Kulüp Dizi Haberleri

Kulüp'teki performansı çok beğenilmişti! Çocuk yıldız Ada Erma'nın Gazze konuşması 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Ödül törenine Kulüp dizisindeki performansı ile çok beğenilen çocuk oyuncu Ada Erma'nın konuşması damga vurdu. Yedi yaşındaki başarılı oyuncunun sözleri büyük alkış aldı.

Magazin 04-12-2023 14:21

Kulüp'ün 2. sezonunda Keriman ve Fikret'in olay sahnesi! Arabada müstehcen anlar...

Netflix'in yerli yapımlarından biri olan Kulüp'ün 2. sezonu son günlerde gündemde. Dizide Serra Arıtürk ve Halil Babür'ün hayat verdiği Keriman ve Fikret karakterlerinin arabadaki ateşli sahnesi olay oldu.

Magazin 27-09-2023 12:01

Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Kulüp dizisi 3. sezon var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kulüp dizisinin ikinci sezonu izleyicisiyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp'ün 3. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Magazin 21-09-2023 00:10

Kulüp Dizi

Kulüp Dizi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kulüp Dizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.