Ibrahim Buyukak Tepki Haberleri

Haluk Levent'in 'Gazze' konuşması Birleşmiş Milletler toplantısına damga vurdu! 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?

AHBAP Derneği Başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent'in Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri toplantısında yaptığı konuşma gündem oldu. AHBAP faaliyetlerini anlatmak için çağrıldığı konferansta konuşma metnini değiştiren Haluk Levent, Gazze'de yaşanan katliamı anlattı. Levent, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 2024-05-09 22:29:52

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

Eğitim sendikalarından okul müdürünün öldürülmesine tepki

Eğitim sendikaları, Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu yabancı uyruklu bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 2024-05-09 15:14:32

TikTok yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan açıklama geldi! X'e (Twitter) Ya geleceksiniz ya geleceksiniz çıkışı

"TikTok yasaklanacak mı?" sorusu zaman zaman gündeme gelirken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yayman, komisyonun seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantısındaki konuşmada "Kimse dokunulmaz değil. Bu işin sonu burada da yasaklamaya gidiyor" dedi. Sosyal medya platformu X'e de (Twitter) tepki gösteren Yayman, "Twitter'a sesleniyorum ya geleceksiniz ya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-09 14:41:38

Kars’ta eğitim sendikaları iş bırakıyor

Eğitim Sen Kars Şubesi Yürütme Kurulu Adına Hakan Topçu, 10 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda görev yapan Milli Eğitim Bakanlığı’ndan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla 1 günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını belirtti.

Yurthaber 09-05-24 12:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Avrupa'ya 'Gazze' tepkisi

Avrupa'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze krizi bağlamında bazı Avrupa kurumlarının ve ülkelerinin izlediği politikalar Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep olmuştur" dedi.

Haber 09-05-24 11:42

Oğlunun okula gidişini hatıra olsun diye çekiyordu! Çığlıklarla arabanın çarptığı anı kaydetti

Antalya'da okula gitmek için evden çıkan ve yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan 11 yaşındaki Kayra Ege'ye araba çarptı. Kaza anı ise oğlunun arkasından hatıra olsun diye cep telefonuyla kayıt yapan baba Halil İbrahim Yurdunkulu tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayı gören babanın acılar içindeki çığlıkları ise yürek yaktı.

Haber 09-05-24 10:47

Tamer Karadağlı'ya Şahan Gökbakar sorulunca... Ben işimi yapıyorum onlar da...

Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı ti'ye alarak video paylaşmıştı. Karadağlı'nın komedyene dava açacağı konuşulurken ünlü oyuncu bir davette kendisine bu konu sorulunca bakın nasıl tepki verdi.

Magazin 09-05-24 10:17

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

12 yaşındaki kız çocuğuna istismar davasındaki karara isyan ettiler: 'Adalet tecelli etmedi'

Ordu'da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında 11 şüpheli gözaltına alınmıştı. 2 yıl süren mahkeme sonucunda tutuklanan sanıkların tümü bugün beraat etti. Beraat kararına tepki gösteren aile, kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Haber 08-05-24 19:46

Okul müdürünü öldüren öğrencinin ifadesi ortaya çıktı! 'Bacağından vurursan ölmez, karnına sık kanka'

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ı tabancayla ateş ederek öldüren Y.K.'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Y.K. verdiği ifadede, "Olaydan bir gün önce aynı okulda okuyan aynı zamanda Abdulsamet A.’nın kuzeni olan G.A.‘yı gördüm. Hala okulda olduğu öğrenince, 'Gelip dövsem iyi olmaz mı' dedim. O da 'Çok iyi olur kanka karnına vurursun. Hatta bacağından vurursan ölmez karnına sık' dedi" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 17:31

Bir okul müdüründen daha acı haber! Meslektaşları yoldan geçerken acı haberi öğrenince kahroldu

Türkiye dün okulda öldürülen lise müdürü İbrahim Oktugan'ın şokunu yaşarken bugün de Antalya'da ilkokul müdürü Erkan Şahin trafik kazasında yaşamını yitirdi. Şahin'in meslektaşları, kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından indi, acı haberi öğrenince büyük üzüntü yaşadılar.

