Mor Rengi Haberleri

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-03-2024 22:05

Menekşe kaç günde bir sulanır, nasıl sulanır? Menekşe kaç günde yavru verir, solan menekşe nasıl canlandırılır?

Menekşegiller ailesine ait olan menekşe, sadeliğinin yanı sıra göz alıcı güzelliği ile öne çıkar. Genellikle mor rengi ile bilinse de farklı renklerde türleri de bulunur. Evde bakımı kolay olan bu bitki, saksıda yetiştirilebilir. Bu sayede evlere oldukça hoş bir görünüm kazandırabilir. Ayrıca bahçeye dikmek de mümkündür. Peki, menekşenin bakımı nasıl olmalıdır, solan menekşe nasıl canlandırılır?

Kadin 07-03-2023 17:22

Giyince bambaşka hissettirecek en iyi jartiyer takımları ve modelleri

Jartiyer denilince akla ilk önce fantezi iç çamaşırı gelse de eskiden bu aksesuarlar oldukça yaygın kullanılıyordu. Özellikle külotlu çorabın icadından önce kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer alıyordu. Günümüzde ise hem fantezi dünyasını zenginleştiren hem kadınların daha çekici görünmesini sağlayan aksesuarlar olarak öne çıkıyor. Çekici tavrınızı vurgulamanın yanı sıra kendinize olan güveninizi de artıracak iç giyim jartiyer modellerini merak ediyorsanız listemize göz atın!

Kadin 01-03-2023 17:54

Sıcacık ve rahat en iyi eşofman takımı modelleri

Serin günlerde en çok ihtiyacınız olan şeylerden biri, yumuşak dokusuyla sizleri sarıp ısıtan rahat eşofman takımları olabilir. Her modelde karşımıza çıkan eşofman takımlarının pelüş ya da polar iç yüzeyli modelleri sıcak tuttuğu için derin günlerde daha çok tercih ediliyor. Sizin için hem evde hem günlük giyimde tercih edebileceğiniz eşofman takımlarını listeledik. İşte o modeller!

Kadin 02-02-2023 18:12

Mor Rengi

Mor Rengi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mor Rengi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yılın trend giyim ürünlerinden biri olan en iyi deri tayt modelleri

Şık kombinlerin vazgeçilmez bir parçası olan deri taytlar, bu yılın en çok tercih edilen giyim ürünleri arasında yer alıyor. Gösterişli bir tarza sahip olan kadınlar, kombinlerinde birbirinden şık deri tayt modellerini kullanmaktan oldukça hoşlanıyor. Siz de bedeninize uygun, en iyi deri tayt modelleriyle her ortamda şık görünmeyi garanti edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz o modeller!

Kadin 04-01-2023 15:10