Bayern Munih Galatasaray Maci Sifresiz Haberleri

Bayern Münih elendi, Galatasaray yıkıldı! 130 milyon TL'lik dev gelir kaçtı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e son dakikalarda yediği gollerle elenen Bayern Münih'in final biletini kaçırmasına en çok üzülenlerden biri de Galatasaray oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-10 16:43:56

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini İtalya'da buldu! Şaşırtan detay...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Bayern Münih'e satılan Sacha Boey'in yeri halen doldurulabilmiş değil. Sarı-Kırmızılılar bu anlamda temaslarını sürdürürken sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 21:28:36

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye müjde var! Hem Arda Güler hem de Sacha Boey...

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Bayern Münih ve Real Madrid'den hem Fenerbahçe'ye hem de Galatasaray'a müjdeli haber geldi.

Spor 2024-04-19 20:22:07

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey'un Almanya macerası kısa sürüyor! Süper Lig devi şimdiden kancayı attı bile...

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ifade edildi. Çıkan bu haber sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar Sacha Boey ile ilgili birçok yorumda bulundu.

Spor 2024-03-14 07:41:34

Galatasaray'dan bir dev satış daha geliyor! Sacha Boey'un ardından yeni rekor...

Galatasaray ara transfer döneminde Sacha Boey'u Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında göndermişti. Tarihi rekor anlaşmasına imza atan sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle daha gelebilir.

Spor 02-03-24 17:36

Galatasaray Sacha Boey'in yerini dünya yıldızı ile dolduruyor! Drogba telefon açtı: Teklifi kabul et!

Galatasaray başarılı ismi Sacha Boey'i rekor bir bonservis bedeli karşılığında Alman devi Bayern Münih'e transfer olurken, sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar listesine Serge Aurier'i alırken transferde devreye Drogba girdi. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 12:33

Galatasaray'dan tepki çeken transfer! Sacha Boey'un yerine gelen isim sosyal medyada tartışma yarattı

Galatasaray'dan ayrılarak Bayern Münih'e rekor bedelle transfer olan Sacha Boey'in gidişinden sonra sağ bek mevkisine kimin transfer edileceği büyük merak konusu olmuş durumdaydı. Sarı-kırmızılı yetkililer aradığı ismi Fransa'da buldu. Galatasaray, Rennes forması giyen Lorenz Assignon'u 5 aylığına kiralayarak kadrosuna kattı. Bu transferde satın alma opsiyonunun olmaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Spor 01-02-24 07:23

Sacha Boey'in ardından Galatasaray'da bir ayrılık daha! Angelino İtalyan devine gitti

Sacha Boey'in Bayern Münih'e gitmesinin ardından Galatasaray da bir ayrılık daha yaşandı. İtalyan ekibi Roma, sezonun ilk devresinde Galatasaray forması giyen Angelino’yu kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor 30-01-24 19:31

CANLI | Transfer ateşi yandı! Sacha Boey Türkiye'de değil, dünyada da zirvede yer alıyor! Fenerbahçe ve Galatasaray yeni transferlerine imza atmak için saatleri sayıyor...

Kış transfer dönemi dünya futbolu için çok da hareketli geçmedi. Tüm takımlar eksik bölgelerine transferler yaparken, listenin başında Sacha Boey'un yer alması dikkatlerden kaçmadı. 30 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, şu ana kadar yapılmış en yüksek transfer olarak dikkat çekiyor. Listede en aktif takımlardan biri de Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos...

Spor 30-01-24 15:12

Galatasaray taraftarını üzen görüntü! Sacha Boey, Bayern Münih formasıyla ilk antrenmana çıktı

Galatasaray’dan 30 milyon Euro net bonservis bedeliyle Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Spor 30-01-24 14:12

Galatasaray taraftarının sevgilisi Sacha Boey'den Gaziantep FK maçının ardından paylaşım!

Galatasaray'ın Bayern Münih'e rekor bonservisle transfer ettiği Sacha Boey, Sarı-Kırmızılılar'ın Gaziantep FK galibiyetinin ardından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 29-01-24 22:34

Galatasaray Rıdvan Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı! Sacha Boey'dan gelen para sayesinde bu transfer bitti...

Rangers, Galatasaray’ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı ilk teklifi reddetmişti. İskoç kulübü Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle veya zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık göndermek istiyordu. Galatasaray'da bu bütçe olmadığı için görüşmeler tıkanmıştı. Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından kasasına para giren cimbom, Rıdvan Yılmaz ile anlaşma sağladı.

