Melih Gökçek Haberleri Ve Son Dakika Melih Gökçek Haberleri

Melih Gökçek Haberleri Ve Son Dakika Melih Gökçek Haberleri

20 Ekim 1948’de Ankara, Keçiören doğumlu olan İbrahim Melih Gökçek, aslen Şanlıurfalıdır. Babasının avukat olmasından dolayı lise dönemine kadar Gaziantep'te okudu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne başlamasıyla beraber Ankara'ya yerleşti. Gazi Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu’nu bitirdikten sonra Gaziantep Haber Gazetesi'nde yerel gazetecilik yaptı. Özel kalem müdür yardımcısı olarak Çalışma Bakanlığında görev alan Gökçek, askerliğini bitirdikten sonra ticaret yapmaya karar verdi.

1984 yılında Anavatan Partisi'nden belediye başkanlığına aday gösterilerek seçimi kazandı. Daha sonra ANAP'tan ayrılarak Refah Partisi'ne geçen siyasetçi, 1991'deki genel seçimlerde Ankara Milletvekili olarak göreve başladı. 1994 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Gökçek, 2003'te Adalet ve Kalkınma Partisi'ne geçti.

2004, 2009 ve 2014 yıllarındaki yerel seçimleri de kazanan siyasetçi, 2017'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa etti.

Melih Gökçek Haberleri

Mansur Yavaş isim vermeden Gökçek'i eleştirdi: O kadar dinozor alıncaya kadar otobüs alsaydınız

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi arenadaki tartışmalar da alevlendi. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş isim vermeden eski başkanlardan Melih Gökçek'i eleştirdi. Yavaş, "Diyorlar ki, 'ulaşım sıkıntısı var.' Olur tabii. Bir dinozor parası bir otobüs yapıyordu. O kadar dinozor alıncaya kadar otobüs alsaydınız. Ankara'nın altyapısına 5 kuruş para harcamadılar 'görünmez' diye." ifadelerini kullandı.

Haber 20-03-2024 20:37

Melih Gökçek'ten Berna Laçin'e tepki çeken ifade! Hemen sildi ama... Bu nasıl çirkinlik

Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki çekti. Gökçek Berna Laçin'e f..işelik göndermesi yapıp paylaşımı hemen sildi silmesini ama sosyal medyada gündem olmaktan kaçamadı.

Magazin 05-03-2024 12:19

Melih Gökçek paylaştı: Ankara'da skandal görüntüler! Tekme tokat dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilettiler... İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde İYİ Partili ilçe başkanı tekme tokat dövülerek Mansur Yavaş’tan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’ten özür diletildi. Görüntüler ve Gökçek’in iddiaları kısa sürede gündem yarattı. Atila Çelik ise olayın 2020'de gerçekleştiğini açıklayıp "Konunun İYİ Parti'yle ilgisi yoktur" dedi Gökçek'in iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber 12-02-2024 08:55

Gökhan Zan'dan Melih Gökçek'e olay sözler! 'Zavallı bir jeliboncu...'

Eski futbolcu Gökhan Zan, kendisine yönelik sözleri nedeniyle eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yanıt verdi. Zan, Gökçek için "Siz ise, kendi halkına ihanet etmiş, kendi partisi tarafından hain ilan edilmiş, aynı masada yemek yedikleriniz tarafından cenaze törenlerinde görmezden gelinmiş, zavallı bir jeliboncu, devletin malına çökmüş mafyavari bir şahsiyetsiniz" dedi.

Haber 07-02-2024 22:39

AK Partili 'düşman kardeşler' barıştı! Melih Gökçek'le adaylığı açıklanan Turgut Altınok arasındaki çeyrek asırlık buzlar böyle eridi

Siyasetin merkezi Ankara'da AK Parti yarışa Turgut Altınok ile katılmayı seçti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ise bu durum hakkında yapacağı yorum merak ediliyordu. Gökçek ile Altınok arasındaki gerginlik hemen hemen herkes tarafından biliniyordu. İkili arasında buzların eridiği, ilk adımı ise Gökçek'in attığı belirtildi. İşte detaylar...