Haber 08-05-24 16:54

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 08-05-24 15:55

Konya'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze saldırılarına tepki gösterdi

Konya'da üniversite öğrencileri ve akademisyenler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Yurthaber 08-05-24 15:38

Gaziantep'te üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşı oturma eylemi başlattı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla oturma eylemi başlattı.

Yurthaber 08-05-24 13:59

Belediye meclisinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi, canlı yayını kestiler

Bandırma Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP ve AK Parti grupları arasında tartışma çıktı. İki grup arasında tansiyon yükseldi, sözlü tartışma alevlenince, birbirlerinin üstüne yürüdüler. Tüm bunlar yaşanırken belediyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının kesildiği görüldü. Canlı yayının kesildiğini fark eden bazı meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 13:15

Otobüs durağında ortaokul öğrencisine taciz! Verilen ceza isyan ettirdi: 'Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?'

Kayseri'de M.G. (45), otobüs durağında bekleyen A.M. (15) isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu. Tutuksuz yargılanan M.G., 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. Karar sonrası A.M.’nin annesi hakime, "Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 12:32

Şaşkına çeviren görüntüler! Kadını süs havuzunda boğmaya çalıştı... Çevredekiler böyle yardımına koştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek tepki topladı. İspanya'nın Valensiya kentinde çekildiği iddia edilen görüntülerde bir adamın kadını süs havuzunda boğmaya çalıştığı anlar yer aldı. Görüntülerin devamında ise kadının yardımına iki adamın koştuğu görüldü.

Trend 08-05-24 09:23

Erdoğan 'Arapça alerjisi' diyerek tepki göstermişti! Talimat verdi: Cezalar artabilir

Bazı Arapça tabelaların el değiştiren belediyeler tarafından kaldırılması sonrası başlayan tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılmış, "Nefret suçlarıyla mücadele noktasında bundan sonra daha kararlı, cezai açıdan daha caydırıcı adımlar atacağız." demişti. Erdoğan'ın talimatı sonrası Adalet Bakanlığı harekete geçti: Cezalar artabilir!

Haber 08-05-24 09:19

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinden randevu iddialarına tepki:

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Yurthaber 08-05-24 07:44

Sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Parası olmayan erkek eldivenle bile sevilmez

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kadının sözleri kullanıcılar arasında viral olurken tepkilerin odağına da yerleşti. Arabanın içinden yaptığı paylaşımında genç kadın parası olmayan erkeklere yönelik tespitleri nedeniyle hem popüler oldu hem de tepki topladı.

Trend 08-05-24 07:44

Bakan Tekin, silahla vurularak öldürülen okul müdürü için başsağlığı diledi:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülen, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı diledi.

Yurthaber 08-05-24 07:40

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

İstanbul'da okul müdürüne kurşun yağdırdı! Sosyal medyadan Kafasına sıktım videosu paylaştı! Okul müdüründen kahreden haber

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçan Y.K., olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Öğrencinin paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti. Hastanede tedavi altına alınan müdür hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 07-05-24 17:35

Kocaeli'de üniversite öğrencileri İsrail'in saldırılarına yürüyüşle tepki gösterdi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Yurthaber 07-05-24 15:45

Türkiye'nin konuştuğu 'sapık sucu' hakim karşısında! Mahkeme salonunu bu sloganlarla inlettiler: Basına ve seyirciye kapattılar

Son yıllara damgasını vuran ve kamuoyunda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken 'Bağcılar sapığı' hakim karşısına çıktı. Duruşma basına ve izleyicilere kapalı yapıldı. Duruşmaya alınmayan avukatlar mahkemenin bu kararına tepki gösterdi. Bakırköy adliyesi, "Çocuklar vatandır vatanına sahip çık", "Çocuklar susmaz, sen de susma" sloganlarıyla inledi.

