Sinek Istilasi Haberleri

Esenyurt’ta haşerelere karşı ilaçlama yapılıyor

Halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına başlayan Esenyurt Belediyesi, periyodik aralıklarla tüm mahalleleri, park ve bahçeleri düzenli olarak ilaçlıyor.

Yurthaber 2024-03-11 11:41:23

Kolonunda keşfedilen canlı sinek doktorları şok etti! Bu daha önce duyulmamış bir şey

Amerikan Gastroenteroloji Dergisi'nde yayınlanan bir cilt taraması çalışmasına göre, sağlık görevlileri kolonoskopi sırasında bir adamın kolonunda tamamen sağlam bir sinek keşfettikten sonra rutin bir kanser muayenesi garip bir hal aldı. Görüntüler sosyal medyanın da ilgisini çekerek tıp literatürüne girmeyi başardı.

Trend 2023-11-30 10:34:29

İnsanların yalnızca yüzde 10'u görebiliyor! Bu optik illüzyonlu görsel görenleri zorluyor

Kişilerin kendilerini daha iyi analiz edip tanımaları için başvurdukları araçlardan olan optik illüzyonlu testler dikkat gerektiriyor. Bunun gibi testlerde amaç farklı olan şeyi en kısa sürede fark etmektir. Aşağıdaki görselde güzel çiçeklerin arasındaki sinek kuşunu insanların yalnızca yüzde 10'u görebiliyor.

Trend 2023-11-08 14:01:40

Sıfır araçlarda yüzde 20'lik kampanya, ikinci elde 300 bin TL'lik indirim! Otomobil piyasasında ibre terse döndü, tarih vererek uyardı

Otomobil piyasasında ibre tersine döndü. Fahiş fiyatlara karşı alınan önlemler, nakit sıkıntısı ve piyasaya yeni sıfır otomobillerin girmesiyle ikinci el otomobil satışları neredeyse durdu. Sıfır araç satışlarında teslimat sürelerinin kısalmasıyla yüzde 20'ye varan indirimler dikkat çekerken, bazı otomobillerde 300 bin TL'ye kadar indirimin yapıldığı ikinci el oto pazarında galericiler adeta sinek avlıyor. Vatandaşlar ise "Otomobil fiyatları daha da düşecek mi?" diye merak ediyor. İşte yanıtı.

Finans 2023-10-12 08:01:32

İkinci el arabada bir dönem kapandı! Oto pazarının yanından bile geçemediler: En kötüsü yaşanıyor

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan sıkı denetim ve düzenlemeler, oto pazarında da etkisini gösterdi. Fahiş fiyat çekenler, stokçuların piyasadan çekilmesi ve sıfır otomobillerin bollaşması sebebiyle ikinci el oto pazarı boş kaldı. 3-4 ay önce iğne atsan yere düşmeyecek oto pazarı, hafta sonunda sinek avladı.

Finans 09-10-23 10:52

Bitlis'te 3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 sinek larvası çıkarıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 3 yaşındaki çocuğun kulağında tespit edilen 23 sinek larvası temizlendi.

Yurthaber 20-09-23 15:28

Sineklerden kurtulmak isteyenlere birbirinden kullanışlı sinek raketi tavsiyeleri

Bahar ve yaz aylarında ortaya çıkan sivrisinekler, hem iç hem dış mekânlarda başınızın belası hâline gelebilir. Sinek ısırıklarından ve sonrasında oluşan kaşıntılardan korunabilmek istiyorsanız kendinize bir sinek raketi alabilir ve bu sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizi ve ailenizi sinek ısırıklarından kurtarabilecek en iyi sinek raketi modellerini merak ediyorsanız gelin listemize birlikte göz atalım!

Haber 24-08-23 16:28

Ardahan’da ’bir günlükler’in ’ölüm uçuşu’ sürüyor

Ardahan’da "bir günlükler" olarak adlandırılan milyonlarca sinek, Tarihi Halilefendi Köprüsü ve Kale çevresini kaplayarak adeta kar görüntüsü oluşturdu.

