Ss Lazio Haberleri

Son dakika: Yunus Akgün yine Galatasaray'a nasip olmuyor! İtalyanlar devrede...

Son dakika haberleri: Sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan ve burada gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Yunus Akgün için gündeme flaş bir iddia geldi. Adana ekibinde yaptığı sıçramayla tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı futbolcu için İtalya Ligi Serie A ekibi Lazio'nun devreye girdiği öne sürüldü.

Spor

Son dakika: Galatasaray'dan Fenerbahçelileri kızdıracak transfer hamlesi!

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarının beklentisinin çok altında kalan ve özellikle gol yollarında yaşadığı problemi bir türlü çözemeyen Galatasaray, gelecek sezona daha güçlü girmek için harekete geçti. Sarı - kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Vedat Muriqi için operasyon başlattı.

Spor

İtalya'da başkent derbisinin galibi Roma oldu! Lazio yine mağlup...

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 30. haftasında Roma, derbi mücadelesinde Lazio'yu 3-0 yendi.

Spor

Vedat Muriqi'den çarpıcı transfer itirafı! Türkiye'den hangi takımlar teklif yaptı?

Son dakika transfer haberleri: Ülkemizde Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formalarıyla ortaya koyduğu etkili performansla hafızalara kazınan ve sonrasında 20 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya Ligi Serie A takımlarından Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, kiralık olarak forma giydiği Mallorca'da flaş itiraflarda bulundu...

Spor

Ss Lazio

Ss Lazio Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ss Lazio Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Vedat Muriqi'den şaşırtan açıklama! Fenerbahçe taraftarları çok sinirlenecek...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Vedat Muriqi transferi sonunda sonuçlandı. Sarı-lacivertli kulüpten ayrılıp Lazio'ya transfer olan ve orada beklenilen performansı veremeyen Kosovalı golcü transferi için şehre geldi. Tüm herkesin Türkiye'ye transfer olacağını düşündüğü Vedat Muriqi büyük bir ters köşe yaptı. İspanya'nın küme düşmemeye oynayan ekiplerinden Mallorca'ya transfer olan golcü oyuncu hayranlarını şaşkına çevirdi.

Spor

Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2. Vedat Muriqi savaşı sona erdi! Lazio transferi resmen açıkladı!

Son dakika transferi haberi: Fenerbahçe ve Galatasaray golcü sorunun çözmek için Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi'yi gözüne kestirmişti. Yapılan görüşmeler sonucu Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan ve yeniden formunu kazanmak için bu işe olumlu yaklaşan Vedat Muriqi çin Lazio'nun sportif direktöründen ilk açıklama geldi. İtalya'da yaptığı açıklamada Igli Tare, "Muriqi için Mallorca ile görüşüyoruz. İspanya'ya transfer olmak kariyeri için daha iyi olacak." açıklamasını yaptı.

Spor

Son dakika Fenerbahçe haberi | Vedat Muriqi transferini açıkladılar! ''Resmi teklif geldi''

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan ve İtalya'da istediği forma şansı bulamayan Vedat Muriqi için transfer iddiaları çoğalmıştı. Ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği yazılan Vedat Muriqi için İtalyan devi Lazio'dan resmi açıklama geldi. Açıklamada, "Muriqi için Rusya'dan resmi teklif geldi. Şu an başka bir şey söyleyemem" şeklinde konuştu.

Spor

Son dakika: Galatasaray ve Fenerbahçe istedi! Vedat Muriqi'yi Acun Ilıcalı kaptı...

Son Dakika Spor Haberleri: Devre arası transfer dönemi için şimdiden ortalık alev aldı... Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Vedat Muriqi için gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Lazio ile oynadığı 48 maçın 12'sine 11'de çıkabilen 27 yaşındaki futbolcu, sadece 2 gol atabilmişti. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi için Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City takımının teklif götürdüğünü belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor

Son dakika: Rıdvan Dilmen Vedat Muriqi transferini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray derken Acun Ilıcalı devreye girdi...

Son Dakika Haberleri: Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vedat Muriqi için Rıdvan Dilmen'den canlı yayında açıklama geldi. Herkesin Fenerbahçe ya da Galatasaray'a transfer olmasını beklediği yıldız oyuncu için Acun Ilıcalı'nın Hull City için transfer teklifi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Vedat Muriqi'den ters köşe! Herkes Fenerbahçe derken Galatasaray'a gidiyor!

Son Dakika Galatasaray Haberleri: Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Vedat Muriqi, dün sabah İstanbul'a geldi. Uçaktan fotoğrafını paylaşan yıldız futbolcu taraftarların yoğun ilgisine maruz kaldı. Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde de Galatasaray iddiaları çıkan golcü oyuncu için ortalık yine karıştı. Herkesin yine Fenerbahçe'ye imza atacağı konuşulan Vedat Muriqi için Galatasaray iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Fenerbahçe'nin ilgilendiği Vedat Muriqi İstanbul'a geldi!

