Mor Rengi Haberleri

Kilosu 20 bin liradan satılıyor! Görenler gözlerine inanamadı: Bu balın rengi yeşil...

Sakarya'da arıcılıkla uğraşayan bir kişi kovan bakımı yaparken şaşkına çeviren bir tabloyla karşılaştı. Kovanlardaki yeşil renkli balı toplayan arıcı, balın incelenmesi için üniversiteye numune gönderdi. Balın kilosunun 20-30 bin lira dolaylarında satıldığını ifade eden arıcı Ali Uyar, yeşil balı satışa çıkarmak için üniversiteden gelen test sonuçlarını bekliyor.

Haber 2024-07-01 16:42:25

Salda Gölü'nde tepki çeken görüntü! Kanserojen içerikli, göl tehlike altında'

Salda Gölü'ne yapılan asfalt yol tepki çekti. Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı Dr. Erol Kesici,, asfaltın kanserojen içerikli olduğunu, yağışlarla birlikte göldeki kumullara beyaz rengi veren canlılığı öldüreceğini söyledi. "Diğer kaplama türlerine daha uzun ömürlü çimento betonundan yol kaplamaları yapılmalıydı" diyen Kesici, "Salda Gölü'nün değeri parayla ölçülemeyecek kadar büyüktür" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-06-17 16:51:45

Denizli’nin 7 ilçesinde orman yangını felaketi! Yürek sızlatan görüntüler var…

Denizli’nin Babadağ, Tavas, Kale, Çal, Honaz, Acıpayam ve Pamukkale ilçelerinde çıkan orman yangınları, ildeki yeşil rengi adeta siyaha çevirdi. Ekiplerin müdahalesiyle 7 yangın kontrol altına alınırken Babadağ'daki alevlere müdahale daha uzun sürdü. Bölgeden gelen görüntüler ise, yürek sızlattı. Hayvan sürüleri yangında telef oldu.

Haber 2024-06-15 09:11:23

Aşırı sıcaklar onları da etkiledi! Ziyaretçi akını başladı

Isparta’nın Kuyucak köyünde bahçelerdeki lavantalar, bu yıl sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte erken açtı. Mor renge bürünen bahçeler, ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Haber 2024-06-14 17:51:50

Alex de Souza'nın ilk transferi Fenerbahçe'den!

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza, Fenerbahçe'den Emre Mor'un peşine düştü. Geçtiğimiz transfer dönemi de istenen Emre Mor bu kez ikna edilmek üzere...

Spor 13-06-24 11:08

Şeker hastalığı olup da tatlı yemeye korkanlar için üretti! Yoğun ilgi var... Etkisini sıfırlıyor

Kadayıf dolmasıyla meşhur Erzurum’da baklava ustası Selami Atiş, Kurban Bayramı öncesi diyabet hastaları için mor un ve meyvelerden baklava üretiyor. Mor baklavanın şekerin hastalardaki negatif etkisini sıfırlayan ve tüketenin şeker oranında herhangi bir yükselmeye yol açmadığı belirtilirken, şeker hastalığı olup da tatlı yemeye korkan vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü belirtiliyor. Atiş "Böylece diyabet hastaları, baklava özlemlerini gidermiş oluyor" ifadelerini kullandı.

Yemek 13-06-24 10:12

Yer: İzmir! Hem denizin rengi değişti hem de kötü koku yayıldı... İşte sebebi

İzmir Körfezi'nde, plankton patlaması nedeniyle denizin rengi değişti. Suyun renginin yeşil ve kahverengiye dönmesinin yanı sıra kötü koku yayıldığı da kaydedildi. Prof. Dr. Doğan Yaşar "Sonuç olarak bu olay denizin kirliliğiyle alakalıdır. İzmir Körfezi oldukça kirli" ifadelerini kullandı.

Haber 12-06-24 17:29

Mor baklava mı olur demeyin! Deneyen bağımlısı oluyor: Mor baklava nasıl yapılır?

