Perez Haberleri

Arda Güler ile Real Madrid Başkanı Florentino Perez arasında sürpriz görüşme! Genç yıldız kiralanacak iddiaları sonrası suskunluğunu bozdu

İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan ancak burada bir türlü istediği süreyi bulamayan genç yıldız Arda Güler için takımdan ayrılacak iddiaları ortaya atılırken, genç yıldızın başkan Perez ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 2024-01-24 15:44:15

Real Madrid'den transfer kararı! Başkan Perez durumu açıklayıp tüm kapıları kapattı

Real Madrid kariyerinde sakatlıklarla boğuşan Arda Güler için Fenerbahçe iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İspanyol basınında çıkan haberde, sarı-lacivertlilerin Real Madrid'e Arda Güler için yarım sezonluk kiralama teklifi yaptığı öne sürülmüş ve Real Madrid bu teklifi reddetmişti. İspanyol devi aldığı kararla devre arasında hiçbir transfer işine girmeyeceğini duyurdu.

Spor 2023-11-21 15:09:38

Kayıp milyoner kripto fenomeninin korkunç ölümü! Bavulun içinde parçalara ayrılmış halde bulundu

Sosyal medyadan kripto parayla ilgili olarak yaptığı paylaşımlarıyla ünlenen 41 yaşındaki Arjantinli fenomen Fernando Perez Algaba günlerdir kayıptı. Sosyal medyadan lüks hayatını gösterdiği paylaşımlar yapan milyoner fenomenin cansız bedeni bir bavulun içinde parçalanmış halde bulundu. Bavulu bölgede oynayan çocukların bulduğu ifade edildi.

Trend 2023-07-28 09:11:33

Sosyal medya fenomeni Lyna Perez, göğüslerine küçük bikinisiyle deniz keyfini paylaştı! Sadece göğüs uçlarını örttü

Sosyal medyada cesur paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Lyna Perez yine sınır tanımadı. Deniz kenarında şezlonga uzandığı anlarda çekilen bikinili pozlarını paylaşan Perez sosyal medyanın limitlerini yine zorladı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2023-06-20 15:18:57

Henüz 11 yaşında ama o bir dahi! IQ’su Albert Einstein’dan ve Stephen Hawking’ten daha yüksek...

Meksika’nın düşük gelirli Tlahau şehrinde yaşayan 11 yaşındaki Andhara Perez Sanchez Albert Einstein’dan ve Stephen Hawking’ten daha yüksek bir IQ’ya sahip olmasıyla ünlendi. İlkokulu 5 yaşında, ortaokul ve liseyi ise 6 yaşında bitiren Sanchez şimdilerde mühendislik alanında yüksek lisans yapıyor. Dahi kızın en büyük hayali ise NASA’da astronot olmak...

Trend 13-05-23 07:44

Formula 1 Miami ne zaman, saat kaçta? F1 Miami GP 2023 hangi kanalda? Geçen yılın şampiyonu Verstappen 9. sırada!

Formula 1'in sıralama nedeniyle oldukça heyecanlı geçeceği düşünülüyor. 2023'ün 5. yarışı Miami International Autodrome'da gerçekleştirilecek. Sergio Perez pol pozisyonunu alması ve geçen senenin şampiyonu lider Max Verstappen'ın cezası sebebiyle 9. sıradan yarışa başlayacak olması nedeniyle heyecan had safhada. Peki, Formula 1 Miami ne zaman, saat kaçta? F1 Miami GP 2023 hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-05-23 15:10

Miami GP'sinde pole pozisyonu Perez'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 5. ayağı Miami Grand Prix'sine Red Bull pilotu Sergio Perez ilk sıradan başlayacak.

Spor 07-05-23 00:18

Sosyal medya fenomeni göğüs altı dekoltesiyle Instagram’ı alev alev yaktı! Beğeni butonu adeta çöktü

Sosyal medyada 9 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Lyna Perez Instagram’ın limitlerini zorlayan dekolteli hırkasıyla beğeni butonunu adeta çökertti. Fenomen ismin hayranları gönderiye yoğun ilgi gösterdi.

