Pasaport Harçları Haberleri

Pasaport harçlarındaki ücret farkına tepki göstermişlerdi! Bakan Soylu talimat verdi... Fark alınmayacak

Yeni yılla birlikte pasaport harçlarına zam geleceğini duyan vatandaşlar, Nüfus İl Müdürlüğünde yoğunluk oluşturmuştu. 2022 fiyatlarıyla harcını yatırıp nüfus müdürlüklerinde randevu bulamadığı için ocak 2023'e tarih alan vatandaşlardan harç farkı yatırmalarının istenmesi gündem olmuştu. Krizin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ücret farkı konusunda talimat verdiğini duyurdu. Buna göre aralık ayında pasaport harcını yatırıp yoğunluktan ocak ayına randevu alanlar, ücret farkı ödemeyecek.

Finans 11-01-2023 14:53

7/24 çalışıyorlar cumartesi de mesai eklendi! Zam gelecek diye kuyruk oldular… Sadece günler kaldı

Yurt dışına çıkmayı planlayan vatandaşlar son dönemde nüfus müdürlüklerinin önünde uzun kuyrukların ve yoğun görüntülerin oluşmasına neden oldu. Bunun sebebi ise ocak ayında harç ücretlerine zam gelecek olması. Bu nedenle sayılı günler kala vatandaşlar pasaport başvurusu için yoğun talep gösterirken nüfus müdürlüklerinde cumartesi mesaisi eklendi, basım merkezinde ise 7/24 çalışılmaya başlandı. Pasaport başvuru sayısında da rekora doğru gidildiği ifade edildi.

Finans 19-12-2022 11:19

Pasaport Harçları

Pasaport Harçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pasaport Harçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.