Mor baklava tarifini ilk duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Alışılagelmiş baklava tariflerinden farklı olan bu tarif mor rengiyle dikkat çekiyor. Lezzetinden parmak ısırtan mor baklava tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Misafir sofralarına çok yakışan bu lezzeti hazırlamak oldukça basit. Peki, mor baklava nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 05-06-24 15:50

Tehlikeli değişim: Türkiye'de yasak ama yapıyorlar! Göz rengi değiştirme ameliyatları trend oldu

Güzelleşmek uğruna yaptırılan operasyonlar bazen hayati sonuçlara yol açıyor. Yasal olmamasına rağmen göz rengi değiştirme ameliyatları yaygınlaşmaya başladı. Bu işlem boya ile yapılıyor. Üstelik göz renginizi değiştirmek isterken gözünüzden olabilirsiniz. Göz rengi değiştirme operasyonlarının sonuçlarından bahseden Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, bu işlemin kornea naklinden körlüğe kadar gidebileceğini vurguladı. İşte detaylar...

Manşet 28-05-24 08:50

Mor şampuan nedir, ne işe yarar? Mor şampuan nasıl kullanılır?

Zevke, tercihe ya da çeşitli amaçlara göre saçların rengi değiştirilebilir. Bu işlem bir güzellik salonunda, bir kuaförde yaptırılabildiği gibi uygulanacak olan renkte boya dışarıdan alınarak evde de yapılabilmektedir. Ancak boyalı saçlar çeşitli bakımlar ile korunmalıdır. Bu anlamda mor şampuan ismi son zamanlarda gündeme gelmektedir.

Kadin 16-05-24 00:40

Emre Mor için çarpıcı açıklama! ''Yardım edemiyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Emre Mor'un durumu hakkında konuştu. Tolunay Kafkas, "İyi bir Emre Mor elbette önemli silah. Sıkıntıları var, biz de yardım edemiyoruz. Kendisinin aşması lazım." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 13-05-24 08:02

Feghouli'nin ardından eski bir Galatasaraylı olan Emre Mor da Sarı-Kırmızılılar karşısında oynayamayacak!

Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray ile sahasında karşılaşacak Fatih Karagümrük'e maça saatler kala can sıkan bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 16:24

Emily Ratajkowski cesur gala tarzıyla sosyal medyada çok konuşuldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Ünlü isim bu kez gala tarzıyla gündeme geldi. Ratajkowski, alltın rengi saten elbisesiyle kendisine hayran bıraktı.

Magazin 03-05-24 16:45

Real Sociedad-Real Madrid maçının ardından Arda Güler'i yere göğe sığdıramadılar: 'Saf bir yetenek, altın gibi!' Geleceği hakkında karar verildi

Hem LaLiga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Real Madrid, dün ligin 33. hafta maçında Real Sociedad ile karşılaştı. Mor menekşeler sahadan milli oyuncumuz Arda Güler'in 29. dakikada kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı. Güler'in damga vurduğu gece sonrası Real Madrid'in patronu Carlo Ancelotti Arda Güler'in seneye takımda olup olmayacağına dair açıklamalar geldi. İspanyol basınında da gündem 3 puanı getiren Arda Güler'di.

Spor 27-04-24 09:34

Rengi pembeye döndü, turistler Tuz Gölü'ne akın etti

Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı. Yerli ve yabancı turistler bölgeye akın etmeye başladı.

Finans 21-04-24 13:27

Piyasada sahte altın alarmı! Kuyumcular peş peşe uyardı: Gerçeğinden ayırt edilemiyor; sahtecilik en çok çeyrek ve gramda

Rengi, ağırlığı, ışıltısı aynı ama dikkat! Altının son aylarda art arda rekor kırması sahtekarların iştahını kabartınca uyarılar peş peşe geldi. Piyasada halihazırda çok sayıda sahte altın var. Üstelik vatandaşın sahtesiyle gerçeğini ayırt etmesi mümkün olmayabiliyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır, gerçek altından nasıl ayırt edilir?

Finans 17-04-24 08:54

Fenerbahçe maçında dakikalar kala Emre Mor krizi! Sarı-Lacivertliler'i karşı oynamak istemediği iddia edildi

Süper Lig'de heyecan 32. hafta mücadeleleri ile sürerken, 32. haftanın dikkat çeken mücadelesinde Karagümrük sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Emre Mor'un kadroda olmadığı görülürken bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 19:10

Jandarma dünyadaki Mars’ta göz açtırmıyor

Sivas’ta rengi ve yapısıyla Mars gezegenine benzetilen Eğribucak kayalıkları, define ve yabani hayat avcılarına karşı jandarma koruması altında.