Trend 06-05-23 10:05

Karakol yasak aşk yuvası oldu! Polis memuru 7 meslektaşıyla ilişki yaşarken kocasına yakalanınca ortalık karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde polis memuru olarak görev yapan 38 yaşındaki Krystle Perez isimli bir kadın 7 farklı meslektaşıyla yasak aşk yaşıyordu. Perez’in kocası Giancarlo Perez’in karısının yasak aşk yaşadığı polis memurlarıyla mesajlarını yakalanmasından sonra ihanet ifşa oldu. Hakkında soruşturma başlatılan Krystle Perez şimdi görevini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Trend 10-04-23 15:34

Real Madrid başkanı Florentino Perez, Arda Güler'e kafayı taktı! Menajerlerine talimat bile verdi...

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. Sözleşmesinde yer alan '500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi sarı-lacivertli yönetimi kara kara düşündürüyor. İspanyol basını, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Arda Güler'i takip ettiğini vurguladı.

Spor 28-03-23 07:44

Sosyal medya fenomeni Lyna Perez sınır tanımadı! Tanga mayosuyla yaptığı paylaşım tepki çekti

Sosyal medya fenomeni Lyna Perez Instagram’daki cesur paylaşımlarının dozunu arttırdı. Sosyal medyada 9.1 milyon takipçisi bulunan Perez, kırmızı g-string mayosuyla kumsalda motordan indiği anları paylaştı. Perez’in mayo seçimine sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend 28-10-22 11:25

Bu aile ölüme meydan okuyor! 12 kardeş yaşlarının toplamıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı

Yedi erkek ve beş kız kardeşten oluşan toplam 12 kişilik Hernandez-Perez ailesi Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. İspanya’da yaşlarının toplamı 1058 yıl 249 gün olan 12 kardeş adeta ölüme meydan okuyor.

Trend 03-10-22 15:36

Cristiano Ronaldo ile dalga geçti! Yıldız oyuncunun saltanatı sona mı erdi?

Manchester United'dan ayrılma isteği artık herkes tarafından bilinen Ronaldo kendisine kulüp arıyor. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek isteyen Portekizli golcü için Real Madrid Başkanı Perez'den flaş ifadeler kullanıldı. Bir taraftarın ''Bize Ronaldo'yu al'' sözüne karşılık veren Perez, ''Ronaldo mu? Adam 38 yaşında. Bence işi bitti." açıklamasını yaptı.

Spor 12-08-22 08:18

Charles Leclerc kimdir? F1 Fransa Grand Prix'sinde pole pozisyonu elde eden Charles Leclerc nereli ve kaç yaşında?

Charles Leclerc, Formula 1'in 12. ayağı Fransa Grand Prix'inde pole pozisyonunu elde etti. İkinci Max Verstappen, üçüncü ise Sergio Perez oldu. Peki Charles Leclerc Kimdir? F1 Fransa Grand Prix'sinde pole pozisyonu elde eden Charles Leclerc nereli ve kaç yaşında? İşte başarılı F1 Pilotunun hayatı ve biyografisi...

Spor 23-07-22 20:17

Son dakika: Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den Mbappe için ortalığı karıştıran sözler! Zavallı...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunun gelecek yıllarına damgasını vurması beklenen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, Real Madrid'e gitmekten vazgeçip PSG ile olan sözleşmesini 2025'e uzatmıştı. Fransız yıldızın bu hareketinden sonra İspanyol devinden büyük tepki gelmişti. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mbappe'nin takıma katılmasını istemeyen bir taraftara verdiği cevapla gündem oldu.

Spor 18-06-22 20:06

Dünyanın beklediği transfer gerçekleşiyor! Mbappe için müjdeyi verdi

Transferi merak edilen Kylian Mbappe'nin kaderi yavaş yavaş şekilleniyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız oyuncunun bedelsiz olarak Real Madrid'e imza atacağı konuşulurken flaş bir açıklama daha geldi. Real Madrid'in şampiyonluk kutlamalarında Kylian Mbappe ile ilgili gelen soruları da yanıtlayan Başkan Florentino Perez, transferle ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu.

Spor 01-05-22 19:54

Estetik operasyonu sosyal medyadan paylaştı! Gördüklerine inanamadı: Böyle morarmamalısın

TikTok'ta 'sheylaflorespty' adıyla tanınan güzellik fenomeni Sheyla Flores Perez, sosyal medyadan dudak dolgusu sürecini paylaştı. Dudaklarına dolgu enjekte ettirdikten sonra dudaklarının şiştiğini ve morardığını söyleyen fenomen kullanıcılardan tepki çekti.