Haber 23-01-2024 16:04

Melih Gökçek felç mi geçirdi? Evinde fenalaştı, hastaneye kaldırıldı iddiası gündem yarattı, oğlu Osman Gökçek'ten açıklama geldi

Melih Gökçek felç mi geçirdi? Sosyal medyada ortaya atılan iddia bir anda gündem yarattı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Osman Gökçek'ten açıklama geldi.

Haber 08-01-2024 06:09

Meral Akşener'in şiiri gündem oldu! 'Mansur Yavaş' iddiası sonrası o isimden açıklama: 'İlk kez Akşener'i alkışlıyorum'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında okuduğu şiir gündem oldu. Sosyal medyada Akşener'in okuduğu şiir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a gönderme olarak yorumlandı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medyada yaptığı açıklamada "İlk kez Meral Akşener'i alkışlıyorum" dedi.

Haber 06-12-2023 14:03

Melih Gökçek'e kötü haber! Mansur Yavaş davayı kazandı, tahliye edilecek

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı dubleks konutların satışıyla ilgili olarak açılan davada karar verildi. Mahkeme satın alma işleminin usulsüz olduğuna karar verirken, Gökçek’in halen konut ve ofis olarak kullandığı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi adına tesciline karar verdi. Bu kararın ardından Gökçek, ikamet ettiği evden tahliye edilecek.

Haber 28-11-2023 13:52

Herkes İstanbul adayını konuşurken Ankara'dan gelen anket çok şaşırttı! Melih Gökçek o isimleri solladı...

Türk siyaseti peş peşe gelen seçimler nedeniyle oldukça hareketli aylar geçiriyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle ayrılan iktidar, İstanbul ve Ankara'yı muhalefetten geri alma planları yaparken muhalefet de yerel seçimden güçlü çıkarak seçmenini yeniden bir arada tutma hedefinde.

Haber 11-09-2023 09:33

Filenin Sultanları'nın zaferi sonrası Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e sert sözler! Beni hapse gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki organizasyonun son maçında rakibini 3-2 mağlup etti ve şampiyon oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in şampiyonluk sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından spor spikeri Güntekin Onay'dan çok sert bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 04-09-2023 08:23

AK Partili o ismin adını verince sunucu da kulaklarına inanamadı! Ersan Şen: 'Mansur Yavaş'ın karşısında sadece o kazanır'

Her geçen gün yaklaşırken siyasetin gündemini belirleyen yerel seçimler için başkent Ankara'da nasıl bir rekabet geçeceği merak konusu. CHP'li ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş partisi içindeki tartışmaları da yerel seçim gündemini de sessizlikle karşılıyor. AK Parti'nin olası adayları tartışılırken "Yavaş'ın karşısına çıkarsa kazanabilecek tek aday" diyen Prof. Dr. Ersan Şen'in canlı yayında verdiği o ismi duyan sunucu bile kulaklarına inanamadı!

Haber 04-08-2023 09:42

Melih Gökçek'in Prof. Dr. İlber Ortaylı hakkında yaptığı cahil paylaşımı gündem oldu! Fatih Altaylı'dan dikkat çeken çıkış: Sevindirici olan ise...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya "cahil" demesi gündem oldu. Tarih başta olmak üzere birçok alandaki uzmanlıklarıyla Türkiye'nin yanı sıra dünya çapında da tanınan Ortaylı'dan Gökçek'e yanıt gelmedi. Ancak Ortaylı'nın yakın dostu olduğu bilinen gazeteci Fatih Altaylı, Gökçek'in Ortaylı'ya "cahil" demesiyle ilgili "Bu, bugünkü halimizin nedenidir" ifadelerini kullandı.

Haber 26-07-2023 13:08

Tanju Özcan'dan Melih Gökçek'e fotoğraflı 'göbek' yanıtı! 'Seni montajcı seni'

Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Melih Gökçek'in göbeği ile ilgili yaptığı yoruma yanıt verdi. Gökçek'in 'Adamda göbek 2 metre 10 santim. Ne şişirmiş be' sözlerine göbeğinin çapını metre ile ölçtürerek karşılık veren Özcan, 'Seni montajcı seni. Az önce göbeğimin çapını ölçtüm; 102 cm. Ortalama Türk erkeği. Siyasi fosil Melih Gökçek, senin toplam çapın kaç?' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 06-07-2023 11:55

'Jeliboncu deli! Seni manyağa çevireceğim' diyen Cemal Enginyurt'tan çok konuşulacak sözler: 'Sinan Oğan'ın orada fotoğrafı var...'

