Il Imami Haberleri

Çanakkale’de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Trafik Haftası’nın önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi.

Yurthaber 2024-05-07 15:48:26

Bingöl’de nisan ayında araçlara 6 milyon 306 bin lira ceza kesildi

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, nisan ayında yapılan trafik denetimlerinde araçlara toplamda 6 milyon 306 bin 404 lira idari para cezası kesildiğini belirtti.

Yurthaber 2024-05-07 15:39:20

Antalya’ya il dışından ruhsatsız tabanca sokan 1 kişi tutuklandı

Antalya’ya il dışından ruhsatsız tabanca getirip piyasaya sürdüğü tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-05-07 13:54:13

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 2024-05-07 12:16:55

Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tekirdağ'da yaşanan aile katliamı kahretti. İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin, eşini ve 5 yaşındaki oğlunu vurarak öldürdü. Şirin daha sonra ise aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı.

Haber 07-05-24 06:21

3 yıl sonra para etmeyecek uyarısı! Literatürde 'baş belası' olarak geçiyor 'O bölgede bulunmadığı il yok'

Türkiye’ye yaklaşık 6 yıl önce giren ve istilacı bir tür olarak özellikle Karadeniz Bölgesi’nde fındık başta olmak üzere yüzlerce bitki türüne büyük zarar veren “Kahverengi kokarca” ile ilgili düzenlenen panelde fındık tarımını bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekildi. Dünya literatüründe isminin "baş belası böcek" olarak geçtiği aktarılırken önlem alınmaması halinde 3 yıl sonra fındık alanlarında fındığın para etmeyeceği belirtildi.

Haber 06-05-24 16:37

Hatayspor'a bir kötü haber daha! Hacizlik oldular: Bizden 5 milyon TL istediler

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sebebiyle bir süre Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, İstanbul Riva’da bulunan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada yapan Hatayspor’a, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haciz gönderdi.

Spor 06-05-24 15:37

Muğla’da 2 ayda 65 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, Muğla’nın güvenliği ve asayişi hakkında ikinci bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Yurthaber 06-05-24 13:36

Çanakkale’de kaçak yapı yıkım çalışmaları sürüyor

Çanakkale İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanlarında bulunan kaçak yapı ve yapılaşmalarla ilgili mücadelesi etkin bir şekilde devam ediyor.

Yurthaber 06-05-24 11:30

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark’ta Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Yurthaber 06-05-24 08:07

2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Sarıgül'den çok konuşulacak sözler: Dikkat! Geliyor...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna yanıt verdi. Sarıgül'ün "CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" açıklaması dikkat çekti. Yine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan da benzer bir açıklama geldi.

Haber 05-05-24 13:35

Son dakika | Yaz gelirken kar sürprizi! İstanbul'un yanı başı beyaza büründü; Meteoroloji 18 il için sarı alarm verdi

Son dakika haberi: Yaz mevsimi yaklaşırken Türkiye'de kar sürprizi yaşandı. Uludağ'da beyaza büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 18 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ayrıca 9 kentte bugün ve yarın yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla meteoroloji açıklamaları...

Haber 05-05-24 10:48

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

İstanbullular dikkat! Meteoroloji uyardı, radar görüntüsü yayınlandı: Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. İstanbul'un da aralarında bulunduğu illerde etkili olacak kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların sel, su baskını, yıldırım gibi olaylara karşı dikkatli olunması istendi. Öte yandan İstanbul'da etkili olması beklenen yağmurun radar görüntüsü yayınlanırken meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul'a yağmurun güneybatıdan geleceğini ifade etti.

Haber 03-05-24 17:31

Samsun'da AK Parti İl Başkanı'nın makam aracı yayalara çaptı! Yaralılar var

Samsun'da AK Parti İl Başkanı ve yöneticilerin bulunduğu makam aracı, yaya geçidinde 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Araç sürücüsü ise ifade için emniyete götürüldü.

Haber 02-05-24 19:59

Antalya başı çekti! Menü ve adisyonlara baktılar... Her ürün başına 2 bin 172 TL, katlanarak da artıyor

Antalya 'menü' denetiminde ilk sırada! Türkiye'de en çok menü denetiminin yapıldığı Antalya'da, yıl başından bu yana 3 bin 800 işletme denetlendi. Masalarda ve işletmenin girişinde fiyatların yazılı olduğu menüleri bulundurmayan işletmelere, menüdeki her ürün başına 2 bin 172 lira para cezası uygulanıyor. Antalya İl Ticaret Müdürü Halil Özşahan, "10 ürün varsa 10 çarpı 2 bin 172 lira şeklinde uygulanıyor. Ceza her ürün başına katlanarak artıyor" dedi.

