Brian Austin Haberleri

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 2024-04-08 09:45:51

Sparta Prag teknik direktörü Galatasaray'a gözdağı verdi! ''Bekliyoruz''

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek Çekya ekibi Sparta Prag'ın teknik direktörü Brian Priske, karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Spor 2024-02-21 17:16:36

Savunma Bakanı yine hastaneye kaldırıldı! ABD doktorların bu açıklamasını konuşuyor

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir kez daha hastanelik oldu. Kanser teşhisi konan Austin son olarak 15 Ocak'ta taburcu edilmişti.

Haber 2024-02-12 10:20:33
abd

Irak'taki saldırılar sonrası gündeme gelmişti! ABD resmen duyurdu! 'İleriki günlerde başlayacak'

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD askerlerinin Irak'taki geleceğine yönelik görüşmelerin ileriki günlerde başlayacağını duyurdu. ABD’nin, Irak'ta bulunan üslerine yapılan saldırılara karşılık olarak, İran destekli gruplara yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarının ardından Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ABD’nin ülkeden askerlerini çekmesini istemiş, ancak Pentagon bu konuda kendilerine resmi bir talep ulaşmadığını belirtmişti.

Haber 2024-01-25 19:40:41

Fitch, Fed'den hazirana kadar faiz indirimi beklemiyor

Fitch Ratings Başekonomisti Brian Coulton, "Fed'in bu yıl üç kez faiz indirimine gitmesini bekliyoruz ama haziran veya temmuzdan önce başlayacağını düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı. Fitch Ratings Araştırma Birimi Başkanı Ed Parker da bu yıl dünya çapındaki yoğun seçim gündemi nedeniyle siyasi risklerin yüksek olduğunu söyledi.

Finans 11-01-24 15:48

Savunma bakanı hastanelik oldu, iddialar ayyuka çıktı! Ne Biden'ın haberi var ne en yetkili kişinin: 'Gizlilik' hamlesi ilk kez açıklandı

ABD'nin günlerdir konuştuğu, Savunma Bakanı Austin Lloyd'un hastaneye kaldırılmasının perde arkasından gün yüzüne çıkan 'gizlilik' detayı dikkat çekti. Pentagon'dan olayla ve Austin'in durumuyla ilgili yapılan son açıklamaya göre bu, Austin yakın zamanda bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Ancak bu durumdan ne ABD Başkanı Joe Biden'ın haberi vardı ne de Austin'in yerine vekalet eden bakan yardımcısının. Ortaya çıkan son detaylar şaşkına çevirdi.

Haber 08-01-24 11:35

KAPIMDAKİ CASUS filmi nerede çekildi? Kapımdaki Casus filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Kapımdaki Casus filmi ile ilgili aramalar hız kazandı. Brian Levant'ın yönetmenliğini yaptığı ve Jackie Chan'in başrolünde olduğu aksiyon filmi, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Filmin çekim yeri, zamanı, oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Peki, KAPIMDAKİ CASUS filmi nerede çekildi? Kapımdaki Casus filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 12-08-23 19:57

Megan Fox ağaç üzerinden öyle pozlar paylaştı ki... Nişanlısı dayanamayıp...

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Megan Fox son dönemde göğüslerini yaptırmasıyla gündemdeydi. 2010-2021 yılları arasında evli kaldığı Brian Austin Green ile ayrılan Fox'un Instagram detoksu bitti. Fox minik bikinisiyle öyle pozlar verdi ki nişanlısı Machine Gun Kelly bu pozlara dayanamadı.

Magazin 17-07-23 08:41

SON DAKİKA: Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.

Haber 11-07-23 08:53

Dünyaca ünlü futbolcu, takım arkadaşına ırkçılık yapan taraftarı yumrukla bayılttı!

Hollanda Ligi Eredivisie'nin 34. ve son haftasında Twente ile Ajax karşı karşıya geldi. De Grolsch Veste'de oynanan müsabaka, Twente'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte Ajax, sezonı 69 puanla 3. sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından yaşanan olay ise sosyal medyada geniş yer buldu. Ajax'ın genç futbolcusu Brian Brobbey'e ırkçı hareketlerde bulunan bir taraftar, hiç beklemediği bir reaksiyonla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Spor 29-05-23 10:05

ABD Savunma Bakanı'ndan Türkiye açıklaması! 'Yetkin ve güncel kabiliyetlere sahip olmaları önemli'

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD'nin Türkiye'ye F-16 için Link-16 modernizasyon kitlerinin satışını onaylamasına yönelik açıklamalarda bulundu. Austin, Türkiye'nin önemli bir NATO müttefiki olduğunu belirtti ve "Yetkin ve güncel kabiliyetlere sahip olmaları önemli" ifadelerini kullandı.

