne zaman vizyona girecek?

Deliha, Eltilerin Savaşı ve Görümce filmleriyle komedi dalındaki rüştünü ispat eden Gupse Özay yeni filmi 'Lohusa' ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu ve senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filminin galası tamamlandı. Filmin 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 2024-01-17 15:38:41

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için yeni fırsat! Emekli olmak isteyenler dikkat: Yaş, prim, gün tablosu sil baştan

EYT'nin ardından kademeli emeklilik müjdesi geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Finans 2024-01-10 14:15:50

Diğer Haber Etiketleri

MHRS randevu hastane Super Mario Bros lohusa gupse özay barış arduç EYT kademeli emeklilik tablosu erken emeklilik erken emeklilik şartları torba yasa sigorta karakteri Oyuncu bihter Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ Netflix Aşk-ı Memnu dizisi aşk-i memnu amanda kolpaçino Şafak Sezer Aydemir Akbaş Ali Çatalbaş serkan şengül naim süleymanoğlu cep herkülü: naim süleymanoğlu barbie harry potter TRT 1 ünlü şarkıcı Dua Lipa Margot Robbie Ryan Gosling fox tv ele sevgilisi turu şirinler 2 Şirinler aktan celal ile ceren FOX Şahan Gökbakar Ezgi Mola gupse görümce atv yayın akışı anne film festivali Merve Dizdar Nuri Bilge Ceylan nuri bilge ceylan filmleri Cannes Film Festivali Christopher Nolan christopher nolan film Oppenheimer filmi Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize filmi 7. koğuştaki mucize sinema Daniel Radcliffe Pınar Yargı dizisi Kaan Urgancıoğlu Pınar Deniz Animasyon animasyon çizgi film recep ivedik 6 TV8 Recep İvedik sözleşmeli personele kadro Bursa Bülbülü filmi Disney Plus Ata Demirer konut faiz Neşeli Günler filmi show Münir Özkul Adile Naşit Hukuk Garip Bülbül: Neşet Ertaş filmi Neşet Ertaş avatar avatar 2 avatar 3 avatar 4 avatar 5 film Rusya Ukrayna savaşı örümcek adam 3 recep ivedik 5 Avatar 2 filmi avatar film acar çakallarla dans recep ivedik 7 recep ivedik 7 ne zaman çıkacak Fatma Toptaş recep ivedik filmleri joker joker 2 KPSS kpss lisans kpss başvuru 2022 kpss ortaöğretim kpss ne zaman müslüm Bruce Willis aşıklar bayramı KYK Mandıra Filozofu filmi Birol Güven Avatar filmi

2000- 2008 arası SGK girişi olanlar dikkat! Erken emeklilikte yeni düzenleme: Kimler faydalanacak?

EYT'nin ardından kademeli emeklilik müjdesi geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Finans 05-01-24 09:44

Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir? Bihter filmi Amazon Prime'da

Bihter filminin ne zaman ve nereden izleneceği merak ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter heyecanla bekleniyordu. Sevilen film dijital platform üzerinde yayınlandı. Peki, Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir?

Magazin 16-11-23 10:07

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman? Netflix İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi için heyecan dorukta. Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin rol aldığı filmin fragmanı bir süre önce Netfix'te yayınlandı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman Netflix'te ekrana gelecek? İşte, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ve oyuncuları...

Magazin 23-10-23 11:19

Çekimler başladı! Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4 konusu ve oyuncuları

Kolpaçino 4 filminin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 07-09-23 17:06

CEP HERKÜLÜ: NAİM SÜLEYMANOĞLU konusu ve oyuncuları! Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu nerede ve ne zaman çekildi?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi bu akşam Fox TV'de yayınlanacak. Halter sporunun Türkiye ve dünya standartlarında en başarılı ismi kabul edilen Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi vizyona girdiği dönemde büyük ses getirmeyi başarmıştı. Peki, ep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 05-09-23 18:56

Harry Potter’ın rekorunu da geride bıraktı! Barbie filminden yeni rekor geldi

21 Temmuz'da vizyona giren Barbie filmi, Harry Potter: Ölümcül Yadigarlar Bölüm 2 filmini geride bırakarak Warner Bros.'un en çok gişe hasılatı elde eden yapımı olarak tarihe geçti.

Trend 29-08-23 16:01

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ne zaman ve nerede çekildi?