Haber 07-05-24 15:41

Kırşehir'de üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde (KAEÜ) öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Yurthaber 07-05-24 14:48

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 07-05-24 13:35

Tepki çeken görüntülere açıklama geldi

İstanbul'daki bir süpermarket şubesinde meydana gelen görüntüler gündem oldu. Satışa hazırlanan tavukların taşınma şekli saniye saniye görüntülendi. Tepki çeken görüntüler üzerine BİM'den de bir açıklama geldi.

Haber 07-05-24 12:23

Bakan Yumaklı'dan kurbanlık ve et fiyatlarıyla ilgili açıklama! Aldığımız önlemlerle...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan açıklama geldi. Yumaklı, "Kurbanla ilgili hiçbir sıkıntı olmayacak, kurbanlık hayvan sayımız yeterli" dedi.

Finans 07-05-24 12:16

Şişli'de oturduğu dairenin tahliyesine karşı çıkan kişi binayı yakmaya çalıştı

Şişli'de izinsiz oturduğu iddia edilen dairenin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı.

Yurthaber 07-05-24 11:33

MHP lideri Bahçeli'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda göstericilere tepki gösteren Bahçeli, "Polise saldıranlar haçlı kalıntısıdır." dedi. Bahçeli ayrıca Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili, "Kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı. Televizyon ekranlarında mahkeme kurulamaz. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 11:18

Parkın ortasında skandal görüntüler! Battaniyenin altına giren çift kimseye aldırış etmeden uygunsuz hareketler yaptı... Bir gören bir daha baktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Battery Park bölgesinde kaydedilen görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde bir çiftin battaniyenin altına saklanarak çevresindekilere aldırış etmeden yakınlaştıkları anlar yer aldı. O anlar sosyal medyadan ifşa edilince tepki topladı.

Trend 07-05-24 09:53

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

Burun estetiği düşünenler dikkat! Uzman isim 'Asıl amaç doğal görünüm' diyerek açıkladı

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Yazıcı, “Burun estetiği operasyonundaki asıl amacımız yüzümüze uyumlu, doğal görünümlü burun elde etmektir” dedi.

Kadin 06-05-24 17:50

Skandal hamle! ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz'' diyen Hatayspor'a haciz davası açtılar! ''Depremzede olarak gittik, 5 milyon TL istediler''

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde tesisleri büyük zarar gören Hatayspor, çalışmalarını TFF'nin Riva Tesisleri'nde sürdürüyordu. Ekonomik olarak da zor günler geçiren Hatayspor'a gönderilen haciz futbolseverleri bir hayli sinirlendirdi. Sosyal medyada tepki gösteren taraftarlar verilen bu kararın geri çekilmesini istiyor. Bu hamlenin ardından Kulüpler Birliği, Hatayspor’un konaklama bedelinin ödenmesi ve icra dosyasının kapatılması için resmi görüşmelere başladı.

Spor 06-05-24 17:04

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Dikkat çeken iddianame tepkisi: 'İçi boş tamamen'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yapan Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. Ateş, "Benim ifadem iddianamede yok. Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş tamamen. Böyle bir iddianame olmaz" dedi.

Haber 06-05-24 16:35

Beşiktaş'ta tüzük tartışması! Sunulan maddeler tepki çekti

Beşiktaş Kulübü’nde 11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Tüzük Tadil Kongresi öncesi yayınlanan yeni tüzük taslağındaki bazı düzenlemeler, siyah-beyazlı kongre üyelerinin tepkisine neden oldu. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 12:18

Tuğba Ekinci gelen eleştirilerden bıktı! O anları yoruma kapadı

Tuğba Ekinci sahnedeki hareketleriyle gündeme gelmişti. Ekinci'nin dansı ve hareketleri, sosyal medya kullanıcılarından tepki almıştı. Şarkıcı bu sefer o anlarını yoruma kapalı paylaştı.

Magazin 06-05-24 08:17

Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e sert sözler: Kıytırık bir ESKİ siyasetçisin

Spiker Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu için sarf ettiği sözler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, Aydın'a tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre devam etti. Sosyal medya hesabından karşılıklı atışan ikiliye eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Buket Aydın'ı savunan Gökçek, 'Altı üstü kıytırık bir profesörsün haddini bileceksin' dedi. Ünlü ekonomist bu sözlerin üzerine Melih Gökçek'e sert sözler söyledi. İşte detaylar....

