Carlos Carvalhal Haberleri

Fatih Terim, Şenol Güneş ya da Sergen Yalçın değil! Shota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City'nin yeni hocası tanıdık isim Carlos Carvalhal oluyor!

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yollar ayrılmıştı. Kulüp sahibi Acun Ilıcalı, "Yeni teknik direktör için en iyi seçeneklere bakacağız..." şeklinde açıklama yapmıştı. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın isimlerinin ortaya atılmasının ardından bir iddia daha geldi. Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'in Hull City'nin başına geçeceği öne sürüldü.

Spor 03-10-2022 16:36

Son dakika: Fenerbahçe'de Filip Novak sonrası bir ayrılık daha! Yeni transfer Bruma'yı Beşiktaş'ın eski hocası alıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 6 maçta 13 puan toplayan Fenerbahçe, oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirmişti. Sarı - lacivertliler, Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden PSV'de forma giyen Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Fenerbahçe'ye geldiği günden itibaren istenen performansı sergileyemeyen Portekizli futbolcu, TFF'nin tescil listesine eklenmemişti. Bruma'nın devre arasında Beşiktaş'ın eski hocası Carvalhal'in takımı Al Wahda'ya gideceği iddia edildi.

Spor 28-09-2022 14:51

Carlos Carvalhal

Carlos Carvalhal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Carlos Carvalhal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.