Turk Ordusu Haberleri

Hizbullah 'savaş ilanı' demişti! İsrail durmuyor: Uçaklar havalandı, açıklama geldi

Hizbullah'ın İsrail'in saldırılarını savaş ilanı olarak gördüklerini açıklamasından sonra bölgede tansiyon yükseldi. İsrail uçakları akşam saatlerinde Hizbullah hedeflerini vurmak için havalandı. İsrail ordusu, ateşlenmeye hazır 30 füze platformu ve 150 füze rampasının hedef alındığı belirtildi.

Haber 2024-09-19 22:29:53

İsrail'den Hizbullah'a yeni saldırı! Nasrallah'tan ilk açıklama: 'Bu bir savaş ilanıdır'

İsrail'in Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine yönelik saldırıları devam ediyor. Lübnan'da yeni Hizbullah hedeflerinin vurulduğu açıklanırken İsrail Ordusu, "Kuzey bölgesine dair planlarımız onaylandı" dedi. Saldırılar sonrasında açıklama yapan Hizbullah lideri Nasrallah, "İsrail kırmızı çizgilerini aştı, yanıt vereceğiz" dedi. Öte yandan saldırılarda 2 İsrail askeri hayatını kaybetti.

Haber 2024-09-19 17:05:57

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic aldığı kararı duyurdu! Zorunlu askerlik 75 gün olacak

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ülkede zorunlu askerliğin 75 gün yapılması için kendisine sunulan öneriyi kabul ettiğini söyledi. Vucic, Cumhurbaşkanı ve Sırbistan Ordusu Başkomutanı sıfatıyla zorunlu askerlik uygulamasına geçilmesi kararına onay veren imzayı attığını bildirerek, “Kimseye saldırmak istemiyoruz. Bunu yapmayacağız. Arzumuz, her gün bizi durmaksızın tehdit edenleri caydırmak” dedi.

Haber 2024-09-14 20:25:07

İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Yadai istifa etti! Ordu sebebini açıkladı

İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa etti. İsrail ordusu Yadai'nin kişisel nedenlerden dolayı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 2024-09-03 12:07:31

Netanyahu köşeye sıkıştı! Sokaklar yangın yeri, genel grev başladı... İsrail ayağa kalktı

Dün İsrail ordusu, Hamas tarafından 7 Ekim'deki saldırıda esir alınanlardan 6 rehinenin cesedine ulaşıldığını duyurdu. İsrailliler rehinelerin öldürüldüğü haberini aldıktan sonra Başbakan Netanyahu'ya büyük bir protesto gösterisi düzenledi. Ülke çapına yayılan gösteriler sabah saat 07.00 itibarıyla başlayarak tüm ülkeye yayıldı. Sokakların yangın yerine döndüğü İsrail'de işçi sendikaları da greve gitti.

Haber 02-09-24 09:57

Türkiye'den tepki yağıyor! İsrail askerleri TRT ekibinin aracına kurşun yağdırdı: Keskin nişancılar doğrudan bizi hedef aldı

İsrail ordusu Gazze'de TRT Arabi ekibinin aracına kurşun yağdırdı. TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum "Biz araçtan 5 metre uzaklaştıktan sonra yaklaşık 15 dakika boyunca ateş etmeye devam ettiler" dedi. Türkiye'den saldırıya tepkiler peş peşe geldi.

Haber 18-08-24 23:19

İsrail, Gazzelilerin 1 milyondan fazlasını El-Mevasi'ye sıkıştırmıştı! Saldırı başlatacağını ilan edip buradan da çıkmalarını istedi

İsrail ordusu, defalarca yerinden ettiği Gazzelilerin 1 milyondan fazlasını sıkıştırdığı El-Mevasi'nin bazı yerlerine saldırı başlatacağını ilan edip buradan da çıkmalarını istedi.

Haber 16-08-24 12:01

Dünyanın sessizliği İsrail'e güç vermeye devam ediyor! Namaz sırasında hain saldırı: En az 100 ölü

Netanyahu kanlı planlarına devam ediyor. İsrail ordusu yerinden edilenlerin sığındığı bir okulu vurdu. O sırada namaz kılan en az 100 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırı sonrası cesetlerin parçalandığı ve yandığı belirtildi. İsrail ordusu ise Hava Kuvvetlerinin, Hamas'ın karargah olarak kullandığı Tabiin Okulunu bombaladığını duyurdu.

