Kabile Haberleri

Polisler bile şoke oldu: Pusuya düşürülen kabile adeta kıyıma uğradı! 53 ölü: Bu gördüklerimin en büyük katliamı

Papua Yeni Gine'de yakın dönemin "en büyük katliamı" yaşandı. Ülkenin dağlık bölgelerinde çıkan kabile çatışmasında pusuya düşürülen kabileden 53 kişi katledildi. Polis memurlarını bile şoka uğratan katliam sonrası cesetler kamyonlarla taşındı...

Trend 19-02-2024 10:53

Dış dünyayla teması bile olmayan ada kabilesini ziyaret etti! Mızraklarıyla karşıladılar ama...

Avustralya'ı bir YouTuber, Kuzey Vanuatu'daki unutulmuş adaları ziyaret etti. Dış dünyayla neredeyse hiç teması olmayan kabilelerin yaşadığı bu adada sahilde dolaşırken adanın yerlileri ile karşılaşan genç adam, kabile üyeleriyle karşılaşması üzerine yoğun ilgiye maruz kaldı. Sonrasında olanları bir videoda derleyip Youtube hesabında paylaşan genç adamın görüntüleri sosyal medyada dikkat çekti.

Trend 08-12-2022 09:53

14 bin kilometre uzakta tanıştığı bir kabile üyesiyle evlendi! “Aramızda 30 yıllık yaş farkı var ama birbirimize aşığız”

60 yaşındaki Deborah Babu evinden 14 bin kilometre uzaktaki Tanzanya seyahati sırasında hayatının aşkıyla tanıştı. 30 yaşındaki kızı Royce ile seyahatinde Masai kabilesini ziyaret eden Babu, orada bir kabile üyesine aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. Medeniyetten uzakta yaşayan Saitoty Babu ile evlendikten sonra hayatının tamamen değiştiğini ifade eden Deborah birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını söyledi.

Trend 05-10-2022 11:45

Diğer Haber Etiketleri

Kabile

Kabile Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kabile Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.