Trt Tabii Ucretsiz Mi Haberleri

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 2024-05-02 10:54:35

2016’dan beri uygulanıyor! Yaz saati ile ilgili yeni açıklama Bakan Bayraktar’dan geldi! Yaz saati uygulaması değişecek mi?

2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tartışmalara neden olan yaz saati uygulamasının değişmeyeceğini açıkladı.

Finans 2024-04-24 09:14:00

Gözler Bakan Bayraktar'ın açıklamasındaydı: Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte yanıtı

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği "Mayıs ayında doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?" sorusuna Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan yanıt geldi.

Finans 2024-04-19 10:58:49

Doğal gaza zam gelecek mi? Milyonların merak ettiği soruyu Bakan Alparslan Bayraktar canlı yayında yanıtladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yeni gaz keşifleri olacağını söyleyen Bakan Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-01-11 21:52:45

Diğer Haber Etiketleri

kalp krizi araştırma yaz saati açıklama elektrik doğal gaz fatura Zam enerji ve tabii kaynaklar bakanı alparslan bayraktar anne yaşında selahaddin eyyubi kimdir selahaddin eyyubi ele Oyuncu turu Mahsusa Trablus dizisi Alişan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tabii ki nasıl yazılır bozok karakteri kelebe onur buldu eşi Güldür Güldür Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı gönül teşkilat Fatih Dönmez Petrol erdoğan müjde erdoğan müjdesi trt 1 yayın akışı seçim HÜDA-PAR Hür Dava Partisi zekeriya yapıcıoğlu seyahat seyahat - tatil seyahat çantası valiz valiz seti ak dakika haberleri kulübün n dakika haberleri spor to spor tot spor toto trabzonspor, Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Abdullah Avcı son dakika son dakika haberleri haberler elektrik zammı dünya kupası trt Spiker beşiktaş Liverpool İspanya Kosta Rika Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım gönül dağı Berk Atan Ecem Özkaya ferdi sancar TRT 1 bihter dinçel Alp Navruz İrem Helvacıoğlu Mesut Akusta Dilara Aksüyek Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi barbaroslar akdeniz'in kılıcı Ulaş Tuna Astepe ayla İsmail Hacıoğlu Çetin Tekindor Ali Atay Taner Birsel Mehmet Esen Murat Yıldırım ayla filmi Kim Kardashian cumhurbaskani recep tayyip erdogan Esenler Seni Kalbime Sakladım dizisi final bebek anne baba e bebek ürünleri Bebek bakımı anne bebek bakım çantası bebek arabası plaj çanta elbise biker şort kombin yaz spor Fitness pilates koşu bandı Karadeniz Tansel Öngel Masumlar Apartmanı dizisi Maske Kimsin Sen? yarışması Afara kol saati Engin Altan Düzyatan çadır kamp akıllı saat 10 gün koltuk cilt bakımı dekorasyon

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

SELAHADDİN EYYUBİ KİMDİR, nasıl öldü? Eyyubiler Türk devleti mi? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile merak konusu oldu

Selahaddin Eyyubi, Eyyubi Devleti'nin kurucusudur. Yönetmenliğini Sedat İnci'nin üstlendiği TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de onun hayat hikayesi işlenecek. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Selahaddin Eyyubi kimdir? Eyyubiler Türk devleti mi? İşte detaylar...

Magazin 13-11-23 23:31

MAHSUSA İZLE CANLI! TRT 1 dizisi Mahsusa'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1 yayın akışı

Mahsusa filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Baran Akbulut, Abdulbaki Çiftçi, Ali Ersan Duru'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. TRT'nin dijital platformu Tabii için çekilen dizi TRT 1 yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Dizi tarihi konusuyla dikkat çekiyor. Peki, TRT 1 dizisi Mahsusa'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1 yayın akışı

Magazin 10-11-23 18:28

Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncuları arasında Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 06-11-23 16:47

Tabii ki de nasıl yazılır, tabii ki de yazımı nasıl olmalıdır? Tabii ki de mi tabiki de mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dünyadaki en zengin dillerden biri de Türkçedir. Türkçenin kelime dağarcığının geniş olması farklı sebeplere bağlıdır. Bu sebeplerden biri de Türkçede farklı dillerden gelip zamanla Türkçeleşmiş birçok kelimenin bulunmasıdır. Farklı dillerden gelen kelimeler, en sık yazım yanlışı yapılan kelimelerdir. Yazım hatalarının önüne geçebilmek için Türkçe Yazım Kuralları geliştirilmiştir. Peki, tabii ki de nasıl yazılmalıdır?