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu usta oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Filmi izlmek isteyen sinema severler araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 25-07-23 23:23

Barbie filmi ne zaman çıkacak, Türkiye'de hangi gün vizyona girecek? Margot Robbie ve Ryan Gosling'li Barbie çıkış tarihi

Barbie filminin çıkış tarihi merakla sorgulanıyor. Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling'i buluşturan film henüz vizyona çıkmadan büyük ses getirdi. Dünyaca ünlü oyuncak bebeğin günümüz dünyasına uyarlanmış halini beyaz perdeye aktaran Barbie filmi Türkiye'de izlemek isteyen sinema severler tarih araştırmalarına hız verdi. Peki, Barbie filmi ne zaman çıkacak, Türkiye'de hangi gün vizyona girecek? Barbie filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-07-23 12:37

Babasının Kızı konusu nedir, oyuncuları kim? Babasının Kızı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Babasının Kızı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Vizyona girdiği günden bu yana zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan Babasının Kızı filmi sinemaseverlerin dikkatini çekiyor. Film; evlenmek isteyen genç kızın, damadı babasıyla tanıştırmasını konu alıyor. Peki, Babasının Kızı konusu nedir, oyuncuları kim? Babasının Kızı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-07-23 19:51

Şirinler 2 oyuncuları kimler, konusu nedir? Şirinler 2 filmi ne zaman çekildi?

Şirinler 2 filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Üç boyutlu komedi film, Şirinler filminin devamı olarak çekilmiştir. Vizyona girdiği günden bu yana zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan Şirinler 2 filmi eğlence dolu sahneleriyle izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşatıyor. Filmi izlemek isteyen vatandaşlar Şirinler 2 konusu, karakterleri ve oyuncuları gibi detayları merak ediyorlar. Peki, Şirinler 2 oyuncuları kimler, konusu nedir? Şirinler 2 filmi ne zaman çekildi?

Magazin 01-07-23 19:40

Celal ile Ceren konusu nedir, oyuncuları kimler? Celal ile Ceren filmi ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de!

Celal ile Ceren filmi bu akşam FOX TV'de yayınlanacak. Başrollerini Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Celal ile Ceren filmi vizyona girmesinin ardından zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Filmin konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Celal ile Ceren konusu nedir, oyuncuları kimler? Celal ile Ceren filmi ne zaman çekildi?

Magazin 27-06-23 18:52

Görümce konusu nedir, oyuncuları kimdir? Görümce nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de

Görümce filmi zaman zaman televizyon erkanlarında yer alıyor. Vizyona çıktığı dönem çokça konuşulan film, izleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatacak. Görümce filmini izlemek isteyen merak edilen soruları sorgulamaya başladı. Peki, Görümce konusu nedir, oyuncuları kimdir? Görümce nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 21-06-23 19:55

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI NEDEN YOK, bu akşam var mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs ATV yayın akışı

Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicileri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Pazartesi akşamları ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı'nın 29 Mayıs ATV yayın akışında yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. 29 Mayıs Pazartesi ATV yayın akışında saat 20:00’de Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi bulunuyor.

Magazin 29-05-23 20:27

Kuru Otlar Üstüne Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyona girecek, sorusu sıklıkla sorgulanıyor. Türk sinemasının en önemli yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan, Kuru Otlar Üstüne filmiyle 76. Cannes Film Festivali'nde adından sıkça söz ettirdi. Öte yandan film, seyirciler tarafından 11 dakika ayakta alkışlandı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyona girecek? Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 27-05-23 23:43

İkinci tur seçimlerinde sandık görevlisi ücreti ne kadar olacak? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ ne zaman yatacak? İşte son durum

Sandık görevlisi ücretleri 2023 ekranı YSK'nın ikinci tur seçim tarihini açıklamasının ardından araştırılıyor. 14 Mayıs'ta oy veren seçmenler, yeterli oy alınamadığı için Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yeni bir oy verme sürecine girecek. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Seçimde sandık görevlisi olan ve olacak olan vatandaşlar sandık görevli ücretlerinin yatacağı tarihi merak ediyor.

Haber 26-05-23 09:45

Sinema dünyası büyük bir merakla bekliyor! Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’in ilk fragmanı geldi

Sinema dünyasının usta yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan imzasını taşıyan Oppenheimer filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Atom bombasının icadını konu alan film sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. 21 Temmuz’da Birleşik Krallık’ta vizyona girecek filmin fragmanı bile heyecanlandırmaya yetti.

Trend 09-05-23 14:52

7. Koğuştaki Mucize konusu ve oyuncuları: 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman çekildi?

7. Koğuştaki Mucize filmi vizyona girdiği yıldan bugüne ara ara tv ekranlarında yayınlanmaktadır. Bu akşam Fox Tv ekranlarında seyir keyfi yaşatacak olan 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu, oyuncuları ve gerçek hikayesi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, 7. Koğuştaki Mucize konusu nedir, oyuncuları kimler? 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman çekildi?

