Yumurta Haslama Makinesi Haberleri

Asgari ücrete ara zamma kapılar kapanırken çarpıcı araştırma! Kıyma, tavuk, yumurta, süt ve daha fazlası... İki şehir arası uçurum: İstanbul, Londra'dan pahalı!

Milyonlarca çalışan alım gücü ve enflasyon nedeniyle asgari ücrete ara zam beklerken hükümet kapıları kapattı. İstanbul Planlama Ajansı, asgari ücret ve alım gücüne dair dikkat çeken bir araştırma yayımladı. Temel gıda malzemeleri Londra'daki bir zincir market ve İstanbul'daki bir zincir marketle karşılaştırıldı. İstanbul, Londra'dan pahalı çıktı. Araştırmanın sonuçlarıyla ilgili İPA Başkanı Buğra Gökce, " Türkiye'de çok ciddi bir gıda sorunu var" yorumunu yaptı.

Finans 2024-07-20 08:12:59

Gerçek kahve tutkunları bu fırsatı kaçırmak istemez! Philips'in çok satan kahve makinesi indirimde

Mükemmel bir kahve makinesi, her kahve severin hayali! Evinizde barista kalitesinde kahve yapmanın hayalini kuruyorsanız şanslı gününüzdesiniz! Tam otomatik kahve makinesi deyince akla gelen ilk modellerden biri olan Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi, Prime Day'e özel indirime girdi. Eğer lezzet dolu bir kahve deneyimi yaşamak istiyorsanız bu makine tam da size göre! İşte detaylar...

Haber 2024-07-19 11:12:50

Düğün öncesinde damada eğlence değil adeta işkence yaptılar! Salatalık, yumurta, yoğurt.... Etaplar bitmek bilmedi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde düğün öncesinde damada yapılan eğlence ilginç anlara sahne oldu. Davul zurna eşliğinde damat kendisi için oluşturulan etapları tek tek geçmeye çalıştı. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü damat eğlencesine tepki gösterdi.

Trend 2024-07-11 09:23:51

'Enflasyonun %75 olmasıyla %45 olması arasında fark yok' TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya'dan ezber bozan çıkışlar: Yumurta var yumurta var!

Türkiye, iki gündür enflasyon hesaplamaları nedeniyle TÜİK'i ve TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya'yı konuşuyor! Özel okul fiyatları, doktor ücretleri, market tutarları TÜİK'in hesaplamalarına göre gerçekle örtüşmüyor. Bu konudaki eleştiriler sonrası açıklama yapan TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya bu kez de enflasyonun %45 olmasıyla %75 olması arasında fark olmadığını dile getirdi.

Finans 2024-07-10 11:58:49

Kocasının hesap makinesi uygulamasını karıştıran kadın 7 aydır aldatıldığını öğrendi! Hayatının şokunu yaşadı

Bir kadın, kocasının yedi aydır başka bir ilişkisi olduğunu öğrenmesiyle sarsıldı. Kadın daha sonra boşanma evraklarını tebliğ etti. Kadının aldatıldığını öğrenme hikayesi ise oldukça beklenmedik bir telefon uygulaması aracılığıyla gerçekleşti.

Kadin 05-07-24 10:48

ŞOK'a Philips Tam Otomatik Kahve Makinesi geliyor! 3 Temmuz 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı merak eden alışveriş tutkunları sizi buraya alalım! Şok Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 3 Temmuz Çarşamba 2024 tarihli bu haftaki yeni sayısı yayınlandı. Şok'ta bu hafta neler var? Gelin 3 Temmuz - 9 Temmuz 2024 ŞOK Aktüel listelerindeki indirimli ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 02-07-24 16:29

Artık simit yemek de hayal oldu! 499 TL'lik simit tabağı sosyal medyada olay yarattı: 5 kişilik aile gitsen maaş bitti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde simitin sunum şekliyle birlikte fiyatı çok konuşuldu. Kaşar peyniri, domates, yumurta ve az miktardaki pastırmadan oluşan simit tabağının 499 TL'lik fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Kullanıcılar o anları yorum yağmuruna tuttu.

Trend 27-06-24 11:31

Tüm Türkiye günlerdir bu vahşeti konuşuyor... Ceset çekildiği iddia edilen kıyma makinesi canlı yayına getirildi! 'Demir kaşık bile çekiliyor'

Müge Anlı'da geçtiğimiz hafta herkesi şok eden bir olay gündeme geldi. Bir ailenin evde bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektirip lavabodan akıttığı iddiası adeta kan dondurdu. Günlerdir konuşulan kıyma makinesi Müge Anlı canlı yayına getirildi...

Magazin 13-06-24 12:51

Türkiye'nin konuştuğu cinayet! Televizyonu açanlar şaştı kaldı, Müge Anlı inanamadı: Adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar

Türkiye'nin konuştuğu 'kıyma makinesi' cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen korkunç olayla ilgili Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli yeni açıklamalarda bulundu. Ekizli, "2018 yılında eşimin beni aldattığını öğrendim Mehmet'e anlattım, onu dövdürmek için bir şeyler yapıp yapamayacağımızı sordum. Mehmet ise bana 'Ne adamlar var, adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar' dedi." ifadelerini kullandı.

