Inci Haberleri

Bu yazın favorisi! Hailey Bieber’ın tırnaklarının yapımı

Ünlü model Hailey Bieber hem kariyeri hem de özel yaşamıyla oldukça konuşuluyor. Minimal bir tarza sahip olan Hailey, birçok kadına stil konusunda ilham veriyor. Hailey Bieber’ın son günlerde inci tanesi olarak adlandırılan ojeleri trend haline geldi. Hailey Bieber’ı ojelerini evde yapmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 26-08-2022 11:17

Türkiye'nin sayılı inci uzmanı, gerçek incileri bir bakışta anlıyor! Bu incinin gramı altından 4 kat daha pahalı

Son dönemde oldukça rağbet görmeye başlayan doğal inciler altından 4 kat fazla fiyata satılıyor. İnci uzmanı olduğunu ifade eden İsmail İlkin, Türkiye'nin farklı kentlerinden topladığı incileri sattığını söyleyerek, ''Gramı altından daha pahalı olan inciler var. Altından 4 kat daha değerli. Son dönemde inciye rağbet var. 10 ila 15 bin lira arasındaki inciler daha çok talep görüyor'' açıklamasında bulundu.

Finans 07-08-2021 09:27

2021 yılı yaz sezonunda hangi takılar trend?

Yaz demek; renk demek, eğlence demek, hareket ve şıklık demek! Yaz tatilinde aksesuar trendlerinden geri kalmak istemeyenler için 2021yılı yaz sezonunun trend takı aksesualarını paylaşıyoruz.

Kadin 13-07-2021 16:08

Pazardan aldığı deniz ürünü sayesinde servete kondu! İçinden çıkan şeyi önce anlamadı ama...

Taylandlı bir adamın ve eşinin hayatı, akşam yemeği için pazardan satın aldığı deniz ürünü sayesinde tamamen değişti. Polis memuru olan adam, deniz salyangozunun içinden çıkan Melo incisi sayesinde servete kondu ama incinin gerçekliği için yetkililerden onay bekliyor. Onun gerçek bir inci olduğunu bilen kişiler ise şimdiden fiyat tekliflerinde bulunuyor.

Haber 21-04-2021 08:06

Inci

Inci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Inci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.