Yurthaber 22-08-23 08:27

Sivrisineklerin kabusu oluyor! Bu sinek kovucu yöntem böcek ilaçlarından daha etkili

Sivrisinekler sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber artış gösterdi. Isırdığı bölgeyi kaşındırmasıyla rahatsızlık veren sivrisinekler özellikle geceleri sizi uykunuzdan uyandırarak uyku problemlerine yol açabiliyor. Sinek kovucu spreyler içeriğinde bulunan kimyasallar sebebiyle tercih edilmeyebiliyor. Bunun yerine doğal yöntemlerle de sineklerden sonsuza kadar kurtulmak mümkün. Sivrisineklerin kabusu olan en etkili doğal yönteme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 17-08-23 09:55

Söke Belediyesi’nin mücadelesi sonuç veriyor

Söke Belediyesi’nin yıl boyu sürdürdüğü haşere ve sinek mücadelesi, sıcak yaz günlerinde devam ediyor.

Yurthaber 21-07-23 15:05

Sivrisineklerden kurtulmanın en etkili yolu! Bu doğal yöntem sivrisineklerin kabusu olacak

Sıcak yaz günlerinin gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber sivrisinekler de artmaya başladı. Sinek kovucu spreyler içeriğinde bulunan kimyasallar sebebiyle tercih edilmeyebiliyor. Bunun yerine doğal yöntemlerle de sineklerden sonsuza kadar kurtulabilirsiniz. İşte sivrisineklerin kabusu olacak doğal yöntem...

Kadin 14-07-23 09:41

Kızarıklık ve yanma şikayetiyle doktora gitti, gözünden çıkanlar şoke etti

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gözde kızarıklık, yanma ve batma şikayetiyle hastaneye başvuran Y.Y.T.’nin (10) gözünden sinek larvaları çıktı. Göz kapağının altında 8 adet canlı sinek larvası olduğu belirlenen çocuğun gözü, doktor müdahalesi ile temizlendi. Yaz aylarında bu ve benzeri vakaların görüldüğünü ifade eden Op. Dr. Halil İbrahim Ateşoğlu, bu konuda vatandaşların dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Haber 06-07-23 12:25

Yaz aylarının baş belası sivrisineklerden korunma yöntemleri ve ürünleri

En keyifli yaz günlerinde ortaya çıkan, tüm gününüzü mahvetme potansiyeli olan sivrisineklerle mücadele etmekten sıkıldınız mı? Cevabınız "Evet!" ise hem sivrisineklerden hem gün boyu sebep oldukları kaşıntılardan sizleri saniyeler içinde kurtaracak sinek kovucu ürünleri listeledik. Sinek kovucu spreylerden sinek öldürücü raketlere kadar birbirinden farklı ürünlerle yaz günlerinizi daha rahat geçireceğinize emin olabilirsiniz.

Haber 03-07-23 17:11

Sivrisineklerden kurtulmanın doğal yolu! Sinekler hangi kokuya gelmez?

Sivrisinek ısırıkları ve sesi istenmeyen durumlar yaratıyor. Yaz aylarının işkenceye dönüşmemesi için sivrisineklerden kurtulma yolları arıyorsanız ve bunun için kimyasal ilaçlara başvurmak istemiyorsanız doğru yerdesiniz! Tek malzemeyle doğal sinek kovucunuzu yapabilirsiniz.

Kadin 13-06-23 16:25

Kilis’te ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Kilis Belediyesi tarafından özellikle hava sıcaklarının artmasıyla ortaya çıkan çeşitli sinek ve böceklerle etkin mücadele çerçevesinde yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 08-06-23 13:54

Sinekleri kovan en ucuz ve etkili yöntem! Kokusunu aldıkları an kaçarlar

Sinek kovucu ürünler sağlığı ve evin havasını olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle sineklerden kurtulmak için doğal sinek kovucu yöntemlere başvuruluyor. Yaz aylarının işkencesi sineklerden en hızlı ve uygun şekilde kurtulmanın etkili yolları bulunuyor. İşte doğal sinek kovucu yöntemler...

Kadin 05-06-23 17:14

Edremit’te sivrisinek ile mücadeleye hız verildi

Balıkesir’in Edremit Belediyesi, yaz aylarında sinek ve haşerelerin üremesine müsait olan noktalarda ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Yurthaber 02-06-23 13:18

Haşere uzmanı sinekleri saniyeler içerisinde kovacak yöntemi paylaştı

Evdeki sinekler hem ısırma hem de ses nedeniyle fazlasıyla rahatsız edici olabiliyor. Sinek kovucu kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kişiler doğal ürünlere yöneliyor. Haşere uzmanı evde yapılan doğal sinek kovucu yöntemi paylaştı. İşte sineklerden saniyeler içinde kurtulmanızı sağlayacak o çözüm...

