Trabzonspor, Haberleri

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor, Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı!

Trabzonspor, Boavista forması giyen sağ bek Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı.

Spor

Trabzonspor, Denis Draguş için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, yeni transferi Denis Draguş için imza töreni düzenledi.

Spor

Trabzonspor ve Başakşehir'in tur atlaması durumunda olası rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ile UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir'in tur atlamaları halinde karşılaşacakları olası rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor,

Trabzonspor, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Trabzonspor, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

SON DAKİKA: Trabzonspor Joaquin Fernandez ile yolların ayrıldığını açıkladı!

Trabzonspor, geride bıraktığımız sezon kadroya katılan savunma oyuncusu Joaquin Fernandez'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic: Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir

Trabzonspor’da yeni transfer Borna Barisic, "Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir. Her hafta yapacağımız mücadele, üç ya da dört gün içerisinde göstereceğimiz performans ve oynayacağımız maçlar bizim için konuşma alanlarıdır aslında. Ben de en iyi şekilde en iyi performansımı sahada verip en iyi konuşmamı sahada yapabilmek istiyorum" dedi.

Spor

Trabzonspor'dan Onuachu'ya rekor teklif! İngiliz devinin inadı kırıldı

Trabzonspor, Paul Onuachu için kulübü Southampton’a 7 milyon Euro ve sonraki satıştan %25 pay teklif etti. Bordo-mavililerin bu transfer için bastırdığı öğrenilirken anlaşmanın an meselesi olduğu aktarıldı.

Spor

Nwakaeme Trabzon'a indi, kendisini karşılayan kalabalık karşısında şaşkına döndü! Onuachu müjdesini verdi

2 yıl aranın ardından eski takımı Trabzonspor'a geri dönen yıldız oyuncu Anthony Nwakaeme şehre iner inmez yaptığı açıklamayla Bordo-mavili taraftarları sevindirdi. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor, Cihan Çanak ile anlaştı

Trabzonspor, Belçika ekibi Standard Liege’den kadrosuna kattığı Cihan Çanak ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor

Trabzonspor Borna Barisic transferini resmen açıkladı! 2+1 yıllık anlaşma...

Son dakika... Trabzonspor resmi hesabından yapılan açıklamada Rangers ile sözleşmesi biten oyuncu Borna Barisic ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı açıklandı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan'dan '3 Temmuz' hamlesi! Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösteriyor

Trabzonspor, 2024-2025 transfer sezonunun bugün başlaması ile birlikte 5 oyuncuyla görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu. Bordo-mavili kulüp Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John David Lundstram, Denis Dragus ve Ozan Tufan'ı KAP'a bildirdi. Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan, 3 Temmuz'la alakalı paylaşımlarını kaldırdı.

Spor

Trabzonspor, 5 oyuncuyu aynı anda açıkladı! Ozan Tufan ve Nwakaeme Türk futboluna geri döndü

Trabzonspor, anlaşmaya vardığı 5 yeni transferini KAP'a bildirdi. Trabzonspor; Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram ve Denis Draguş'un transferleri için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı açıkladı.

Spor

Eski Fenerbahçeli Ozan Tufan Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni adresi Trabzonspor...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi Trabzonspor ilk hamlesini Nwakaeme ile yaparken, bordo-mavililer daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen ve buradan Hull City'e transfer olan Ozan Tufan ile büyük oranda anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor

Aynı günde 2 futbolcu birden! Trabzonspor'u kahreden haber: Kevin Campbell hayatını kaybetti

Bir dönem Trabzonspor'da da ter döken 54 yaşındaki eski futbolcu Kevin Campbell, hayatını kaybetti. Aynı gün Milwall'ın 26 yaşındaki kalecisi Matija Sarkic'in de yaşamını yitirmesi futbol dünyasında üzüntüye sebep oldu.