Trend 18-04-22 17:02

Real Madrid, Mbappe'ye imza attırmak üzere!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, PSG maçı sonrası Mbappe'yi isteyen taraftarlara onay verdi. Tüm dünyanın merakla beklediği Mbappe transferi artık an meselesi...

Spor 16-02-22 20:24

Dünya basınında gündem oldu! Guatemala'nın kadın 'El Chapo'su

El Chapo lakaplı "La Patrona" takma adıyla da tanınan Marixa Lemus Perez, küçük bir Güney Amerika kasabasında cinayet ve uyuşturucu kaçakçılığı yoluyla bir suç imparatorluğu kurdu. Belediye başkanı adaylığından kokain 'kraliçesine' dönüştüğü bir terör kampanyası yürüten Perez'in hikayesi dünya basınında gündem oldu.

Haber 27-10-21 10:42

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si sonrası skandal görüntüler

Formula 1 İstanbul Grand Prix'si nefesleri kesti! Tüm pilotların tamamladığı yarışı Bottas kazandı. Podyumun diğer isimleri ise Verstappen ile Perez oldu. Yarış sonrası bazı seyirciler çıkış kapısından çıkmak yerine tel örgüleri kırıp üstünden atlamayı tercih etti. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-10-21 18:48

Şampiyonada liderliği Verstappen aldı

Takım arkadaşı Lewis Hamilton'ın grid cezasından dolayı yarışa ilk sıradan start veren Valtteri Bottas, Türkiye Grand Prix'sinde mutlu sona ulaşan isim oldu. Yarış boyunca hata yapmayan ve iyi bir sürüş gerçekleştirilen Mercedes'in Fin pilotu, bu sezonki ilk zaferini Türkiye GP'de elde etmiş oldu. İkinci sırayı Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen elde ederken, 3'üncü sıranın sahibi ise Red Bull'un Meksikalı pilotu Sergio Perez oldu.

Spor 10-10-21 17:32

İsrailli eski vekilden, Şimon Perez hakkında cinsel istismar iddiası

Eski İsrail milletvekili Colette Avital, eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez'in cinsel istismarına maruz kaldığını ileri sürdü.

Haber 07-10-21 18:03

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe için tarih verdi

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe sözlerine açıklık getirdi.

Spor 05-10-21 21:59

Real Madrid Başkanı Florentino Perez: Ronaldo tam bir embesil

İspanyol basını El Confidencial, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kayıtlarını yayınlamaya devam etti. Perez bu sefer de Cristiano Ronaldo için flaş sözler sarf etti.

Spor 16-07-21 13:41

Sadece 9 yaşında! IQ'su Albert Einstein ve Stephen Hawking'den daha yüksek

Meksika’da yaşayan Adhara Perez sadec 9 yaşında olmasına rağmen IQ'su 162 olarak ölçüldü. Bu ise Albert Einstein ve Stephen Hawking’ten daha yüksek bir IQ seviyesine sahip olduğunu gösteriyor.

Trend 12-07-21 10:26

Fenerbahçe Beko'da 6 isimle yollar ayrıldı

Fenerbahçe Beko'da Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton ile yollar ayrıldı.

Spor 17-06-21 12:22

Formula 1'de Azerbaycan GP'sini Sergio Perez kazandı

Formula 1'deki tarihi Azerbaycan GP'sinde Max Verstappen liderken lastik patlattı. Lewis Hamilton, frenlemeyle pist dışına uçtu. Damalı bayrağı gören Sergio Perez oldu.

Spor 06-06-21 17:24

Florentino Perez, kafaya koydu: Galatasaray ya da Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ne

İspanyol basını, Florentino Perez'in Avrupa Süper Ligi hayalinden vazgeçmediğini ve Galatasaray ile Fenerbahçe'den birinin bu organizasyonda yer alabileceğini yazdı.

Spor 27-04-21 18:01

Florentino Perez, UEFA'yı suçladı

Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez, Avrupa Süper Ligi girişiminin iyi bir şekilde açıklanmasına fırsat verilmeden UEFA'nın kendilerine karşı acımasız bir kara kampanya başlattığını savundu.

Spor 22-04-21 07:17

Perez: Roma ve Napoli Avrupa Süper Ligi'ne katılabilir

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Avrupa Süper Ligi'ne katılacak yeni takımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Perez, şu anda 12 kulübün bulunduğu organizasyona yeni katılacak 3 takımdan ikisinin Roma ya da Napoli olabileceğini söyledi.