Kadin 01-06-23 13:34

İlaçlama aracıyla şampiyonluk kutlaması yapan taraftarların arasına daldı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir belediye personelinin, sinek ilaçlama aracıyla şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarlarının arasına girmesi taraftarların tepkisine neden oldu.

Yurthaber 31-05-23 10:23

Ağrı'nın Sinek Yaylası'nda baharın renkleri kendini gösterdi

Zorlu geçen kışın ardından Ağrı'daki Sinek Yaylası'na baharın renkleri hakim oldu.

Yurthaber 23-05-23 10:49

Çok sayıda hastalığa neden oluyor! Bu sivrisineğe dikkat

Asya kaplan sivrisineği, taşıdığı virüsler nedeniyle çok sayıda hastalığa neden oluyor. Güneydoğu Asya kökenli olan sinek, ısırdığı yerde yaraya dönüşen, alerjik reaksiyonlar ortaya çıkarıyor. Yumurtlamak için ilginç yerleri de tercih eden sinek, araç lastikleri, saksılar, mezarlıklardaki su kaplarını seçiyor. 2011 yılında ilk olarak Edirne'de tespit edilen, bir süre sonra Marmara bölgesinde, daha sonra Türkiye genelinde görülmeye başlanan sivrisinekle mücadele ise havanın ısınmasıyla hızlandı.

Haber 21-05-23 14:52

Evinizdeki sineklerden tamamen kurtulmanızı sağlayacak doğal sinek kovucu yöntemler

Sivrisinekler yaz aylarının en büyük işkencesi olarak görülüyor. Uykusuz gecelere sebep olan sivrisineklerden kurtulmak için kimyasal ürünler kullanmak istemeyenle doğal sinek kovucu yöntemlere başvuruyor. Evde yapacağınız mis kokulu sinek kovucularla sivrisineklerden sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

Kadin 05-05-23 12:04

Çöp evde yaşayan kadın, polislere böyle yalvardı: Ben sağlık istemiyorum, ölmek istiyorum

Eskişehir'de 70 yaşındaki Nahide Gönültaş'ın yaşadığı evden sinek ve pis koku yayılması üzerine adrese gelen polis ekipleri çöp ev ile karşılaştı. Gönültaş'ın kendisini evden çıkarmak için ikna etmeye çalışan polis ekipleriyle diyaloğu ise duyanları şaşırttı. Polisten belediye ekiplerine haber vermemesini isteyen kadın, “Ben sağlık istemiyorum, ölmek istiyorum” dedi. İşte olayın detayları...

Haber 27-03-23 16:25

Sinek ısırığıyla hayatının kabusunu yaşadı! Yüzü tanınamayacak hale geldi

Sinek ısırıkları genellikle önemsiz görülse de hayatı tehlikeye atan çok zararlı sinekler bulunabiliyor. Çalışmak için gittiği Antalya'da Afrika sineği tarafından ısırılan Murat Terzi'nin hayatı kabusa döndü. Yüzündeki yaralar Murat Terzi'yi tanınamayacak hale getirdi.

Haber 05-02-23 09:02

'Siz uyurken çıplak alanlarınızı ısırarak...' Çalışmak için Antalya'ya gitti hayatı karardı! Her şey bir ısırıkla oldu

Zonguldak'ta yaşayan Murat Terzi'nin, çalışmak için gittiği Antalya'da başına gelen olayla adeta hayatı karardı. Terzi'nin yüzü Afrika sineğinin ısırmasıyla tanınmayacak hale geldi. Yüzü ve kollarında yaralar oluşan Terzi'ye layşmanyaz hastalığı teşhisi kondu. 6 aylık tedaviyle yaralar geçse de izler kaldı. Çalışma hayatının bittiğini söyleyen Terzi'nin hastalığıyla ilgili Prof. Dr. Rafet Koca, "Sinek önce köpeği ısırır sonra gece siz uyurken çıplak alanlarınızı ısırarak bulaştırır" dedi.

Haber 04-02-23 09:54

Yer: Antalya! 2.5 yıldır otel odasından çıkmayan turist, polisi görünce çatıya çıktı

Antalya'da apart otelde kalan ve yaklaşık 2,5 yıl önce pasaportunun vizesi biten Finlandiyalı Kari Petri Lassi, polisin geldiğini görünce eline elektrikli sinek öldürücüyle çatıya çıktı. Apart sahibi Şeref Şimsek, konuyla ilgili, "4 yıldır bende kalıyor. 2,5 senedir yüzünü görmüyordum. Odadan çıkmıyordu. Öldüğünden şüphelendik. Polisi aradım. Kapı kilidini kırdık içeriye girdik, yaşadığını öğrendik. Pasaportunun vizesi yaklaşık 2,5 senedir bitmiş. İçerisi de çöp haline gelmiş'' şeklinde konuştu.