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Oğan'ın fotoğrafının MHP Genel Merkezi'ndeki xray cihazına konulmuş olabileceğini belirten Enginyurt, "Sinan o partide kapıdan içeri giremez" dedi. İsim vermeden Melih Gökçek'e de çok sert tepki gösteren Enginyurt "Bana bak jeliboncu deli, seni manyağa çevireceğim atıp tutuyorsun!" diye konuştu

Haber 23-05-2023 10:44

Oğuzhan Uğur'un Melih Gökçek'e yanıtı olay oldu! Kendiniz görünüz...

Kemal Kılıçdaroğlu'nu Babala TV'ye konuk alacak olan Oğuzhan Uğur programa dair konuk detaylarını paylaştı. Melih Gökçek ise Uğur'un sözlerine güvenmeyerek "İsim listesi yayınla" deyince ortaya bakın nasıl bir diyalog çıktı.

Magazin 21-05-2023 07:31

Oğuzhan Uğur'dan Melih Gökçek'in 'Kılıçdaroğlu' talebine yanıt geldi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Melih Gökçek'in Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili talebine Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'dan yanıt geldi. Uğur'un yanıtı sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 18-05-2023 13:50

Melih Gökçek'in paylaşımı ünlü isimleri isyan ettirdi! Pınar Altuğ dayanamadı

Bir dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan İbrahim Melih Gökçek sosyal medya paylaşımıyla tepki çekti. İzzet Çapa o paylaşımı sosyal medyasında paylaşıp "Seviyenin bu kadar aşağılara düştüğüne vallahi ilk defa tanık oluyorum" dedi. Çapa'nın paylaşımını gören Pınar Altuğ da dayanamadı.

Magazin 09-04-2023 09:14

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 'Melih Gökçek' yorumu: Elinden telefonu almak lazım

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Eski ABB Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili konuşan Yavaş, "Melih Gökçek'in elinden telefonu almak lazım." dedi.

Haber 17-03-2023 21:16

Yunus Günçe'den tepki çeken sözler! Melih Gökçek paylaşıp sert sözler kullandı

Son dönemde politika yorumlarıyla dikkat çeken oyuncu Yunus Günçe sert ifadeler kullandığı paylaşımıyla gündemde. "Troller troller..." diyerek başladığı videosunda tepki çeken ifadeler kullanan ve ağzını bozan oyuncuya Melih Gökçek çok sert çıktı.

Magazin 09-03-2023 08:23

Teoman'dan Lozan esprisi sosyal medyayı salladı! Melih Gökçek 'jelibon' göndermesine bakın ne yanıt verdi

Yeni yılda Bodrum’da sahneye çıkan Teoman, 2023’ün ilk dakikalarında Lozan esprisi yaparak Melih Gökçek’e ‘jelibon’ göndermesinde bulundu. Teoman "Biraz önce Lozan Antlaşması'nın 100'üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" dedi. Melih Gökçek ise bakın ne paylaştı.

Magazin 02-01-2023 10:53

Melih Gökçek'in paylaşımı, sosyal medyanın gündemine oturdu! Jelibon ve Aboubakar'dan sonra şimdi de...

Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Daha önce Türkiye'de jelibon rezervi bulunduğunu söyleyen ve Beşiktaşlı eski futbolcu Aboubakar'ı "şehit" olarak paylaşan Gökçek'in, şimdi de bilgisayar oyununa ait görüntüyü gerçek sanarak paylaştığı öne sürüldü.