Spor 20-04-21 14:28

Florentino Perez'den Haaland ve Mbappe açıklaması

İspanya'nın Real Madrid kulübünün başkanı Florentino Perez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının neden olduğu ekonomik krizden dolayı iki yılda 400 milyon avroluk kayıplarının olduğunu ve takımda değişikliğe ihtiyaç olsa da transferde sabırlı olacaklarını söyledi.

Spor 20-04-21 14:05

Formula 1 pole pozisyonu nedir? Formula 1 yarışlarında sıklıkla duyduğumuz pole pozisyonu nedir?

Formula 1 yarışlarında sıklıkla adı geçen pole pozisyonu, son olarak San Marino’da bulunan Imola pistinde düzenlenen F1 yarışlarında Lewis Hamilton, pole pozisyonunu aldı. Yakın seanste Hamilton 99. Pole pozisyonunu alırken, Perez ikinci oldu. Bu gelişmelerden sonra ise Formula 1 hayranları pole pozisyonu için araştırmalarda bulundu.

Haber 18-04-21 18:27

Real Madrid'de çılgın plan; önce Ronaldo, sonra Haaland ve Mbappe

Gelecek sezon kadroyu Kylian Mbappe ve Erling Haaland güçlendirmek isteyen, İspanyol devi Real Madrid'in Başkanı Florentino Perez gözünü eski yıldızı Ronaldo'ya dikti.

Spor 13-03-21 17:39

Gazi kentte kareta şampiyonsu hazırlıkları sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu iş birliğinde Gazi Şehirde düzenlenecek 2022 Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası için Avrupa Karate Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Esteban Perez Matas, devam eden hazırlık çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.“Sporuyla Yükselen Gaziantep” anlayışıyla çalışmalarına yön veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, spora, sporcuya ve tesisleşmeye yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

Yurthaber 08-03-21 15:07

Gazi kentte kareta şampiyonsu hazırlıkları sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu iş birliğinde Gazi Şehirde düzenlenecek 2022 Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası için Avrupa Karate Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Esteban Perez Matas, devam eden hazırlık çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.“Sporuyla Yükselen Gaziantep” anlayışıyla çalışmalarına yön veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, spora, sporcuya ve tesisleşmeye yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

Yurthaber 08-03-21 15:07

Real Madrid Başkanı Perez'den Süper Lig açıklaması

Florentino Perez, Avrupa'nın büyük kulüpleri için yeni bir lig oluşturulması gerektiğini savunarak reform vurgusu yaptı.

Spor 21-12-20 13:48

Red Bull, 2021'de Perez'le yarışacak

Red Bull son dakika olarak verdiği habere göre Sergio Perez, 2021 yılında Red Bull ile yarışacak.

Spor 18-12-20 17:05

Sakhir GP: Mercedes çuvalladı, Sergio Perez ilk kez kazandı!

2020 Formula 1 Şampiyonası'nın sondan ikinci yarışı olan Sakhir GP'de Mercedes 1-2 sonuca doğru giderken pit stoplarda çuvallayınca yarışı kazanan isim Racing Point pilotu Sergio Perez oldu.

Spor 06-12-20 22:10

ÖZET | Real Madrid - Deportivo Alaves maç sonucu: 1-2

İspanya La Liga'da 10. maçına çıkan Real Madrid sahasında Alaves'e 2-1'lik skorla mağlup oldu. Alaves'in gollerini Lucas Perez ve Jose Luis Mato kaydederken, ev sahibi takımın tek golü ise 86. dakikada Casemiro'dan geldi.

Spor 29-11-20 09:36

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Alex Perez sakatlandı

Fenerbahçe Beko'da yeni transferi Alex Perez'in, dün yapılan idmanda sakatlandığı ve 2 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

Spor 26-11-20 11:27

Alex Perez resmen Fenerahçe Beko'da!

Bahçeşehir Koleji, Alex Perez'in transferi konusunda Fenerbahçe Beko ile anlaşma sağladığını duyurdu. 27 yaşındaki Meksikalı oyuncu sezonun kalan bölümünde sarı lacivertli formayı giyecek.

