Survivor Senem Diskalifiye Mi Oldu Haberleri

Milli muharip uçağın maliyeti belli oldu! F-35 mi ucuz KAAN mı? Dikkat çeken 'Mercedes çıkışı'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi. KAAN'ın maliyetini ilk kez açıklayan Kotil, tesisler de dahil olmak üzere 2 milyar dolar harcandığını söyledi. F-35’in maliyeti ise yaklaşık 130 milyon dolar civarında.

Finans 2024-05-15 11:17:50

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 2024-05-15 07:59:32

Memurlara uzaktan ve esnek çalışma geliyor! SGK Uzmanı ayrıntıları tek tek anlattı! Maaşlar düşecek mi, 4 gün çalışma imkanı var mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini dün kamuoyu ile paylaştı. Bakan Şimşek, ''Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz.'' dedi. Bakan Şimşek'in açıklamasının ardından memurlar için uzaktan ve esnek çalışma taslağı ortaya çıktı, ayrıntılar belli oldu.

Finans 2024-05-14 17:03:20

İsmail Balaban başpehlivan oldu! İlayda Şeker kocasını paylaşıp...

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etab'ı Manavgat Yağlı Güreşleri'nde finalde rakibi Hüseyin Gümüşalan'ı yenen İsmail Balaban başpehlivan oldu. Survivor ile ününe ün katan Balaban'ın eşi İlayda Şeker ise kocasına dair paylaşımıyla dikkat çekti.

Kulis 2024-05-14 09:12:46

Tasarruf paketi açıklandı, lüks araç tartışması alevlendi! Bakan Şimşek'e 'A8' çıkışı: Ali Erbaş'a 'Bırak onu' diyebilecek mi?

'Kamuda tasarruf' paketinin açıklanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Audi A8 araç tahsis edilmesinin ortaya çıkması yeniden gündem oldu. Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken gazeteci Deniz Zeyrek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Ali Erbaş üzerinden ilginç bir soru yöneltip "Boşuna uğraşmışsınız Mehmet bey" diye çıkıştı.

Manşet 13-05-24 12:35

Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre... Survivor'da iddialı isim elendi! Rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım

Survivor All Star'da son hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre potaya girdi. Kıran kırana geçen mücadelede son ikiye kalan Sercan ve Aleyna oldu. Yarışmayı kaybedip elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Yıldırım veda sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 07:09

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-24 10:29

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 09-05-24 01:06

Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Dominik'te tüm dengeler değişti! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı! 'Bundan böyle...'

TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek yeni kurallar açıklandı. Acun Ilıcalı son konseyde aldığı tüm kararları yarışmacılara anlattı. İşte dördünce eleme adayının belirlendiği son Survivor'da yaşananlar...

Magazin 08-05-24 07:26

TV yayın akışı 7 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mayıs Salı Bahar, Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Olanlar Oldu, Bizim Köylü, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 07-05-24 07:38

Sevgilisini başka bir kadınla yakalamış ortalığı birbirine katmıştı... Aycan Yanaç sevgilisiyle yeniden mi barıştı! O paylaşım kafaları karıştırdı

Survivor yarışmasıyla akıllarımıza kazınan Aycan Yanaç, geçtiğimiz haftalarda özel hayatında yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Sevgilisinin ihanetini öğrenince mekan basan Yanaç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla 'yeniden mi barıştılar?' diye düşündürttü. Mesajları görünce hemen açıklama yaptı.

Magazin 06-05-24 16:32

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 02-05-24 10:54

Faizler uçuşa geçmişti ama TL mevduat ve fonda kazanç hesabı değişti! Kesintiden sonra 100 bin liranın getirisi!

TL'de parası olanlar dikkat! TL mevduata uygulanan stopaj (vergi kesintisi) oranları değişince kazanç hesapları da değişti. 100 bin TL'nin kesintiler sonrası kazancı ne kadar oldu? Stopaj artışı eski vadeleri etkileyecek mi? İşte detaylar...

Finans 02-05-24 07:26

SON DAKİKA: Fed faiz kararı sonrası ons altın, gram altın ne kadar, kaç TL? Tüm dünyanın beklediği açıklama geldi: 'İyi değerlendirmek lazım...'

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik açıklama geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrilmişti. Fed faizleri sabit bıraktı. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne oldu? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 22:26

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 30-04-24 10:40

Aralarından su sızmıyordu... Yunus Emre Nefise'yi kucaklayıp kaldırdı! Aleyna sert çıktı! Survivor'da bomba anlar

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik damga vurdu. Aralarından su sızmayan ikilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 11:31

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 26-04-24 11:30

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 24-04-24 18:19

Survivor Yunanistan birleşme partisi dillere düştü! Acun abi bizimkiler gariban mı?

Survivor All Star konuşulurken sık sık Survivor Yunanistan ile de kıyaslanıyor. Son olarak iki yarışmada da birleşme partisi oldu ve Türk seyirciler nedense Yunanistan'ın partisini daha iyi buldu. İşte Acun Ilıcalı'ya yapılan sitemler...

