Esim Benzerim Yok Bitti Mi Haberleri

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 2024-05-10 09:42:59

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti mi? O sözlerden sonra dikkat çeken hamle

Komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı Necla Karahalil ile görüntülenmişti. Aşk dolu mesajlar kısa sürdü ve iddialar gündeme gelmeye başladı. İddialara göre Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti.

Magazin 2024-05-09 12:07:29

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 2024-05-07 14:56:33

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 2024-05-06 09:02:59

Diğer Haber Etiketleri

restoran skandal izmarit Cem Yılmaz Defne Samyeli yaşında Demet Evgar bahar uçak Meksika cumhurbaşkanlığı fatih portakal aym cübbe Altın asgari ücret açıklama son dakika kayıp Tuzla Seçim 2024 Beykoz Fatih İstanbul Yerel seçim arka sokaklar karakteri Şevket Çoruh sosyal medya ilişki sorunları ayrılık aday atan city da, hakemi maçın hull city Acun Ilıcalı Meral Akşener Trabzon Özgür Özel CHP yok oluş nasıl yazılır tdk kavga dilber bakteriyel vajinozis mon vajina kaşıntısı vajinada kaşıntı neden olur vajina kaşıntısına ne iyi gelir doğru Manken Çağla Şıkel soyadı Sivas aktan ele Masterchef somer şef Somer Sivrioğlu maçı son karar süper li verildi İstanbulspor Trabzonspor kabine toplantısı ne zaman erçel Hande Erçel Burak Deniz vapur seferleri şehir hatları vapur Şehir Hatları vapur seferleri iptal okullar tatil mi Kentsel dönüşüm Mehmet Özhaseki kabine toplantısı saat kaçta Kabine Toplantısı yarın okul var mı meb kar tatili valilik İYİ Parti istifa Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı S-400 Veli Ağbaba istedi Songül Karlı Hatay deprem naci görür Bolu bugün okullar tatil mi cumhurbaşkanı erdoğan üniversiteler tatil mi erkan fox tv yayın akışı Cevdet Yılmaz emeklilik Danla Bilic çakal emirhan çakal doğukan güngör Müjde Uzman show tv yayın akışı kanal d yayın akışı arka sokaklar yeni bölüm Alişan çocuğun atv yayın akışı Oyuncu yalı çapkını Afra Saraçoğlu star tv yayin akisi Deniz Can Aktaş aldatmak

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

SON DAKİKA: Asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

Son dakika: Asgari ücrete ara zam gelecek mi? AK Parti grup toplantısı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en net yanıtı verdi. İşte detaylar...

Finans 17-04-24 11:47

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 13:31

Acun Ilıcalı'dan Premier Lig açıklaması geldi! ''Bir takım daha alacağız''

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerginliklerin sebebinin hakemler olduğunu belirterek, "Yarın getirin yabancı hakemi tansiyon yükselecek mi? Yüzde 80’ini yok ederiz. Futbolun her ülkesinde hata var. Bizde hatanın arkasında bir şey aranıyor, yabancı hakemler getirilsin" dedi. Ilıcalı, Türkiye’de bir futbol kulübü almayacağını ama Hull City’in yanına bir yabancı takım daha alacaklarını da bildirdi.

Spor 21-03-24 15:08

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

DEM Parti İstanbul adaylığı başvurusunda geç mi kaldı? İl Seçim Kurulu kararı açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart Yerel Seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar teslim etmesi gerekiyordu. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda geç kaldığı iddia edildi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Herhangi bir sorun yok. İddianın nasıl çıktığını biz de bilmiyoruz" açıklamasını yaptı. İl Seçim Kurulu ise DEM Parti'nin seçimlere gireceğini açıkladı.

Haber 20-02-24 18:37

Yok oluş nasıl yazılır? Yok oluş ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, sözcük hazinesi oldukça geniş ve bünyesinde pek çok kelime grubu yer alan zengin diller arasında bulunur. Türkçe kelimeler arasında, iki kelimenin birleşmesiyle yeni anlam kazanan kelimeler de mevcuttur. Yazım hatası yapmaktan kaçınan kişilerin merak ettiği konulardan biri, bu kelimelerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. Yok oluş gibi kelimelerin doğru yazım biçimlerine TDK karar verir. Peki, yok oluş nasıl yazılır?

Egitim 16-02-24 02:20

Yurttaki oda arkadaşlarının kavgası olaylı bitti! Birbirlerini darp edip aynı taksiyle dönmek zorunda kaldılar... 'Gözümün içi kanıyor'

Yurtta oda arkadaşı olan iki genç kızın kavgası sosyal medyaya yansıdı. Birlikte aynı taksiye binerek yurtlarına geri dönen kızlardan biri darp edildi. Yüzünü göstererek, "Lensimin teki yok ,gözümün içi kanıyor. Bunu yapan kız arkada. Suratıma bakar mısın?" ifadelerini kullandı. Kendisini yaralayan kişinin taksinin arka koltuğunda oturduğunu söyleyen genç kızın sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 15-02-24 10:05

Ankara'da toplu taşımada 'Dilber' akımı! 'Evin barkın yok mu?' diye bağırdı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Yetmedi mi?