Trend 22-02-23 19:06

Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler? Daniel Radcliffe, Harry Potter efsanesiyle geri dönüyor!

Yeni Harry Potter filminin ne zaman vizyona gireceği basında yer alan haberlerin ardından merak konusu olurken, serinin fanları ünlü oyuncu Daniel Radcliffe'ın kadroda olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. J. K. Rowling'in kitabından uyarlanan efsane film serisine dair sosyal medyada ve basında yeni iddialar yer aldı. Peki, Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Harry Potter filminin oyuncuları kimler?

Trend 20-02-23 14:06

Yargı dizisi bu akşam var mı yok mu? Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? 19 Şubat Kanal D yayın akışı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nın başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Kanal D'nin yayın akışında Yargı dizisi yerine Cehennem Melekleri adlı sinema filmi yer aldı. Peki Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 19 Şubat Kanal D yayın akışı...

Magazin 19-02-23 16:43

Çizmeli Kedi Son Dilek ne zaman çıkacak? Çizmeli Kedi Son Dilek Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Geri sayım başladı!

Çizmeli Kedi Son Dilek filmi için geri sayım başladı. Yönetmen koltuğunda Joel Crawford'un yer aldığı Çizmeli Kedi Son Dilek filmi bu ay vizyonda yer alacak! Hikayesiyle 7'den 77'ye neredeyse herkes tarafından beğenilen çizmeli kedi hikayesi, animasyon tutkunlarının gündeminde yer alıyor. Peki Çizmeli Kedi Son Dilek Türkiye'de ne zaman gösterime girecek?

Trend 23-01-23 14:35

Recep İvedik 6 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 6 filmi ne zaman vizyona girdi?

Recep İvedik 6 filmi bu akşam seyircilere sinema keyfi yaşatacak. TV8 ekranlarında saat 19:15'de yayınlanacak Recep İvedik 6 filmi hakkında merak edilen sorular arama motorlarında sorgulanıyor. Hem yapımcılığını hem de yazarlığını üstlenen Şahan Gökbakar filmin başrolünde yer alıyor. Peki, Recep İvedik 6 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 6 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Trend 20-01-23 19:00

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO SON DAKİKA: Sözleşmeli personele kadro geldi mi, ne zaman yürürlüğe girecek? Kanun teklifi Meclis'te kabul edildi!

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri konuya ilişkin kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilmesinin arından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni düzenleme ile devlet kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli memur kadrosuna geçebilecek. Peki, Sözleşmeli personele kadro geldi mi, ne zaman yürürlüğe girecek? İşte 17 Ocak 2023 Salı günü itibariyle sözleşmeli personele kadroda son durum...

Finans 17-01-23 07:39

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü çıktı mı, nereden izlenecek? Bursa Bülbülü ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Disney Plus izleme linki

Bursa Bülbülü filmi için heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. Tanıtımları ile büyük beğeni toplayan filmi izlemek isteyenler araştırmalarına hız verdiler. Bursa Bülbülü ne zaman, nerede yayınlanacak? Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü hangi platformdan izlenebilecek? İşte yeni film hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 13-01-23 11:26

Orta gelir konut kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kredisi ödemesi faiz oranları ne kadar?

Yeni Evim projesi kapsamında orta gelirliler için kampanya başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Maliye Bakanlığınca geliştirilen bu kampanya ile orta gelirlilerin ev sahibi olması amaçlanacak. Kampanya 16 Ocak itibarıyla devreye girecek. Peki orta gelir konut kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kredisi ödemesi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Finans 11-01-23 09:04

Neşeli Günler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Unutulmaz Türk filmi Neşeli Günler ne zaman, nerede çekildi?

Neşeli Günler filmi unutulmaz eski Türk filmlerinin başında yer alıyor. 1978 yılında vizyona giren Neşeli Günler filmi 4 Ocak Çarşamba akşamı saat 22:30'da Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Filmin konusu ve oyuncuları gibi detaylar şimdiden sorgulanmaya başladı. Peki, Neşeli Günler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Unutulmaz Türk filmi Neşeli Günler ne zaman, nerede çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 04-01-23 22:25

Milli Piyango büyük ikramiye yılbaşı çekilişi ne zaman? Milli Piyango çekilişi saat kaçta? 200 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buluyor!

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım devam ediyor. 2023 yılına yeni hayaller ile girecek olan milyonlarca vatandaş büyük ikramiyenin peşinde. Bu yıl 200 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilere verilecek. Peki, Milli Piyango büyük ikramiye yılbaşı çekilişi saat kaçta? 2023 Milli Piyango 200 milyon ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Finans 31-12-22 10:33

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden ilk fragman yayınlandı! Merakla bekleniyordu

Atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alacak Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk fragman yayınlandı. Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. Filmin fragmanı bile Nolan hayranlarını heyecanladırmayı başardı.