Son Dakika Fenerbahçe Haberleri: Devre arası golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. İtalya Serie A'da Lazio forması giyen ve Fenerbahçe'ye geri döneceği konuşulan Vedat Muriqi, İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Spor

Sarri: Galatasaray oynamak istemedi

Lazio'nun hocası Maurizio Sarri, Galatasaray ile oynadıkları ve play-off turuna kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

ÖZET | Lazio 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Galatasaray deplasmanda Lazio'ya konuk oldu. Sarı kırmızılılar zorlu mücadelede İtalyan ekibi ile 0-0 berabere kalarak gruptan lider olarak bir üst tura çıktı. Lazio - Galatasaray maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor

Lazio - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi gruplarının son haftasında Galatasaray deplasmanda Lazio'ya konuk oluyor. Lazio - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Lazio Galatasaray maçı canlı izle! Lazio Galatasaray maçı kaç kaç?

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 5 maçın ardından 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak, namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, Lazio ile birincilik maçına çıkıyor. İstanbul’daki ilk maçında Lazio’yu 1-0 yenen temsilcimiz Galatasaray, bu mücadeleden puanla ayrılması durumunda, gruplardan lider olarak çıkacak. İşte Lazio Galatasaray maçı canlı izleme yöntemi!

Spor

Fatih Terim'den operasyon açıklaması

Fatih Terim ve Muslera, Galatasaray'ın Roma'da Lazio ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor

Sarri: Galatasaray'a karşı en iyi Lazio olmalıyız

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Doğrudan son 16 turuna gitmek için bizi önemli bir maç bekliyor" dedi.

Spor

Galatasaray'ın Lazio maçı kamp kadrosu belli oldu! İtalya kafilesinde 3 eksik

Galatasaray, Lazio ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Grup liderliği için kritik öneme sahip maç öncesinde, sarı-kırmızılıların İtalya kafilesinde Cicaldau, Arda Turan ve Sacha Boey yer almadı.

Spor

Lazio maçı öncesi deprem! Cicaldau'nun koronavirüs testi yine pozitif çıktı

Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio karşısında liderlik maçına çıkacak Galatasaray'a Cicaldau'dan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılılarda bugün yapılan koronavirüs testinde Rumen futbolcu bir kez daha pozitif çıktı.

Spor

Lazio'da deprem! Ciro Immobile Galatasaray maçında yok

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik Lazio maçı öncesi İtalyan ekibinde Ciro Immobile'nin sakatlığı söz konusu.

Spor

Galatasaray 17 milyon euro kazanabilir!

Galatasaray'da tüm gözler UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio maçına çevrildi. Deplasmanda oynanacak zorlu 90 dakika, sarı-kırmızılıların hedefleri ve bu sezonun geri kalanı adına kritik bir hal aldı. Sezonun en önemli maçına çıkacak olan Cimbom, istediği sonucu alması halinde hem para hem de umut kazanacak. İşte 4 maddede Lazio maçının önemi...

Spor

Bu sefer geliyor! Vedat Muriqi Süper Lig devine

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... İki kulüp başkan ve yöneticileri birlikte yemek yiyecek. Buluşmada, Lazio; Marcao ve Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray ise Vedat Muriç için nabız yoklayacak. Fatih Terim’in de Sarri’yle bir araya gelmesi bekleniyor.

Spor

8 gollü maçta son sözü Tolgay Arslan söyledi

Serie A'nın 15. haftasında Lazio, sahasında Udinese'yle 4-4 berabere kaldı ve galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

Spor

Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

2021 UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda hiç mağlup olmadan yoluna devam eden Sarı kırmızılı takım, 5 maç sonunda 11 puana ulaşmış oldu. Toplamda 3 galibiyet, 2 de beraberlik yaşayan Galatasaray, Lazio ile karşı karşıya gelecek. Peki Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Spor

MAÇ SONUCU | Lokomotiv Moskova 0-3 Lazio

Galatasaray'ın yer aldığı UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile İtalyan ekibi Lazio karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan 3-0'lık skorla konuk ekip Lazio oldu.

Spor

İtalyanlar duyurdu! Vedat Muriqi ile yollar ayrılıyor

Geçen yıl Fenerbahçe'den 20 milyon Euro karşılığında Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'nin geleceği belli oluyor. Beklenen performansı veremeyen Kosovalı golcü ile devre arasında yollar ayrılıyor.

Spor

Marsilya - Lazio düellosunda kazanan çıkmadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren maçta Marsilya ile Lazio karşı karşıya geldi. İşte Marsilya - Lazio maçının detayları...

Spor

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi sesleri! Teklif hazırlığı başladı

Gol yollarında sorun yaşayan Fenerbahçe'de santrfor arayışları sürerken Vedat Muriqi ismi listenin başına yükseldi. Eski forvetini tekrar gündemine alan sarı-lacivertli yönetimin, ara transfer döneminde İtalyan ekibine kiralama teklifi ile gideceği bildirildi.

Spor

MAÇ SONUCU | Verona 4-1 Lazio

Serie A'nın 9. haftasında Igor Tudor'un çalıştırdığı Verona sahasında Maurizio Sarri'nin Lazio'sunu 4-1 yendi.

