Meg Ryan Haberleri

90'lı yılların efsane yıldızıydı! Amerikalı aktris Meg Ryan'ın son hali ağızları açık bıraktı 'Sana bunu yapan hayat...'

90'lı yılların efsane kadın yıldızı Meg Ryan, yıllar sonra ortaya çıktı. Romantik komedinin aranan yıldızlarından olan Ryan, son haliyle gündem oldu. Şu sıralar 61 yaşında olan ünlü oyuncu, yıllar içindeki değişimiyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 09-07-2023 13:02

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Meg Ryan 20 yılın ardından romantik komedi ile geri dönüyor

Sinema oyuncusu Meg Ryan, 20 yıl sonra romantik komedi ile geri dönüyor. Aynı zamanda filmi yönetecek olan Ryan, "İşte başlıyoruz" notuyla sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Magazin 06-05-2022 08:18

Drew Barrymore Meg Ryan'ın sahte orgazm sahnesini taklit etti

Oyuncu Drew Barrymore talk show programının tanıtımı için Meg Ryan'ın hafızalardan silinmeyen sahte orgazm taklidini canlandırdı.

Magazin 22-09-2021 10:32

Meg Ryan

Meg Ryan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meg Ryan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.