Ankara'da bir toplu taşımada Oğuzhan Yılmaz isimli sosyal medya kullanıcısının 'Evin barkın yok mu?' diye herkesin içinde bağırdığı anlar viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları görüntüleri eğlenceli bulurken bazıları ise, 'Yetmedi mi? Her yerde karşımıza çıkıyor' diyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 14-02-24 10:49

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkı bitti mi? İlk açıklama geldi!

Manken ve sunucu Çağla Şıkel uzun yıllar gözlerden uzak tuttuğu özel hayatıyla şu sıralar gündemde. Çağla Şıkel, 1 yıldır birlikte olduğu avukat Nail Gönenli ile ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi. Şıkel, ayrıldığını doğruladı.

Magazin 29-12-23 17:15

50 yıldır soyadının hakkını veriyor! '10 sene önce bu meslek bitti ama şimdi altın oldu'

Sivas’ta sıcak demir dövme sanatıyla uğraşan Kadir Demirezen, 50 yıldır adeta soyadının hakkını veriyor. Demirezen, demirin dövülerek işlendiğini ifade ederek, “10 sene geriye gittiğimiz zaman bu meslek de bitti. Ama şimdi altın oldu. Bu işi yapan yok. Biz Türkiye’nin her il ve ilçesine iş yapıp gönderiyoruz. Oralarda tamamen bitmiş bu meslek" dedi.

Haber 23-12-23 11:01

MasterChef'te Tahsin'den Somer Şef'e olay yanıt! Hiç senaryo yazmaya gerek yok!

MasterChef'te potaya giren isim Esra oldu. Bu gelişmenin ardından yarışmacı arkadaşlarına rest çeken Esra'nın tavrı şeflerin dikkatinden kaçmadı. İtalyan şef Danilo Zanna "Kendini savunmaman, kendine yaptığı bir haksızlık değil mi sence?" deyince olanlar oldu. Esra'nın sözleri Kıvanç'ı sinirlendi. Yaşanan sözlü atışma sonrası Tahsin, Somer Şef'in bir sözü üzerine "Hiç senaryo yazmaya gerek yok!" dedi.

Magazin 20-12-23 13:52

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu: Breadcrumbing (Zehirli ekmek kırıntısı) Maruz kalıyorsunuz ama adını dahi bilmiyorsunuz... Uzmanlar tek tek işaretleri anlattı

Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunlarının partnerlerin birbirlerine olan güvensizlik durumlarından kaynakladığı ifade edilirken ikili ilişkilere dair yeni bir terim ortaya çıktı. 'Zehirli ekmek kırıntısı' olarak isimlendirilen bu durum çiftlerin birbirlerinin bağlılığını ve hislerini sorgulamayı ifade ediyor. "Beni gerçekten seviyor mu?", "Yoksa sevgisi bitti mi?" sorularını soruyorsanız tam olarak zehirli ekmek kırıntılarının kıyısından geçiyorsunuz demektir.

Trend 07-12-23 16:08

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Son durum!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari ücret ve maaş zamları gibi konuları yakından takip eden kişiler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere asgari ücret Temmuz'da gelen zam ile net 11 bin 402 lira 32 kuruş olmuştu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 11 Aralık'ta toplanacak. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı konuları ve kararları?

Haber 06-12-23 19:05

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

BUGÜN VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 5 Aralık 2023 Salı İstanbul'da vapur seferleri!

Bugün vapur seferinin iptal edilip edilmediği merak konusu oldu. Seferlerle ilgili olarak Şehir Hatları tarafından duyuru yapıldı. Peki, bugün vapur seferleri yok mu, iptal mi? 5 Aralık 2023Salı İstanbul'da vapur Şehir Hatları çalışıyor mu? İşte vapur sefer listesi ve detaylar...

Haber 05-12-23 07:45

BUGÜN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım Perşembe okul var mı, yok mu?

İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağmur ve rüzgarın ardından ardından okulların eğitim ve öğretime ara vermesi durumuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki, bugün İstanbul'da okullar tatil mi? 30 Kasım Perşembe günü okul var mı, yok mu?

Haber 30-11-23 06:30

SON DAKİKA | Devlet o evlere el mi koyacak? Kentsel dönüşümdeki rezerv alan tartışmaları için Bakan Özhaseki net konuştu: Kimsenin malında gözümüz yok!

Son dakika haberi: Kentsel dönüşümdeki rezerv tartışmaları gündem yaratırken, "Devlet o evlere el mi koyacak?" sorusu dikkat çekmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, iddiaları net bir dille yalanladı. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Bakanlık millete hizmet etmek için kurulur. Milletin evlerine bakanlık el koyup ne yapacak? Kimsenin malında gözümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 28-11-23 12:53

Kabine Toplantısı bitti mi? 20 Kasım 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu?

