Filip Kostic Haberleri

Antalyaspor Trabzonspor maçında inanılması güç an! Topa uçarak müdahale yaptı...

Antalyaspor Trabzonspor maçında sahalarda ender rastlanacak bir pozisyon yaşandı. Bordo-mavililerin yıldız oyuncusu Filip Benkovic'ten inanılmaz bir müdahale geldi. Benkovic'in, Güray Vural'ın şutunda gole izin vermediği an sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-01-14 17:20:32

Trabzonspor'da Benkovic'in burnunun kırıldığı açıklandı

Trabzonspor ile AEK arasında oynana hazırlık maçında yüzüne darbe alan Filip Benkovic'in burnunun kırıldığı açıklandı.

Spor 2023-07-31 09:55:45

Trabzonspor'da Filip Benkovic'in burnu kırıldı!

Trabzonspor ile AEK arasında oynana hazırlık maçında yüzüne darbe alan Filip Benkovic'in burnunun kırıldığı açıklandı.

Spor 2023-07-31 01:12:07

Filip Benkovic: Trabzonspor'u bir şans olarak görüyorum

Trabzonspor’un yeni transferi Filip Benkovic, "Trabzonspor'u bir şans olarak görüyorum. Her gün adım adım ilerleyerek ve daha iyisini yaparak hem takım arkadaşlarımın hem de takımımızın yararına çalışarak eski günlerime tekrar ulaşabileceğimi düşünüyorum. Bunu da başarabilecek bir takım olduğumuzu görebiliyorum" dedi.

Spor 2023-07-20 19:06:53

Trabzonspor, Benkovic transferini açıkladı! Anlaşmanın detayları da kısa süre içinde paylaşıldı

Trabzonspor, Filip Benkovic'in satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.

Spor 10-07-23 19:27

Uçağı İstanbul'a indi! Trabzonspor transferde durdurulamıyor... Filip Benkovic'de mutlu son!

Süper Lig'de transferin en hızlı ekiplerinden olan Karadeniz ekibi Trabzonspor bir isimde daha mutlu sona ulaştı. İşte detaylar...

Spor 10-07-23 08:29

Polonyalı arama kurtarma görevlisi deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı! “Birbirlerine kenetleniyorlar”

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından bölgede büyük bir yıkım yaşandı. Dünyadan Kahramanmaraş ve çevresindeki 9 ile yardım geldi. Arama kurtarma çalışmaları için bölgeye gelen Polonya Kentsel Arama ve Kurtarma Ekibi İrtibat Subayı Binbaşı Jakup Filip, afet bölgesinde gördüklerini paylaştı.

Trend 17-02-23 08:38

Fenerbahçe'de ayrılan ayrılana! Belözoğlu'nun prensiydi... Takımdan gönderiliyor

Son dakika... Yeni sezon öncesi kadrosunda köklü bir değişime giden Fenerbahçe birçok yeni ismi kadrosuna katarken, birçok isimle de yollar ayrılmıştı. Sarı-Lacivertliler'de son olarak vedalaşılan isim ise Çek savunmacı Filip Novak olurken, bir ayrılığın daha kapıda olduğu iddia edildi. İşte detayar...

Spor 29-09-22 17:28

Son dakika: Fenerbahçe'de Filip Novak sonrası bir ayrılık daha! Yeni transfer Bruma'yı Beşiktaş'ın eski hocası alıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 6 maçta 13 puan toplayan Fenerbahçe, oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirmişti. Sarı - lacivertliler, Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden PSV'de forma giyen Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Fenerbahçe'ye geldiği günden itibaren istenen performansı sergileyemeyen Portekizli futbolcu, TFF'nin tescil listesine eklenmemişti. Bruma'nın devre arasında Beşiktaş'ın eski hocası Carvalhal'in takımı Al Wahda'ya gideceği iddia edildi.

Spor 28-09-22 14:51

Mauricio Lemos kimdir? Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos, Filip Novak gibi BAE'ye mi transfer olacak?

Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos'ın Filip Novak gibi BAE'ye transfer olacağı öne sürüldü. 28 Eylül 2022 Çarşamba günü basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Mauricio Lemos kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos, Filip Novak gibi BAE'ye mi gidecek?

Spor 28-09-22 14:13

Son dakika: Fenerbahçe, ayrılığı resmen açıkladı! Filip Novak'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Filip Novak ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Sarı - lacivertliler, oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Öte yandan oyuncunun yeni adresi de belli oldu. 32 yaşındaki Çek futbolcu, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Jazira ile anlaşmaya vardı. Al Jazira'nın kısa süre içerisinde Novak'ın transferini açıklaması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 28-09-22 12:03

Fenerbahçe ihya olacak! Arap kulübünden transfer teklifi Hemen satın

Son dakika... Yeni sezonda Jorge Jesus ile kupaya uzanmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de kadroya dahil edilmeyen ve takımdaki geleceği merak konusu olan Çek futbolcu Filip Novak için oldukça dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 27-09-22 08:56

Son dakika: Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi! Armindo Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak'a lisans çıkartılmadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve bu doğrultuda birçok ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı - lacivertli kulüp, Armindo Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak'a lisans çıkartılmadığını duyurdu. Ayrıca Fenerbahçe'nin bildirisinde, "Bu bir teknik karardır ve bu teknik kararın alınmasında oyuncularımızın bireysel davranışlarına ilişkin hiçbir olumsuzluk bulunmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

Spor 10-09-22 21:01

Derbiye Filip Novak damgasını vurdu! ''Futbol katili'' dedi ve...

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynadığı derbide 27. dakikada ikinci kez penaltı kazandı. Penaltıların ikisini de golün Novak yapınca sosyal medyada ortalık karıştı.

Spor 08-05-22 19:47

İsmail Kartal'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması! ''1.5-2 ay...''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçı sonrası konuştu. Ferdi Kadıoğlu hakkında bilgilendirme yapan Kartal, "Ferdi Kadıoğlu 1.5-2 ay yok. Filip Novak'ın ne zaman döneceği belli değil." açıklamasını yaptı.

Spor 28-02-22 22:57

Çağtay Kurukalıp kimdir, aslen nereli? Fenerbahçe'de forma giyen Çağtay Kurukalıp kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'de forma giyen Çağtay Kurukalıp'ın hayatı ve yaşı merak edildi. Filip Novak'ın sakatlığı, Ferdi Kadıoğlu'nun cezalı olması sebebiyle genç sol bek, Hatayspor maçına ilk 11'de başlamış oldu. Peki Çağtay Kurukalıp kimdir, aslen nereli? Çağtay Kurukalıp kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Spor 20-02-22 22:19

Duyanlar üzüntüden kahroluyor! İsmail Kartal'dan Filip Novak açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında konuştu. Karşılaşmada sakatlanan Flip Novak için kötü haberi veren İsmail Kartal, "Durumu çok ciddiymiş. Doktorun ilk söylediği şey bu. Üstüne basamıyor yürüyemiyor. Ciddi bir sakatlığı var." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar tecrübeli oyuncunun sosyal medya hesabına geçmiş olsun mesajları yağdırmaya başladı.

Spor 22-01-22 19:29

Filip Novak: Kolay goller yiyoruz!

Fenerbahçe'nin Çek savunmacısı Filip Novak, Kayserispor maçı sonrası konuştu.

Spor 07-11-21 21:48

Filip Novak: Ofansif anlamda kendimizi biraz geliştirmeliyiz

Fenerbahçeli Filip Novak, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 26-09-21 18:17

Yanlış mail adresi, transfere engel oldu!

Lazio, Filip Kostic için Eintracht Frankfurt'a teklif gönderecekti ama basit bir hata tüm transferin gerçekleşmemesine neden oldu.

Spor 01-09-21 17:52

Fenerbahçe'den İrfan Can ve Novak açıklaması

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-turunda oynadığı Helsinki maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci ve Filip Novak için açıklama yaptı.