Yurthaber 04-04-24 11:11

AK Parti o iki ilde kayıplarda! Tarihinde ilk defa ilçe belediyesi dahi alamadı...

61 milyon vatandaşın oy kullandığı yerel seçimlere AK Parti'nin yaşadığı oy kaybı damgasını vurdu. Türkiye'nin birçok şehri AK Parti'nin rengi olan turuncudan CHP'nin rengi olan kırmızıya döndü. Bu sürprizler arasında en dikkat çeken haberlerden birisi de iki Akdeniz ilimizden geldi. AK Parti bu iki ilde tarihinde ilk kez ilçe belediyesi dahi alamadı.

Haber 02-04-24 14:37

Mars’a bile dadandılar

Sivas’ta rengi ve yapısıyla dünyadaki mars olarak adlandırılan Eğribucak kayalıkları definecilerin hedefi haline geldi.

Yurthaber 01-04-24 12:06

Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih... Sabaha kadar süren seçim yarışı nefesleri kesti!

Sandıkların açılmasının ardından bazı il ve ilçelerde seçim yarışı son ana kadar nefes kesti. Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih’te haritanın rengi sürekli değişti. Hatay’da CHP’li Savaş ve AK Partili Öntürk arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Kırklareli’nde de MHP’li Bulut ile CHP’li Kesimoğlu’nun mücadelesi son ana kadar sürdü. İstanbul Üsküdar’da da yarış nefes kesti. İpi CHP’li Dedetaş göğüsledi. Fatih’te de son ana kadar süren mücadeleyi AK Partili Turan kazandı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 09:55

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! Armağan Çağlayan kendini tutamadı! 'Emekliler yılı...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Açıklanan seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. CHP ilk kez bir seçimde AK Parti'nin önünde yer aldı. Sandıklardan çıkan sürprizler karşısında Armağan Çağlayan da kendini tutamadı.

Magazin 31-03-24 23:54

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! 7 ilde belediye el değiştirdi: CHP ülke genelinde 1. parti... İşte o iller

2024 seçimlerinde sandıktan 'sürpriz' çıktı. 81 ilde yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına giderken, açıklanan ilk seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. Eskişehir, Manisa, Kilis, Adıyaman, Afyonkarahisar, Giresun ve Amasya'dan gelen ilk sonuçlar dikkat çekti. İşte 2024 seçim sonuçlarıyla ilgili detaylar...

Finans 31-03-24 20:30

SEÇİM AKŞAMINDA SÜRPRİZ SONUÇLAR | Sandıklar açıldı, haritanın rengi değişti... CHP yıllar sonra birinci parti! İşte il il seçim sonuçları

SÜRPRİZ SEÇİM SONUÇLARI 31 Mart akşamına damga vurdu. Tüm Türkiye, yerel seçimler için sandık başına giderken, YSK tarafından seçim sonuçlarına ilişkin yasağın kaldırılmasının ardından gelen oylarla tablo netleşti. Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu gözlendi. Bazı iller AK Parti'den CHP'ye geçerken, gelen sonuçlara göre CHP'nin yıllar sonra birinci parti olduğu görüldü.

Finans 31-03-24 18:17

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 29-03-24 13:41

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-24 17:12

Emre Mor'un paylaşımı sonrası Galatasaraylılar ayağa kalktı! Fenerbahçeliler ise oyuncularına sahip çıktı

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti. Sarı-kırmızılılar paylaşım yapan Emre Mor'un ceza almasını isterken, Fenerbahçeli taraftarlar ise Emre Mor'un geri dönmesini talep etti.

Spor 11-03-24 08:26

Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu iddia etti, sosyal medya birbirine girdi! ''Rengi belli olmayanlar düşünsün''

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın arasında gerilim yaşandı. Belözoğlu'nun açıklamalarına sert bir şekilde cevap veren Serhat Akın, gerilimi tırmandırdı ve sosyal medya karıştı.

Spor 09-03-24 17:21

Çikolatalı güllaç tarifi: Çikolatalı güllaç nasıl yapılır?

Ramazan'la birlikte gelen ve bu ayın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan güllaç tatlısı, genelde sütle yapılan bir tatlıdır ve genelde rengi de beyaz olur. Ancak farklı bir tarif denemek isteyenler güllacın lezzetini çikolata ile daha üst bir noktaya taşıyabilirler. Çikolatalı güllaç tarifi ise son derece kolay ve lezzetlidir. İşte çikolata sevenleri mutlu edecek çikolatalı güllaç tarifi!

