Acer Predator Orion Haberleri

İsrail'deki müzik festivalinden kaçırılan Shani Louk'un erkek arkadaşı da kayıp! Sevgilisinin telefonundan gelen Arapça mesajlar endişelere neden oldu

22 yaşındaki dövme sanatçısı Shani Louk'un Hamas'a bağlı silahlı kişiler tarafından öldürüldüğünden korkulmasının ardından genç kadının nerede olduğuna dair belirsizlik hala devam ediyor. Louk ile birlikte aynı festivalde yer alan sevgilisi Orion Hernandez Radoux'un da kayıp olduğunu belirten arkadaşları genç adamın sağlığından endişelendiklerini dile getirdi. Radoux'un arkadaşların genç adamın cep telefonundan kendilerine Arapça mesajlar gönderildiğini söyledi.

Trend 2023-10-12 08:47:43

NASA'dan Ay'a gidecek astronotlar için özel araçlar: Astrovanlar

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Ay'a gidecek Artemis astronotlarını uzay araçlarına taşıyacak ve ajansın tarihine de saygı duruşunda bulunacak özel araçları tanıttı. NASA'dan yapılan açıklamada, "çevre dostu" araçların, gelişmiş Orion mürettebat yaşam sistemi uzay giysileri içindeki dört astronotun yanı sıra bir uzay giysisi teknisyeni de dahil olmak üzere destek personelini taşıyacak şekilde tasarlandığı ifade edildi.

Haber 2023-07-17 10:13:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, altın madalya kazanan milli sporcu Ebru Acer ile maç yapacak!

Paralimpik Oyunları'na özel sporcular masa tenisi tarihinde Türkiye'nin ilk kotasını alan Ebru Acer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı maçın heyecanını yaşıyor. İşte detaylar...

Spor 2023-06-14 15:40:43

Görüntü kalitesine hayran kalacağınız en iyi Acer monitörler

Monitörler, canlı renk dengesiyle seyir keyfini doruk noktasına taşıyor. En başarılı monitör markaları arasında birinci sırada yer alan Acer, kullanıcı dostu özelliklere sahip ve büyüleyici görsellik vadeden modeller üretiyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli ve kullanışlı Acer monitör çeşitlerini beraber inceleyelim.

Haber 2023-01-11 15:24:24

Ay'a yeniden yolculuk: Heyecanla takip edilen Artemis I tamamlandı! Apollo 13'ün mesafe rekorunu aştı

İnsanlık yıllar sonra gözünü yeniden Ay'a çevirdi. Bu kapsamda Orion uzay aracını taşıyan Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketinin geçen ay fırlatılmasıyla Artemis I mürettebatsız test uçuşu başlamıştı. Artemis I mürettebatsız test uçuşu, Orion uzay aracının Meksika açıklarına inerek Dünya’ya dönmesiyle tamamlandı. NASA'dan yapılan açıklamada, Apollo 13'ün mesafe rekorunu aştığı kaydedildi.

Haber 12-12-22 15:25

2 milyon kilometre yol kat etti! Orion uzay aracı Dünya'ya indi

ABD'nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği Orion uzay aracı, başarılı şekilde Dünya'ya geri döndü. Orion'un Dünya'ya dönüşü Apollo 17'nin Ay'a inişinin 50. yıl dönümüne denk geldi.

Haber 11-12-22 22:30

Orion eve dönüyor! Yakaladığı şaşırtıcı görüntü nefesleri kesti: Bu biziz

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) Orion uzay aracı eve dönüyor. Orion Artemis 1 görevi kapsamında 16 Kasım'da Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketiyle uzaya fırlatılmıştı. Şaşırtıcı görüntüler yakalayan araç şimdi Dünya'ya dönüş yolculuğuna başladı. Orion, yakaladığı 'Hilal Dünya' görüntüsüyle ise nefesleri kesti. NASA o görüntüyü "Bu biziz" diyerek paylaştı.

Haber 07-12-22 10:32

Orion yakaladı, NASA paylaştı! İşte Ay yüzeyinin akıllardan kolay kolay çıkmayacak fotoğrafları...

