Gece Lambasi Haberleri

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine Türkçe yazılar yazıldı: Yasal süreç başlatılacak

Van'da bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaya geçitlerine hem Türkçe hem Kürtçe trafik uyarıları yazıldı. Dün gece ise Kürtçe yazıların üzerine "Türkiye Türk'tür, Türk kalacak" yazıları yazıldı ancak bu yazıları kim ya da kimlerin yazdığı bilinmiyor. Belediyeden olayla ilgili açıklama geldi, sorumlular hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtildi.

Haber 2024-07-26 13:05:16

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 2024-07-25 15:53:28

36 yıldır oturarak uyuyor! Her gün sırt üstü yatacağı günün hayalini kuruyor

Eskişehir'de yaşayan Muzaffer Işık, 36 yıldır oturarak uyuyor. Uzandığı zaman nefesinin kesildiğini belirten Işık, "Herkes yattıktan sonra gece çocuk gibi ağlıyorum, ‘Allah'ım ben de şöyle yatsam ve bir uyusam' diye dua ediyorum" dedi.

Haber 2024-07-24 10:56:07

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 2024-07-24 08:23:44

Gece uyurlarken üzerlerine kredi çekildi! Ne onay kodu ne bildirim aldılar: Bu saatlere çok dikkat

Özel bir bankanın müşterileri bir sabah uyandığında hayatları kabusa döndü: Siber dolandırıcılar yine iş başındaydı! Mobil bankacılık uygulamalarına sızan sahtekarlar yüzlerce kişi adına kredi çekti, kendi hesaplarına aktardı. Mağdurlar kendileri çekmedikleri, bir lirasını bile kullanmadıkları kredileri ödemek zorunda kalmalarına isyan etti. Tüketici Mahkemesinden mağdurları umutlandıran bir karar geldi.

Haber 24-07-24 08:20

AK Partili Baykan'ın sözleri komisyonu karıştırdı! Gece yarısı kendini arayan kadına 'sizlerin uyutulması gerek' demiş

Son günlerin en sıcak konusu sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenleme. Teklifin görüşüldüğü komisyonda ise gerginlikler bitmiyor. Son olarak AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili gece yarısı bir kadının kendini aradığını ve yanıt olarak ise 'sizlerin uyutulması gerek' dediğini ifade etti. Bu sözler komisyonda tepki çekti.

Haber 23-07-24 15:56

Yunan Bakan'ın skandal tehdidi sonrası Ege'de tansiyon yükseliyor! Yunan gazete yazdı: Türkiye 5 savaş gemisi konuşlandırdı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü ve ertesinde Yunan tarafından gelen skandal açıklamaların ardından Akdeniz'de yükselen tansiyon Ege'ye sıçradı. Yunan gazetesi Katimerini, Türkiye'nin karasularının ihlal edildiği gerekçesiyle 5 savaş gemisinin Yunan karasularının hemen dışına konuşlandırdığını yazdı. Yunan Bakan Georgiadis, geçtiğimiz gün televizyona çıkıp "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" tehdidinde bulunmuştu.

Haber 23-07-24 14:13

Canlı yayında Türkiye'yi tehdit etti! Yunan Sağlık Bakanı Georgiadis çizmeyi aştı: Bir gece ansızın Ankara'ya geleceğiz

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim son günlerde yeniden yüksek. Yunan Sağlık Bakanı Georgiadis'in skandal F-35 tehdidi tansiyona tuz biber ekti. Türkiye'ye gözdağı veren Bakan Georgiadis'in açıklaması sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 22-07-24 14:04

Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın kızlarının pozuna yorum yağdı! Bu kadar benzemeleri şaka mı?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde rol arkadaşı olan Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı tatilde buluştu. İki oyuncunun kızları da tatilde beraber vakit geçirdi. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın kızlarının pozlarına ise yorum yağdı.

Magazin 22-07-24 13:21

Dışarı 40 derece içeri -10! Sıcaktan bunalan oraya akın ediyor! Soğuk nedeniyle kimse uzun süre kalamıyor

Türkiye'nin son günlerdeki 1 numaralı gündemi sıcaklar ve nem. Birçok şehirde gece uyku uyunmuyor gündüz dışarı çıkılmıyor. Elazığ'da da sıcaklıklar için uyarı yapıldı. Vatandaşlar ise çözümü içi -10 derece olan Buzluk mağarasında buldu.

