Lego Marvel Haberleri

LEGO tutkunlarını sevindirecek fırsat: Icons Gül Buketi Yapım Seti indirime girdi

LEGO tutkunları, heyecan verici bir fırsat kapınızı çaldı! Icons Gül Buketi Yapım Seti, bugüne özel indirimde! Bu özel LEGO seti sayesinde kendinizi bir çiçek tasarımcısı gibi hissedecek ve en güzel güllerden oluşan bir buket yaratacaksınız. Hayalinizdeki çiçek aranjmanını kendi zevkinize göre oluşturabileceğiniz bu set, hem sizi eğlendirecek hem de yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak sağlayacak. Icons Gül Buketi Yapım Seti, şimdi sizleri bekliyor!

Haber 2024-07-11 16:05:23

LEGO'nun en sevilen yapım setleri Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi

Hem küçükler hem de büyükler için muhteşem bir boş zaman aktivitesi sunan LEGO setler Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Çok satan LEGO setlerindeki bugüne özel indirimleri keşfetmek isterseniz yazımızı okumaya devam edin. İşte detaylar!

Haber 2024-07-03 12:33:05

Fiyatı düştü! Koleksiyonluk Mercedes LEGO'da fırsat zamanı

Gerçek LEGO tutkunları buraya! Tamı tamına 1642 parçadan oluşan, LEGO severlerin favori modeli olmayı başaran LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Yapım Seti, bugüne özel 4500 TL indirimle sizleri bekliyor. Sabırlı, zorlu ve çok keyifli bir LEGO deneyimi yaşamak isterseniz ya da LEGO hayranı sevdiklerinize armağan edecek hediye arayışındaysanız bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalısınız!

Haber 2024-07-01 14:26:29

Ünlü markaların her ihtiyaca uygun ürünlerinde gülümseten fiyatlar

Nisan ayı yüz güldüren alışveriş fırsatlarıyla kapımızı çaldı. Ünlü markaların en sevilen ürünlerinde %50'ye varan indirimler devam ediyor. Stanley termoslardan Camper ayakkabılara, Crocs terliklerden Levi's jeanlere, Cosori airfryerdan LEGO setlerine aklınıza gelebilecek her kategoride, her ihtiyaca uygun ürünlere çok uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 2024-04-10 11:38:16

Marvel tutkunlarına hediye edebileceğiniz koleksiyonluk sette kaçırılmayacak fırsat

İster kendiniz ister sevdikleriniz için boş zamanlarda eğlenceli ve yaratıcı aktivite deneyimi sunacak bir ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel LEGO ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Marvel Nano Eldiven Yapım seti de günün fırsat ürünü oldu. Sizin için ürünü inceledik ve kullanıcı yorumlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 18-03-24 11:50

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-24 17:02

Donald Trump'ın hayatı film oluyor! Filmin başrolünde Marvel yıldızı Sebastian Stan olacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hayatının anlatan film için çalışmalara başlamışken sansasyonel eski başkanı ise Marvel yıldızı Sebastian Stan'in canlandıracağı konuşuluyor.

Trend 01-12-23 15:46

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! LEGO Star Wars yapım setinde kaçırılmayacak fırsat

Star Wars hayranları ve LEGO meraklıları için harika bir haberle karşınızdayız. LEGO® Star Wars: Boba Fett’in Kitabı Mandalorian’ın N-1 Starfighter™’ı kaçırılmayacak bir indirimle satışta! Bu harika LEGO seti, hem efsanevi Star Wars evrenine bir yolculuk yapmanıza hem de en sevilen karakterlerden biri olan Boba Fett ile heyecan dolu maceralara katılmanıza olanak sağlıyor. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 27-07-23 15:42

Fiyatı 1867 TL'ye düştü! Star Wars LEGO'da kaçırılmayacak fırsat

Star Wars ruhunu LEGO yapımına taşımaya hazır mısınız? Star Wars'ın unutulmaz engizisyoncu nakliye aracı Scythe'in tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Amazon Prime üyelerine özel olarak Prime Day fırsatlarıyla indirime giren ürünü keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 11-07-23 12:43

Bulmacalarla uğraşmayı seven kişilerin satın alması gereken lego ve puzzlelar

Gündelik yaşamın koşturmacasından sonra eve gelince farklı aktivitelerle ilgilenmek oldukça rahatlatıcı oluyor. Siz de bulmaca ve yapı setleri gibi farklı aktivitelerle zaman geçirmeyi seviyorsanız çok beğeneceğiniz önerilerimiz var. Parçaları birleştirerek yapabileceğiniz yapı setleri ve puzzle, boş zamanlarınızı çok daha keyifli hâle getirecek. Haydi, detaylara!