Finans 02-05-24 12:14

Kavgaya müdahale sırasında yaralanan jandarma personeli hastanede şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 02-05-24 12:01

Erzurum'dan kahreden haber! Astsubay şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Mustafa Yaşar'ın şehit olduğunu duyurdu.

Haber 02-05-24 11:52

Prof. Dr. Orhan Şen 'Yarın Marmara'ya geliyor' diyerek açıkladı! 34 il için sarı kod... Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar düştü mü, yükselecek mi? Hava durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşlar hava durumu tahminlerini dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 34 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, şiddetli yağışların bugün doğuya kaydığını, Marmara ve kuzey bölgelerde sıcaklığın ortalamanın da altında bir süre daha devam edeceğini ve yarın Marmara'ya yağmur geleceğini söyledi.

Haber 02-05-24 09:48

MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziiye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu duyurdu. Şehit Toktaş'ın acı haberi Nevşehir Valisi Ali Fidan ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın tarafından ailesine verildi. Toktaş ailesinin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Haber 01-05-24 21:12

İYİ Parti'de yeni dönem başlar başlamaz toplu istifa: Trabzon İl Başkanlığı'nda yönetim düştü

İYİ Parti'de Meral Akşener genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Bu sırada Trabzon İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'ndan 62 kişi istifa etti. İstifa edenlerden İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan "Kongrede yaşanan bazı olaylar bizi derinden sarsmıştır. Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, kongrede oy kullanamamıştır. bir önceki kongrede sorunsuz oy kullanabilen bir delegenin bu seçimde oy kullanamaması şüpheli bir durumdur" dedi.

Haber 01-05-24 15:08

Naci Görür'den 4 il için deprem uyarısı! 'Endişelendiriyor' diyerek açıkladı

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 4 il için deprem uyarısında bulundu. Görür, "Bugünlerde daha çok Tunceli, Bingöl Karlıova, Erzincan yöreleri biraz endişelendiriyor. İzmir'de de endişemiz var. Çünkü İzmir'de, 15 fay var. İzmir yarımadasını kesen fayların özelliklerini bilmiyoruz. Bilmediğimiz için sorun olarak düşünüyoruz" dedi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Haber 01-05-24 13:55

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Bursa polisi trafik canavarlarına geçit vermedi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı uygulamalarda kurallara uymayan 8 bin 61 sürücüye ceza kesti.

Yurthaber 30-04-24 14:11

Aydın’da jandarma ekipleri öğrencilerle buluştu

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında jandarmanın tanıtımı ve lise öğrencilerine Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi hakkında bilgilendirmelerde bulunularak kurulan stantlarda jandarmanın faaliyetleri anlatıldı.

Yurthaber 30-04-24 13:43

Samsun'da son 5 yılda aşı reddi yüzde 300 artış gösterdi

Samsun İl Sağlık Müdürü Mustafa Uras, kentte son 5 yılda aşı reddinde yüzde 300 artış yaşandığını bildirdi.

Yurthaber 30-04-24 13:36

Bingöl’de 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi: 2 gözaltı

Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, araç içerisinde gizlenmiş bir şekilde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 30-04-24 10:26

AK Parti'de 'değişim' için kritik gün! 31 Mart sonrası görevden mi alınacak? O isimler masada olacak

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği kritik toplantıda, bazı isimlerin görevden alınabileceği konuşuluyor. Aylardır konuşulan değişimin teşkilatlardan başlayacağı belirtilirken, en çok oy kaybının yaşandığı il ve ilçeler için önemli kararların alınabileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 08:41

CHP'den 1 Mayıs kararı! Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz diyerek duyurdular

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Taksim'de kutlama olmayacağını açıklamasının ardından CHP'den dikkat çeken açıklamalar geldi. CHP Sözcüsü "Biz Taksim'den vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İçişleri Bakanını arayarak, Taksim kararının gözden geçirilmesini istedi" açıklamasını yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise yaptığı paylaşımda "1 Mayıs'ta Taksim'e. Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 21:14

Ülke sınırları içinde oynanan en ilginç maç olabilir! Siirt İl Özel İdaresi Spor, 90. dakikada öne geçti, 98. dakikada küme düştü!

Türkiye sınırlarında yaşanan en ilginç maçlardan biri oynandı. Siirt İl Özel İdaresi Spor, TFF 3. Lig'e unutulmayacak bir sonla veda etti. Orduspor 1967 ile karşılaşan Siirt İl Özel İdaresi, 90. dakikada öne geçmesine rağmen yediği peş peşe gollerle küme düştü.