Haber 16-12-22 17:27

Üreticinin kabusu oldu, 'cazibe' tuzağı kurdular! Çiftleşmek isteyen meyve sinekleri burada toplanıyor

Hatay'da Akdeniz meyvesi sineklerinden kurtulmak isteyen narenciye üreticileri bahçelerine ‘cazibe’ tuzakları kurarak çiftleşmek isteyen sineklerin burada toplanmalarını sağlıyorlar. Prof. Dr. Şener Kurt, "Akdeniz meyve sineği üreticiler için büyük sıkıntılar oluşturuyor. Sinek meyveye yumurta bırakmak istiyor. Arka kısmındaki küçük iğnesiyle meyveyi delerek içine yumurtasını bırakıyor. Yara benzeri izler oluşturuyor ancak o zaman fark edilebiliyor. O zaman da zararı vermiş oluyor'' dedi.

Haber 08-12-22 17:26

Şanlıurfalı amatör fotoğrafçılar sonbaharı fotoğrafladı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden bir grup amatör fotoğrafçı, sonbahar renklerinin hakim olduğu Sinek Çayı'nda en iyi kareyi yakalamak için çaba harcadı.

Yurthaber 07-11-22 10:37

Antalya'da hastanın nefes borusundan sinek larvaları çıktı

Göğüs Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Soner Gürsu: - "Literatürde, solunum yolunda canlı, yabancı cisim bugüne kadar bildirilmemişti"

Yurthaber 30-09-22 16:35

Yanma ve öksürük şikayetiyle hastaneye gitti, hayatının şokunu yaşadı! Nefes borusundan canlı sinek larvaları çıktı

Isparta'da 44 yaşındaki Ayşegül Açık, ağaçtan topladığı bademi yerken başına geleceklerden habersizdi. Bademi yerken ağzına ve gözüne sinek çarptığını hisseden kadın daha sonra yanma ve öksürük şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Açık'ın göz kapağından ve nefes borusundan canlı sinek larvaları çıktı. Nefes notunda larva olduğunu ilk duyduğumda korktuğunu vurgulayan açık, operasyonda kaydedilen görüntüleri hala izlemediğini, bir süre daha izleyebileceğini sanmadığını dile getirdi.

Haber 30-09-22 15:42

Hapşırma şikayetiyle gittiler, iki hastanın burunlarından sinek larvası çıktı

Konya'da meydana gelen olayda burun tıkanıklığı ve sürekli hapşırma şikayetiyle doktora başvuran iki hastanın burnundan çıkanlar şaşkına çevirdi. Bir hastanın burnundan 3, diğer hastanın burnundan ise 1 larva çıkarıldı. Hastaları muayene eden doktor, larvaların sinek yumurtasıyla bulaştığını söyledi. Prof. Dr. Kayhan Öztürk, "Kurtların bu salgılardan beslendiğini düşünmekteyiz.

Haber 14-09-22 12:24

Hapşırma şikayeti olan iki hastanın burunlarından sinek larvası çıktı

Konya'da bir özel hastanede görev yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Kayhan Öztürk: - "Alerjik tedaviye cevap vermeyen, ani başlayan alerji şikayetlerinde burun içerisindeki larvalar araştırılmalı, cerrahi olarak yaşadıkları alandan çıkarılmalıdır" - "İşlem sonrası ertesi gün hastalarımızın hiçbir şikayeti kalmadı"

Yurthaber 14-09-22 11:53

TikTok'ta paylaştı: Makyajla bile kapanmayan büyük sivilceleri anında silecek yöntem! Sivilceler nasıl kapatılır?

Sivilceler, sinek ısırıkları aniden çıkan cilt kusurları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle özel günlerden önce çıkan bu istenmeyen kusurları kapatmak için çeşitli yollar aranıyor. Ancak makyajla bile istenilen sonuç elde edilemiyor. TikTok'ta paylaşılan makyaj hilesiyle sivilceleri çok kolay bir şekilde kapatmak mümkün.