Kabine Toplantısı ile ilgili araştırmalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü hız kazandı. Kabine Toplantısı'nda gündemin ana başlıkları arasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlendirilmesine dair hamleler, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki polemik yer alırken enflasyonla mücadelenin de masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi, hangi kararlar alındı? İşte detaylar...

Haber 20-11-23 19:47

BUGÜN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım Pazartesi günü okul var mı, valilikten son dakika açıklaması açıklama geldi mi?

İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Marmara ve Ege Bölgesi’nde etkisini gösteren şiddetli fırtınanın ardından ara tatilin uzatılması durumuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Öğrenciler okul tatil duyuruları için valilikten gelecek son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Birçok kişi internette, "İstanbul'da kar tatili var mı, yok mu?" gibi soruları araştırıyor. İşte detaylı ayrıntılar...

Haber 20-11-23 06:56

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban istifa edecek mi? Açıklama geldi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın da partiden istifa edeceği iddia edilmişti. Söz konusu iddialara yanıt veren Gürban, “İstifa yönünde bir düşüncem yok. İstifa etmemi gerektirecek bir neden yok” dedi.

Haber 17-11-23 14:20

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 17-11-23 09:27

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti?

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. Songül Karlı'nın sunduğu yemek yarışması programı bir süredir ekranlarda yer almıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın Fox Tv yayın akışında yer almayışı izleyenlerini meraklandırdı. Peki, Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 13-11-23 14:40

'Kırılmayan bir kesimin işi...' Hatay'daki depremin ardından Naci Görür'den açıklama! Artçı deprem mi?

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde sabaha karşı AFAD verilerine göre 4.8, Kandilli verilerine göre 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkutan depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Bu depremin 6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan bir artçı deprem olup olmadığı da çokça merak edildi. Görür, depremin artçı deprem olduğunu söyleyerek "Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.

Haber 09-11-23 11:25

Hastanede randevu çilesi bitti, artık beklemek yok

Türkiye’nin birçok şehrindeki ortodonti bölümünde randevu çilesi oluşurken, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi randevu defterindeki hastaları tedavi ederek, listeleri boşalttı.

Yurthaber 03-11-23 10:27

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 30 Ekim 2023 okul yok mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bu açıklamaya dair bilgi edinmek isteyenler ile resmi tatil takviminde bulunan 29 Ekim’in sonraki günü olan 30 Ekim günü için 'okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler internette inceleme yapmaya başladı. Peki, bugün okullar tatil mi?

Finans 30-10-23 08:09

Bugün üniversiteler tatil mi? 30 Ekim 2023 üniversiteler var mı, yok mu?

Okullar tatil mi ve üniversiteler tatil mi soruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın pazar gününe denk gelmesi sebebiyle 30 Ekim 2023 Pazartesi okullar tatil olacak mı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan okul öncesi, ilkokul ve lise öğrencilerini ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Peki, bugün üniversiteler tatil mi? 30 Ekim üniversiteler var mı yok mu?

Egitim 30-10-23 06:50

KADER BAĞLARI 5. BÖLÜM! Kader Bağları final mi yapıyor, bugün var mı? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 5. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 28-10-23 19:33

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu! Emeklilikte yaş yükseltilecek mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Bütçe Komisyonu'nda 12. Kalkınma Planı görüşmelerinde konuştu. Yılmaz, 'Emeklilikte yaş yükseltilmesine dair bir çalışmamız yok' ifadelerini kullandı.

Finans 24-10-23 16:55

KADER BAĞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 4. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 18:44

Çakal ve Danla Bilic aşkı bitti mi? Ünlü fenomenin son paylaşımı olay oldu! 'Maşallah bu ne hız'

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in rapçi Çakal ile aşk yaşamaya başladığı haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. En son Kubilay Aka ile bir birliktelik yaşayan ünlü fenomen son dönemde Çakal lakaplı rapçi Emirhan Çakal ile dolu dizgin aşk yaşarken son paylaşımı kafa karıştırdı.

Magazin 20-10-23 22:31

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 35. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Hakan Kırvavaç'ın yönettiği dizinin senaryosu ise İstanbul Yazı, Melis Civelek ve Zeynep Gür'e ait. Dizi Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bugün var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte, 35. bölüm tarihi

Magazin 20-10-23 19:09

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 20 Ekim 2023 Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar dizisinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Orhan Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul kaleme alıyor. Peki, Arka Sokaklar bugün var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:06

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

HUDUTSUZ SEVDA BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 19 Ekim 2023 FOX TV yayın akışı

Hudutsuz Sevda yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Hudutsuz Sevda perşembe akşamları yayınlanıyor. Geçtiğimiz gün Kuruluş Osman ve Adım Farah'ın yayınlanmamasının ardından gözler Hudutsuz Sevda'ya çevrildi. Peki, Hudutsuz Sevda bu akşam var mı, yok mu? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Magazin 19-10-23 19:18