Egitim 16-08-23 11:23

Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Hayatımın Neşesi TRT 1'de yayınlanıyor. Sezonun yeni dizilerinden biri olan Hayatımın Neşesi'nin senaristliğini Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Şahin Altuğ üstleniyor. Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i başrolde buluşturan Hayatımın Neşesi'nin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar merak edildi. Peki, Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Magazin 07-07-23 19:35

Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi!

Onur Buldu, bugün TRT 1'de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Benim Güzel Ailem dizisi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncuya dizide, Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Melis Babadağ gibi isimler eşlik ediyor. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu Baykut Baden kaleme aldı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim?

Magazin 21-06-23 21:36

Alparslan Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar evli mi, nereli? Teşekkür ederken duygulandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar görevi Dönmez'den devraldı. Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı; ailesine çocuklarına teşekkür ederken duygulandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar hakkında bilgiler...

Haber 05-06-23 11:06

TEŞKİLAT BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Teşkilat yeni bölüm ne zaman, neden yok? 28 Mayıs TRT 1 yayın akışı

Teşkilat dizisi izleyicileri yeni bölüm ile ilgili araştırmalarınız hızlandırdılar. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Dizinin en son 75. bölümü geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıktı. Bugün Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunun olması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı?

Magazin 28-05-23 21:21

TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir? 7 Mayıs 2023 Tabii platformu giriş ekranı!

TRT Tabii ile ilgili araştırmalar bu uluslararası dijital platformun 7 Mayıs 2023 Pazar günü açılacak olması nedeniyle hız kazandı. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformunda çok sayıda dizi, toplamda 184 yeni bölüm ve 30'un üstünde proje bulunuyor. Peki, TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir?

Finans 07-05-23 12:16

Bakan Dönmez, petrol keşifleri sonrası açıkladı! Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan petrol kuyularına ilişkin Bakan Dönmez, "Petrol keşfi sonrası akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi?" sorusuna yanıt verdi. İşte Bakan Dönmez'in açıklamaları...

Haber 06-05-23 22:19

TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? TRT'den uluslararası dijital platform!

TRT Tabii uluslararası dijital platformu Netflix'e rakip olacak. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformu ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi basında yer alan haberlerin ardından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar...

Finans 03-05-23 08:24

Ücretsiz doğalgaz ne zaman kullanılacak? Ücretsiz doğalgaz şartları ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Filyos'ta gerçekleştirilecek Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjde vereceğini belirtmişti. Basında yer alan haberler sonrası birçok kişi internette "Doğal gaz ücretsiz mi olacak?" sorusunu araştırıyor. İşte beklenen ücretsiz doğal gaz müjdesi ile ilgili detaylar...

Finans 20-04-23 21:49

Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bu akşam var mı? 64. bölüm özeti ve 26 Mart TRT 1 yayın akışı

Teşkilat dizisi yeni bölüm ile Teşkilat dizisi bu akşam ekrana gelecek mi merak konusu oldu. TRT1'in sevilen dizisi pazar akşamları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bu akşam var mı? 64. bölüm özeti ve 26 Mart TRT 1 yayın akışı

Magazin 26-03-23 19:56

Cumhurbaşkanı olsa atacağı ilk adımı açıkladı! Millet İttifakı'ndan davet geldi mi? HÜDA-PAR lideri Yapıcıoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması: Tabii ki milletvekilliği talep ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini net şekilde açıklayan, Cumhur İttifakı'na katılma süreci ise devam eden HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "yarın cumhurbaşkanı olsa" yapacağı ilk işi açıkladı. Cumhur İttifakı'na katılım sürecinde görüşmeler kapsamında "Milletvekilliği konusunda tabii ki talebimiz oldu" diyen Yapıcıoğlu, Millet İttifakı'ndan davet gelip gelmediği sorusuna yanıt verdi. Yapıcıoğlu, ittifaka katılmaları durumunda "HÜDA-PAR kendi kimliğiyle kalacak" diye konuştu.