Spor 28-01-24 14:56

Türkiye'nin bonservis rekoru kırıldı! Bayern Münih ve Galatasaray Sacha Boey transferini resmen duyurdu

Bayern Münih, Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey'u kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Alman devinin bu açıklamasının ardından Galatasaray da resmi duyuruyu yaptı. Fransız futbolcu için 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus karşılığında anlaşma sağlandığı açıklandı. Bu anlaşma Türkiye'nin bonservis rekorunu kırdı.

Spor 28-01-24 11:31

Sacha Boey transferinde dikkat çeken detay! Sabaha kadar süren pazarlıklarda Sacha Boey araya girdi ve...

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferinin ardından rekor bir bonservis kazancı elde edecek. Türk futbol tarihinde 32 milyon euro gibi bir bedelle transfer olan ilk futbolcu olarak kayıtlara geçecek Sacha Boey transferinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Spor 27-01-24 16:43

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor 26-01-24 17:27

Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Gruptan çıkabilmek için tek çaresinin kazanmak olduğu mücadeleye çıkan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Grubun diğer maçında Bayern Münih Manchester United'ı devirince, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi biletini aldı.

Spor 13-12-23 00:52

Gerginlik, 2014 yılına dayanıyor! Alman basını, Galatasaraylı taraftarlar, Thomas Tuchel'den nefret ediyor diyerek sebebini açıkladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, son hafta Kopenhag ile 'tamam ya da devam' maçına çıkacak. Grubun 5. haftasında sarı - kırmızılılar ile Manchester United, 3-3 berabere kalmıştı. Bayern Münih ise evinde Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak sürprize imza atmıştı. Okan Buruk ise Alman devini eleştirmişti. Ülke basınındaki haberlerde Galatasaraylı taraftarların Thomas Tuchel öfkesine değinildi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 16:26

Galatasaray, UEFA ile dirsek temasına başladı! Gözler verilecek karara çevrildi

Galatasaray'ın başı hakem hatalarıyla dertte. Bayern Münih ve Manchester United maçlarında hakem hatalarından canı yanan sarı-kırmızılılar son durumu yakından takip ediyor.

Spor 03-12-23 10:05

Okan Buruk'tan Galatasaray - Bayern Münih maçında sayılmayan golle ilgili sert tepki!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "İki tane Bayern Münih maçını bu maçtan daha iyi oynadık. Bu maç biraz daha Kopenhag maçına benzedi. 2 farktan geri geldik. İlk Manchester United maçını 3’üncü sıraya koyabilirim. Bu maç da 4’üncü, 5’inci sırada yer alabilir." dedi. Okan Buruk ayrıca hakem yönetimine de tepki gösterdi.

Spor 30-11-23 00:20

Galatasaray UEFA'ya gitti, o hakemin kariyeri bitti! Bayern Münih maçının hakemi o seviyede maç yönetemeyecek

Bayern Münih'in Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın Portekizli hakemi Antonio Nobre, sarı-kırmızılı kulüp tarafından 5 sayfalık özel mektupla UEFA Disiplin Kurulu'na şikâyet edildi.

Spor 20-11-23 08:26

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Galatasaray maç sonucu bilgisine dair araştırmalar karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte hızlandı. Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bugün Galatasaray, Hatayspor'a konuk oldu. Bayern Münih yenilgisinin ardından yurda dönen sarı kırmızılılar haftayı galibiyetle kapatmak istiyordu. Maçı yakından takip etmek isteyen futbol severler Hatayspor Galatasaray maçı hakkındaki tüm detaylara ulaşmak istiyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-11-23 22:26

Bayern Münih-Galatasaray maçının tartışmalı hakemi Antonio Nobre'nin savunması ortaya çıktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın Bayern Münih karşılaşmasında iyi bir oyun sergilerken karşılaşmanın Portekizli hakemi Antonio Nobre maçın önüne geçmişti.

Spor 10-11-23 09:36

Bayern Münih-Galatasaray mücadelesinde kararlarıyla maçın önüne geçmişti! UEFA'dan Antonio Nobre için men kararı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray Alman devi Bayern Münih'e karşı deplasmanda muhteşem bir performans sergilerken karşılaşmanın Portekizli hakemi Antonio Nobre kararlarıyla mücadelenin önüne geçmişti. UEFA'da bu hakem için men kararı çıktığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 10-11-23 08:14

Galatasaray UEFA'ya başvuruda bulunmaya hazırlanıyor!

Galatasaray yönetimi, Bayern Münih maçının hakemini UEFA'ya şikayet etmeyi planlıyor. Verdiği tartışmalı kararlarla gündeme oturan Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho için girişimler şimdiden başladı.