Haber 13-06-23 18:08

Fiyatı 1496 TL'ye düştü! LEGO Star Wars Yapım Seti'nde kısa süreliğine kaçırılmayacak indirim

Star Wars Yapım Seti ile epik bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Darth Vader'in ikonik kaskının tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Bu inanılmaz yapım setinin hayranları, sevdikleri Star Wars filmlerinin karakterlerini canlandırarak ya da kendi yaratıcı fikirlerini hayal ederek sonsuz saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilirler. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 08-06-23 12:33

THOR konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Marvel Filmleri serisi Thor'un konusu, oyuncuları ve 7 Nisan Fox yayın akışı

Marvel Filmleri arasında en sevilen Thor filmi, bu akşam izleyiciyle buluşuyor. 2011yılında film severlerin beğenisine sunulmuş olan aksiyon, fantastik ve macera temalı bir sinema filmi olan Thor'un konusu ve oyuncuları merak edildi. Kanal D'de yayınlanacak olan aksiyon filmi kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki THOR konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Marvel Filmleri serisi Thor'un konusu, oyuncuları ve 7 Nisan Fox yayın akışı...

Magazin 07-04-23 20:22

Iron Man 3 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte serinin devam filmi Iron Man 3 konusu ve oyuncuları

Marvel Comics tarafından yaratılan Iron Man karakterinin beyazperdedeki üçüncü filmi olan Iron Man 3 filmi bu akşam televizyon izleyiciyle buluşuyor. Bu akşam Fox TV yayınlanacak olan Iron Man 3 filmi merak konusu oldu. Peki Iron Man 3 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte detaylar...

Magazin 31-03-23 19:53
ele

Marvel sinematik evreninde bir dolu macera hazır mısınız? İşte en iyi marvel filmleri

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en popüler film serilerinden biridir ve hayranları tarafından büyük bir tutkuyla takip edilmektedir. Bu filmler, özgün hikayeleri, benzersiz karakterleri ve heyecan verici aksiyon sahneleriyle tanınır. Marvel filmleri, yalnızca süper kahraman hayranlarının değil, aynı zamanda genel sinema izleyicilerinin de ilgisini çekmektedir. Bu yazıda, en iyi Marvel filmlerinden bazılarına değineceğiz.

Magazin 22-03-23 23:43

Marvel filmlerinin hangi sırayla izleneceğini biliyor musunuz? İşte Marvel izleme sırası!

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en büyük film serilerinden biri. Marvel Comics'in klasik kahramanlarını modern sinema teknolojisiyle buluşturan epik seride, süper kahramanlar dünyayı kötülüklerden korumak için bir araya geliyor. Her film, diğerlerine bağlı bir hikaye anlatıyor ve birbirinden heyecanlı maceralar sunuyor. Siz de Marvel filmleriyle efsanevi bir yolculuğa çıkmak istiyor ancak seriyi hangi sırayla izleyeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Marvel izleme sırası!

Magazin 07-03-23 10:23

Hayranlarının çok seveceği en iyi Star Wars temalı Legolar

Galaksinin en heyecan verici macerasına hazır olun! LEGO Star Wars setleriyle Yıldız Savaşları evrenindeki en unutulmaz karakterleri ve araçları inşa etmeye ne dersiniz? İster imparatorluğun güçlü Darth Vader'ıyla isterseniz asi ittifakın cesur Luke Skywalker'ıyla savaşın, LEGO Star Wars ile sonsuz eğlenceye hazır olun!

Haber 06-03-23 15:33

Jeremy Renner kaza geçirdi: Durumu kritik

Marvel Sinematik Evreni’nin ‘Hawkeye’ı, Görevimiz Tehlike serisinin ‘William Brandt’i Jeremy Renner’ın, hafta sonu kar kürerken kaza geçirdiği ve durumunun ‘kritik ancak stabil’ olduğu öğrenildi.

Magazin 02-01-23 10:25

Marvel yıldızı Chris Hemswrth’ten sevenlerini üzen haber! Sağlık sorunları nedeniyle kariyerine ara verdiğini açıkladı

Hollywood aktörü Chris Hemsworth, yeni bir Disney+ belgeseli için görüşmelere başlamıştı. Ancak ünlü aktör genetik olarak alzheimer hastalığına yatkın olduğunu keşfettikten sonra kariyerine ara verdiğini açıkladı.