Artemis I görevi kapsamında Ay'a giden Orion kapsülü, Ay yüzeyinin akıllardan kolay kolay çıkmayacak fotoğraflarını yakaladı. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ise Orion'un çektiği Ay fotoğraflarını resmi hesabından paylaştı. Tüm dikkatlerin Ay'a çevrilmesini sağlayan fotoğraflar gerçekten de olağanüstü görünüyorlar.

Haber 28-11-22 10:02

Yunanistan'da dinleme skandalı! Yeni isimler eklendi

Yunanistan, dinleme skandalıyla çalkalanıyor. Casus yazılım "Predator" ile telefonları dinlendiği iddia edilen isimlere yenileri eklendi. Eklenen isimlerin arasında hükümet sözcüsü de var. İşte detaylar...

Haber 27-11-22 16:08

Nefesler tutulmuştu! Beklenen oldu: NASA'nın Orion kapsülü Ay'da yörüngesine ulaştı

16 Kasım'da Dünya'dan fırlatılıp Ay yolculuğuna başlayan Orion kapsülünden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Gün içinde Ay'a varması için nefeslerin tutulduğu kapsül beklenen gelişmeye imza attı. ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Ay'a dönüş projesi olarak bilinen "Artemis" misyonuyla fırlattığı Orion kapsülünün, Ay'ın arka yüzünde yörüngeye ulaştığı belirtildi. NASA'dan yapılan açıklamada, Orion'un,128 kilometre ile Ay'ın yörüngesinde yüzeye en yakın konumuna geldiğini duyurdu.

Haber 21-11-22 18:23

Görevimiz Artemis, hedefimiz Ay! Orion uzay aracı Ay'a ulaşmaya hazırlanıyor

NASA'nın Artemis 1 göreviyle uzaya gönderdiği Orion uzay aracı için artık nefesler tutuldu. Uzay aracı, artık Ay'a ulaşmaya hazırlanıyor. Orion, Ay yolculuğundan birkaç selfie göndermeyi de başardı. Artemis 1 görevi çarşamba günü Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden NASA'nın şimdiye kadar inşa ettiği en güçlü roketin fırlatılmasıyla başlamıştı.

Haber 21-11-22 11:16

Ay'a geri dönüş misyonu başlatmıştı! NASA, insanların Ay'da yaşayacağı tarihi açıkladı

NASA yıllar sonra Ay'a dönüş projesi kapsamında Orion uzay kapsülü geçtiğimiz günlerde üç kademeli programın ilk aşaması olan Artemis 1 çerçevesinde fırlatılmıştı. NASA Artemis görevinde önemli bir hedef belirlendiğini açıkladı. Uzay ajansı insanların 2020'li yıllar içinde Ay'a sadece gitmesini değil, aynı zamanda orada yaşamasını da isterken, 2030 yılı öncesi işaret edildi.

Haber 20-11-22 20:29

Hem iş hem oyun için kullanabileceğiniz en iyi Acer marka laptoplar

Üstün nitelikleriyle her alanda pratiklik sağlayan laptoplar; oyun oynamaktan ders çalışmaya, film izlemekten iş programlarını kullanmaya kadar gün boyu kullanıcılarına tam destek sağlıyor. En iyi dizüstü bilgisayar markalarından biri olan Acer, her ihtiyaca ve beğeniye uygun birbirinden başarılı laptop modelleri üretiyor. Gelin, Acer marka hem iş hem oyun için en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 26-10-22 17:12

Acer BIOS tuşu nedir? Acer laptoplarda BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIOS, İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir sistemdir. Türkçe olarak Temel Giriş Çıkış Sistemi anlamına gelir. Bir bilgisayarın çalışması için en gerekli temel yapı taşı olarak tanımlanır. Her bilgisayarda farklı tuşlar ile BIOS'a ulaşmak mümkündür. Acer marka bilgisayarlar için BIOS'a cihazın modeline göre delete ya da F2 tuşları ile ulaşabilir.