Haber 19-04-23 16:29

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. NATO, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularının ele alındığı görüşmede, Türkiye'nin F-16 tedarik ve modernizasyon projesinin hızlı ve olumlu sonuçlanmasının önemi üzerinde duruldu.

Haber 06-04-23 20:27

ABD Savunma Bakanı Austin'den 'Türkiye' açıklaması: Elimizden geleni yapacağız

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, AA muhabirinin Türkiye’nin F-16 alım talebine ilişkin sorusu üzerine "Türkiye çok değerli bir ortak. İlişkimizi güçlendirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber 15-03-23 23:18

Evliliğini onun için bitirmişti! Megan Fox aldatıldığını ve şiddet gördüğünü açıkladı

Meslektaşı ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green ile 11 yıllık evliliğini 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı şarkıcı Machine Gun Kelly için bitiren Megan Fox'un paylaşımları şoke etti. Ünlü oyuncu aldatıldığını ve şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 17-02-23 07:37

Böyle olay ne görüldü ne de duyuldu! Tüfeğin tetiğine basan köpek yanlışlıkla sahibini öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan bir olay tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Kansas eyaletinde bir kamyonetin içinde cansız bedenine rastlanan 30 yaşındaki Joseph Austin Smith isimli adamın, arabanın içinde bulunan köpeğinin yanlışlıkla tüfeğin tetiğine basması sonucunda çıkan kurşunla vurularak öldüğü belirlendi.

Trend 25-01-23 10:22

ABD Rusya'nın cephanesi bitiyor diyerek Ukrayna'ya dev yardımı açıkladı! Moskova'dan sert tepki: Bunun sonuçları eksi yönde olacak

Washington yönetimi, Ukrayna'ya askeri desteğini arttırıyor. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna’ya 59 Bradley, 90 Stryker, 53 MRAP ve 350 zırhlı Humvee aracı göndereceklerini açıklayarak "Yeni askeri yardım paketinin değeri 2.5 milyar doları buluyor ve şimdiye kadarki en büyük paketlerden biri. Rusya'nın cephanesi bitiyor. Savaşta önemli kayıplar yaşıyor" dedi. Kremlin ise ABD'nin tank yollamasına tepki göstererek "Bunun sonuçları için kesinlikle eksi yönde olacak" açıklamasını yaptı.

Haber 20-01-23 21:01

SON DAKİKA | MSB duyurdu: Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü! İşte ele alınan konular

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile telefonda görüştü.

Haber 30-11-22 23:35

Öğretim görevlisi, karısını ve öğrencisini otel odasında yakaladı! Giyinmeye bile fırsat bulamadan fotoğraflarını çekti

Kenya’da bir tıp fakültesinde öğretim görevlisi olan adam öğrencisi ve karısının ilişki olduğundan şüphelendi. İsmi Nandi olarak açıklanan öğretim görevlisi karısının kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etti. Karısını ve ismi Brian olarak belirtilen öğrencisini otel odasında yarı çıplak halde buldu.

Trend 25-11-22 07:34

İpler geriliyor! ABD'den Rusya'ya peş peşe gözdağı

ABD ile Rusya arasında ipler gerilmeye devam ederken ABD'den Rusya'ya yönelik peş peşe gözdağı niteliğinde açıklamalar geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, Rusya'nın ABD'nin sivil uydularını vurması durumunda bunun karşılığı olacağını söyledi. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Rusya’nın Ukrayna’da taktiksel nükleer silah kullanması durumunda uluslararası toplumun son derece önemli bir karşılık vereceğini ifade etti.

Haber 27-10-22 23:11

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'li mevkidaşı Austin ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'li mevkidaşı Austin ile telefonda görüştü

Yurthaber 19-10-22 21:37

Son Dakika: Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü! İşte ele alınan konular

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. İşte ele alınan konular ve son dakika haberinin detayları...