Yemek 08-03-24 19:00

Alioski ile evlenirim diyen Emre Mor'un sözleri olay olmuştu! Konuyla ilgili sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin devre arasında Fatih Karagümrük'e kiraladığı Emre Mor'un açıklamaları gündeme damga vurmuştu. Mor, “Eğer bir adamla evlenmem gerekirse Alioski ile evlenirim. Beraber çok iyiyiz” demişti. Futbolcu, Ezgjan Alioski ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla fotoğrafını paylaştı.

Magazin 02-03-24 13:57

Bella Thorne'un transparan seçimi eleştiri topladı! Önü ayrı arkası ayrı olay

Cinsel içerikli siteye üye olduktan sadece 24 saat sonra bir milyon dolar kazanarak rekora imza atan ve uzun süre bu konuyla konuşulan ABD'li oyuncu Bella Thorne, ten rengi tercih ettiği kıyafetiyle eleştirildi.

Magazin 22-02-24 14:19

Kırmızı lahana (mor lahana) turşusu yapımı: Kırmızı lahana (mor lahana) turşusu nasıl yapılır?

Yemek sofralarının renklerinden olan turşular çeşit çeşit sebzelerden yapılır. Hazır olarak marketlerde veya çeşitli dükkanlarda kolaylıkla bulunabildiği gibi, evde de kısa süreler içinde ve eldeki malzemelerle turşu yapılmaktadır. Her yemeğin yanına her sofraya yakışan kırmızı lahana turşusu da bu lezzetlerden sadece bir tanesidir.

Yemek 14-02-24 21:34

Kırmızı pancarın faydaları nelerdir? Kırmızı pancar neye iyi gelir?

Dünya çapında hem yemeklerde hem salatalarda hem de içeceklerde yaygın olarak kullanılan birçok sebze türü bulunmaktadır. Kırmızı pancar da bu sebze türleri arasında yer almaktadır. Beta vulgaris ismiyle bilinen bir bitkinin köklerinden elde edilen bu sebze, parlak ve canlı rengi ile öne çıkmaktadır. Besin değeri bakımından oldukça zengin olan kırmızı pancarın sağlık alanında da sayısız yararı vardır. Peki, kırmızı pancarın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:40

Salebin faydaları nelerdir? Salep neye iyi gelir?

Salep bitkisi Orchidaceae ailesine mensup, tel köke sahip bir bitki çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Mor renkli çiçekleri ile öne çıkan bu bitki, aynı zamanda salep orkidesi ismiyle de bilinir. Bu bitkinin toprak altında yetişen 2 adet yumrusu vardır. Bu yumrulardan elde edilen toz, salep içeceği yapımında kullanılır. Salep, kış mevsiminin vazgeçilmez lezzetleri arasında olup, sağlık açısından çok sayıda faydaları olan bir içecek türüdür. Peki, salebin faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:34

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e kiralanan Emre Mor müthiş başladı!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Pendikspor’u konuk 2-0 mağlup etti.

Spor 10-02-24 18:22

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin 08-02-24 15:10

'Zaferin Rengi' filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon tarihi için geri sayım başladı... Hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı

Yönetmenliği ve yapımcılığını Abdullah Oğuz'un üstlendiği 'Zaferin Rengi' filmi için geri sayım başladı. 16 Şubat'ta vizyona girmesi beklenen filmin tanıtımı paylaşıldı. Vizyon için geri sayım başlamışken filmin tanıtımı hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 07-02-24 15:54

Spor salonunda tercih ettiği kıyafeti tartışmalara neden oldu! Çıplak zannettiler... Ten rengi taytıyla spor yaptığı anları paylaştı

36 yaşındaki Meksikalı Barbara de Regil, ten rengi bir tayt tercih ederek spor yaptığı anları sosyal medyadan paylaşınca olay yaratmayı başardı. Regil'in dizinin biraz üzerinde biten şort şeklindeki taytını görenler duruma anlam veremedi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Regil'in çıplak olduğunu dahi iddia etti.