Haber 22-07-24 10:26

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber 22-07-24 09:21

Geri dönemediler! Ağrı Dağı'nda mahsur kalan dağcılardan acı haber geldi

Cumartesi günü 5 bin 137 rakımlı Ağrı Dağı'na tırmanan gruptan iki kişi zirveye yakın bir noktada mahsur kalmıştı. Kayıp dağcıları aramaya çıkan bir rehber de ölüm tehlikesi atlamıştı. Son olarak gece saatlerinde dağa tırmanan yerel rehber acı manzarayla karşılaştı. Kaybolan dağcıların cansız bedenleri bulundu.

Haber 22-07-24 07:39

Wanda Nara plajda sere serpe uzandı, Icardi gece kulübünde yalnız kaldı!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ayrılığıyla gündemden düşmeyen Wanda Nara plajda keyifli anlarını paylaştı. Icardi'nin ise aynı gün bir gece kulübünde tek başına kaldığı anları sosyal medyaya düştü.

Magazin 22-07-24 07:23

İstanbul'da feci cinayet! Önce bıçakladılar, sonra denize attılar

İstanbul Avcılar sahilinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serdar Ala isimli şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Hayatını kaybeden Serdar Ala'nın kavga esnasında silahını çektiği ancak silah ateş almayınca E.A. tarafından bıçaklandıktan sonra denize atıldığı öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden Ala'nın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber 21-07-24 12:53

İstanbullular dün gece yine uyumadı! Yüksek nem ve sıcaklık kenti esir aldı, Ümraniye'de rekor kırıldı

Sıcak hava adeta İstanbul'u esir aldı. Gün boyu etkili olan sıcak hava nem gece de devam etti. Ataşehir, Beşiktaş, Beyoğlu, Çatalca, Kağıthane, Sarıyer, Silivri ve Şişli'de nem oranı yüzde 95'in üzerinde ölçülürken Ümraniye'de yüzde 99 ile rekor kırdı. İstanbullular gece boyu uyuyamadı.

Haber 21-07-24 11:51

Ehliyetsiz alkollü mahkûm polislere yalvarmaktan yoruldu ama sonuç değişmedi: 32 bin lira ceza kesildi

Aksaray'da dün gece ekipler şüphelendikleri bir aracı durdu. Aracın kiralık olduğu belirlenirken aracı sürenin ise ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Ceza yazmak isteyen ekipler sürücünün cezaevinden izinli çıkan bir mahkum olduğunu belirledi. Mahkum alkollü de çıkınca ceza yazılmaması için adeta polislere dakikalarca yalvardı.

Haber 20-07-24 08:22

Ezber bozan araştırma: Geç yatanlar daha mı zeki? Sağlıklı sanıyoruz ama gerçek başka çıktı

Çoğu uzman erken yatıp erken kalkmanın daha sağlıklı olduğunu anlatıyor, ancak İngiltere'de yapılan bir araştırma bunun aksini söylüyor. O araştırmaya göre göre gece kuşlarının kafası daha iyi çalışıyormuş.

Haber 20-07-24 07:41

Hiç su içmeden yaşayabiliyor! 'Kırmızı' listede yer alan o hayvan Adıyaman'da görüldü

Adıyaman'da Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği’nin (IUCN) ‘Kırmızı’ listesinde yer alan kanguru faresi görüldü. Gece karayolunda görülen kanguru faresini vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi. Kanguru faresinin en ilginç özelliği ise hiç su içmeden yaşayabiliyor olması.

Haber 20-07-24 00:55

İzmir'deki orman yangını sosyal medya kullanıcılarını da harekete geçirdi! Herkes seferber oldu, görüntüler paylaşılıp yardım çağrıları yapıldı: Allah'ım sen bizi muhafaza et yarabbim, sen bizi koru

İzmir'in Buca ilçesinde başlayıp, Gaziemir ilçesine sıçrayan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına müdahale gece boyunca devam etti. Yangından yükselen dumanlar nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'ndaki uçak seferlerinde aksamalar yaşanmış, akşam saatlerinde hava trafiği normale dönmüştü. Yangın sosyal medyada da gündem olurken, birçok kullanıcı, sosyal medyadan yangına dair videolar paylaşarak yangının boyutunu tüm çıplaklığıyla gösterdi.

Haber 19-07-24 10:21

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında bilinmeyenleri anlattı! Deprem zamanı 2 ay bölgede kaldı, Ramazan ayı boyunca her gece köylere yardım götürdü

TFF'nin Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem döneminde Çevre ve Şehircilik bakanının yardımcılığını yapan Mehmet Emin Birpınar'dan açıklama geldi.