Spor

SON DAKİKA: Trabzonspor resmen açıkladı! Nwakaeme geri döndü

Son dakika... Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, eski yıldızı Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor, Galatasaray'dan iki oyuncuyu koparıp alıyor! 5 milyon euro konusunda anlaşma sağlandı

Trabzonspor, Galatasaray forması giyen Yusuf Demir ve Halil Dervişoğlu'na talip oldu. İki oyuncuyla anlaşma aşamasına gelen bordo-mavililer, Galatasaray yönetimiyle pazarlıklara başladı.

Spor

Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına tepki! Allah’ınızdan korkun!

Trendyol Süper Lig 38. haftasında Trabzonspor ile oynayan Ankaragücü 4-2 mağlup oldu ve küme düştü. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun futbolculara isyanı sosyal medyada olay oldu. Maç sonrası açıklama yapan Belözoğlu "Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü'ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.

Spor

Trabzonspor'a maçı tek başına kazandırdı! Paul Onuachu, Gaziantep FK'yı yıktı geçti...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Paul Onuachu'nun damga vurduğu maçı bordo-mavililer 4-2 kazandı.

Spor

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın ekibi Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek küme düşme hattını karıştırdı...

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor

Trabzonspor'da tüm planları karıştıran sakatlık!

Trabzonspor, Trezeguet’nin sol arka adalesinde yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Spor

Trabzonspor'da kötü gidiş son sürat devam ediyor!

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu ve üçüncülük yarışında ağır bir yara aldı.

Spor

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor

Trabzonspor PFDK'nın 6 maç seyircisiz oynama cezasını Tahkim Kurulu'na taşıdı!

Trabzonspor, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar sonrasında 6 maçlık seyircisiz oynama cezasına çarptırılırken Bordo mavili ekip bu kararı Tahkim Kurulu'na taşıdı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor'dan Konya deplasmanında net skor

Trabzonspor, Konyaspor deplasmanından 3 puanı 3 golle alarak üçüncülük yarışına devam etti.

Spor

Trabzonspor'dan suç duyurusu! Tam 352 kişi için resmi açıklama geldi

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçından sonra 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Spor

Trabzonspor, eski Galatasaraylı Emre Akbaba'yı transfer etmek üzere!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Emre Akbaba'yı gündemine aldı. 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

Spor

Beşiktaş'tan kaçar gibi gitmişti! Wout Weghorst Süper Lig'e Trabzonspor ile geri dönüyor...

Beşiktaş'ta gösterdiği performans sonrası Siyah-Beyazlılar'dan beklenmedik bir şekilde ayrılan Weghorst Avrupa'da beklentilerin altında kalırken Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye flaş çağrı! ''İki takımın hocası ve kaptanlarının bir araya gelmesi gerek''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

Spor

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçeli o isimlere tepki! 'Delikanlılığa sığmaz' dedi, o görüntüleri işaret etti

Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimiyle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Doğan, Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ise tepki gösterdi. Doğan, "Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz" diye konuştu. Öte yandan Doğan, iki Trabzonspor taraftarının da tutuklandığını söyledi.

Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 11'ler belli oldu!

Trendyol Süper Lig, 30. haftası şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne oluyor. Liderlik yolunda Galatasaray'ın peşini bırakmayan Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkıyor. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadele öncesi 11'ler belli oldu.

Spor

Galatasaray yenilmezlik serisini 18’e çıkardı

Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig’deki yenilmezliğini 18 maça çıkarırken, son 11 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Spor

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren Trabonspor - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Dev maçın VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor

Süper Lig'in 30. haftası kırılma maçına sahne oluyor! Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi öncesi iki takımın da muhtemel 11'i netleşti...

Trendyol Süper Lig, 30. haftası şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne oluyor. Liderlik yolunda Galatasaray'ın peşini bırakmayan Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkıyor. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadele öncesi muhtemel 11'ler belli oldu.

Spor

Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama! ''Başkalarından medet ummayacaksın''

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, bordo-mavili takımın Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. “Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un umurunda değil” diyen Saral, Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki’nin Trabzonspor maçına yönelik ifadelerine de tepki gösterdi.