Kadin 08-09-22 14:27

Milyonlarcası tarihi köprüyü istila etti! Kar gibi görünüyor

Ardahan’da "bir günlükler" olarak adlandırılan milyonlarca sinek, Tarihi Halilefendi Köprüsü ve Kale çevresini kaplayarak adeta kar görüntüsü oluşturdu. Bu görüntüler vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Haber 17-08-22 23:10

Çok sıkı tutunuyor, iz bırakıyor! O ilçedeki herkesi canından bezdirdi

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde iki gündür vatandaşları adeta canından bezdiren bir olay yaşanıyor. İki gündür aralıksız devam eden kör sinek yağmuru sebebiyle vatandaşlar kapı, pencere açamıyor. Zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlar, belediyeden ilaçlama talebinde bulunuyor. İşte kör sineklerin özellikleri ve uzmanların uyarıları…

Haber 16-08-22 18:16

Sivrisinek ısırığı nasıl geçer? Sivrisinek ısırığına ne iyi gelir?

Sivrisinek veya sinek ısırıkları yaz ayıyla beraber artış göstermişti. Özellikle aşırı sıcak iklimlerde ve deniz ya da su birikintilerinin olduğu bölgelerde artan sivrisinek ısırıkları herkesin rahatsız olduğu bir konu. Çoğu zaman nasıl oluştuğunu anlamadığımız sivrisinek ısırıklarını pratik ve kısa bir zamanda tedavi etmenin yolları haberimizde derledik.

Haber 16-08-22 01:34

Güneydoğu'da kavurucu sıcaktan bunalanlar Sinek Çayı ve Kanyonu'nda serinliyor

Termal ve doğa turizminde önemli bir yere sahip Diyarbakır'ın Çermik ilçesi, sıcaklığın 40 dereceyi aştığı bölge illerinde "serin" rota arayışında olanların gözdesi haline geldi - Çermik Kaymakamı Ramazan Polat: - "Yaşanan sıcaklarla birlikte Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin'den insanlarımız ilçemize akın etmeye başladı"

Yurthaber 13-08-22 11:01

Tırpanla ot biçen çiftçiler, zorlu işlerini şarkılarla eğlenceye dönüştürüyor

Ağrı ile Iğdır sınırında bulunan Sinek Yaylası'ndaki arazide işçilerle tırpan sallayan çiftçiler, biçtikleri otları güneşte kuruttuktan sonra istifleyip kışın hayvanlarına yediriyor - Gün boyu güneş altında tırpanla ot biçen çiftçiler, zorlu işlerini yaparken şarkılar söylüyor

Yurthaber 12-08-22 12:11

Çöp kovasına yazdığı yazıyı görenler şaşkına döndü! Ordu'da esnafın ilginç çözümü her şeyi değiştirdi

Ordu'da esnaflık yapan Adem Sarı, belediyeden çöp kovası talebinde bulunarak etrafta yiyecek artıklarının birikmesini engellemek üzere bir adım attı. Talebi yerine geldikten sonra ise çöp kovasına ev çöplerinin atılması nedeniyle sinek ve koku sorunu oluştu. Sarı'nın bunun üzerine geliştirdiği çare yöntemi ise etkili olmanın yanı sıra görenleri de şaşkına çeviriyor.

Haber 30-07-22 10:30

Çocukların yaz hastalıklarından korunma yöntemlerine ilişkin öneriler

Medicana Kadıköy Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehtap Acar: - "Güneş yanıkları, güneş çarpması, ishaller, isilik, sinek ve böcek ısırıkları, havuzdan bulaşan göz enfeksiyonları, kulak iltihabı, idrar yolu enfeksiyonları ve cilt enfeksiyonları yaz aylarında çocukların kabusu oluyor" - "Güneş ışınlarının en dik geldiği vakitler olan 11.00-15.00 saatleri arasında mümkünse çocuklarımızı dışarıya çıkarmamamız gerekiyor"

Yurthaber 28-07-22 11:45

Doğu Anadolu'nun saklı güzelliği Balık Gölü kampçı aileleri ağırlıyor

Ağrı'nın Sinek Yaylası bölgesindeki göl çevresinde serin havada çadır kuran, yüzüp tekne gezintisine çıkan misafirler, çocuklarıyla güzel zaman geçiriyor - Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca: - "Ağrı'nın bu güzelliğini tüm Türkiye'ye tanıtmak ve herkesi burada ağırlamak istiyoruz"

Yurthaber 14-07-22 11:02

Şimdiye kadar attığınız her muz kabuğu için pişman olacaksınız! İlaç kadar faydalı

Muz, dünya çapında yediden yetmişe herkesin severek yediği meyvelerin başında geliyor. Tam bir potasyum kaynağı olan muz, uzun süre tok tuttuğu için de herkes tarafından tercih ediliyor. Mükemmel tadı, doyurucu olması, vitamin ve mineral kaynağı olan muzun bilmediğimiz bir yanı daha varmış: Muz kabuğunun faydaları! Neredeyse ilaç gibi olan muz kabuğu, inanılmaz faydalarıyla şaşırtıyor. Cilt bakımından sinek ısırıklarına aklınıza gelmeyecek birçok durumda muz kabuğunu kullanabilirsiniz.