Haber 05-05-24 22:51

Sosyal medya İstanbul'daki bu görüntüyü konuşuyor! Kızına şiddet uygulayan kadın 'Alın götürün' diyerek çocuğunu bırakıp gitti

İstanbul'da bir kadın, iddiaya göre 10 yaşındaki kızına sokak ortasında şiddet uyguladı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark edip kadına tepki gösterdi. Yaşanan tartışmada kadın, "Alın götürün" diyerek kızını bırakıp gitti. 50 metre giden kadın, daha sonra kızını alıp götürmek isteyince vatandaşlar izin vermedi.

Haber 05-05-24 21:48

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetimine 3 konuda tepki var!

Beşiktaş'ta aralık ayında göreve gelen Hasan Arat yönetimiyle ilgili flaş iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlıların muhalefetinden üç konuda itiraz var.

Spor 05-05-24 16:56

Bakan Yumaklı duyurdu, yeni iller eklendi: Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Arıcılık Haritası'nın 2023 verileriyle güncellendiğini duyurdu. Haritaya yeni ballar ve iller eklendi. Yumaklı, "Yapılan güncellemeyle Türkiye Arıcılık Haritası'na, yeni coğrafi işaret alan ballar ile damızlık ana arı üreten iller de eklendi" dedi.

Finans 05-05-24 15:16

Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi itirafına Ertuğrul Özkök'ten tepki! O da setteymiş... Kazancına değindi

TRT World'e konuk olan Sharon Stone'un yıllar sonra yaptığı 'Kurtlar Vadisi' itirafı gündemde. ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone'un, 2005'te Andy Garcia ile birlikte konuk oyuncu olarak rol aldığı 'Kurtlar Vadisi' hakkındaki sözlerine o günlerde sette olan Ertuğrul Özkök'ten tepki geldi.

Magazin 05-05-24 07:52

Sevgilisinin aldatıp aldatmadığını öğrenmek için arabasına düzenek hazırladı! Sosyal medyadan tepki topladı: Bu resmen bubi tuzağı

TikTok'ta Chrissy kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sevgilisinin kendisi aldatıp aldatmadığını kontrol etmek için uyguladığı yöntemi paylaşınca viral oldu. Chrissy sim tozlarını kullanarak sevgilisinin arabasına bir kadının binip binmediğini kanıtlayabileceğini söylediği paylaşımıyla kullanıcılardan adeta tam not aldı.

Trend 04-05-24 13:45

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses o kareyi paylaştı... Ünlüler yorum yağmuruna tuttu

Bir süredir babası İbrahim Tatlıses'le arasında gerginlik olan Ahmet Tatlıses annesi Adalet Sara'nın hacca gittiğini duyurdu. Havaalanında beklerken çektiği pozlarını paylaşan Tatlıses, annesini uğurlarken duygusal bir mesaj yayınladı. Ünlü isimler Tatlıses'in paylaşımına yorum yağdırdı.

Magazin 04-05-24 09:14

CHP'li milletvekilleri TBMM’den Milli Eğitim Bakanlığına yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) bir grup milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) Milli Eğitim Bakanlığına yürüyerek, yeni müfredat taslağına tepki gösterdi.

Haber 03-05-24 17:06

Sosyal medya kullanıcıları bu yoga görüntülerini konuşuyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir çift yogasına ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekti. 'Yeni nesil yoga' olarak sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kullanıcıları adeta ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise ne olduğunu anlayamadığını söyledi.

Trend 03-05-24 15:52

Pendik'te güpegündüz eşkıyalık! Genç kadını bıçak zoruyla kaçırdı: Yalvarırım bırak...

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir kişi genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı. Olaya vatandaşlar tepki gösterse de genç kadın gözyaşları içerisinde “döveceksin beni biliyorum, yalvarırım bırak” diyerek taksiye bindi. Güpegündüz yaşanan eşkıyalık saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 03-05-24 13:08