Haber 19-10-22 21:37

Hikayesi şaşkına çevirdi! ''En iyi arkadaşımın kocamdan bebeği oldu''

34 yaşındaki Alicia Ward ve 33 yaşındaki kocası Austin, altı yıl önce ilk oğulları Declan'ı karşıladıktan sonra ikinci bir çocukları daha olsun istediler. Ancak ne yazık ki çabaları sonuç vermedi. Ancak Alicia'nın yakın arkadaşı Danielle Blair'den gelen garip bir teklif hikayenin seyrini değiştirdi.

Trend 29-09-22 16:53

Derin Sular filmi ne zaman çekildi? Derin Sular konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yönetmen koltuğunda William Eubank'ın yer aldığı Derin Sular filminin oyuncuları arasında Kristen Stewart, Vincent Cassel gibi isimler yer aldı. Filmin senaryosu Brian Duffield ve Adam Cozad tarafından kaleme alındı. Peki Derin Sular filmi ne zaman çekildi? Derin Sular konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 12-09-22 18:35

Okul müdürü öğrencisini tek yumrukla yere serdi! Kim olduğu ortaya çıkınca...

Eski bir ilkokul müdürü, genç bir öğrenciyi yere ittiği görüntülerin ortaya çıkmasından sonra reşit olmayan bir çocuğa kasten gaddarlık yapmakla suçlandı. Ortaya çıkan görüntülerde, Orta Kaliforniya'daki Wolters İlköğretim Okulu'nun eski müdürü Brian Vollhardt'ın öğrenciyi göğsünden iterek yere düşmesine neden olduğu görülüyordu.

Trend 12-09-22 10:15

Yanlışlıkla kovanı kesince olanlar oldu! 20.000 kez sokulan adam 30 arıyı da yutunca...

20 yaşındaki Austin Bellamy, geçtiğimiz Cuma günü bahçedeki ağaçları budarken yanlışlıkla bir arı kovanını kestikten sonra arıların saldırısına uğradı. 20.000 kez ısırdığı ve saldırı esnasında 30 arıyı yuttuğu tespit edilen genç adamın günlerce süren komanın ardından Çarşamba günü uyandığı bildirildi.

Trend 01-09-22 17:28

Bakan Akar ve ABD Savunma Bakanı Austin arasında kritik görüşme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Görüşmede NATO, ikili ve bölgesel konular ele alındı.

Haber 23-08-22 20:53

Bakan Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile telefonda görüştü

Bakan Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile telefonda görüştü

Yurthaber 23-08-22 20:44

Doktorlar yaşama ihtimali %0 demişti! Son hali görenleri şaşırttı

21 yaşındaki öğrenci hemşire Chloe Austin, lunaparkta bindiği bir oyuncakta geçirdiği kaza nedeniyle neredeyse ikiye bölünmüştü. Doktorların %0 yaşama ihtimali verdiği genç kadın, uzun süre mücadele ettikten sonra sağlığına kavuşarak doktorları herkesi hayrete düşürdü.

Trend 09-08-22 07:59

Elon Musk, bunu da yapar denilen bir şeyi daha yapmak üzere! Kendisine özel olacak

Gündemin üst sıralarında yer almayan devam eden Elon Musk, iddialara göre kendi havalimanını inşa etmeyi planlıyor. Yerel bir haber kaynağına konuşan birçok kişi, Elon Musk'ın Teksas'ta kendisine özel havaalanı inşa etmeyi planladığını söyledi. Musk, Giga Texas'ı açtıktan sonra yaptığı konuşmada, tesisin Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanı'na arabayla 10 dakikalık mesafede olmasıyla övünmüştü.

Haber 31-07-22 15:44

Son Dakika: Bakan Akar ABD'li mevkidaşı Austin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Son dakika haberi: Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ve bölgesel konular ele alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 25-07-22 19:12

Balayında üçüncü kişi skandalı! Jakuziye bile birlikte girdiler

On yıl birlikte olan iki çocuk sahibi olan ABD'li çift, 30 yaşındaki Tracy ve 29 yaşındaki Brian sonunda evlenmeye karar verdi. Ancak düğün süreci, Brian'ın annesine olan bağlılığı sebebiyle Tracy için kabusa döndü. Balayında da çifte eşlik eden kayınvalidenin yaptıkları, herkesi şoke etti.

Trend 21-07-22 15:27

ABD'den Rusya'yı kızdıracak bir hamle daha! Sahadaki dengeleri değiştirdi

Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin önemli gelişmeler yaşanmaya devam ederken ABD'nin de Ukrayna'ya yönelik askeri desteği sürüyor. Son olarak ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD’nin Ukrayna’ya Rusya’nın saldırılarına karşı koyması için 4 adet daha yüksek hareketli topçu roket sistemi (HIMARS) göndereceğini aktardı. Austin, söz konusu sistemlerin sahadaki dengeleri değiştirdiğini söyledi.