Spor 19-07-24 10:11

Gece uyutmuyor, sabah esmiyor! Sıcaklıklar ne kadar devam edecek? Daha da terletecek 8 derece detayı

Türkiye son günlerde nemli havaların etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gece uyku problemleri yaşanıyor. Afrika ve Basra'dan gelen sıcak havaların ise etkisini daha da artıracağı tahmin ediliyor. Yüzde yüz nem oranıyla beraber 37 derece olan sıcaklık 45-46 derece hissedilecek. Peki sıcak hava dalgası daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı...

Haber 19-07-24 07:39

Sıcak hava İstanbul'u esir aldı, nem oranı %100'e ulaşarak rekor kırdı! AKOM ve Meteoroloji'den yeni uyarı! 18 Temmuz son hava durumu tahminleri...

İstanbul adeta yanıyor... Nem ve sıcak hava kenti esir aldı. Gece boyunca sıcak hava etkisini gösterirken, bazı ilçelerde nem oranı yüzde 100'e ulaşarak rekor kırdı. İstanbullular az da olsa serinlemek için beklerken; AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise yeni sıcaklık uyarıları geldi. Peki 18 Temmuz Perşembe (bugün) hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da sıcaklıklar daha artacak mı? İşte Meteoroloji'nin son hava durumu tahminleri....

Haber 18-07-24 08:11

29 kişi hayatını kaybetmişti! Beşiktaş’taki gece kulübü yangını davasında Bu olay takdir-i ilahidir diyerek savunma yaptı

İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübünde çıkan yangına ilişkin 7'si tutuklu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı 7-8 Ekim tarihine erteledi. İşletmedeki tadilat sırasında metal işlerini yapan tutuklu sanık Çağatay Altunay savunmasında "Bu olay takdir-i ilahidir sizin de takdir ettiğiniz gibi. Affınıza sığınıyorum. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Haber 17-07-24 20:18

Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin 2.sezon vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizi, "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan toplayan dizinin ikinci sezonu 12 Eylül'de gösterilecek.

Trend 17-07-24 15:17

Aşiret düğününde altın ve dolarlar havada uçuştu! Toplam değerini duyanların ağzı açık kaldı

Şırnak’ta Goyan aşiretine mensup Yüksel Encu ile Esra Encu, 2 gün 2 gece süren düğünle dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı düğünde, takı merasiminde altın ve dolarlar havada uçuştu. Takılan altın ve dövizlerin değeri ise dudak uçuklatacak cinsteydi. Düğündeki yüzlerce kişinin oluşturduğu halay zinciri ise drone yardımıyla görüntülendi.

Haber 16-07-24 12:37

İstanbul'da geceleyin marina faciası: Acı haberin gelişini böyle beklediler!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün gece marinada facia yaşandı. İddiaya göre bot ile tekne çarpıştı, botta bulunan Selçuk Mahanoğlu denize düştü ve kayıplara karıştı. Saatler sonra acı haber geldi.

Haber 16-07-24 09:58

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala 15 Temmuz gecesi verdiği talimatı açıkladı! Gerekirse yıkın!

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, 15 Temmuz hain darbe girişiminin "Türkiye'yi, Suriye ve Irak'a çevirmeye yönelik bir ihanet projesi" olduğunu ifade etti. 15 Temmuz 2016 yılında İçişleri Bakanı olan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, o gece TRT'de bildiri okunması üzerine, "Neye mal olursa olsun gerekirse TRT binasını yıkın, altında kalsınlar ama bu darbecileri oradan temizleyin" diye talimat verdiğini söyledi.

Haber 15-07-24 19:05

Aydın'daki kağıt fabrikasında yangın! Gece boyu devam etti

Aydın'ın Söke ilçesinde kağıt fabrikasında dün çıkan yangına müdahale havadan ve karadan sürüyor. Rüzgardan dolayı geniş alana yayılan yangına ekipler müdahale etmekte güçlük yaşarken, ara verilen havadan müdahale de günün ağarmasıyla yeniden başladı.

Haber 13-07-24 08:50

Bu sene 65.si yapılan Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sanata doydu!

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri 5-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Altı gün altı gece süren festivalde yerli yabancı binlerce sanatsever misafir edildi. Şenlik boyunca operadan söyleşiye, resimden müziğe birçok konuda onlarca etkinlik düzenlendi.

Haber 12-07-24 16:44

Icardi'den gece yarısı Galatasaraylıları üzen paylaşım! Herkes diken üstünde...

Galatasaray'da Icardi konusunda tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor. Eşi Wanda Nara ile ayrıldığı öğrenilen Arjantinli oyuncunun 2 gündür yaptığı paylaşımlar Galatasaray taraftarını düşündürüyor...