Haber 10-08-24 07:22

Ukrayna'nın son saldırısı piyasayı altüst etti! Rus şirket açıkladı 'Fiyatlar daha da artabilir'

Rus enerji şirketi Gazprom'un Temsilcisi Sergey Kupriyanov, Rusya’nın Suca bölgesinde Ukrayna ordusu ile yaşanan çatışmaların doğal gaz ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) fiyatlarında artışa neden olduğunu belirterek, "Analistler, gaz fiyatlarındaki yükseliş eğiliminin devam edeceğini düşünüyor." dedi.

Finans 09-08-24 17:07

İran'ın Ebabil Ordusu bu görselle sosyal medyayı salladı! Kudüs, Tel Aviv ve Hayfa detayı: Demir Kubbe çaresiz kalır

Haniye suikastı sonrası İran'ın atacağı adım tüm dünyada merak konusu. İntikam bayrağı, Hamaney'in intikam yemini derken şimdi de İran medyasında "Ebabil Ordusu intikam almaya geliyor, şehirlerinizi terk edin" yazılı görsel paylaşılmaya başladı. Merak uyandıran Ebabil Ordusu'nun İsrail'in meşhur hava savunma sistemi Demir Kubbe'yi çaresiz bırakabileceği konuşuluyor. Bu durumda İran; iddiaya göre Kudüs, Tel Aviv ve Hayfa'yı hedef alabilir!

Haber 05-08-24 10:23

SON DAKİKA: İsrail'den suikast! Hamas lideri İsmail Haniye Tahran'da, İsrail hava saldırısıyla öldürüldü! Türkiye'den ilk tepki geldi

Son dakika haberi: Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Tahran’da uğradığı suikastte öldürüldü. Saldırı İsrail ordusu tarafından yapıldı. 10 Nisan'da Gazze'ye yapılan saldırıda Haniye'nin 3 oğlu ve 4 torunu öldürülmüştü. Suikastle ilgili Türkiye'den de ilk açıklama geldi. Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bu saldırı, Gazze’deki savaşı bölgesel boyuta yayma hedefi taşımaktadır." denildi. Dünyanın konuştuğu suikastle ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

Haber 31-07-24 09:41

İsrail Beyrut’u da vurdu ama hedef kurtuldu! Üst düzey Hizbullah komutanı saldırıdan kurtuldu

Dün gece dünya İsrail’in yaptığı saldırıları konuştu. İsrail ordusu Golan Tepeleri'ne yönelik saldırıya misilleme olarak önce Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyini bombaladı. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 74 yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı. İsrail'in hedef olarak öne sürdüğü Hizbullah'ın üst düzey komutanı Fuad Şükr ise saldırıdan kurtuldu. İsrail Basını, Şükr'ün Hizbullah'ın 2 numaralı ismi olduğunu belirtti.

Haber 31-07-24 08:16

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah mevzilerini vurdu! Beyrut Havalimanı'ndaki tüm uçuşlar askıya alındı

Orta Doğu'da Lübnan ile İsrail arasındaki gerilim tavan yaptı. İsrail hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Lübnan'ın güneyinde sınıra yakın Hizbullah'ın kontrolündeki noktalara saldırılar düzenlediği bildirildi. Diğer yandan, İsrail ordusunun Lübnan'a yönelik olası saldırı tehdidi nedeniyle Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'ndaki gidiş ve geliş uçak seferleri askıya alındı.

Haber 29-07-24 01:01

Hizbullah'tan İsrail'e saldırı! Onlarca füze gönderildi

Lübnan Hizbullah'ı yaptığı yazılı açıklama ile İsrail'in kuzeyinde yer alan Tsuriel ismindeki yerleşim yerine onlarca katyuşa füzesiyle saldırı düzenlediğini duyurdu. İsrail ordusu ise Hizbullah'ın yolladığı füzelerin büyük çoğunluğunun hava savunma sistemlerince önlendiğini duyurdu.

Haber 23-07-24 01:12

Çöp balonlarına karşı hoparlörlerle propaganda yayını! İki ülke arasında gerilim sürüyor

Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'nin gönderdiği "çöp balonlarına" karşılık sınır bölgelerinde hoparlörlerle "propaganda" faaliyeti yaptığını duyurdu.

Haber 19-07-24 11:31

Polonya'da korkutan anlar! Savaş uçağının düşme anı anbean kameraya yansıdı: 1 kişi hayatını kaybetti

Polonya'da prova uçuşu faciaya neden oldu. Polonya Hava Kuvvetlerine ait M-346 tipi hafif taarruz uçağının prova uçuşu sırasında piste çakılması sonucu Pilot Robert Jel hayatını kaybetti. Kazanın nedeni henüz bilinmezken, Polonya ordusu tüm M-346 tipi uçakların uçuşunu askıya aldı.