Haber 12-10-22 09:30

NASA, tekrar Ay'a gitmek için ilk adımı gecikmeli de olsa atacak! Tarihi fırlatmanın yeni günü belli oldu

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tekrar Ay'a gitmek için ilk adımı sonunda atıyor. Ajans ilk adımı aslında 29 Ağustos'ta atmayı planlıyor ve Artemis görevi çerçevesinde Orion Uzay Aracı'nı Ay yörüngesine taşıyacak Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketini fırlatmayı hedefliyordu. Ancak teknik arıza şüphesi nedeniyle fırlatma ileri bir tarihe ertelenmişti. NASA yeni fırlatmanın 3 Eylül Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

Haber 31-08-22 09:25

'Artemis 1' şoku! NASA, bugün gerçekleşmesi planlanan tarihi fırlatmayı erteledi

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Artemis 1 misyonu kapsamında bugün TSİ 15:33'te Florida'dan yeni nesil mega roketi Uzay Fırlatma Sistemi'ni (SLS) ve roketin taşıması için tasarlanan Orion kapsülünü uzaya fırlatmaya planlıyordu. Fakat şok bir gelişme yaşandı. Tarihi fırlatma, yaşanan teknik sorun nedeniyle ertelendi.

Haber 29-08-22 16:04

NASA yeniden Ay'a gitmek için ilk adımı bugün atacak! Yeni dönem başlıyor

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Ay uçuşlarıyla yakaladığı şöhreti yeniden kazanmak için ilk adımı bugün atacak. Ajans, Florida'da yeni nesil mega roketi Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) ve roketin taşıması için tasarlanan Orion kapsülünü deneme uçuşu için uzaya fırlatacak. Uçuş öncesi Kennedy Uzay Merkezi'nde hazırlıklar tamamlandı. Fırlatmaya hazır bekleyen Artemis 1 roketinin, TSİ 15:33'te fırlatılması bekleniyor. Roket, Ay'ın çevresinde insansız uçuş gerçekleştirecek.

Haber 29-08-22 10:04

NASA'nın gözü Ay'da! Yeni nesil mega roketini test uçuşu için fırlatacak

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yeni nesil mega roketiyle geçmişte Ay uçuşlarıyla yakaladığı şöhreti yeniden kazanmaya hazırlanıyor. NASA, gelecek hafta Orion kapsülünü deneme uçuşu için uzaya fırlatacak.

Haber 25-08-22 17:19

Garanti BBVA 8. kez Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası seçildi

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik: - "Garanti BBVA olarak, teknolojik altyapımızın gücü, dijital bankacılık alanındaki öncü çalışmalarımız ve nitelikli çalışanlarımızla kusursuz müşteri deneyimine odaklanıyoruz"

Yurthaber 22-07-22 11:28

Orion ne demek? Orion kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Orion şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Orion kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:11

Sigorta sektöründeki teknolojik çözümler ödüllendirilecek

Insurtech Hub Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acer: - "Organizasyon sayesinde sigorta sektöründeki sorunlara çözümler geliştirilecek. Bu farkındalıkla birlikte hem çözüm önerileri hem de bu girişimlere yönelik destekler artacak"

Yurthaber 16-02-22 12:44

İzmir'deki tarım ve hayvancılık fuarının yıldızı teknoloji firmaları oldu

Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tan: - "Tarım 4.0 teknolojileri sektörü, bu yıl 30'u aşkın firmayla temsil ediliyor. Bunların 20'den fazlası Türk girişimcilerin" - Tarımsal kullanım için yerli dron üreten firmanın Ar-Ge Müdürü Turhan Işık: - "Ürünümüz 5 saat 45 dakika havada kalarak tek kalkışta tarladaki birçok işlemi tamamlamış oluyor"

Yurthaber 05-02-22 11:21

Ay'a insan götürecek! NASA, Orion uzay aracını onardı

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA), Orion uzay aracının Uzay Fırlatma Sistemi'nde (SLS) bozulan bir ekipmanı tamir ettiği ifade edildi. Orion uzay aracı, Artemis-3 göreviyle Ay'a insan götürecek.

Haber 17-01-22 16:26

Orion: NASA'nın Ay ve Mars misyonlarında da kullanacağı yeni nesil uzay aracı

Amerikan Ulusal Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), 10 yıl içinde Ay'a tekrar uzay aracı göndermeyi planlıyor. NASA'nın gelecekte Ay ve Mars misyonlarında da kullanacağı yeni nesil uzay aracı Orion'da hazırlıklar sürüyor.