Spor 12-07-24 08:11

Türkiye'nin konuştuğu küçük Tunahan'ın durumu endişe verici: O gece köpek gördüyse lambayı söndürmüyor, arkadaşlarından kaçıyor

Türkiye başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Tunahan'ı uzun süre konuşmuştu. Tunahan 15 ameliyatın ardından taburcu edildi; yürüyüp konuşabiliyor, yemek yiyebiliyor ancak yaşadığı ağır travmanın yarattığı sonuçlar endişeye neden oldu. Tunahan şimdi ziyaret gelen arkadaşlarından kaçıyor, ailesinin anlattığına göre herkesten korkuyor ve genel olarak agresif bir ruh halinde. Kaygılandıran durumu ailesi anlattı.

Haber 10-07-24 16:17

Uzun süredir gündemdeydi! Fenerbahçe'den gece 4'te transfer açıklaması

Fenerbahçe, sabaha karşı 4'te yapılan açıklamayla bir transferin daha fitilini yaktı. Sarı-Lacivertliler 'IV' paylaşımı yaparak Wade Baldwin IV transferinin sinyalini verdi. İşte detaylar...

Spor 10-07-24 11:21

Gelin ve damadın düğündeki mutsuzlukları sosyal medyada gündem yarattı! Zorla mı evlendirilmişler?

Sosyal medyadan kaydedilen bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde dans eden damat ve gelinin gece boyunca devam eden mutsuz yüz ifadeleri törene damga vurdu. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Trend 09-07-24 08:01

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyor: Bu gece fırlatılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bu gece inşallah bağımsızlığımızın sembolü Türksat 6A'nın fırlatma işlemlerini başarıyla gerçekleştirerek, kendi uydusunu üreten 11 ülkeden biri olacağız ve uzaya imzamızı atacağız" dedi. Gece yarısı gerçekleştirilecek fırlatma sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesaj yayınlaması bekleniyor.

Finans 08-07-24 10:17

A Milli Futbol Takımımız yurda döndü! Cenk Tosun: 'Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı'

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımımız, gece saatlerinde İstanbul’a geldi. Ülkeye sevinç yaşattıkları için mutlu olduğunu söyleyen milli futbolcu Cenk Tosun, "Genç ve yetenekli bir jenerasyonumuz var. İnşallah bir dahaki turnuvada da olmak istiyoruz. Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Spor 08-07-24 01:36

Durakta otobüs bekleyen genç kadın uğradığı sözlü tacizleri gözyaşları içinde anlattı: 'İnanamıyorum artık yeter

Arkadaşında milli maç izledikten sonra evine dönerken durakta sözlü tacize maruz kalan kadın gözyaşlarıyla o anları anlattı. Sosyal medyada gündem olan videoda isyan eden genç kadın "Benim bir kadın olarak gece otobüs bile bekleme hakkı yok. Sürekli arabalar yanaşıyor yanıma. İnanamıyorum artık yeter" dedi.

Manşet 07-07-24 19:22

Motoruyla mahallede gürültü yapan sürücüye unutamayacağı bir ceza verildi!

Sosyal medya hesabından "ben uyumuyorsam, kimse uyumayacak" notuyla paylaşım yapan ve gece motoruyla gürültü yapan şahsı mahalleli yakaladı. Mahalleli şahsa unutamayacağı bir ceza verdi. İşte o görüntüler!

Haber 07-07-24 15:24

Fransa'da aşırı sağ adım adım iktidara yürüyor! Halk erken seçimin 2. turunda sandık başında

Fransa'da mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 9 Haziran tarihinde Ulusal Meclisi feshederek erken seçime gidildiğini duyurmuştu. 49 milyon seçmenin sandık başına gittiği ilk tur seçimlerinin ardından Fransız halkı bugün seçimin 2. turunda oy kullanıyor. İlk sonuçlarının gece itibarıyla gelmesi beklenen seçimde anketler aşırı sağın önde olduğunu söylüyor.

Haber 07-07-24 11:51

Mahallelinin korkulu rüyası oldu! Yetkililerden yardım istediler: İçerisinden çıkanlar düzgün bir şekilde çıkmıyorlar

İstanbul Arnavutköy'de yıllardır park halinde duran 2 ticari araç mahalle sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Çocuk parkının yanındaki terk edilmiş araçların içerisinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi. 6 yıldır mahallede yaşayan Suat Sarsıcı, "Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar ne yapıyorlar bilmiyoruz. İçerisinden çıkanlar sallana sallana çıkıyor düzgün bir şekilde içinden çıkmıyorlar" dedi.