Haber 19-03-23 15:23

Tatile ya da seyahate çıkacak kişilerin mutlaka yanlarında bulundurması gereken ürünler

Tatile ya da seyahate çıkmak gibisi yok çünkü günlük rutinlerden uzaklaşmak ve yeni yerler görmek herkese iyi gelir. Tabii keyifli bir tatil geçirmek için hazırlık sürecine önem vermeniz şart. Örneğin tatile çıkmadan önce valizinize mutlaka koymanız gereken bazı hayat kurtarıcı eşyalar. Peki, ne mi bu eşyalar? Haydi gelin, bu sorunun cevabına birlikte göz atalım!

Haber 08-03-23 16:45

Son dakika: Geçtiğimiz günlerde istifasını açıklamıştı! Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'daki görevine geri mi dönüyor?

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve son olarak Ümraniyespor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu tüm görevlerinden istifa etmişti. Ağaoğlu'nun istifasının hemen akabinde ise 18-19 Mart tarihlerinde yapılacak olan seçimlerde yeni yönetimin önünü açmak için teknik direktör Abdullah Avcı görevini bırakmıştı. TRT Spor'un haberine göre Ağaoğlu, yeniden aday olmaya karar verdi.

Spor 08-03-23 14:03

Tabii nasıl yazılır, tabii yazımı nasıl olmalıdır? Tabii mi tabi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük yaşamda da sıklıkla kullanılan tabii sözcüğü yazımı karıştırılan bir sözcüktür. Tabii kelimesini doğru şekilde yazmak dilimizi doğru bir şekilde kullanmak ve akıcı paragraflar oluşturmak açısından büyük önem taşır. Sözcüklerin doğru yazımını Türk Dil Kurumu’nu baz alarak öğrenmek mümkündür. Doğru yazımı en çok merak edilen sözcüklerden biri olan tabii sıklıkla tabi olarak yazılır. Peki tabii nasıl yazılır?

Egitim 03-02-23 14:54

Tabii ki nasıl yazılır, tabii ki yazımı nasıl olmalıdır? Tabii ki ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kullanılan pek çok sözcük vardır. Bu sözcüklerin her birinin doğru yazılışının öğrenilmesi de bu bakımdan önem arz eder. Çünkü birbirine benzeyen sözcükler ya da bitişik olarak yazıldığı sanılan birleşik kelimeler yazım kurallarının ihlal edilmesine yol açabilir. Dolayısıyla TDK kapsamında yer alan güncel bilgiler eşliğinde tabii ki doğru yazılışının mutlaka açıklanması gerekir. Nitekim bu sözcük söylenirken genelde sorun yaşanmazken, yazılırken hata yapılır. Tabii ki yazımı nasıldır?

Egitim 03-02-23 14:48

Türkiye'nin çıkardığı doğal gaz evlere ücretsiz verilecek mi? Bakan Dönmez canlı yayında cevap verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'de bulunan doğal gaz vatandaşlara ücretsiz verilebilir mi?' sorusuna da yanıt veren Bakan Dönmez, "Şu anda ithal ettiğimiz gaza göre çok daha ekonomik bir gaz. Hem milletimiz hem devletimiz kazançlı çıkacak." ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Dönmez, bazı Avrupalı çalışanların da Türk vatandaşı olmak istediklerini söyledi. İşte detaylar...

Finans 06-01-23 21:38

BUGÜN elektriğe ZAM mı gelecek? 26 Aralık 2022 Pazartesi fiyatlar değişecek mi? Bakan Dönmez'den ELEKTRİK zammı açıklaması!

Elektrik zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yeni yılın yaklaşması ile birlikte vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez hem konuya ilişkin hem de doğal gaza yönelik açıklamada bulundu. Bakan Dönmez, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Peki, elektriğe zam mı gelecek? Yılbaşında elektriğe zam yapılacak mı?

Finans 26-12-22 08:57

Kasaba Doktoru bu akşam var mı, neden yok? Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı

Kasaba Doktoru yeni bölümün bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Kasaba Doktoru her Cuma TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sevilen dizinin yeni bölümü merakla beklenirken TV yayın akışı içerisinde görünmemesi şok etkisi yarattı. Peki, Kasaba Doktoru final mi yapıyor, yeni bölüm ne zaman?