Trend 22-11-22 15:42

Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deadpool film serisinin 3. filmi sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Marvel dünyasının sevilen serilerinden biri olan Deadpool son olarak ikinci filmi ile vizyonda yer almıştı. Deadpool 3 filminin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturmaya hazırlanırken senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alınacak. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 01-10-22 09:21

Kim Kardashian'dan Marvel itirafı! Bunu yapmak çok eğlenceli olurdu

Kanye West ile boşandıktan sonra özel hayatıyla daha sık gündemde yer almaya başlayan Kim Kardashian verdiği son röportajla kariyerinin ilerleyen aşamalarında neler yapmak istediğini anlattı. Kim bir itirafıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 09-09-22 12:28

Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yeniden gösterimde! Bu kez uzun versiyonunu sundu

Örümcek Adam: Eve Dönüş ve Örümcek Adam: Evden Uzakta serisinin devamı niteliğindeki film Marvel Sinematik Evreni'nin de 27. filmi Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) bir kez daha uzun versiyonuyla görücüye çıktı. Spider-Man: No Way Home "The More Fun Stuff Version" olarak adlandırılan bu yeni versiyonda daha fazla Tobey Maguire ve Andrew Garfield'lı sahne izleyicileri bekliyor.

Trend 02-09-22 17:43

She Hulk ne zaman çıkacak? She Hulk: Attorney at Law konusu nedir, oyuncuları kim?

She-Hulk: Attorney at Law 2022 dizisinin ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Yapımcılığını Marvel Comics’in üstlendiği dizinin, Ağustos ayında yayınlanacağı sene başında sızdırılmıştı. Dizinin yayınlanmasına az bir zaman kala bir çok kişi internet üzerinden dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları hakkında araştırmalara başladı. İşte She Hulk yayın tarihi, oyuncuları ve konusu...

Trend 10-08-22 13:50

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni'ne katılmaya hazırlanıyor! İkonik karakteri oynayacak

"Better Call Saul" ve "Breaking Bad"in Gus Fring'i, "The Mandalorian"ın Moff Gideon'u olarak kötü karakterler ile hafızalara kazınan Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne gözünü dikti. Ünlü oyuncu Professor X karakterini canlandırmak istediğini dile getirdi.

Trend 09-08-22 17:57

Herkes onu bekliyordu! Black Panther: Wakanda Forever filminin fragmanı geldi

Marvel, “Black Panther: Wakanda Forever” filmin fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Angela Bassett'ın canlandırdığı Ramonda, "Ben dünyanın en güçlü ulusunun kraliçesiyim ve tüm ailem gitti." sözü tanıtıma damga vurdu.

Trend 26-07-22 18:02

Bu testte en büyük Marvel hayranları bile tam doğru yapamayacak

Bu testte gelmiş geçmiş en güçlü ve en gizemli Marvel karakterlerinin özelliklerini soracağız. Sen de Marvel'ın bilgesi olup olmadığını öğreneceksin. Tabir-i caizse kazık gibi sorular seni bekliyor.

Trend 25-07-22 19:06

Marvel’in merakla beklenen “Captain America 4” filminin resmi adı ve vizyon tarihi açıklandı

Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen karakterlerinden biri olan Captain America serisinin dördüncü halkasına dair resmi bilgiler gelmeye başladı. Başrolünü Anthony Mackie’in üsteleneceği filmin resmi adı “Captain America: New World Order” olarak açıklanırken yapımın 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 25-07-22 17:50

Hugh Jackman ile özdeşleşen Wolverine rolü için Taron Egerton’la görüşmeler başladı

2019 tarihli "Rocketman" filminde Elton John'a hayat veren ve performansıyla büyük beğeni toplayan Taron Egerton Wolverine rolü için Marvel ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Trend 05-07-22 17:49

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un yeni projesi belli oldu! Bu sefer bilim kurgu filminde yer alacak

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un yeni projesi belli oldu. Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu bu sefer Marvel Sinema Evreni’nin yönetmenleri Russo Kardeşler’in yönetmen koltuğunda oturduğu bir bilim kurgu filminde rol alacak.

Trend 29-06-22 17:43

LEGO'nun gerçek boyutlu Lamborghini Sian FKP 37 modeli İstanbul'da

Lamborghini Sian'ın fütüristik özelliklerini ve siluetini en küçük ayrıntısına kadar yansıtmasını sağlamak için birbirinden farklı 154'ün üzerinde, toplamda 400 binden fazla LEGO Technic yapım parçası kullanıldı - LEGO Türkiye, Yunanistan ve İsrail Pazarlama Direktörü Tuna Canatar: - "Çok heyecanlıyız önümüzdeki 6-7 aylık süreçte mutlaka bunun gibi farklı sürpriz araçları da Türkiye'de misafir ediyor olacağız"

Yurthaber 28-05-22 15:39

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü çıktı mı? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu nedir? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi oyuncuları kimlerdir?