Trend 20-12-22 15:49

Neşet Ertaş filmi yayınlanmayacak! Mahkemeden Garip Bülbül filmiyle ilgili karar

Bozkırın Tezenesi olarak da anılan, büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül isimli filmle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkemeden ret kararı geldi. Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.

Magazin 14-12-22 20:39

Avatar filminin oyuncuları kim, konusu nedir? Avatar nerede, ne zaman çekildi? James Cameron'un efsane filmi bu akşam tv'de!

Avatar filmi bu akşam sinema severlerle buluşmaya hazırlanırken, film hakkındaki detaylar sorgulanmaya başladı. Ünlü yönetmen James Cameron imzasını taşıyan Avatar yakında 2. filmi ile vizyona girecek. Peki, Avatar filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Avatar nerede, ne zaman çekildi? İşte yanıtları...

Trend 13-12-22 22:19

Putin'in bir sonraki adımı merak edilirken açıklama geldi: Yılbaşına savaşın gölgesinde girecekler! Peskov'dan dikkat çeken yeni topraklar çıkışı

Bu yıl dünyanın tanıklık ettiği en sarsıcı olaylardan biri Rusya-Ukrayna savaşının başlaması oldu. Sürmekte olan savaşta Türkiye de önemli roller üstlenerek yoğun diplomasi trafiği gerçekleştirdi. Çatışmaların dozunun zaman zaman giderek arttığı savaşın ne zaman, nasıl biteceğini tüm dünya merak ederken Putin'den sonra Kremlin'den bir kez daha "sahadaki gerçekler" vurgusu yapıldı. Rusya'dan gelen son açıklamaya göre Ukrayna yeni yıla da savaşın gölgesinde girecek.

Haber 13-12-22 15:08

Avatar 2 ne zaman çıkacak? Bilim kurgu filmi Avatar 2 ne zaman vizyona girecek?

2009 yılında yayınlanan bilim kurgu türündeki Avatar filmi büyük ses getirmişti. Filmin ikinci serisi olan Avatar 2 vizyona giriyor! Heyecan dolu anların ekranlarda yer alacağı Avatar 2'nin ne zaman vizyonlarda olacağı merak konusu oldu. Peki Avatar 2 ne zaman çıkacak? Bilim kurgu filmi Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilenler...

Trend 11-12-22 17:31

Örümcek Adam 3 nerede ve ne zaman çekildi? Örümcek Adam 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

ABD yapımı sinema filmi olan Örümcek Adam 3 ekranlarda yerini alıyor. Örümcek Adam serisinin üçüncü filmi olan Örümcek Adam 3 konusu, oyuncuları merak edildi. Örümcek Adam 3 4 Mayıs 2007'de ABD'de vizyona girmişti. Peki Örümcek Adam 3 nerede ve ne zaman çekildi? Örümcek Adam 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 09-12-22 18:50

Recep İvedik 5 konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Recep İvedik 5 filmi bu akşam FOX tv ekranlarında yayınlanacak. Filmi tekrar izlemek veya ilk kez seyredecek olanlar Recep İvedik 5 filmi hakkındaki merak edilen soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Recep İvedik film serisi oldukça sevilen ve geniş bir kitleye sahip olan filmler arasında yer alıyor. Yakında 7. filmi vizyona girecek olan Recep İvedik serisi ara ara tv ekranlarında yer alıyor. Peki, Recep İvedik 5 konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Trend 06-12-22 19:08

Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2 Türkiye vizyon tarihi belli oldu!

Uzun zamandır heyecanla beklenen Avatar 2 filminin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İlki 2009 yılında yayınlanan Avatar filmi yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmıştı. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2 Türkiye vizyon tarihi belli oldu. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 02-12-22 09:52

Çakallarla Dans 6 filmi seyirciyle buluşuyor! Galası İstanbul'da yapıldı

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 6" filminin galası yapıldı. Çakallarla Dans serisinin yeni filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek. Çakallarla Dans 6'nın kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez ve Ebru Cündübeyoğlu yer alıyor.

Magazin 30-11-22 00:46

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu

Recep İvedik 7 için çıkış tarihi açıklandı. Şahan Gökbakar’ın sevilen karakteri için geri sayıma başlandı. Serinin yeni filmi olacak Recep İvedik 7 için çekimler tamamlandı. Merakla beklenen filmin yayın tarihi ve yayınlanacağı platform açıklandı. Türkiye’de önemli işlere imza atan Disney Plus platformu yeni Recep İvedik filmi için harekete geçti. Peki Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak?