Spor 20-11-20 16:20

Hamilton kupasını aldı

Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'sinde ilk 3'e giren pilotlara kupalarını TBMM Başkanı Mustafa Şentop verdi. Intercity İstanbul Park Pisti'nde düzenlenen yarış sonrası yapılan törende Mustafa Şentop, birinci olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton, ikinci sıradaki Racing Point sürücüsü Sergio Perez ve üçüncülüğü alan Ferrari'den Sebastian Vettel'e kupalarını takdim etti. Kupa töreninden sonra büyük sevinç yaşayan pilotlar, podyuma çıkmalarını kutladı.

Spor 15-11-20 15:56

pilotu Sergio Perez koronavirüsü atlattı

Formula 1 takımlarından Racing Point'in Meksikalı pilotu Sergio Perez, yeni tip koronavirüs hastalığını atlattı.

Spor 13-08-20 12:17

pilotu Perez, Silverstone'da yarışamayabilir

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi belirsiz sonuçlanan Formula 1 takımlarından Racing Point pilotu Sergio Perez, Büyük Britanya Grand Prix'sinde yarışmayabilir.

Spor 30-07-20 20:32

Radamel Falcao, Real Madrid'in kapısından dönmüş

Kolombiyalı forvetin 2013'te Benzema yüzünden Real Madrid'e gidemediği ortaya çıktı. Diario AS gazetesinin Real Madrid Muhabiri Tomas Roncero, “2013'te Radamel Falcao, Real Madrid'e imza atacaktı. Ancak Başkan Florentino Perez, Benzema'yla arasının açılmaması için ondan vazgeçti” dedi.

Spor 28-05-20 09:18

Anadolu Efes - AX Armani Exchange Milan: 88-68

SALON: Sinan Erdem HAKEMLER: Miguel Angel Perez (İspanya), Sasa Pukl (Slovenya), Mehdi Difallah (Fransa) ANADOLU EFES: Larkin 23, Simon 7, Anderson 6, Singleton 16, Pleiss 8, Beaubois 8, Doğuş Balbay, Sertaç Şanlı 13, Buğrahan Tuncer 3, Peters 4, Tolga Geçim AX ARMANI EXCHANGE MILAN: Sykes 7, Nedovic 3, Micov 8, Scola 9, Tarczewski 10, Della Valle 5, Biligha 2, Gudaitis 11, Roll 10, Rodriguez 3, Cinciarini, Burns 1'İNCİ PERİYOT: 16-15 İLK YARI: 42-33 3'ÜNCÜ PERİYOT: 65-49 5 FAUL: 38.53 Tarczewski (AX Armani Exchange Milan) Turkish Airlines Euroleague'in 19'uncu haftasında Anadolu Efes sahasında konuk ettiği AX Armani Exchange Milan'ı 88-68 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Spor 14-01-20 23:04

Florentino Perez'den dünya futbolunu değişitirecek proje: Avrupa Süper Ligi!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, FIFA Başkanı Infantino'ya futbol dünyasında büyük bir değişikliğe sahne olabilecek Avrupa Süper Ligi projesini sundu. Perez, kulüplerin kendi liglerinden ayrılmasını da önerdi.

Spor 06-12-19 18:10

Igor Gorgonzola Novara - Vakıfbank: 3-2

SALON: Shaoxing Olympic Sports Centre HAKEMLER: Sumie Myoi (Japonya), Josmer Perez Broche (Porto Riko) NOVARA: Brakocevic, Veljkovic, Hancock, Vasileva, Courtney, Chirichella, Sansonna (L) (Napodano, Di Iuilo, Arrighetti) VAKIFBANK: Haak, Gabi, Zehra, Rasic, Meliha, Ognjenovic, Gizem (L) (Pınar, Ebrar, Cansu, Gözde, Melis) SETLER: 25-22, 25-22, 25-27, 24-26, 15-12 SÜRE: 2 saat 20 dakika (25′, 29′, 32′, 35′, 19′) 2019 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele eden Vakıfbank, B Grubu 2’nci maçında İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara ekibine 25-22, 25-22, 25-27, 24-26, 15-12'lik setlerle 3-2 mağlup oldu.

Spor 05-12-19 17:20

Bu nasıl anne! 2 bin dolara bebeğini sattı

ABD'nin Kentucky eyaletinde Maria Domingo Perez bebeğini para karşılığında verdiği için tutuklandı.

Trend 05-12-19 09:56