Spor 20-08-21 18:41

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 2 yıldız birden...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Filip Novak Helsinki maçında sakatlandı.

Spor 19-08-21 23:50

Filip Novak: Önemli olan sahada olmak

Fenerbahçe'nin Giresunspor'u 3-1 yendiği maçın sonrasında Filip Novak konuştu.

Spor 09-08-21 23:35

Filip Novak, Göztepe yolunda!

Fenerbahçe'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Filip Novak'a Göztepe'nin talip olduğu ortaya çıktı.

Spor 27-06-21 20:09

Kayserisporlu kaleci Silviu Lung evlendi

Hes Kablo Kayserispor’un Rumen kalecisi Silviu Lung hayatını Filip Roxana ile birleştirdi.

Spor 05-06-21 14:27

Fenerbahçeli Novak ve Attila Szalai'den Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalar

Fenerbahçeli Filip Novak ve Atilla Szalai, Gençlerbirliği yenilgisini değerlendirdi. Novak, ligin kendileri için zor bir hale girdiğini söylerken, Szalai, "Hatalarımızı analiz etmemiz gerekiyor" dedi.

Spor 14-03-21 21:32

Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor

Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendiği karşılaşmaya yedek başlayan Filip Novak ve Ozan Tufan 11'e geri dönüyor.

Spor 03-03-21 15:33

Fenerbahçe, Trabzonspor'a konuk olacak

Sarı-lacivertli takım, Süper Lig'in 27. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak - Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Diego Perotti, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak, karşılaşmada forma giyemeyecek

Yurthaber 27-02-21 10:48

Sırp futbolcunun eşinden olay paylaşım: Onu böyle tedavi ediyorum

İtalya Serie A ekiplerinden Chievo'da top koşturan Sırp forvet Filip Djordjevic'in eşi Jovana, Instagram'da yaptığı paylaşımlarla ülkenin en çok konuşulan kadınlarından biri oldu.

Magazin 05-01-21 09:28

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu takımdan ayrı çalıştı

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Filip Novak, Mame Thiam ve Mauricio Lemos takımla çalışırken, Ferdi Kadıoğlu ise takımdan ayrı bireysel çalıştı. Tolga Ciğerci’nin de tedavisine devam edildi.

Spor 02-01-21 10:01

Filip Novak: Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum

Fenerbahçeli futbolcu Filip Novak, dün alınan Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası kameralara yansıyan gülümsemesiyle alakalı, "Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü" diye konuştu.

Spor 13-12-20 13:23

Filip Novak: Sabırla şans bekliyorum

Fenerbahçe'nin yaz aylarında Trabzonspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından kadrosuna kattığı ancak sezon başında yaşadığı sakatlıktan sonra fazla şans bulamayan Filip Novak, Çek basınına konuştu ve İstanbul'daki günlerini anlatırken, hocası Erol Bulut'a mesaj yolladı. İşte Filip Novak'ın sözleri...

Spor 20-11-20 18:19

Manchester City, Partizan'dan Filip Stevanovic'i transfer etti

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, Sırbistan'ın Partizan takımından kanat oyuncusu Filip Stevanovic'i kadrosuna kattı.

Spor 01-11-20 14:28

Filip Novak: Sıramı bekliyorum

Fenerbahçe'de henüz fazla şans bulamayan Filip Novak açıklamalarda bulundu.

Spor 25-10-20 18:30

Fenerbahçe'nin yeni transferi Novak'tan koronavirüs açıklaması

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Filip Novak, İsrail'e götürülmedi. Novak, koronavirüse mi yakalandı? İşte detaylar...

Spor 12-10-20 21:41

Filip Novak koronavirüse mi yakalandı?

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Filip Novak, İsrail'e götürülmedi. Novak, koronavirüse mi yakalandı? İşte detaylar...

Spor 12-10-20 15:27

Novak ve Mert Hakan ilk kez sahada

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak, sarı - lacivertli formayı ilk kez giydi.