Spor 29-04-24 10:20

Uzmanlar sık sık uyarıyordu! AFAD deprem beklenen o il için harekete geçti: Çadırlar gönderildi, Konteyner kentler oluşturuldu

Türkiye'nin birinci dereceden deprem kuşağı bölgesinde olan Hakkari için yetkililer harekete geçti. AFAD, olası deprem için şehirde konteyner alanları oluşturdu. Ayrıca polis ve jandarmaya da deprem eğitimleri verildi. Öte yandan Şemdinli-Yüksekova fay hattı incelendi ve bölgede aktif bir fay hattı tespit edildi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Yaklaşık 100 kilometre boyunda bir fay. Büyük kırıldığı zaman 7'lik deprem üretme potansiyeli olan bir fay" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 10:14

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Kocaeli'deki görüntüler gündem olmuştu! İbrahim Efe, AK Parti'den istifa etti

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan arbedede AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atıp yuvarlanmış ve görüntüler gündem olmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, disiplin süreci başlatırken Efe, görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 27-04-24 17:14

Elazığ'da lisede iğrenç olay! Matematik öğretmeni tutuklandı

Elazığ'da bir lisede 3 kız öğrencisine tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan İ.B. isimli öğretmen, tutuklandı. Öte yandan, iddialar üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü İ.B.'yi açığa aldı.

Haber 27-04-24 00:19

Tokat’ta uyuşturu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 26-04-24 15:19

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 26-04-24 11:51

Jandarma’dan magandalara geçit yok

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğün, kına gecesi ve asker eğlencelerinde silahla havaya ateş açan 28 şahsa adli işlem başlattı.

Yurthaber 26-04-24 11:05

Bilecik’e 2023 yılında 109 bin kişi konaklama yaptı

Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, 2023 yılında yerli yabancı 109 bin kişinin kentte konaklama yaptığını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 10:29

35 il için sarı kod 'Çöl tozları' tüm yurdu dolaşıyor! 2 bölge hariç sıcaklıklarda dikkat çeken detay... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Çöl tozları Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji, 35 il için sarı kodlu toz taşınımı uyarısı verdi. O iller arasında Ankara, Eskişehir, Adana, Hatay, Bolu, Düzce ve Mersin de var. Peki, il il hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, son hava durumu tahmin raporunu da paylaştı. Buna göre; yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış var. Hava sıcaklığı ise Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyrederken diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde.

Haber 26-04-24 09:30

DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik gözaltına alındı

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekik, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 25-04-24 17:18

23 Nisan kutlamalarında skandal görüntüler! İlkokul 3. sınıf öğrencisini böyle tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında ilkokul 3. sınıf öğrencisi T.Ş., elindeki balon uçarak drone'a temas edince, drone operatörü M.H. tarafından tekmelendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olaya ilişkin soruşturma başlattı, şüpheli gözaltına alındı. Tepki çeken o anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 25-04-24 16:46

'Aşırı sıcaklar geliyor' Prof. Dr. Orhan Şen açıklayıp uyardı! Geçen yılki havayı mumla arayacağız... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Sıcaklıklar artacak mı? Aşırı sıcaklar mı geliyor? İl il hava durumu nasıl olacak? Havaların yeniden ısınmasıyla vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Prof. Dr. Orhan Şen, aşırı sıcakların geleceğini söyledi. Sıcaklıkların hafta sonu Marmara dışında ortalamanın üzerinde olacağını belirten Şen, "Geçen sene de sıcak hava dalgası vardı ama bu sene onun da üzerinde geçecek gibi görünüyor" şeklinde uyarı yaptı. Öte yandan Meteoroloji de 5 günlük hava durumu tahminini paylaştı.

Haber 25-04-24 15:51

Bursa'da jandarmadan risk alma önlem al tatbikatı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "risk alma önlem al" tatbikatı yapıldı.

Yurthaber 25-04-24 15:37

İstanbul'da yapay zeka lisesinin kurulması için çalıştay düzenlendi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul işbirliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka Lisesi Kurulum ve İçerik Geliştirme Çalıştayı"nda, akademisyenler, bilişim öğretmenleri ve sektör temsilcilerince, yapay zeka lisesinin içeriğinin geliştirilmesi, müfredatının tasarlanması, hangi derslerin okutulması gibi konular ele alındı.

Yurthaber 25-04-24 14:12

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Adıyaman’ın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 10 ayrı suçtan aranan 17 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Yurthaber 25-04-24 10:17

Muğla’da “Yan Yanayız” projesi hayata geçiyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik “Yan Yanayız” projesi hayata geçiriliyor.

Yurthaber 25-04-24 10:14

İYİ Parti'den olağanüstü kurultay için 'izleyici' kararı! O isimler dışında kimse davet edilmeyecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak partilerinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici alınmayacağını bildirdi. Olgun delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

Haber 24-04-24 20:50

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 24-04-24 17:17

Aydın’da en çok yatırım yapılan kurumlar belli oldu

İl Koordinasyon Kurulu’na başkanlık eden Aydın Valisi Yakup Canbolat, 2024 yılında en çok yatırım yapılan kurumları açıkladı.

Yurthaber 24-04-24 15:47