Haber 16-09-2022 09:56

Melih Gökçek'ten Cem Yılmaz’a destek çıkan Şahan Gökbakar için sert ifadeler: Yapma, haddini bil

İmam Halil Konakçı bir konuşmasında Cem Yılmaz'ı hedef almış ve "Buna alkış tutanların imanı gitti" demişti. Komedyen Şahan Gökbakar bu konuşmaya esprili bir gönderme yaparak "Yaptığım mizah helal sertifikalıdır. Gönül rahatlığı ile gülebilirsiniz, imandan çıkarma olmaz" yazdı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Gökbakar'ı hedef alarak "İnsanları dini duyguları ile alay ederek galeyana getirip tahrik etme. Birisi dayanamaz ağzını gözünü dağıtır. Yapma haddini bil" dedi.

Magazin 24-08-2022 21:28

Melih Gökçek'in Aboubakar paylaşımı olay olmuştu! Oğuzhan Uğur ağzını bozdu... Olay sözler

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medyayı sallayan Vincent Aboubakar paylaşımının yankıları sürüyor. Sosyal medyanın diline düşen Gökçek bu paylaşımı danışmanının yaptığını söyleyince Oğuzhan Uğur kendini tutamadı. Ağzını bozan Uğur'un ironik paylaşımı sosyal medyadan gündem yarattı. İşte Gökçek'in paylaşımı ve Oğuzhan Uğur'un yaptığı yorumun detayları...

Magazin 19-08-2022 08:56

Melih Gökçek'e çok sert sözlerle yüklendi! 'Şehrimizin yüz karası...'

Melih Gökçek'in eski Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar'ı Türk askeri sanıp şehit olduğunu ilan etmesinin yankıları sürüyor. Paylaşımında Aboubakar'ı Somali'den gelen ve Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu olarak tanıtan Melih Gökçek, danışmanının kendisini yanlış bilgilendirdiğini ifade etmişti. Eski belediye başkanına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Trend 18-08-2022 13:50

SON DAKİKA: Melih Gökçek'in tweeti sosyal medyayı salladı! Jelibon rezervi sözlerinden sonra bu kez...

Son dakika... Sosyal medya Melih Gökçek'in Aboubakar paylaşımını konuşuyor! Attığı tweetlerle gündeme gelmeye devam eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; bu kez de iki farklı dönemde Beşiktaş'ta forma giyen Kamerunlu Aboubakar'ın photoshopla Türk askerine benzetildiği fotoğrafı gerçek sanarak paylaştı. Gökçek'in bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-08-2022 13:49

Jelibon rezervi çıkışıyla günlerce konuşulan Melih Gökçek'ten tarihi bir gaf daha! Eski Beşiktaşlı yıldız futbolcuyu Türk yapıp şehit olduğunu duyurdu

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, attığı tweetlerle gündem olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta iki farklı dönemde top koşturan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın seneler önce photoshop ile yapılmış fotoğrafını paylaşan Melih Gökçek; 'Somali'den gelip Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu şehit oldu' dedi. Gökçek bu tweeti kısa süre içinde sildi.

Haber 18-08-2022 09:19

Melih Gökçek belediyeye iade etmişti! Zırhlı cip dudak uçuklatan fiyata satıldı...

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Melih Gökçek, 8 ay önce belediyeye zırhlı cipini iade etmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi lüks cipin ihale yoluyla 3 milyon 650 bin TL'ye satıldığını açıkladı.

Haber 04-08-2022 18:00

Ankapark'ta son perde! Mansur Yavaş bakanlığa dava açıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdim

Son günlerin bitmeyen tartışması Ankapark'ta son açıklama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Ankapark'ta medya kuruluşlarının temsilcilerini ağırlayan Yavaş Adalet Bakanlığına dava açacaklarını duyurdu. Yavaş ayrıca, yargı sürecinde 1 Eylül 2020 ve 5 Nisan 2021 tarihlerinde Ankapark'ın durumu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verdiğini de söyledi.

Haber 30-07-2022 17:01

Dinozor tartışması büyüyor! Gökçek'ten canlı yayında iddialı açıklama: Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı bitti

Türkiye son günlerde Ankapark'ı tartışıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten de yeni açıklamalar geldi. Gökçek katıldığı canlı yayında, "Birazdan açıklayacağım belgelerle Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı bitecek." dedi. Gökçek ayrıca Ankapark'ın maliyetiyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı. Ankapark ne kadara mâl oldu? Gökçek hangi belgeleri açıkladı? İşte detaylar...