Haber 12-07-24 19:45

Suriye'de Türk bayrağına saldırı: Suriyeli komutanlardan 'provokasyon' uyarısı

Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili Suriyeli yerel askeri yetkililerden açıklama geldi. Suriye Milli Ordusu 2. Kolordu Komutanı Fehim İsa “Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz” dedi. Şamiye Cephesi komutanı Ebul İz "Karşılıklı saygının imajını çarpıtanlardan hesap sormak için çalışacağız" mesajını verdi.

Haber 02-07-24 10:30

Suriye Geçici Hükümetinden kışkırtmalara uyulmaması çağrısı

Suriye Geçici Hükümeti, "özgürleştirilmiş bölgelerde yaşayan halkın, Türk ordusu ile Suriye Milli Ordusunun fedakarlıklarıyla inşa edilen mal ve kurumlara saldırmayı amaçlayan kışkırtıcı çağrılara uymamasını" istedi.

Haber 01-07-24 20:40

Azerbaycan askerleri, Cenk Tosun’un galibiyeti getiren golüyle büyük coşku yaşadı

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya'yı son dakikada Cenk Tosun'un attığı müthiş golle 2-1 mağlup etti. Türkiye A Milli Futbol Takımımızın son 16 turuna kalması, kardeş ülke Azerbaycan'da da coşkuyla kutlandı. Azerbaycan ordusu askerleri, Cenk Tosun'un galibiyet golü sonrası büyük sevinç yaşadı. Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan askerlerinin galibiyet sevincinin görüntülerini "Can Azerbaycan'dan Bizim Çocuklara tam destek" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor 27-06-24 01:31

Orta Doğu'da yeni kriz, hedeflerine o ülke var: İsrail duyurdu: 'Saldırı planı onaylandı'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Orta Doğu'da yeni bir kriz patlak verdi. İsrail ordusu, Hizbullah ile yaşanan gerilim devam ederken Lübnan'a yönelik olası bir saldırıya ilişkin "operasyonel planı" onayladığını duyurdu. Öte yandan İsrail ile 8 Ekim 2023’ten beri yaşanan çatışmalarda ölen Hizbullah mensubu sayısı 346'ya yükseldi.

Haber 19-06-24 17:32

Silah seslerini duyan Kuzey Kore askerleri arkalarına bakmadan kaçtı! Bilinmeyen görev detayı: Bu kez balonlar değil...

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki tehlikeli 'balon' gerilimi bu kez askerlerin sınırı geçmesiyle daha da tırmandı. Kuzey Kore askerleri yerel saatle öğlen sularında sınırı geçti, Güney Kore ordusu tetiğe bastı. Gelişme üzerine gelen ilk açıklamadaki "bilinmeyen görev" detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 11-06-24 10:08

Süleyman Soylu: 'Gazze, Fransız hükümetini de yendi, ABD hükümetini de yenecek'

İsrail ordusu tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'deki katliamlarına devam ediyor. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, X hesabından Gazze'ye destek paylaşımı yaptı. Soylu, "Gazze, Fransız hükümetini de yendi, ABD hükümetini de yenecek" dedi.

Haber 10-06-24 00:02

İsrail katliamlarına devam ediyor! Mülteci kampını vurdu: 210 ölü

Gazze'de katliam devam ediyor! İsrail ordusu Gazze sınırında esir tutulan 4 esir için yoğun bombardıman başlattı. Operasyon sonucunda esirler canlı olarak kurtarıldı. İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin ortasındaki Nusayrat Mülteci Kampı ile çeşitli bölgelere düzenlediği saldırılarda ise 210 Filistinli öldü.

Haber 08-06-24 14:47

İsrail ordusu Gazze'de ikinci kez bir BM okulunu bombaladı

İsrail'in Gazze'de BM'ye ait bir okula düzenlediği saldırıda en az 3 Filistinli öldü. İsrail ordusu bir gün arayla Gazze'de ikinci kez bir BM okulunu bombaladı

Haber 07-06-24 13:37

NATO üyesi Polonya'dan sınır güvenliği hamlesi! Tarihteki en büyük operasyon diyerek duyurdular! İHA ordusu kuruluyor

NATO üyesi Polonya, Rusya'ya karşı sınır güvenliğini güçlendirmek üzere harekete geçti. Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, ülkenin doğu sınırında güvenliği güçlendirecek tarihteki en büyük operasyona başlayacaklarını belirterek, insansız hava aracı (İHA) ordusu kuracaklarını söyledi.