Magazin 24-04-24 07:13

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

Her mevsime uygun Columbia yağmurluk günün fırsat ürünü oldu

Yağmuru keyfe dönüştürecek kaliteli bir yağmurluğunuz yoksa şimdi almanın tam zamanı! Neden mi? Çünkü Columbia Erkek Pouring Adventure II Yağmurluk yalnızca bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında tam 475 TL indirime girdi. Kaçırmamak için acele edin, işte detaylar!

Haber 22-04-24 12:14

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 22-04-24 07:20

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi! Acun Ilıcalı'nın itirafı gündem oldu! 'Romantik ilişkiler...'

Her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ve kaoslar sosyal medyayı meşgul ederken Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem oldu. 343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Ilıcalı Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi.

Magazin 20-04-24 16:17

İsrail İran'ın hava savunma tesisini mi vurdu? ABD'li üst düzey yetkiliden misilleme açıklaması

Geçtiğimiz hafta İran'ın saldırısının ardından İsrail'in misilleme yaptığı iddiaları gündem oldu. ABD'li üst düzey bir yetkili ise İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına girmeden İran'a 3 füze fırlattığını açıkladı. Aynı yetkili İsrail'in İran'ın nükleer tesisini koruması için kurulan hava savunma sistemini hedef aldığını söyledi.

Haber 19-04-24 21:56

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:24

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 07:31

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:04

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Yer: Antalya! Yaralı küçük kız hastane kapısından çevrildi, sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da elinden yaralanan küçük kız iddiaya göre sigortası olmadığı için hastane kapısından çevrildi. Diğer taraftan küçük kız çocuğunun elinin hijyenik bir ortamda değil kayıt masasının yanında kontrol edilmesi tepki çekti. Sosyal medyada görüntüler gündem olurken Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" dedi.

Haber 14-04-24 19:42

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 14-04-24 11:48

Yunus Emre ve Ogeday kavgasında diskalifiye kararı olacak mı? Acun Ilıcalı Problem çıkaran sensin deyip...

Yunus Emre ve Ogeday kavgası seyircinin sosyal medyada büyük tepki göstermesine sebep oldu. Herkes diskalifiye beklerken Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert ifadeler kullandı.

Magazin 14-04-24 07:12

Son dakika: SSK 2000 öncesi, sonrası, Bağ-Kur emeklisi… Rakam 14.095 lirayı bulacak! Temmuz zammında emekli taban maaş tehlikesi

Son dakika: SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz verisi ortaya çıktı. 3 aylık enflasyon şimdiden yüzde 15,06 oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak ancak milyonlarca kişi Temmuz 2024 öncesinde yeni emekli zammı için ipuçları arıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Emekliye refah payı gelecek mi? İşte emekli maaşı hesaplaması yapan milyonlara rehber…

Finans 13-04-24 09:38

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 13-04-24 07:21

İsrail'e yeni yaptırımlar gelecek mi? Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat kısıtlaması açıklaması: Gelişmelere göre karar verilebilir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail'e ihracat kısıtlaması kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bolat, "Maalesef bugüne kadar uluslararası bir ambargo kararı alınmadı. Dünyada Türkiye, bu sabah alınan kararla bir işaret fişeği yakmıştır. Türkiye ambargo uygulayan ilk ülke oldu. Bu ürünler seçilirken temel gıda maddeleri kapsam dışı bırakıldı. Gelişmelere göre bu ürünlerle ilgili de karar verilebilir." dedi.

Finans 09-04-24 23:30

Güneş tutuldu, sırada deprem mi var? Gündem olan iddiaya yanıt geldi! Tarih boyunca hep kötüye yorulmuş

Dünyanın yakından takip ettiği Güneş tutulmasının ardından doğa olayının depremi tetikleyebileceği yorumları gündem oldu. Prof. Dr. Şükrü Ersoy söz konusu iddiaya yanıt verdi. Tarih boyunca tutulmaların hep kötüye yorulduğunu belirten Ersoy yapılan çalışmaların sonucuna dikkat çekti.

Haber 09-04-24 15:42

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Acun Ilıcalı ile Ogeday konseyde birbirine girdi! Hava almak istedi ona bile izin vermedi! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı ile Ogeday arasındaki tartışma damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Ogeday'a sert sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-04-24 07:33

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:41

Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Kaybetmemizi isterseniz koyun

Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Daha önce Acun Medya'da sunuculuk da yapan Damla'nın hedefinde Acun Medya vardı. Survivor Damla'nın isyanı gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:09

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Altın mı döviz mi borsa mı? Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıranlar belli oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 5,21, altının gram fiyatı yüzde 2,75 artarken, dolar/TL yüzde 1,35, avro/TL yüzde 1,39 azalış kaydetti. Hangi hisseler kazandırdı? İşte bu haftanın yatırım analizi...

Finans 07-04-24 10:38