Haber 11-11-21 12:44

Acer'dan 3D SpatialLabs teknolojisine sahip dizüstü bilgisayar

Acer, bu yılın başlarında, herhangi bir gözlüğe ihtiyaç duymadan 3D görseller sağlayan SpatialLabs teknolojisini duyurmuştu. Teknoloji sonunda gerçekten satın alabileceğimiz bir dizüstü bilgisayara dönüşmüş durumda.

Haber 15-10-21 11:38

Acer, yeni dizüstü oyun bilgisayarını piyasaya sürdü  

Acer, 17.3 inçlik yeni dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro 5'i duyurdu. Yeni modelin grafik yongası Nividia RTX 3050 Ti olarak karşımıza çıkıyor.

Haber 08-10-21 12:49

Sürdürülebilirlik odaklı bir dizüstü bilgisayar

Acer sürdürülebilirlik odaklı ürünü olan Aspire Vero dizüstü bilgisayarını, Earthion platformunun çatısı altındaki çalışmalarının somut bir örneği olarak ortaya çıkardı.

Haber 03-07-21 09:09

Acer Swift X neler sunuyor?

Zen 3 mimarisi kullanan AMD Ryzen 5000 Serisi mobil işlemci ile gelen Swift X, yeni NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti GPU’larından güç alıyor. İşte Acer Swift X'in özellikleri.

Haber 28-06-21 11:09

İzmir'deki tarım fuarında Türk firmaları 900 milyon doları aşan anlaşmalar imzaladı

Uzun süreden sonra İzmir'de tarım sektörünü yüz yüze buluşturan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na 100'den fazlası yabancı olmak üzere 774 marka katıldı - Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Irmak Tan: - "Şu anki verilere göre yalnızca ikili heyetler arasında 900 milyon doları aşkın bir iş hacmi gerçekleşti. Bunun dışında münferit gelen yabancılar var, firmalarla bire bir stantlarda görüşenler var. Bu rakam artar." - "En çok anlaşma yapılan ülke Katar, anlaşmaların yüzde 20-30'unu oluşturuyor"

Yurthaber 28-06-21 11:09

Porsche tasarımı dizüstü sistemiyle buluştu

Üst düzey tasarım ve yüksek performanslı bir dizüstü sistemi. Tüm gözleri üzerine çeken ikonik tasarımlı Porsche Design Acer Book RS dizüstü pazarında yerini aldı.

Haber 26-06-21 10:00

Norveç bayraklı kruvaziyer gemisi Viking Orion sezon hazırlığı için Bodrum'a demirledi

Norveç bayraklı kruvaziyer gemisi "Viking Orion" sezon hazırlığı için Bodrum'a demirledi

Yurthaber 18-04-21 17:23

Marvel evreninde ‘Yaratık’ dönemi başlıyor

Marvel, geçen yıl “Alien” ve “Predator” serilerinin yayın haklarını Dark Horse’dan devraldığını duyurmuştu. Marvel çizgi romanlarında Alien döneminin 24 Mart’ta resmen başlayacağını açıkladı.

Trend 23-03-21 17:46

Unreal Engine'de oyun yapma testi! Acer Predator Helios 300 vs Nitro 5

Bu videoda sizlere Acer'in en uygun fiyatlı oyuncu dizüstü modeli, Nitro 5 ile en pahalı modellerinden biri olan Predator Helios 300'ü birebir kıyaslayarak aradaki yaklaşık 2 kat fiyat farkının performansa nasıl etki ettiğine bakacağız.

Haber 16-02-21 14:44

Önce eşini ve eniştesini öldürdü ardından kafasına sıktı

Avcılar’da eşini ve eniştesini silahla öldürerek kayıplara karışan şahıs, Başakşehir’de araç içerisinde kafasına sıkarak intihar etti.Avcılar Tahtakale Mahallesi Temel Sokak’ta saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda, Ümit Acer isimli şahıs eşi Canan Acer ile tartışma yaşamış, Canan Acer tartışma sonrasında eniştesi Kenan Erol’un tekstil atölyesine sığınmıştı.