Haber 14-07-22 07:44

Yayladaki göçerler koyunlarını imece usulü kırkıyor

Ağrı'daki Sinek Yaylası'nda konaklayan göçerler, bu sıralar havaların ısınmasıyla koyunları kırkma telaşına girdi - Göçerlerden Halit Artan: - "Burada günlerimiz güzel geçiyor. Bu sene yağmur iyi yağdığı için otumuz da çok iyi. İnşallah bugün 300 koyun kırkacağız"

Yurthaber 12-07-22 11:45

Dezenfektandan kozmetiğe! Sahte ürünlere ceza yağdı: 1,4 milyon lira...

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun (TİTCK) 6 aylık denetimlerinde, uygunsuz ve güvensiz olduğu belirlenen 470 kozmetik ürün için 645 bin lira para cezası kesildi. Sahte, kaçak veya taklit yaklaşık 7 bin parfüm ve deodorant imha edildi. Ayrıca ruhsatsız ve teknik düzenlemeye aykırı el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabun ve sinek kovucu gibi ürünleri piyasaya sürenlere de 752 bin 400 lira idari para cezası verildi

Finans 11-07-22 11:31

Güvensiz kozmetik ürünlere 645 bin lira ceza kesildi, 7 bin parfüm imha edildi

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca 6 ayda denetlenen 679 kozmetik üründen 470'inin uygunsuz ve güvensiz olduğu belirlendi - Ruhsatsız ve teknik düzenlemeye aykırı el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabun ve sinek kovucu gibi ürünleri piyasaya sürenlere ise 752 bin 400 lira idari para cezası verildi

Yurthaber 11-07-22 11:03

Yayladaki çocukların bayramlığı hayırseverlerden

Ağrı'da yaşayan Yiğit çiftinin hayırseverlerin desteğiyle temin ettiği kıyafet, ayakkabı ve oyuncaklar, Kurban Bayramı öncesi 2 bin 400 rakımlı Sinek Yaylası'ndaki çocuklara ulaştırıldı - Gönüllü yardım çalışması yapan Lütfü Yiğit: - "Yardımlarımızı daha çok kışın yapıyorduk. Yaylada yaşayan çocukları bayram öncesi sevindirmek istedik. Çok güzel bir etkinlik oldu"

Yurthaber 06-07-22 11:21

Rüyada sinek görmek ne anlama gelir? Rüya sinek ölüsü, ısırması görmek ne demek?

Rüyada sinek görmek, olumsuz yorumlanır ve rüya sahibi dikkatli olması gerektiği yönünde uyarılır. Bulaşıcı hastalıkların simgesi olarak değerlendirilen sinek simgesi, rüya sahibinin düşmanı tarafından tuzağa düşürülmek istendiği ile ilişkilendirilir. Ancak rüya sahibi tuzaktan kurtulmayı başaracağı alamet olur. Rüyada ağza sinek kaçtığını görmek ise para ile ilişkilendirilir. Rüyada karasinek öldürmek ise rüya sahibinin düşmanlarını alt edeceğinin imgesi olarak değerlendirilerek yorum yapılır.

Trend 23-06-22 13:22

GÜNCELLEME - Konya'da kocasını öldürdüğü öne sürülen kadın hakkında tahliye kararı

Gelininden şikayetçi olmayan maktulün babası Ferruh K: - "Fatma melaike gibi insandır ama oğlum her kötülüğü yapardı. Fatma sinek dahi öldüremez, istemeyerek olmuştur" SANIK VE AVUKATININ GAZETECİLERE AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 22-06-22 20:43

Konya'da kocasını öldürdüğü öne sürülen kadın hakkında tahliye kararı

Gelininden şikayetçi olmayan maktulün Babası Ferruh K: - "Fatma melaike gibi insandır ama oğlum her kötülüğü yapardı. Fatma sinek dahi öldüremez, istemeyerek olmuştur"

Yurthaber 22-06-22 17:59