Haber 07-07-24 10:25

Copa America’da yarı finalistler belli oldu! Brezilya'ya Uruguay kabusu yaşattı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Copa America’da çeyrek final aşaması bu gece yarısı oynanan müsabakalarla tamamladı. Kolombiya, Panama’yı 5-0’lık skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Uruguay ise seri penaltı atışlarına giden müsabakada Brezilya’yı 4-2’lik skorla mağlup ederek, adını yarı finale yazdırdı.

Spor 07-07-24 10:15

Erzurum'da düğün öncesi kanlı gece: Evlenmesine saatler kala kendisi için düzenlenen eğlencede vuruldu

Erzurum'da düğün eğlencesi kana bulandı. Damat, kendisi için düzenlenen eğlencede kendini birden tartışmanın içinde buldu. Tartışmanın büyümesi üzerine damat vurulup hastanelik oldu.

Haber 07-07-24 10:05

Arkadaşlarının uyarılarına aldırış etmedi... Cesedi paramparça bir halde bulundu: Tekne pervanesi detayı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde arkadaşlarının yoğun uyarılarına aldırış etmeden gece denize giren Ferhat Y.'den 4 saat boyunca haber alınamadı. Bir süre sonra bölgedeki balıkçılar su yüzeyinde duran bir erkek cesedi buldu. Yüzü ve vücudu parçalanmış cesedin Ferhat Y. olabileceği değerlendiriliyor.

Haber 07-07-24 09:09

Gece terlemelerine son! Rahat bir uyku için serinletici klimalı yastıklar

Sıcak yaz gecelerinde deliksiz bir uyku çekmek hayal mi? Artık değil! Klimalı yastıklarla gece terlemelerine veda edin ve huzurlu bir uykuya merhaba deyin. Özellikle sıcak havalarda yatağınızda döne döne ter içinde kalmaktan bıktıysanız bu yastıklar tam size göre. Kendinizi konforlu uyku deneyimi yaşatan klimalı yastıkların rahatlatıcı etkisine bırakın ve her sabah dinlenmiş olarak uyanmanın keyfini yaşayın.

Haber 06-07-24 17:25

Tenha bir yerde park edilmiş halde arabalarını buldu! Kocasını arabada bir iş arkadaşıyla basan kadın sinirlerine hakim olamadı

Malezya'da kaydedildiği iddia edilen bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir kadın gece geç saatlerde kocasının evden çıktığını gördükten sonra onu takip etmeye karar verdi. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenen kadın tenha bir bölgede eşinin aracını gördü. İçine baktığında ise kocası ve bir iş arkadaşını cinsel ilişkiye girerken yakaladı.

Trend 06-07-24 11:19

İstanbul ile birlikte Türkiye'nin birçok ilinde gök taşı görüldü! Sosyal medyada gündem oldu! TUA ve astrofizikçi Selçuk Topal'dan meteor açıklaması

İstanbul, Ankara ve Türkiye'nin birçok ilinden gök taşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı görüntüleri geldi. Farklı farklı illerde görülen olayda cisim düşerken gece resmen gündüze dönüştü. Atmosfere giren cisim alev alev yanarak düştü. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ünlü astrofizikçi Doç. Dr. Selçuk Topal görenleri heyecanlandıran olayı yorumladı. Türkiye Uzay Ajansı ise meteorla ilgili bir açıklama yaptı.

Manşet 05-07-24 22:53

Haluk Levent sevenlerini korkuttu! Konser sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Haluk Levent bu defa hayranlarını korkuttu. Ünlü şarkıcı Antalya Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

Magazin 05-07-24 15:31

Son dakika | Kayseri'deki olaylı gecede Türkiye genelinde 28 tutuklama! 'Ayaklanma' paylaşımı için de harekete geçildi

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de yaşanan olaylı gece hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya olaylar kapsamında gözaltına alınan 885 kişiden 13'ünün tutuklandığını duyurdu. Yerlikaya ayrıca dün akşam sosyal medyada dolaşan 'ayaklanma' ve Suriyeliler hakkındaki paylaşımla ilgili de harekete geçildiğini belirtti.

Haber 05-07-24 12:43

Çiçekten Mercedes! Menzilcilerin düğününde çok konuşulan görüntü... 3 gün 3 gece sürüyor!

Cübbeli Ahmet'in 26 bin TL olduğu iddia edilen sarığı sonrası şimdide tarikat düğünündeki çiçekten Mercedes gündem oldu. Menzil tarikatının liderlerinden Fevzeddin Erol'un oğlunun 3 gün 3 gece süren düğününde çekildiği iddia edildiği görüntüler, sosyal medyada çok konuşuldu.

Manşet 04-07-24 14:18

Alevlere teslim olan otomobil küle döndü

Elazığ’da gece saatlerinde alev alev yanan otomobil küle döndü.

Yurthaber 04-07-24 11:36