Haber 25-05-24 19:19

Reisi'nin ölümünde kayıp 30 saniye! Arkadaki helikopterdeydi, kaza anını anlattı... Pilot kabinindeki detay 'Suikast mı?' sorusunu akıllara getirdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazasının yankıları sürerken, İran ordusu kazaya dair soruşturma başlattı. Söz konusu kazaya neyin sebep olduğu gizemini korurken, o gün helikopter konvoyunda bulunan Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Gulam Hüseyin İsmaili, yaşananları ilk kez anlattı. İsmaili, 30 saniye içinde Reisi'nin içinde bulunduğu helikopterin gözden kaybolduğunu belirtirken, pilot kabinindeki yangın detayı ise suikast iddialarını gündeme getirdi.

Manşet 22-05-24 09:37

İsrail ordusu Gazze'de üç rehinenin cesedine ulaşıldığını açıkladı

İsrail ordusu, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarında öldürülen ve daha sonra Gazze’ye götürülen üç kişiye ait cesedin bulunduğunu açıkladı.

Yurthaber 20-05-24 11:33

Hamas güçlerince kaçırılıp yarı çıplak soyulmuştu! Dünyanın konuştuğu Shani Louk'un cansız bedenine ulaşıldı... İsrail ordusu Gazze'de üç rehinenin cansız bedenine ulaştı

İsrail'deki bir müzik festivali için Almanya'dan gelen Shani Louk, 7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın saldırısında yarı çıplak vaziyette kaçırılmıştı. Kamyonete bindirilirken çekilen görüntüleri dünya basınında geniş yankı uyandıran Louk'un cansız bedenine ulaşıldı. İsrail ordusu, Alman asıllı İsrailli Shani Louk, 28 yaşındaki Amit Buskila ve 56 yaşındaki Itzhak Gelerenter'in cansız bedenlerine ulaştığını açıkladı.

Trend 18-05-24 10:15

İsrail dost ateşinde beş askerinin öldürüldüğünü duyurdu

İsrail ordusu, beş askerinin ‘dost ateşi’ olarak adlandırılan şekilde kendi birliklerince öldürüldüğünü duyurdu.

Yurthaber 16-05-24 11:12

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Son dakika: İsrail ordusu Refah’a girdi! Sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiler…

İsrail, Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladı. İsrail ordusu, Gazze’nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır’la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurdu.

Haber 07-05-24 09:23

Korkulan oluyor! İsrail'den Refah hamlesi: Ordu çağrıda bulundu

Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah, uzun zamandır Gazzelilerin sığındığı tek liman konumunda. Uluslararası kamuoyunda günlerdir İsrail'in Refah'a kara harekatı düzenleyeceğine yönelik bir düşünce vardı. Bu düşünce artık gerçekleşmekten bir adım uzakta... İsrail ordusu Refah kentinin doğusundaki Filistinlilere bölgeyi boşaltma çağrısı yaptı.

Haber 06-05-24 09:27

SON DAKİKA | İsrail ordusu Gazze'nin güneyindeki mahalleleri boşaltıyor

Son dakika haberi: İsrail Devlet Televizyonu KAN, İsrail ordusunun, Refah'ın doğusunda İsrail sınırı yakınındaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladığını duyurdu.

Haber 06-05-24 08:45

Brezilya'da sel felaketi! Ordu teyakkuza geçti: 55 kişi ölü, 76 kayıp...

Brezilya'da birkaç gündür süren sel felaketi beraberinde toprak kaymasına yol açtı. Şu ana kadar 55 kişinin hayatını kaybettiği olayda 76 kişinin de kayıp olduğu bilgisine erişilirken, Brezilya ordusu teyakkuza geçti. Havadan ve karadan yardım faaliyetleri ve arama kurtarma operasyonları devam ediyor.

Haber 05-05-24 11:03

IBAN'lı ödemeden KDV'ye... Denetim ordusu! Maliye İstanbul'daki işletmeleri kontrole başladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi… Vergi kaçırana taviz yok!" mesajını paylaştı.

Finans 27-04-24 15:05
KDV

SON DAKİKA | MİT istihbarat sağladı, DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı

Son dakika haberi: MİT’in sağladığı istihbari destek ile Suriye Milli Ordusu güçleri Barış Pınarı Harekat Alanı’nda 2 DEAŞ’lı sözde sorumluyu yakaladı.

Haber 25-04-24 17:25

MİT destek verdi! Barış Pınarı bölgesinde DEAŞ'ın sözde sorumluları yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu Suriye Milli Ordusu güçlerince yakalandı.

Haber 25-04-24 17:23

İsrail zulmü hız kesmeden devam ediyor! Refah'a işgal planı devrede: 1 milyondan Filistinli tehlike altında!