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi gündemde yer alıyor. İzleyicinin büyük beğenisi toplayan filmin yapımcılığını Marvel Stuios yaptı. Filme dair pek çok soru soruluyor. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi oyuncuları kimler? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu nedir? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi oyuncuları kimler? İşte o detaylar!

Haber 25-05-22 09:44

Ebeveynler şaşkın: Müzedeki çocuk etkinliğinde jartiyerli bir adam!

Sidney'deki Avustralya Müzesi, çocuklara özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte iç çamaşırlı bir adamın çocuklarla alanda lego oynadığı görüldü. Görüntülerin yayılmasının ardından etkinliği düzenleyen Avustralya Müzesi, bu duruma müsaade ettiği ve bunu savunduğu için topa tutuldu.

Trend 18-05-22 11:40

Benedict Cumberbatch Ukraynalı bir aileyi evinde ağırlayacağını açıkladı

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch, Ukraynalı mülteci bir aileyi evinde ağırlamak için bekleme sürecinde olduğunu söyledi. Marvel yıldızı, konuk edeceği ailenin Ukrayna'dan çıkmayı başardığını ve gün gün ailenin güvenli bir şekilde ilerlediğinde emin olmak için onları izlediğini belirtti.

Magazin 30-04-22 10:06

Doktor Strange 2, sansür engeline takıldı! O ülkelerde gösterime girmeyecek

“Doktor Strange 2: Çoklu Evren Çılgınlığında” filmi içinde yer alan LGBTIQ+ karakter nedeniyle sansüre engeline takıldı. Başrolünü Benedict Cumberbatch’in üstelendiği Marvel filmi eşcinsel öğeler nedeniyle Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’da sinemalarda gösterime girmeyecek.

Trend 25-04-22 17:10

Marvel’in son gözdesi! Thor:Love and Thunder filminin fragmanı yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü solu Thor filmi Thor:Love and Thunder’den ilk fragman yayınlandı. 8 Temmuz’da sinema seyircisini selamlamaya hazırlanan yapımın fragmanı bile hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 19-04-22 17:41

Morbius ne anlatıyor? Morbius kötü karakter mi? Morbius ne zaman çıkacak? Morbius Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Morbius için geri sayım başladı. Yeni Marvel filmi Morbius'un başrol oyuncusu Jared Leto, filmin Londra'da düzenlenen prömiyerine katıldı. Bu prömiyer sonrası Morbius, dünyada ve Türkiye'de gündem oldu. Morbius, fantastik hikayeleri severler için severek izlenebilecek bir yapımdır. İşte Morbius konusu, oyuncu kadrosuna dair detaylar!

Haber 26-03-22 13:51

William Hurt kimdir, neden öldü? Marvel yıldızı hayatını kaybetti! William Hurt kaç yaşındaydı, aslen nereliydi?

Oscar ödüllü oyuncu William Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına kadar varan geniş bir kariyere sahipti. Marvel yıldızı isim hayatını kaybetti. Peki William Hurt kimdir, neden öldü? William Hurt kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 14-03-22 17:18

William Hurt hayatını kaybetti: 80'lerin dramlarından Marvel'e uzanan bir kariyer

William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti. Oscar ödüllü oyuncu Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına varan geniş bir kariyere sahipti.

Haber 14-03-22 05:40

Dakota Johnson’un yeni adresi belli oldu! “Madame Web” filminde Marvel karakterini canlandıracak

Sony, Venom ve Morbius’un ardından Spiderman evreninde yer alan Madame Web karakteri beyazperde de sevenlerinin karşısına çıkacak. Sevilen çizgi karaktere Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) serisinin başrol oyuncusu Dakota Johnson hayat verecek.

Trend 05-02-22 17:33

Black Panther 2 filminin çekimleri yeniden başladı! Merakla beklenen filmin detayları paylaşıldı

Letitia Wright'ın ağır bir şekilde yaralanması nedeniyle ertelenen Black Panther 2 filminin çekimleri yeniden başladı. 2018 yılında vizyona giren Marvel filmi Black Panther, “En İyi Film” kategorisi de dahil olmak üzere 7 dalda aday gösterilmişti. Başarılı yapımın devamı niteliğindeki Black Panther 2 filminin vizyon tarihi kesinleşmese de çekimlerine yeniden başlandığı açıklandı.

Trend 18-01-22 16:10

Doktor Strange filmi konusu nedir? Doctor Strange oyuncuları kimler?