Magazin 25-11-22 20:22
ele

İspanya - Kosta Rika maçını sunan TRT Spikeri Cüneyt Ersan'a Beşiktaşlılar tepki gösteriyor! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...''

İspanya, Kosta Rika karşısında 7. golü bulduktan sonra TRT spikerinin, "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" söylemi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Liverpool-Beşiktaş maçının skoruna atıfta bulunduğu iddia edilen spiker için yüzlerce tweet atıldı.

Spor 23-11-22 21:21

Son dakika: Doğal gaza zam gelecek mi? Bakan Dönmez canlı yayında duyurdu

Son dakika: Eylül ayında doğal gaz ve elektriğe zam yapılmıştı. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte doğal gaz faturasına zam gelip, gelmeyeceği merak ediliyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, zam söylentilerine son noktayı koydu. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 18-11-22 12:34

Ezgi Eyüboğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Sen de mi Ezgi...'

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'a veda ederek sevenlerini üzen Ezgi Eyüboğlu'nun yıllar içindeki değişimi, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-11-22 12:43

Gönül Dağı dizisi 75. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı'nın son bölümünde neler yaşandı? Elif, Kenan'ı terk mi edecek?

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. 3 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı cumartesi akşamları seyircisiyle buluşuyor. Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Gönül Dağı'nın son bölümünde neler yaşandı? Elif, Kenan'ı terk mi edecek? İşte Gönül Dağı fragmanı ve merak edilenler...

Magazin 05-11-22 12:16

Yürek Çıkmazı nerede çekildi, hangi sokakta? Yürek Çıkmazı gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Yürek Çıkmazı dizisinin nerede çekildiği ve gerçek bir hikaye olup olmadığı seyirciler tarafından merak edildi. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı sezonun yeni dizilerinden biri. Yürek Çıkmazı TRT 1'de seyircisiyle buluşacak. Yürek Çıkmazı dizisinin çekim yerleri ve hikayesi dikkat çekiyor. Peki, Yürek Çıkmazı nerede çekildi, hangi sokakta? Yürek Çıkmazı gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler...

Magazin 01-11-22 19:31

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon tarihi dizinin sıkı takipçileri tarafından sıklıkla sorgulanıyor. ES Film imzalı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe'nin yeni bir dizide rol almasıyla beraber araştırmalar hız kazandı. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Magazin 27-10-22 22:50

Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Ayla filmi unutulmaz yerli filmlerin arasında yer alıyor. Ayla filmi bu akşam Trt 1 ekranlarında sinema severler ile buluşacak. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ayla filmi birçok ödül almıştır. 1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filminin fragmanıyla beraber film hakkında detaylar merak edildi. Peki, Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Trend 25-10-22 20:05

Kim Kardashian'ın seks kasedi gündemde! Görüntülerin hepsini sonuna kadar izledi

Kim Kardashian'ın seks kasedi gündemden düşmüyor. Kris Jenner "Kim'in seks kasetini sen mi basına servis ettin?" sorusuna "Tabii ki hayır" yanıtını verdi. Bu yanıt Ray J'yi kızdırdı. Eski sevgili yeni açıklamasında şoke eden iddialarına devam etti.

Magazin 12-09-22 09:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konuştu: (1)

"(17 Ağustos 1999 depremi) Kardeşlerim, o felaketin olduğu dönemde bu ülkenin iktidarında kim vardı? Şu anda tabii rahmetli olmuş Ecevit vardı değil mi? Peki o deprem afetinde acaba iktidar ne yaptı? Tamamen bittiler, tükendiler. Fakat biz iktidara geldik, bütün bu yıkılan yerleri ayağa kaldırdık" - "Bingöl depremini hatırlayın, Van depremini hatırlayın, Simav'ı hatırlayın, Kütahya'yı hatırlayın. Bütün bu depremlerde, Gölcük depremini hatırlayın, Sakarya'yı hatırlayın, Kocaeli'nin genelini hatırlayın, hepsinde anında, Malatya'da, Elazığ'da bütün bu şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırdık. Çünkü biz söz verdik mi yaparız ve yaptık"

Yurthaber 19-08-22 19:42

Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? TRT dizisi Seni Kalbime sakladım final bölümü ne zaman?

Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Mehtap Bayri ve Elçin Afacan gibi isimlerin oynadığı TRT'nin sevilen dizisi ile ilgili basında yer alan haberler sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. Dizinin ilk bölümü 30 Haziran'da ekrana gelmişti. Peki Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? TRT dizisi Seni Kalbime sakladım final bölümü ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 05-08-22 13:50

2022 yılının şimdiye kadarki en iyi bebek ürünleri ve önerileri

Bebek arabası, puseti, ana kucağı... Eğer bebek sahibiyseniz ya da bebek bekliyorsanız bilirsiniz. Birçok ürün arasından hangi birini almanız gerektiğine bir türlü karar veremiyorsunuz, değil mi? Tabii bitmeyen ihtiyaçlar da cabası. Yine de korkmayın! 2022 yılının en iyi bebek ürünlerini listelediğimiz yazımızla karşınızdayız. Haydi, vakit kaybetmeden listemizde neler var neler yok, incelemeye başlayalım.

Kadin 28-07-22 16:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT canlı yayınında soruları yanıtladı: (4)

"Bundan sonraki süreçte de başarılı operasyonlarını aynı şekilde istihbarat örgütümüz devam ettirecek" - "Şimdi bu hafta sonu mesela ben Ordu'ya gidiyorum. Ordu'da da şimdi herkesin beklentisi 'Acaba fındık fiyatları ne olacak'. Açıklayacağız tabii, işimiz o" - "Yıllık enflasyonda düşüşü önümüzdeki şubat ve mart ayı itibarıyla belirgin bir şekilde görmeye başlarız"

Yurthaber 26-07-22 00:35

Tatilinizde yapacağınız plaj ziyaretlerinizdeki kurtarıcınız olacak en kullanışlı plaj çantaları

Yaz aylarında tatilin tadını çıkarmak gibisi yok, değil mi? Eğlenmenin ve dinlenmenin zirve yaptığı plajlar herkese büyük keyif verir. Bütün bir yılın yorgunluğu atılır. Tabii deniz ve havuzun tadını çıkarırken yedek mayo, havlu, kitap, gözlük, güneş kremi gibi eşyaları bir arada tutmak için plaj veya havuz kenarında kullanıma uygun bir çantaya ihtiyaç duyulur. Eğer siz de plajlarda kurtarıcınız olacak çanta modellerini araştırıyorsanız okumaya devam edin!

Haber 25-07-22 15:37

Yaz için mutlaka almanız gereken ve iyi ki almışım dedirtecek kıyafet önerileri

Yaz için son derece kullanışlı, rahat ve şık kombinler yapabileceğiniz kıyafetler mi arıyorsunuz? Bu özelliklere sahip kıyafetleri bulmak çok kolay olmayabilir. Ama tabii ki biraz inceleme yaparak istediğiniz giysileri rahatça bulabilir ve dolabınıza "İyi ki almışım." diyeceğiniz parçalar ekleyebilirsiniz!

Kadin 22-07-22 10:51

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar mini etekli poz verdi! Bu güzellik halis mi?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Asuman rolü ile seyircilerin kalbinde yer edinen Hazal Çağlar, dizinin yayın hayatına ara vermesinin ardından sosyal medya pozları ile gündeme gelmeye başladı.

Magazin 07-07-22 19:38

Yaz aylarında formunu koruyup sıkı vücudunu kaybetmek istemeyenlere ürün önerileri

Yazın gelmesi ve tiril tiril kıyafetlerin gün yüzüne çıkmasıyla fazla kilolar sizi rahatsız ediyor olabilir. Üzülmeyin, bazı ürünler ile yaza istediğiniz fizik ve sıkılaşmış bir vücutla girebilirsiniz. Fit ve sağlıklı olmak için spora başlamaya ne dersiniz? ''Tabii ki evet derim.'' diyorsanız spora başlamadan önce bazı yardımcı araçlara ihtiyacınız olduğunu bilmenizi isteriz. Bu araçlar neler mi? Haydi, yazımıza göz atın!