İsrail basınına yansıyan haberler Gazze'de endişeyle karşılanıyor. Haberlere göre İsrail ordusu yakın bir zamanda Refah'a kara işgali düzenleyecek. Bu işgalle birlikte 1 milyondan fazla Filistinlinin tahliye edileceği belirtilirken, Filistinlilerin barınaklara gitmeleri istenecek. Gazze'nin güney ve orta kesimlerinde binlerce çadırın bu operasyon için hazırlandığı ifade ediliyor.

Haber 24-04-24 09:58

Zayıf noktası ortaya çıktı! İran ve İsrail ordularının karşılaştırmasında ilginç sonuç: Nükleer silah endişesi yine gündemde

Orta Doğu bir kez daha diken üstünde! Nükleer silah tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İran'ın İsrail'e saldırısı gerilimi had safhaya taşıdı. 3. dünya savaşı endişeleri de tırmanırken iki ülkenin askeri güçleri karşılaştırıldığında ilginç bir tablo ortaya çıktı. Global Firepower'ın 2024 raporunda da iki ülkenin sıralamaları dikkat çekti. Peki İran ordusu ne kadar güçlü, İsrail'in ordusu kaçıncı sırada?

Finans 14-04-24 09:54

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran'da kutlama! Filistin ve İran bayraklarıyla sokaklara çıktılar

İran, günlerdir konuşulan 'misilleme' saldırısını gerçekleştirdi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail hedeflerine yüzlerce İHA'yla saldırı düzenledi. İran'ın başlattığı saldırı sonrası Tahran'da birçok İranlı, Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.

Haber 14-04-24 05:46

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

İsrail, Suriye'de İran'ı hedef aldı! Kritik isim öldürüldü

İsrail'in İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına hava saldırısı düzenlediği, saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. İran basını saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu komutanlarından Tuğgeneral Zahidi'nin öldüğünü duyurdu.

Haber 01-04-24 19:21

Zeytin Dalı bölgesine sızmaya çalışıyordu! O terörist kıskıvrak yakalandı

Son dakika: Suriye Milli Ordusu, PKK/YPG'li Rızgar Amed kod adlı Mehmet Kılıç'ı Zeytin Dalı harekat alanına sızmaya çalışırken yakaladı.

Haber 20-03-24 12:24

Ukrayna açıkladı: Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı! Çok vahim sonuçlara yol açabilir

Ukrayna ordusu, Zaporijya Nükleer Santrali'ne topçu atışları gerçekleştirildiğini bildirdi. Santralin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırıların devam ettiği ve yakıt tanklarının hedef alındığı belirtilirken, "Eğer tankları vururlarsa bu çok vahim sonuçlara yol açabilir." ifadesine yer verildi.

Haber 14-03-24 11:23

İsrail ramazan dinlemedi... Gazze'ye yoğun saldırı: Çok sayıda ölü var

İsrail ordusu ramazanın ilk gününde Gazze'deki birçok bölgeye hava, kara ve denizden saldırdı. Düzenlenen saldırılarda çok sayıda Filistin hayatını kaybetti.

Haber 11-03-24 09:40

İsrail, yardım bekleyen Filistinlileri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, yine Gazze Şeridi'nin kuzeyinde insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırıyı 'korkunç bir katliama' benzetirken, çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralandığını açıkladı.

Haber 03-03-24 19:48

CNN International duyurdu: Orta Doğu'da yeni savaş... Tarih verildi!

Lübnan'ın en büyük askeri gücü olan ve İran tarafından desteklenen Hizbullah ile İsrail ordusu, Aksa Tufanı'nın hemen ardaından bu yana savaşıyor. Sınır hattından taşmayan çatışmalarda şimdiye dek Hizbullah cephesi 200'den fazla kayıp verirken, İsrail ise 10'dan fazla üst düzey askeri yetkilisinin öldüğünü açıklamıştı.

Haber 29-02-24 14:11

Suriye'den Türkiye'ye sızacaktı! Kadın terörist yakalanıp cezaevine gönderildi

Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan terörist kıskıvrak yakalandı. Suriye Milli Ordusu (SMO) askeri polisince yakalanan kadın terörist Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki askeri cezaevine gönderildi.

Haber 26-02-24 11:44

Ukrayna duyurdu: Rusya'ya ait iki savaş uçağı düşürüldü

Bitmek bilmeyen Rusya-Ukrayna savaşından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, Rusya'ya ait iki savaş uçağını düşürdüklerini duyurdu.

Haber 20-02-24 09:25