Haber 29-07-2022 22:15

Melih Gökçek’in ‘sen benim çocuğum yaşındasın’ sözlerine dikkat çeken cevap!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Volkan Gültekin ile Melih Gökçek arasında canlı yayında yaşanan diyalog dikkat çekti. Gökçek’in "Bana bak Volkan, böyle büyük laflarda bulunma sen benim çocuğum yaşındasın haddini bil" sözlerine Gültekin ‘Ben 36 yaşında şu anda ABB’nin bir bürokratıyım. Siz ise 2017’de Cumhurbaşkanı tarafından istifa ettirilmiş bir vatandaşımızsınız’ şeklinde cevap verdi.

Haber 27-07-2022 11:50

Canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü! Melih Gökçek AK Partili belediye başkanını suçladı

Son dönemde Ankapark üzerindeki tartışmalar devam ederken Ankapark'ın yapılış sürecinde etkin rol oynayan dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; canlı yayında iddialara yanıt verdi. Kendisinden sonra belediye başkanı olan AK Partili Mustafa Tuna ve Mansur Yavaş'ı suçlayan Melih Gökçek'in canlı yayındaki iddiaları gündem oldu.

Haber 24-07-2022 23:34

Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek'e yanıtı Meral Akşener'i güldürdü: Tedavi olsun, muhatap olurum

Son dakika haberi: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gelen bir soru üzerine Melih Gökçek'le ilgili "Ruh sağlığından endişe ediyorum. Tedavi olsun muhatap olurum" ifadelerini kullandı. Yavaş'ın bu sözleri gündem oldu.

Haber 24-07-2022 15:32

Melih Gökçek'ten canlı yayında sert sözler: Benim partimden olması masum olduğu anlamına gelmez

Başkent Ankara'nın son günlerde 1 numaralı gündemini Ankapark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından bir açıklama da eski belediye başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Canlı yayına katılma talebinde bulunan Gökçek yayına bağlandıktan sonra Mansur Yavaş ve Eski Belediye Başkanı Mustafa Tuna hakkında sert ifadeler kullandı.

Haber 23-07-2022 23:04

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'dan jelibon paylaşımı! Akıllara Melih Gökçek geldi

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan jelibon paylaşımı yapınca akıllara, "Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" diyen Melih Gökçek geldi. Eski oyuncu Yağmur Atacan, jelibon paylaşarak "Buna bakınca insan ikilemde kalıyor" dedi.

Magazin 30-06-2022 13:37

Sosyal medyada gündem olmuştu! Belediyeden dikkat çeken 'jelibon' hamlesi İlk mahsullerini aldık

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ‘jelibon rezervi’ açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmişti. Gökçek’in "Demek ki trollenebiliyorum." şeklinde açıklama yaptığı olay sonrası Adıyaman Gölbaşı Belediyesi’nden dikkat çeken bir ‘jelibon’ hamlesi geldi. Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Gökçek’in açıklamalarına gönderme yaptı ve “Jelibon rezervlerinin ilk mahsullerini aldık” diyerek misafirlerine bu şekerlemelerden ikram etmeye başladı.

Haber 29-06-2022 17:46

Melih Gökçek sosyal medyada gündem oldu! 6 milyar dolarlık jelibon... Gökçek'ten açıklama geldi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medyada "Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı.” paylaşımını gerçek sanıp, canlı yayında yorumladığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. Gökçek, daha sonra söyledikleri üzerine Twitter hesabından, ''demek ki ben de trollenebiliyorum'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Haber 29-06-2022 09:10

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı hedef aldı! 'Siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek'

Melih Gökçek, canlı yayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Elinde belgeler bulunduğunu iddia eden Melih Gökçek, 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek' açıklamasını yaptı. Ayrıca, Gökçek, 'Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?' sorusuna 'Melih Gökçek çıkar' yanıtını verdi.

Haber 19-05-2022 08:21

Melih Gökçek'in sağlık durumu nasıl? Koronavirüse yakalandı! İşte Melih Gökçek'in son sağlık durumu

Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden yapığı açıklama ile kendisinin ve eşi Nevin Gökçek’in koronavirüsüne yakalandığını duyurdu. Gelişme sonrası Melih Gökçek'in sağlık durumu merak edildi. Peki Melih Gökçek'in ve eşinin sağlık durumu nasıl? İşte Melih Gökçek'in son sağlık durumu...