Kadin 29-06-22 15:30

Son Dakika: Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın fiyatlara etkisi ne olacak? Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle Karadeniz'de bulunan doğal gaz için bugün denize ilk boru indirme ve kaynak işlemleri gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli açıklamalarda bulunduğu törenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TRT Haber canlı yayında merak edilenleri yanıtladı. Bakan Dönmez, Karadeniz'de bulunan doğal gazın fiyatlara etkisiyle ilgili de önemli ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 13-06-22 21:46

Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara'nın konuğu Deniz Tansel Öngel nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Deniz Tansel Öngel, TRT'1'de ekrana gelen ve final bölümüyle büyük ses getiren Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine hayat verdi. Aynı dönemde Maske Kimsin Sen programının sunuculuğunu da yapan ünlü oyuncu, Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen eğlence programı Afara'nın 10 Haziran konukları arasında arasında yer alıyor. Afara programının diğer konukları ise Şebnem Dönmez ve Berkay. Peki Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara'nın konuğu Deniz Tansel Öngel'in biyografisi haberimizde...

Magazin 10-06-22 13:53

Engin Altan Düzyatan'ın 24 bin İsviçre frangı değerindeki saatine alternatif uygun fiyatlı öneriler

Engin Altan Düzyatan'ın 24.000 İsviçre frangına sipariş ettiği saat oldukça ses getirdi. Şu anki kurla yaklaşık 410.000 TL fiyat biçilen saat, karaborsada daha yüksek fiyatlara alıcı bulabiliyor. Saatin fiyatının yüksek olmasının nedenleri arasında tamamen el yapımı olması, sınırlı sayıda üretilmesi ve teslimatının en az iki yıl sürmesi yer alıyor. Peki, güzel bir saat almak için gerçekten o kadar yüksek maliyetler mi gerekiyor? Tabii ki hayır...

Magazin 02-06-22 13:46

Kamp severler için kurması kolay en iyi otomatik çadır çeşitleri

Tüm yıl çalışıp yorulduktan sonra iyi bir tatili herkes hak etti, değil mi? Tabii tatil denilince herkesin aklına farklı seçenekler geliyor. Kimileri 5 yıldızlı otellerde gün boyu havuzun keyfini çıkarmak istiyor, kimileri ise kendini doğanın kucağına bırakmanın hayalini kuruyor. Eğer siz de doğayla baş başa kalabileceğiniz bir tatil istiyorsanız birbirinden kaliteli otomatik çadır önerilerine yer verdiğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 25-05-22 14:45

Hem ekonomik hem akıllı: Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri ve yorumlarını sizler için derledik

Giyilebilir teknoloji kategorisindeki akıllı saatler, popülerliğini yitirmeyen oldukça kullanışlı ve şık tasarımlarıyla geleneksel saatleri tahtından etmeye başladı. Tabii söz konusu fonksiyonel bir akıllı saat olunca uygun fiyatlı muadilleri bulmak pek kolay olmuyor. Bu yüzden sizler için bütçe dostu olduğu kadar işlevsel de olan Xiaomi Mi Watch Lite incelemesiyle karşınızdayız!

Haber 24-05-22 10:25

Amazon üzerinden satın alabileceğiniz şıklığıyla göz kamaştıran eşsiz mobilya önerileri

Nereye giderseniz gidin insanın evi gibi yok, değil mi? Hele bir de zevkinize göre dizayn edildiyse evde vakit geçirmek çok daha keyifli hâle geliyor. Tabii yuvanızı her ne kadar günün moda akımına ve o zamanki zevkinize göre tasarlasanız da zamanla sıkılmanız mümkün. Tüm evin dekorasyonunu değiştirmek yerine birkaç ürünle bambaşka bir atmosfer yakalamaya ne dersiniz? İşte karşınızda Amazon üzerinden alabileceğiniz birbirinden şık mobilyalar!

Haber 18-05-22 15:49

Günlük bakım rutininize eklediğinizde etkisini anında göreceğiniz güzellik ürünleri

Sıkı, lekesiz, ışıl ışıl parlayan, genç ve canlı bir cilt herkesin hayali. Tabii bunu gerçeğe dönüştürmek sizin elinizde. Eğer kusursuz cilt görünümünün yalnızca hayalden ibaret olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Güzellik rutininize dâhil edeceğiniz birkaç ürünle istediğiniz görünüme hızlıca kavuşabilirsiniz. Bu ürünler neler mi? Merak ediyorsanız sizi yazımızı okumaya davet ediyoruz!

Kadin 17-05-22 10:03