Spor 09-11-23 15:59

Galatasaray fazla bonkör davrandı! Şampiyonlar Ligi'nde maddi kayıp çok büyük

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında konuk olduğu Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 2-1 yenildi ve elde edilecek yüklü bir gelirden oldu.

Spor 09-11-23 13:11

Bayern Münih - Galatasaray maçında ofsayt çizgisi yanlış mı çekildi?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında konuk olduğu Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 2-1 yenildi. Sarı-kırmızılıların attığı bir gol de ofsayt nedeniyle iptal edildi. Sosyal medyada ortaya çıkan iddiaya göre VAR çizgisi bu pozisyonda yanlış çekildi.

Spor 09-11-23 10:14

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Şampiyonlar Ligi'nde 3 ihtimal var...

Galatasaray'ın Bayern Münih'e karşı 2-1 mağlup olduğu, Kopenhag'ın ise Manchester United'ı 4-3 yendiği maçların ardından gruptan çıkma ihtimalleri netleşti. Galatasaray'ın gruptan nasıl 2. olarak çıkabileceği belli oldu. İşte detaylar...

Spor 09-11-23 09:32

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu maç sonunda Galatasaray hakkında itiraflarda bulundu!

Bayern Münih forması giyen Kingsley Coman, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ve sarı-kırmızılılara övgü dolu sözler söyledi.

Spor 09-11-23 08:16

Okan Buruk'tan maçın hakemine ağır küfürler! Sözleri televizyondan duyulunca sosyal medyada gündeme oturdu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bayern Münih maçının ardından karşılaşmanın büyük bölümde başa baş oynadıklarını söyleyerek, oyuncularının en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından çılgına dönen tecrübeli çalıştırıcı, maçın hakemine ağır küfürler etti.

Spor 09-11-23 07:45

Bayern Münih galibiyetin ardından Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi! Galatasaraylı taraftarları kızdıran hareket

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların iyi futboluyla biten mücadele sonrası Bayern Münih'in basketbol hesabı galibiyeti Fenerbahçe taraftarıyla birlikte kutlamayınca büyük tepki çekti.

Spor 09-11-23 07:37

MAÇ SONUCU: Galatasaray, Bayern karşısında son bölümde yıkıldı! Aslan, Harry Kane'e engel olamadı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Almanya ekibi Bayern Münih ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan müsabaka, büyük bir heyecan fırtınasına sahne olurken, her iki takım da oldukça yüksek bir mücadele sergiledi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla Bayern Münih oldu. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 09-11-23 00:56

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Bayern Münih Galatasaray maçı kaç kaç? CANLI MAÇ ANLATIMI

Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın olarak yayınlanıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimiz Rams Park'ta oynanan ilk karşılaşmadan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri bu maça puan veya puanlar için çıkacak. Bayern Münih Galatasaray maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda, kaç kaç? İşte, ilk 11'ler...

Spor 09-11-23 00:13

Bayern Münih Galatasaray maçının hakemi Antonio Emanuel Carvalho Nobre kimdir, nereli ve kaç yaşında? Antonio Emanuel Carvalho'nun biyografisi!

Bayern Münih Galatasaray maçını hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre yönetecek. Okan Buruk'un öğrencileri 3-1 yenilgiyle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmanın hakemi ise internette araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçının hakemi Antonio Emanuel Carvalho Nobre kimdir? İşte Antonio Emanuel Carvalho hakkında bilgiler...

Spor 08-11-23 23:09

Bayern Münih Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Bayern Münih Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden sarı-kırmızılı temsilcimiz grubun dördüncü karşılaşması için 70.000 seyirci kapasiteli Allianz Arena'da çıkacak. Temsilcimiz ilk maçı RAMS Park'ta 3-1'lik skorla kaybetmişti. Okan Buruk'un öğrencileri Bayern Münih Galatasaray maçına puan veya puanlar için çıkacak. İşte Bayern Münih Galatasaray maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal...

Spor 08-11-23 23:08

Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir? EXXEN üyeliği nasıl yapılır? 2023 EXXEN üyelik paketleri

Bayern Münih Galatasaray maçı için sarı kırmızılı taraftarla EXXEN üyeliği hakkında arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı ilk maçtan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Şimdi birçok kişi "Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir?" sorusunun yanıt arıyor. Peki, EXXEN üyeliği nasıl yapılır? İşte Bayern Münih Galatasaray maçı dahil olmak üzere EXXEN üyeliğine dair tüm ayrıntılar...

Spor 08-11-23 23:07

Son dakika: Okan Buruk'tan sürpriz tercih! Bayern Münih - Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu...