Haber 17-03-2022 12:26

Melih Gökçek koronavirüse yakalandı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Gökçek paylaşımına , "Rabbimize hamdolsun hafif geçiyor." notunu düştü.

Haber 15-03-2022 17:48

Ümit Özdağ ile Melih Gökçek’in ‘Diyanet’ kavgası!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ "Diyanet'in arkasında namaza durmak günah" yorumunda bulunması üzerine sosyal medyadan tepki gösteren Melih Gökçek'le tartıştı. İşte Gökçek ile Özdağ’ın birbiri ile tartıştığı o paylaşımlar…

Haber 06-03-2022 15:10

Melih Gökçek'in Stephen Hawking videosu olay oldu! 'Girdin toprağın altına, hadi bakalım'

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündem oldu. Gökçek Stephen Hawking’in balmumu heykeline, ''Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi. Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? Girdin toprağın altına. Şimdi hesabı rabbime veriyorsun. Hadi bakalım'' ifadelerini kullanıyor.

Haber 26-02-2022 11:48

Son dakika: Melih Gökçek canlı yayında oy oranlarını duyurdu! Şerefimi temin ediyorum...

Son dakika haberi: Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gökçek canlı yayında, Ankara ve İstanbul'daki oy oranlarına değinerek, "Bugün biz Ankara'da seçim yapsak, Allah'ın izniyle gitti." dedi. Ankara'daki oy durumunun sorulması üzerine Gökçek, "Neticeyi şimdi söylemeyeyim, şerefimi temin ediyorum, öndeyiz." ifadelerini kullandı.

Haber 21-02-2022 00:12

Mansur Yavaş istemişti! Melih Gökçek zırhlı aracı teslim etti: Israrlı yaygara üzerine...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine tahsis edilen zırhlı aracı Ankara Büyükşehir Belediyesine teslim etti. Gökçek, dün attığı tweet ile aracı teslim edeceğini, ''Mansur Yavaş'ın ısrarlı yaygarası üzerine iade ediyorum'' sözleriyle duyurmuştu. Teslimat sonrası ise Ankara Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı.

Haber 14-12-2021 16:34

Melih Gökçek: Mansur Yavaş'ın ısrarlı yaygarası üzerine...

Melih Gökçek sosyal medya hesabından, tartışmalara konu olan zırhlı aracı teslim edeceğini duyurdu. Gökçek, "Mansur Yavaş'ın ısrarlı yaygarası üzerine hakkım olduğu halde iade etmeye karar verdim." ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş göreve geldikten sonra Gökçek'in aracı iade etmesi gerektiğini söylemişti.

Haber 13-12-2021 20:17

Melih Gökçek'in açıklamaları gündem oldu! CHP'den manidar paylaşım: İktidarımızı güçlendiriyor

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in açıklamalrı sonrası CHP'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'li Engin Özkoç, "İktidarımızı garantiliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 02-12-2021 11:23

Melih Gökçek'in FETÖ iddiası geceye damga vurdu! Ahmet Hakan şaşkınlığını gizleyemedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in iddiaları geceye damga vurdu. CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Gökçek'in "Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarca FETÖ'cü var" ifadeleri gündem oldu.

Haber 02-12-2021 10:20

Melih Gökçek Temel Karamollaoğlu'na seslendi: Bir daha bizi üzme

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’na seslenerek "Bir daha Allah aşkına bizi üzme Temel Ağabey" ifadelerini kullandı.

Haber 11-11-2021 09:29

Melih Gökçek Neden görevden alındın? sorusuna sinirlendi: Sana ne?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine "Sen neden görev alındın?" diye soran hukukçu Bülent Yücetürk'e tepki gösterdi.

Haber 29-10-2021 09:27

Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanlığı adaylığı gurur verici olur ama hedefim zengin bir Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş isminin cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçmesinden gurur duyduğunu ancak böyle bir hedefe odaklanmadığını, öncelikli hedefinin "zengin bir Ankara" olduğunu söyledi.

Haber 28-10-2021 16:29