Magazin 23-11-22 10:49

Recep İvedik ne zaman ve nerede çekildi? Recep İvedik konusu nedir, oyuncuları kim?

Recep İvedik film serisi oldukça sevilen ve geniş bir kitleye sahip olan filmler arasında yer alıyor. Yakında 7. filmi vizyona girecek olan Recep İvedik'in ilk filmi bu akşam fox tv ekranlarında yayınlanacak. Filmi tekrar izlemek veya ilk kez seyredecek olanlar Recep İvedik filmi hakkındaki merak edilen soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Peki, Recep İvedik ne zaman ve nerede çekildi? Recep İvedik konusu nedir, oyuncuları kim? İşte yanıtları...

Trend 18-10-22 22:01

Joker 2 filmi ne zaman vizyona giriyor? Kadroya dev isim katıldı! Joker 2 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Yönetmen Todd Phillips, Joaquin Phoenix'in "Joker" devam filminin senaryosunu okuduğu bir fotoğraf paylaştı. Gelişme sonrası Joker 2'nin vizyon tarihi merak edildi. Peki Joker 2 filmi ne zaman vizyona giriyor? Joker 2 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte merak edilenler...

Trend 03-09-22 14:24

KPSS ortaöğretim başvuru ekranı! KPSS Ortaöğretim, lisans, ön lisans sınav tarihleri ve başvuruları ne zaman?

KPSS sınavına girecek adaylar başvuru detaylarını ve sınav tarihlerini araştırıyor. Bilindiği üzere 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı soruların sızdırılması gerekçesiyle iptal edilmişti. Bu gelişme ile beraber ÖSYM yeni KPSS sınav oturumlarının takvimini yayınladı. Peki KPSS sınavları ne zaman? KPSS başvuruları nereden yapılır? KPSS Ortaöğretim, Lisans ve Ön Lisans sınav detayları...

Egitim 01-09-22 10:49

Müslüm filmi ne zaman ve nerede çekildi? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

2018'de vizyona giren Müslüm filmi büyük yankı uyandırmıştı. Yönetmen koltuğunda Ketche ve Can Ulkay'ın yer aldığı Müslüm filminin senaryosu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi tarafından yazıldı. Peki Müslüm filmi ne zaman ve nerede çekildi? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 26-08-22 17:59

Bruce Willis'in yeni filmi vizyona giriyor! Bruce Willis'in son filminin adı nedir?

Bruce Willis'in yeni filmi "Son Çıkmaz (Wrong Place) bu hafta vizyona girecek. Son zamanlarda sağlık sorunları yaşayan Bruce Wills'e beyin damar hastalıklarının önemli belirtilerinden biri olan Afazi teşhisi konulmuştu. Oyuncunun hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bırakacağını duyurmuştu. Bu gelişmeden sonra Willis, yeni filminin müjdesini verdi.

Trend 25-08-22 17:00

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Âşıklar Bayramı’nın fragmanı yayınlandı! Âşıklar Bayramı ne zaman çıkıyor?

Netflix’de yayınlanacak Âşıklar Bayramı filmi birçok izleyici tarafından merakla bekleniyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından takip edilen filmin gelişmeleri Netflix Türkiye Twitter hesabında paylaşıldı. Âşıklar Bayramı 2 Eylül’de çıkıyor.

Trend 08-08-22 11:57

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden ilk fragman yayınlandı! İşte vizyon tarihi

Atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alacak Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk fragman yayınlandı. Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

Magazin 28-07-22 20:24

KYK başvuruları ne zaman yapılacak? 2022 KYK burs ve yurt başvuruları için tarih belli oldu mu?

KYK başvuruları, üniversiteye yeni girecek olan binlerce öğrencinin gündeminde yer almaya başladı. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesinde KYK yurt ve burs başvurularını yapmayı bekleyen öğrenciler, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılacak olan açıklamayı bekliyor. Peki, KYK başvuruları ne zaman yapılacak? 2022 KYK burs ve yurt başvuruları için tarih belli oldu mu?

Haber 12-07-22 10:00
KYK

Mandıra Filozofu İstanbul filmi ne zaman çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul konusu nedir?

Mandıra Filozofu İstanbul filmi 2015 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Müfit Can Saçıntı yer aldı. Mandıra Filozofu İstanbul, Mandıra Filozofu filminin devamıdır. Peki Mandıra Filozofu İstanbul filmi ne zaman çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul konusu nedir? İşte merak edilenler...

Trend 30-05-22 19:04