Spor 22-09-20 08:22

Filip Novak: Zaman gerekiyor

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Filip Novak, sonradan oyuna girdiği Hatayspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 21-09-20 22:48

Fenerbahçe, 9 kişi kalan Atakaş Hatayspor karşısında bir puanla yetindi

Sarı-lacivertli takım, Süper Lig'in ikinci haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor ile 0-0 berabere kalarak sahasında puan kaybı yaşadı - Atakaş Hatayspor, 73. dakikada Riberio ve 81. dakikada da Sackey'in kırmızı kart görmesi nedeniyle müsabakayı 9 kişi tamamladı - Fenerbahçe'de Filip Novak ile Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçlarına çıktı

Yurthaber 21-09-20 22:36

'Soyunmaktan korkmuyorum' diyen cesur model Jovana Djordjevic üstsüz poz verdi

İtalya Serie B ekiplerinden Chievo forması giyen Filip Djordjevic'in eşi Jovana Djordjevic, verdiği pozla yine gündem olmayı başardı. Cesur model, yarı çıplak pozuyla sosyal medyaya damga vurdu.

Spor 13-09-20 16:35

Filip Novak: Elimden gelenin en iyisini yapacağım

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Filip Novak, sarı-lacivertli formayla elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Spor 25-08-20 15:24

Fenerbahçe'de Novak ve Sinan Gümüş testten geçti

Fenerbahçe'de yeni transferlerden Filip Novak ve Sinan Gümüş’e yağ ölçümü, sıçrama, hız ve laktat testleri yapıldı. Sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan ve dün Topuk Yaylası kampına katılan Tolga Ciğerci de özel program dahilinde çalıştı.

Spor 23-08-20 14:04

Fenerbahçe, Sosa ve Smolov’da sona geldi

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, Fenerbahçe ile anlaştı. Sözleşmenin 2 yıllık olduğu öğrenildi. Daha önce Trabzonspor’dan sol bek Filip Novak’ı kadrosuna katan sarı lacivertliler, golcü futbolcu Fedor Smolov'un transferinde de sona geldi. Kanarya, Muriqi'in ayrılmasıyla forvet hattına takviye yapmak istiyor. Rus golcü, geçen sezonun ikinci yarısında formasını giydiği Celta Vigo'da 14 maçta, 2 gol kaydetti.

Spor 13-08-20 10:39

Fenerbahçe'de Novak ilk antrenmanına çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de yeni transfer Filip Novak, sarı lacivertli takımdaki ilk antrenmanına çıktı.

Spor 12-08-20 20:08

Ahmet Ağaoğlu: Novak ile ilgili yapılan haber doğru değil

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısının ardından bugün Filip Novak ile alakalı kendisinin beyanı bulunmadığını belirtirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Ağaoğlu’na teşekkür etti.

Spor 12-08-20 18:56

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Novak İstanbul'da! İşte ilk açıklamaları...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Novak İstanbul'a geldi. Oyuncu sağlık kontrollerinin ardından takımla beraber antrenmanda yer alacak. Havaalanında FB TV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, Sarı Lacivertli takıma transfer olduğu için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Spor 12-08-20 17:28

Barış Sungur Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Mert Hakan, Caner, Gökhan Gönül ve Filip Novak'ın ardından beşinci transferini açıkladı.

Spor 08-08-20 19:47

Fenerbahçe Sinan Gümüş'ün transferini bitirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak'ın ardından Sinan Gümüş'ü de kadrosuna kattığı iddia edildi. İsmi Trabzonspor ve Galatasaray'la da anılan 26 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli ekiple 3 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Sinan Gümüş, 2014 -2019 yılları arasında Galatasaray forması giymişti.

Spor 08-08-20 10:12

Trabzonspor'da sol bek için öne çıkan isim Marlon Rodrigues

Trabzonspor, sol bek transferi için resmen harekete geçti. Bordo-Mavililer, Filip Novak'ın ayrılığı sonrası 23 yaşındaki Marlon Rodrigues için harekete geçti.

Spor 07-08-20 21:03