Haber 20-07-22 23:20

Çıplak Cazibe yarışmacısından yıllar sonra gelen itiraf! “Hala bakirim”

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) yarışmacısı Brian Chau Rodriguez, çıplak bedenleri gördüğünde kendisini bunalmış hissettiğini söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sevilen yarışmacı yıllar sonrasında hala bakir olduğunu itiraf etti.

Trend 01-07-22 17:42

Bölgede tansiyon yükseliyor! Çin'den dünyayı tedirgin eden tehdit: Savaş açarız

Çin Savunma Bakanı Wei Fenghe, ABD'li mevkidaşı Lloyd Austin'e Tayvan'ın bağımsızlığını ilan etmesi halinde "savaş başlatmakta tereddüt etmeyeceklerini" söyledi. ABD Savunma Bakanlığı'ndan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada da Austin "Tayvan Boğazı'nda barış ve istikrarın önemini, statükonun tek taraflı olarak değiştirilmesine karşı olduklarını bir kez daha teyit ederek Çin'i Tayvan'a yönelik istikrarsızlaştırıcı eylemlere devam etmekten kaçınmaya çağırdı" denildi.

Haber 12-06-22 08:21

Kız arkadaşına kızdıktan sonra akılalmaz bir şey yaptı: Verdiği zararın yeri ise asla doldurulamaz!

Herhangi bir konuda çok öfkelendiğinizde ne yaparsınız? Asla doğru bir davranış olmasa da çevredeki eşyalara mı zarar verirsiniz, yoksa nefes egzersizleri yapıp bir köşede sakinleşmeye mi çalışırsınız? Sizi bilemeyiz ancak kız arkadaşına öfkelenen 21 yaşındaki Brian Hernandez'in kızgınlıkla verdiği zararın yeri pek doldurulamayacak.

Haber 03-06-22 18:03

Bir kocası ve bir de kız arkadaşı var! ''Ebeveynlik çok daha kolay''

39 yaşındaki Alexis Carideo, 47 yaşındaki proje yöneticisi Brian ile evliyken, 2016 yılında 32 yaşındaki Tabatha Howard ile bir flört uygulamasında tanıştı ve üçlü şimdi üç çocuk sahibi bir aile olarak bir evde hep birlikte yaşıyor.

Trend 30-05-22 10:54

Avrupa Karate Şampiyonası'nda erkekler kumite 75 kilo finalinde milli sporcu Erman Eltemur, İngiltere'den Brandon Brian Wilkins'i yenerek altın madalya kazandı.

Avrupa Karate Şampiyonası'nda erkekler kumite 75 kilo finalinde milli sporcu Erman Eltemur, İngiltere'den Brandon Brian Wilkins'i yenerek altın madalya kazandı.

Yurthaber 28-05-22 13:35

Sinema ve müzik dünyasını bir araya getirecek! Elvis belgeseli için geri sayım başladı

Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Rock’n Roll müziğinin öncü ismi Elvis Presley’in hayatını anlatacak olan Elvis belgeseli için geri sayım başladı. Başrollerde Austin Butler ve Tom Hanks’in yer aldığı Elvis filmi usta müzisyenin hayatından hayranlarının hiç bilmediğini kesitlere yer verecek.

Trend 24-05-22 17:42

20 ülkeden ortak Ukrayna kararı! ABD açıkladı

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bugün sanal olarak düzenlenen Ukrayna Savunma Temas Grubu'nun toplantısı sonrasında yaklaşık 20 ülkenin, Ukrayna için yeni güvenlik yardım paketleri açıkladığını söyledi.