Spor

Trabzonspor, Fatih Karagümrük kalesine gol oldu yağdı! Fenerbahçe maçı öncesi rahat skor

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 5-1 mağlup etti.

Spor

Selçuk İnan'dan sürpriz imza! Gaziantep FK'nın başına geçti...

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Spor

Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Arat'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa devlerini geçmek üzere!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, abone sayılarıyla, Avrupa'da ilk 10'a girme mücadelesi veriyor.

Spor

Galatasaray'ın bileğini bükene aşk olsun! Yenilmezlik serisi 16 maça çıktı...

Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle Süper Lig’deki yenilmezliğini 16 maça çıkardı.

Spor

Beşiktaş'tan Galatasaray maçı öncesi korkutan istatistik!

Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta savunma konusunda olumlu sinyaller devam ediyor. Şubat ayında yalnızca bir gol yiyen siyah-beyazlılar, Galatasaray maçına kendinden emin bir şekilde gidiyor.

Spor

Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen harekete PFDK'den herhangi bir ceza gelmedi

PFDK kararları açıklandı. MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçta yaşanan olaylar nedeniyle para cezalarına çarptırıldı. Icardi konusunda yaşanan tartışmaların ardından PFDK'den herhangi bir yaptırım gelmedi.

Spor

UEFA'nın açıkladığı listede Türk takımlarının men tehlikesi var! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor...

UEFA tarafından paylaşılan Avrupa Kulüp Finansmanı ve Yaptırım Raporu'na göre Türkiye Ligi takımları, finansal açıdan alarm veriyor. 4 büyük takımın da yer aldığı listede men tehlikesiyle karşı karşıya kalabilecekleri de paylaşıldı.

Spor

Trabzonspor 5 maç sonra kazandı, o golle rekor geldi!

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında konuk ettiği Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine noktayı koydu. İşte detaylar...

Spor

Yarı finalde derbi oynanabilir! Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi. Çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli olurken, çeyrek final maçları 27-29 Şubat tarihlerinde tek karşılaşma üzerinden, yarı final mücadeleleri ise çift maç eleme usulüne göre oynanacağı açıklandı. Yarı final ve final maçlarının tarihleri ise daha sonra belirlenecek.

Spor

Gençlerbirliği karşısındaki performans sonrası Trabzonspor taraftarından büyük tepki! Avcı istifa, yönetim istifa

Trabzonspor taraftarları, Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçında bordo-mavililerin ortaya koyduğu oyun sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'ya ve yönetime tepki gösterdi.

Spor

Trabzonspor öldü öldü dirildi! Gençlerbirliğini uzatmalarda attığı golle kupa dışına itti ve adını bir üst tura yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Son 16 turu mücadelesinde Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ligde zor haftalar geçiren Trabzonspor rakibi karşısında 90+6. dakikada bulduğu golle maçı uzatmaya götürürken 2-1 turlamayı başardı.

Spor

Geçtiğimiz günlerde kente gelmişti! Trabzonspor Thomas Meunier transferini resmen açıkladı... İşte anlaşma şartları

Trabzonspor, son olarak Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen 32 yaşındaki savunma oyuncusu Thomas Meunier’i renklerine kattı. Belçikalı futbolcu ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandığı açıklayan bordo-mavili kulüpten resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'u var! Trabzonspor karşısında yıldızlaşan genç oyuncu maçı tek başına kazandırdı...

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan iki ekibin karşılaşması tempo bakımından nefes kesti. Karşılıklı ataklara sahne olan maçta Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy sahneye çıktı ve bordo-mavilileri adeta tek başına devirdi. 2-0 biten maçta 2 golü de kaydeden genç oyuncu, Beşiktaş'a derin bir nefes aldırdı.

Spor

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, bu hafta Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını internette araştırıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir? İşte detaylar...

Spor