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Arena'da oynanacak olan maç öncesinde sarı - kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk'un nasıl bir kadroyla takımını sahaya süreceğini merak ediyordu. Maç saati yaklaşırken, her iki ekibin de ilk 11'leri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-11-23 21:44

Hamza Akman'dan U19'daki Bayern maçına damga vuran gol! İzleyen herkesi hayran bıraktı...

Galatasaray U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih U19 Takımı'na konuk oldu. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf 90+4. dakikada attığı golle Bayern Münih oldu. Karşılaşmaya ise Hamza Akman'ın 56. dakikada kaydettiği gol damgasını vurdu. İşte detaylar...

Spor 08-11-23 21:13

Bayern Münih maçı öncesi Galatasaraylı taraftardan 'Voodoo' büyüsü!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray rakibini karşısında puan ya da puanlar kazanmak isterken Galatasaray taraftarı da paylaşımlarıyla takımına destek vermeye devam ederken. Sarı-Kırmızılı bir taraftarın yaptığı paylaşım oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 08-11-23 16:03

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ! Bayern Münih Galatasaray maçı şifresiz TV8,5'ta mı, EXXEN'de mi?

Bayern Münih Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar merak edildi. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Almanya temsilcisine konuk olacak olan Okan Buruk'un öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı ilk maçtan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Bayern Münih Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar listesi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı şifresiz TV8,5'ta mı, EXXEN'de mi yayınlanacak?

Spor 08-11-23 14:07

Son dakika: Okan Buruk, Bayern öncesi yıldız isim için taraftarlara müjdeyi verdi! ''İstersek oynayabilir!''

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Almanya Bundesliga devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Almanya'da oynanacak olan müsabakadan iyi bir sonuçla ayrılmayı planlayan sarı - kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buruk, Fernando Muslera ile ilgili taraftarlara müjdeli haberi verdi. İşte detaylar...

Spor 07-11-23 20:29

Galatasaraylı taraftarlardan Almanya'da 'Truva' operasyonu! Bayern Münih'i büyük sürpriz bekliyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Almanya Bundesliga devi Bayern Münih ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya gelecek. Allianz Arena'da oynanacak olan dev maç öncesinde sarı - kırmızılı taraftarların da planı ortaya çıktı. Manchester United deplasmanında rakip takım tribünlerinde sürpriz bir şekilde yer alan Cimbom'un destekçileri, aynı organizasyonu Almanya'da da yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 07-11-23 19:54

Thomas Tuchel, Şampiyonlar Ligi'ndeki dev maç öncesi açıkladı! Galatasaray o takıma çok benziyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü haftasında Galatasaray, yarın Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Bu müsabaka öncesi Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 07-11-23 16:27

Galatasaray'da Fernando Muslera müjdesi! Bayern Münih maçı öncesi antrenmana katıldı

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında yarın deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor 07-11-23 12:54

Bayern Münih-Galatasaray maçına tanıdık hakem! Daha önce 2 maçımızı yönetti, alınan sonuçlar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 4. maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala maçta düdük çalacak hakem de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 06-11-23 22:38

Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'te şaşırtan olay! Tuchel'i statta unuttular

Galatasaray'ın çarşamba günü karşılaşacağı Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel yaptıklarıyla gündem olmaya devam ederken, Dortmund maçının ardından yaşanan bir olay maçın önüne geçti. İşte detaylar...

Spor 06-11-23 16:35

Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber! Bayern Münih maçında oynayıp oynayamayacağı belli oldu

Galatasaray - Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Fernando Muslera için sarı kırmızılı kulüpten bir açıklama yapılmış ve son durumu hakkında bilgi verilmişti. Sarı-kırmızılılara kötü haber bu sabah ulaştı...

Spor 05-11-23 10:15

Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'den istifa açıklaması!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel istifa ile ilgili sorulan soruyu yanıtlandırdı. İşte detaylar...

Spor 04-11-23 11:54

MAÇ SONUCU: Wilfried Zaha resitali! Galatasaray, Bayern öncesi Kasımpaşa'ya şans tanımadı!

Son dakika haberleri: Galatasaray ile Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf sarı - kırmızılılar oldu. Aslan, rakibini Wilfried Zaha'nın golleriyle mağlup ederken, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Bayern Münih maçı öncesinde taraftarlarını sevindirdi. İşte kritik karşılaşmadan detaylar...

Spor 03-11-23 22:02

Bayern Münih'e Galatasaray maçı öncesi büyük şok

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Almanya Kupası’nın ikinci turunda 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken’e 2-1 yenilerek elendi. Bayern Münih'te Matthijs de Ligt, dizinden sakatlanarak oyundan alındı.

Spor 02-11-23 08:19