Haber 23-05-22 23:38

Karaciğer naklindeki başarı ABD'li profesörü Malatya'ya getirdi

Karaciğer naklinde Avrupa'da birinci, dünyada ikinci sırada bulunan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi, bünyesine 55 yıldır karaciğer kanseri üzerine çalışmalar yapan ABD'li profesör Brian I. Carr'ı kattı - İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsünde görev yapan ABD'li Prof. Dr. Brian I. Carr: - "Avrupa ve ABD'liler 'Türkiye' denildiği zaman güneş, sahil ve çok güzel camileri düşünüyorlar ama Türkiye'nin yeni gerçeği bundan çok daha fazla. Tıp, kanser ve araştırma alanlarında Türkiye mükemmel bir merkez"

Yurthaber 15-05-22 11:08

Son dakika: Savaşın başından bu yana ABD ve Rusya'dan ilk temas! Ateşkes çağrısı yapıldı

Son dakika haberi: ABD Savunma Bakanı Austin, Rus mevkidaşı Şoygu'yla telefonda görüştü ve ateşkes çağrısı yaptı. Austin, iletişim kanallarının açık olmasının önemine değindi.

Haber 13-05-22 18:19

Kiev’in Savaşı Kazanacağına İnanıyorum

Almanya'daki Ramstein hava üssünde yapılan "Ukrayna'ya Yönelik Savunma ve Güvenlik İstişare Grup Toplantısı"nın açılışında konuşan ABD Savunma Bakanı Austin, iki aydır Rusya’nın işgali altındaki Ukrayna’nın savaşı kazanabileceğine inandığını ve bunun için her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi

Haber 26-04-22 21:11

“Ukrayna’nın Savaşı Kazanacağına İnanıyoruz”

Almanya'daki Ramstein hava üssünde yapılan savunma bakanları toplantısının açılışında konuşan ABD Savunma Bakanı Austin, iki aydır Rusya’nın işgaliyle karşı karşıya olan Ukrayna’nın savaşı kazanabileceğine inandıklarını söyledi

Haber 26-04-22 13:00

ABD'li Bakanlar Kiev’de Zelenski ile Görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile Savunma Bakanı Austin, Kiev’de Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile görüştü. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Kiev sokaklarında insanları yürürken gördüklerini ve “bunun Kiev savaşının kazanıldığının kanıtı olduğunu” söyledi

Haber 25-04-22 10:47

ABD’den Ukrayna’ya üst düzey ziyaret

Rusya’nın Ukrayna’ya savaşı başlattığı 24 Şubat’tan bu yana ilk kez ABD’li üst düzey iki temsilci; ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin Kiev’e gidiyor.

Haber 24-04-22 12:02

200 ülkede aranan uyuşturucu baronunu sevgilisinin sosyal medya paylaşımı ele verdi! Kıskıvrak yakalandı

'Pitt' olarak bilinen 39 yaşındaki Meksikalı uyuşturucu baronu Brian Donaciano Olguin Berdugo, sevgilisinin Facebook paylaşımının sonrasında kıskıvrak yakalandı. 200 ülkede aranan Berdugo’nun sevgilisinin sosyal medya paylaşımlarının izini süren güvenlik güçleri uyuşturucu baronunu Kolombiya’nın Cali kentinde tutukladı.

Trend 16-04-22 09:53

Slovakya S-300 sistemini Ukrayna’ya vermişti! ABD'den flaş Patriot sistemi hamlesi

ABD Savunma Bakanı Loyd Austin, Slovakya’nın elindeki tek S-300 hava savunma sistemini Ukrayna'ya vermesi üzerine ABD’nin Avrupa’daki Patriot hava savunma sistemlerinden birini Slovakya’ya konuşlandırma talimatı verdiğini açıkladı. Austin, bu Patriot sisteminin Slovakya'ya konuşlandırılması ile Doğu Slovakya'daki Almanya ve Hollanda'dan gelen ve hava savunma unsurlarından oluşan 5'inci NATO Çokuluslu Muharebe Grubu'nu tamamladığına dikkati çekti. İşte detaylar!

Haber 08-04-22 21:21

Cannes Film Festivali’nde gösterilecek! Elvis Presley’in hayatını anlatan filmden yeni kare paylaşıldı

Yönetmen koltuğunda Baz Luhrmann’ın oturduğu ve başrollerini Austin Butler ve Tom Hanks’in paylaştığı Elvis Presley’in hayatını anlatan Elvis filminin prömiyeri Cannes Film Festivali’nde yapılacak. Filmin vizyon tarihine kısa bir süre kala yapımında yeni fotoğraf geldi.

Trend 06-04-22 12:25

‘‘ABD Stratejik Dönüm Noktasında’’

ABD Genelkurmay Başkanı Milley ve Savunma Bakanı Austin, Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu’nun oturumunda Ukrayna savaşını ve ABD’nin bu savaştan öğrendiklerini, yeni stratejileri anlattı

Haber 05-04-22 22:08