Spor

Maurizio Sarri: Oyuncularım adam gibi oynamalı

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi rakibi Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, ilginç bir açıklama yaptı.

Spor

MAÇ SONUCU | Torino 1-1 Lazio

Serie A'nın 5. haftasında Lazio, Torino ile deplasmanda son dakika penaltıdan bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Spor

Sarri, kendisine selam vermeye gelen Fatih Terim'in önünde eğildi

Lazio'nun dünyaca ünlü hocası Sarri, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e karşı büyük hürmet gösterdi. Kendisine selam vermeye doğru gelen Terim'i fark eden Sarri, iki elini havaya kaldırıp önünde eğildi. Terim de Sarri'ye sarılarak karşılık verdi. İtalyan basının bu hareketi olay oldu.

Spor

Galatasaray'dan hatalı gol yiyen Strakosha'nın sevgilisi bir içim su çıktı!

Galatasaray-Lazio maçında hatalı gol yiyerek İtalyan ekibinin sahadan yenik ayrılmasına sebep olan kaleci Strakosha’nın sevgilisi Esther Adjoa Asiedu, güzelliğiyle mest etti.

Magazin

Fatih Terim: Telefon gelirse hemen ayrılırım

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dün akşam 1-0 kazanılan Lazio maçının ardından İtalyan gazetecilerle sohbet etti. Samimi açıklamalarda bulunan Terim, İtalya'dan teklif gelirse ayrılabileceğini söyledi.

Spor

Galatasaray, İtalyanlara şans tanımıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden takımlarından biri olan Galatasaray Lazio'yu 1-0 mağlup ederek Avrupa macerasına galibiyetle başladı. Maç sonrası sarı kırmızılıların İtalyan ekiplerine üstünlüğü dikkat çekti.

Spor

Herkesi şoke etti! Yerden yere vurdular

İtalyan spor basını, Galatasaray'ın Lazio'yu 1-0 yendiği maçta, konuk takımın yenilgisinin faturasını, Arnavut kaleci Thomas Strakosha’ya çıkardı.

Spor

Cimbom'un yeniden Avrupa'da ayak sesleri

Galatasaray, Lazio karşısında aldığı galibiyetin yanı sıra sergilediği oyunla Avrupa'ya yeniden ayak seslerini duyurdu.

Spor

Galatasaray - Lazio maçının hakemine büyük tepki

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda oynanan Galatasaray - Lazio maçında hakem Matej Jug maç boyu verdiği kararlarla taraftarlardan büyük tepki gördü.

Spor

Galatasaray - Lazio maçında inanılmaz hata!

UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelen Galatasaray - Lazio maçında İtalyan ekibinin kalecisinden inanılmaz bir hata geldi. Bu hata Lazio'ya mağlubiyeti getirdi.

Spor

Fatih Terim: Müthiş bir şey

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklama yaptı.

Spor

ÖZET | Galatasaray 1-0 Lazio

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray ile Lazio karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar Türk Telekom Stadyumu'nda Lazio'yu 1-0 mağlup etti. Galatasaray - Lazio maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor

Galatasaray - Lazio maçı ne zaman? Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray, sahasında Lazio'yu ağırlıyor. Sarı kırmızılılar, İtalya’nın güçlü ekiplerinden Lazio ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Lazio maçı canlı yayın kanalı futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Peki, Galatasaray Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray-Lazio UEFA maçı nereden izlenecek, şifresiz mi? İşte detaylar.

Spor

Fatih Terim'den Lazio maçı öncesi açıklama

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında İtalyan ekibi Lazio ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunuyor.

Spor

Lazio'nun Galatasaray'a Vedat Muriqi planı

Lazio'nun Galatasaray karşısında derbi tecrübesi olan Vedat Muriqi'i hazırladığı belirtiliyor.

Spor

Sarri: Galatasaray maçı zor

Maurizio Sarri, takımı Lazio'nun Milan'a mağlubiyetini ve Galatasaray maçını değerlendirdi.

Spor

MAÇ SONUCU | Milan 2-0 Lazio

Serie A'nın 4. haftasında Milan sahasında Milan sahasında Lazio'yu 2-0 yendi. Kırmızı-Siyahlılar ligde 3'te 3 yaptı.

Spor

Vedat Muriqi: Sarri dünyanın en iyi ilk 10'unda

Vedat Muriqi, Lazio'da yeni hocası Maurizio Sarri'nin dünyanın en iyi 10 teknik adamından biri olduğunu söyledi.

Spor

Yanlış mail adresi, transfere engel oldu!

Lazio, Filip Kostic için Eintracht Frankfurt'a teklif gönderecekti ama basit bir hata tüm transferin gerçekleşmemesine neden oldu.

Spor

G.Saray'ın rakibi Lazio'dan gol yağmuru

Lazio, Ciro Immobile'nin hat-trick yaptığı maçta Spezia'yı 6-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Spor