Trend 03-02-24 07:50

Emre Mor, sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandı

Fenerbahçe Kulübü, Emre Mor'un sezon sonuna kadar VavaCars Fatih Karagümrük'e kiralandığını açıkladı.

Spor 01-02-24 14:18

Ünlü oyuncu Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için İran’a gitti! Makyajını o isim yaptı

Rol aldığı “Zaferin Rengi” filminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ hayat veren oyuncu Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için İran’a gitti. Oyuncu makyajını İranlı özel efekt makyaj tasarımcısı Babak Eskandari’ye yaptırdı. Zaferin Rengi filmi, 16 Şubat’ta gösterime girecek.

Magazin 29-01-24 16:19

Sosyal medya fenomeni Casey Boonstra'nın ten rengi bikinisi tartışma yarattı! İlk bakışta anlayamadılar... Var mı yok mu?

Sosyal medya fenomeni Casey Boonstra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ederken keyif keyfi yaptığı anları paylaşmayı ihmal etmedi. Fenomen ismin 1.6 milyonu aşkın takipçisiyle deniz keyfi yaptığı anlardan yaptığı paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü ten rengi bikinisi nedeniyle fenomen ismi ilk bakışta çıplak sandı.

Trend 27-01-24 15:50

Emre Mor Fenerbahçe yönetimiyle görüştü, gitmek istediği takımı açıkladı!

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor'un yeni adresi merak edilirken, 26 yaşındaki oyuncu yönetime gitmek istediği adresi açıkladı. İşte detaylar...

Spor 26-01-24 14:39

Kim Kardashian 'mor hüküdarlık' notuyla paylaştı! Frikik vermekten korkmadı

Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Kim Kardashian, noel kutlamasından fotoğraflarını paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde evini aşırı şekilde süsleyerek görgüsüzlükle suçlanan ünlü isim tarzıyla yine olay olmuştu. Son paylaşımı gündem oldu. İddialı bir elbiseyle poz verdi. Pozu yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-01-24 14:57

Arda Turan'ın gözü kulağı Fenerbahçe'de! Prensip olarak anlaşma sağlandı, resmi açıklama an meselesi...

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla lider konumda bulunan Eyüpspor'da gözler transfere çevrildi. Arda Turan'ın Fenerbahçe'den istediği Emre Mor konusunda ilerleme sağlayan Eyüpspor yetkilileri bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor. Emre Mor ile görüşen Arda Turan, milli oyuncuyu kısa süre içinde ikna etti...

Spor 16-01-24 09:41

Arda Turan'ın gözü kulağı Fenerbahçe'de! Prensip olarak el sıkıştılar, anlaşma an meselesi...

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla lider konumda bulunan Eyüpspor'da gözler transfere çevrildi. Arda Turan'ın Fenerbahçe'den istediği Emre Mor konusunda ilerleme sağlayan Eyüpspor yetkilileri bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor.

Spor 16-01-24 09:41

Maydanoz suyunun faydaları nelerdir? Maydanoz suyu zayıflatır mı?

Birçok farklı biçimde kullanılan ve türlü yararları ile bilinen maydanozun, suyu ile de şifa dağıttığı bilinmektedir. Tek başına tüketilebildiği gibi yemeklerde, salatalarda, çeşitli yiyeceklerde de yer alabilen maydanoz Akdeniz’e özgü olan çiçekli bitki türlerinden biridir. Rengi yeşil, yaprakları ise damarlıdır. Birden fazla türü vardır. Maydanoz, hem çiğ hem de pişirerek tüketilen bir bitkidir.

Haber 13-01-24 07:25

Fethiye'de Ölüdeniz'in rengi turkuaza döndü

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Ölüdeniz'de deniz suyu turkuaz renk aldı.

Yurthaber 10-01-24 13:50

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in spa keyfine kumaş yetmedi! Kasık dekoltesi olay yarattı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan ve 500 bini aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn'in son paylaşımı hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim lila rengi bikinisiyle spa keyfi yaptığı anları paylaştı. Llewellyn'in göğüs altı ve kasık dekoltesi olay oldu.

Trend 09-01-24 10:41

Ankara'da gün doğumuyla birlikte gökyüzünde renk manzarası! Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Ankara'da gün doğumuyla birlikte güneşin saçtığı kızıl, pembe ve mor renkler Başkent semalarını aydınlattı.

Haber 07-01-24 10:02