Haber 02-02-21 22:28

Eşini ve eniştesini öldürmüştü! İntihar etti

Avcılar'da eşi Canan Acer ve eniştesi Kenan Erol'u silahla öldürüp kaçan Ümit Acer, Başakşehir'de bir kamyonet içinde ölü halde bulundu. İlk belirlemelere göre, Acer'in başına silahla ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Haber 02-02-21 16:51

Zirvede sürpriz bir isim var! The Playlist seçti: Yılın en iyi oyuncu performansları

The Playlist 2020 yılının en iyi oyuncu performanslarını seçtiği bir liste yayınladı. Film performanslarına göre hazırlanan listede 20 oyuncu yer aldı. Yılın en iyi oyuncu performansları listesinin zirvesinde Hong Kong'lu aktör Orion Lee yer aldı.

Trend 21-12-20 08:10

Yeni film yolda... The Predator efsanesi devam ediyor

James Cameron tarafından yaratılan Predator karakteri, yeni ve daha büyük prodüksiyonlu bir yapımla yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni The Predator filminin yönetmen koltuğunda Dan Trachtenberg oturacak.

Trend 23-11-20 14:42

NATO savaş gemileri peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçti

NATO’ya bağlı 4 savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçerek, Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.Ege Denizi’nden bugün saat 10.15 sıralarında Çanakkale Boğazı’na giriş yapan Bulgaristan Donanması’na ait 32 borda numaralı ’Tsibar’ adlı savaş gemisi, İtalya Donanması’na ait M- 5556 borda numaralı ‘Alghero’ savaş gemisi, Fransa Donanması’na ait M-645 borda numaralı ‘Orion’ adlı savaş gemisi ve İspanya Donanması’na ait M-35 borda numaralı ‘Duero’ adlı savaş gemileri saat 11.15 sıralarında Çanakkale önlerine geldi.

Haber 28-10-20 12:18

Uzmanlara göre uluslararası hukuk Azerbaycan'a kaybettiği topraklarını geri alma hakkı veriyor

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Milletlerarası Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yücel Acer: - "Bir ateşkes anlaşması olması ve bir görüşme sürecinin devam ediyor olması durumunda dahi, şayet Ermenistan silahlı saldırı gerçekleştirirse, Azerbaycan’ın hukuken meşru müdafaa hakkı oluşur ve bu hak bütün işgal altındaki toprakların kurtarılmasına kadar devam edebilir" - Marmara Üniversitesi Uluslararası Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran: - "Uluslararası hukuka göre Dağlık Karabağ'ın işgali Azerbaycan'ın ülkesel bütünlüğüne ve siyasal bağımsızlığına yönelik haksız bir saldırıdır. BM'nin 51. maddesine göre Azerbaycan kaybettiği toprakları geri alma hakkına sahiptir. Bakü şu anda hukuki olarak meşru müdafaa hakkını kullanıyor" - İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Köni: - "Ermenistan'ın saldırılarını sürdürmesi durumunda Azerbaycan, Dağlık Karabağ'ı geri almak için uluslararası hukuka dayalı tüm haklarını kullanacaktır. Meşru müdafaa hakkı doğuyor çünkü" - Emekli Uluslararası Hukuk Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu: - "Son saldırılara Azerbaycan'ın karşılık vermesi, egemen ve toprakları işgal edilmiş bir devlet olarak BM Güvenlik Konseyi'nin kararına binaen kendi meşru müdafaa hakkını kullanmasıdır. Bu hak doğrultusunda Azerbaycan kaybettiği toprakları yeniden alabilir"

Yurthaber 29-09-20 11:18

Bu Projektör Yuvarlanıyor! Acer C250i incelemesi

Acer'ın C250i Projektörü kendine özel tasarımıyla gerçekten de çok özel bir parça.

Haber 13-07-20 14:16

Monitöre de fan taktılar: 10 Bit Renk Derinliğine Sahip Oyuncu Monitörü!

Acer, Predator XB273K monitöründe bir dahili fan bulunuyor. Bunu sebebi ise bu monitörün hız aşırtılmış olarak satılması. Oyuncu PC’lerimizde hız aşırtma olmasına alışmıştık ama bir monitörde buna ilk defa rastlıyoruz.