Sevilen Marvel filmlerinden Doktor Strange, bugün televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Başrolde Benedict Cumberbatch'ın yer aldığı film 2016 senesinde vizyona girmişti. Peki Doktor Strange filmi konusu nedir? Doctor Strange oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 06-01-22 22:54

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” filminin beklenen fragmanı yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü halkasında beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin fragmanı yayınlandı. Başrolünde Benedict Cumberbatch’ın yer aldığı film, Doctor Strange serisinin devamı niteliğini taşıyor. Filmin 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 04-01-22 16:48

Tom Holland’tan şaşırtan itiraf! “Annem tuvalet molaları için Marvel’i azarladı”

Marvel Sinematik Evreni’nde Örümcek Adam karakterine hayat veren Tom Holland, sette yaşadığı zorlukları anlattı. Annesinin setin akışında yapımcıları azarladığını dile getiren Holland, özellikle molaları konusunda zorlandığını belirtti.

Trend 03-01-22 13:24

Tartışma alevlendi! Ünlü yönetmen Martin Scorsese’in sözlerine Tom Holland sert tepki verdi

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spiderman: No Way No Home) filmin başrol oyuncusu Tom Holland, Marvel filmlerini eleştiren Martin Scorsese'in sözlerine sert cevap verdi. Marvel filmleri için “Sinema değil” sözlerini sarf eden usta yönetmene, son Spiderman Tom Holland, “Marvel filmlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Çünkü hiç Marvel filmi çekmedi. Marvel gerçek bir sanat” sözleriyle cevap verdi.

Trend 27-12-21 12:32

Süper kahramana benzetiyorlar! Kafasıyla taş blok kırabiliyor hatta çivi çakıyor

DC Comics ve Marvel sinema dünyasında süper kahraman evrenlerinin yöneticisi durumunda. Peki gerçek dünyada hiç özel yeteneği olan bir kişiyle karşılaştınız mı? Şarkı söylemek, resim yapmak, enstrüman çalmak gibi sanatsal yeteneklerin dışında süper kahramanları anımsatan özelliklere sahip insanlar da var. Gino Martino sahne adıyla bilinen adam, kafasıyla taş blokları kırabiliyor ve çivi çakabiliyor.

Trend 15-12-21 10:13

Dünyaca ünlü oyuncak şirketi Lego, yeni fabrika kuruyor! Bölgede ikinci olacak

1949'da Danimarka'da kurulan dünyaca ünlü oyuncak şirketi Lego, yeni bir üretim fabrikası daha kuruyor. Şirket, Vietnam’da bir milyar dolarlık maliyetle kurulacak olan yeni fabrikada, Asya bölgesindeki talebi karşılamayı hedefliyor.

Finans 09-12-21 14:26

Yeni projesine göz kırptı! Keanu Reeves, Marvel Evrenine katılmaktan onur duyacağını itiraf etti

24 Aralık’ta sinema seyircisiyle buluşacak olan Matrix Resurrections filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves, Marvel projelerine dair fikirlerini paylaştı. Yeni filmi büyük bir heyecanla beklenen Reeves, Marvel’e katılmaktan onur duyacağını ifade ederek süper kahraman filmlerine göz kırptı.

Trend 24-11-21 15:00

Kit Harington, GoT ve Marvel’i karşılaştırdı! İki tarafı da canavara benzetti

Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) canlandırdığı Jon Snow karakteriyle kariyerinde zirve yapan Kit Harington, Marvel filmi Eternals ile beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, tüm dünyada ilgiliyle takip edilen Game of Thrones dizisinden sonra kendisini şaşırtacak bir şey kalmadığını ifade ederken, GoT ve Marvel karşılaştırmasıyla dikkatleri çekti.

Trend 11-11-21 12:09

Yönetmeni duyurdu! Guardinas Of The Galaxy (Galaksi’nin Koruyucuları) yeni filmiyle dönüyor

Marvel hayranlarını sevindirecek haber yönetmen James Gunn’dan geldi. Guardinas Of The Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) film serisinin üçüncü halkası için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Gunn, sosyal medya hesabından “Çekimlerin ilk günü için Guardians ailemle sete geri döndüm." diyerek müjdeyi verdi.

Trend 09-11-21 10:34

Amerika’da yeni akım! Yeni doğan bebeklerine Marvel kahramanın isimlerini koyuyorlar

Amerika Birleşik Devletleri’nde Marvel Sinematik Evreni’ndeki karakterler bir kez daha popüler oldu. Karakterlerin isimlerine ailelerin ilgisi her geçen gün artıyor. Thanos, Loki, Valkyrie gibi isimler 2020’de en fazla tercih edilen isimler oldu.

Trend 22-10-21 11:27