Haber 21-05-20 17:22

Aydınlı radyocudan 65 yaş üstü vatandaşlara destek sözü

Aydın’da uzun yıllardır radyoculuk yapan 27 yaşındaki Kazım Eren Acer, Korona virüsten dolayı dışarıya çıkamayan vatandaşlar için sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Yurthaber 09-04-20 09:29

Betelgeuse: Gökyüzündeki en parlak yıldızlardan biri patlamak üzere olabilir mi?

Dünyadan yaklaşık 700 ışık yılı uzakta bulunan Orion takım yıldızının parçası Betelgeuse yıldızı 50 yıllık gözlem süresinde kaydedilen en zayıf konumunda. Gök bilimciler, Betelgeuse'ün bir süpernova olarak patlayacağını zaten biliyor. Her ne kadar nadir görülen bir durum olsa da, asıl mesele bunun ne zaman gerçekleşeceği.

Haber 02-04-20 21:01

Betelgeuse: Gökyüzündeki en parlak yıldızlardan biri patlamak üzere olabilir mi?

Dünyadan yaklaşık 700 ışık yılı uzakta bulunan Orion takım yıldızının parçası Betelgeuse yıldızı 50 yıllık gözlem süresinde kaydedilen en zayıf konumunda. Gök bilimciler, Betelgeuse'ün bir süpernova olarak patlayacağını zaten biliyor. Her ne kadar nadir görülen bir durum olsa da, asıl mesele bunun ne zaman gerçekleşeceği.

Haber 25-03-20 13:37

Betelgeuse: Gökyüzündeki en parlak yıldızlardan biri patlamak üzere olabilir mi?

Dünyadan yaklaşık 700 ışık yılı uzakta bulunan Orion takım yıldızının parçası Betelgeuse yıldızı 50 yıllık gözlem süresinde kaydedilen en zayıf konumunda. Gök bilimciler, Betelgeuse'ün bir süpernova olarak patlayacağını zaten biliyor. Her ne kadar nadir görülen bir durum olsa da, asıl mesele bunun ne zaman gerçekleşeceği.

Haber 25-03-20 13:37

Betelgeuse: Gökyüzündeki en parlak yıldızlardan biri patlamak üzere olabilir mi?

Dünyadan yaklaşık 700 ışık yılı uzakta bulunan Orion takım yıldızının parçası Betelgeuse yıldızı 50 yıllık gözlem süresinde kaydedilen en zayıf konumunda. Gök bilimciler, Betelgeuse'ün bir süpernova olarak patlayacağını zaten biliyor. Her ne kadar nadir görülen bir durum olsa da, asıl mesele bunun ne zaman gerçekleşeceği.

Haber 17-02-20 12:46

Turizm esnafından depremzedelere yardım

Antalya’da faaliyet gösteren Orion Bazaar’da bir araya gelen turizm esnafı, ortaklaşa topladıkları bir tır dolusu eşyayı Elazığ’daki depremzedelere gönderdi.Antalya’nın Aksu ilçesi Kundu mahallesinde faaliyet gösteren Kundu Orion Bazaar’da toplanan turizm esnafı, depremzedelere yardım eli uzattı.

Yurthaber 06-02-20 15:38

O yıldızlardan biri patlamak üzere olabilir mi?

Dünyadan yaklaşık 700 ışık yılı uzakta bulunan Orion takım yıldızının parçası Betelgeuse yıldızı 50 yıllık gözlem süresinde kaydedilen en zayıf konumunda. Gök bilimciler, Betelgeuse'ün bir süpernova olarak patlayacağını zaten biliyor. Her ne kadar nadir görülen bir durum olsa da, asıl mesele bunun ne zaman gerçekleşeceği.

Haber 28-01-20 08:19

Acer'dan eğitim için özel Chromebook modeli!

Acer yeni 12 inç Chromebook modeli olan ve eğitim için özel olarak tasarlanan Acer Chromebook 712’yi duyurdu. Yeni Chromebook’ta, 3:2 en boy oranına sahip 12 inç ekran ve 10. nesil Intel Core işlemciler yer alıyor.

Haber 22-01-20 00:14