Haber 12-06-24 13:37

Sıcaklıkları balkonda yumurta pişirerek test etti! Tavayı dışarı uzattı dakikalar içinde piştiğini gösterdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde hava sıcaklıklarının yüksek olmasından şikayet eden bir kişi 'Yumurta kırsan pişer' sözünü test etmek için adeta kolları sıvadı. Balkondan uzattığı tavasına yağ döken ardından ise yumurta kıran kullanıcı dakikalar içinde yumurtayı pişirip tabağına koydu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 08-06-24 13:22

Çekiciyle gitti çekiciyle geldi... Lüks otomobili villanın önünden böyle çaldılar! Suç makinesi çıktı

Bursa’da villanın önünde park halindeki lüks otomobili çekiciye yükleyerek çalan hırsızlar, polisin kurduğu özel ekip tarafından yakalandı. Lüks otomobilin çekiciyle götürüldüğü anlar kameralara yansırken hırsızların çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Çalınan lüks otomobil ise yine çekiciye konularak sahiplerine teslim edildi.

Haber 07-06-24 11:05

Şanlıurfa'da acı olay! Mercimek hasadı yapan iş makinesi yüksek gerilim hattına takıldı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir tarlada mercimek hasadı yapan iş makinesinin yüksek gerilim hattına takıldı. Feci olayda elektrik akımına kapılan çiftçiler Fatih (26) ile ağabeyi Ozan Baytuğ (29) hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

Haber 01-06-24 20:20

Başına geleceklerden habersizce yürüyordu! Jandarma bir anda düğmeye bastı, suç makinesi böyle yakalandı

11 yıldır tam 45 suçtan aranan suç örgütü üyesi Engin A. (48) nefes kesen bir operasyonla yakalandı. JASAT Diyarbakır'da düğmeye bastı, suç makinesi adam evden çıktığı sırada gözaltına alındı. Operasyondan kameraya yansıyan hareketli anlar dikkat çekti.

Haber 01-06-24 14:52

Hollandalı araştırmacılar tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti: Organ nakli ve tüp bebek tedavisi için umut veriyor

Hollandalı bilim insanları, bugüne kadar gizemli bir konu olan tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti.

Yurthaber 20-05-24 07:53

Yumurta akı maskesi nasıl yapılır? Yumurta akı maskesi faydaları nelerdir?

Cildi korumak son derece önemlidir. Deride ve ciltte görünen çeşitli lekeler, kızarıklıklar ya da sivilceler küçük sorunlar gibi görünse de ileriki zamanlarda çok daha büyük sorunlara da yol açabilir. Bu sorunların önüne geçebilmek için çeşitli uygulamalar ve ürünler vardır. Yumurta akı maskesi de bu uygulamalardan biridir.

Kadin 16-05-24 01:11

Bulaşık makinesi deterjanlarının bilinmeyen bir zararı ortaya çıktı! İşte çözümü

Günlük hayatta kolaylık sağlayan ev aletlerinden biri de bulaşık makinesi. Yığınlarca bulaşığı tek seferde yıkayan bulaşık makineleri kendilerine özel üretilen deterjanlar eşliğinde çalışıyor. Araştırmalara göre bulaşık makinesinde kullanılan deterjanların içeriğindeki alkol etaksilat maddesi adeta zehir saçıyor.

Kadin 16-05-24 01:10

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

Suç makinesi babası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde38 suç kaydı olan babası tarafından bıçaklanarak öldürülen kadın, toprağa verildi.

Yurthaber 07-05-24 15:55

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

Arkasına park eden araç yüzünden çıkamadı! Öfkeden deliye dönen sürücü önce yumurta attı sonra bilerek çarptı

Ankara'da bir marketin otoparkında kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Arabasının arkasına park eden araç yüzünden çıkamayan kadın sürücü adeta öfkeden deliye döndü. Marketten satın aldığı yumurtaları park halinde araca fırlatan daha sonrasında ise kendi arabasına binerek geri geri gelerek araca bilerek çarptı.

Trend 30-04-24 11:26

Yumurta fiyatları mayıs çukuruna yuvarlandı

Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (YUM-BİR) Başkanı İbrahim Afyon, kış aylarına göre kahvaltı alışkanlığının değişerek yumurta tüketiminin azalması ve tavuk sürülerinin gençleştirilmesinden kaynaklı fiyatlarda düşüş yaşandığını, bunun sektörde "mayıs çukuru" olarak adlandırıldığını belirterek, "Bu sene 'mayıs çukurumuz', 'mayıs kanyonuna' dönüştü." dedi.

Yurthaber 30-04-24 11:20

Ordu’da yumurta üretimi yıllık 40 milyonu aştı

Ordu Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Celal Sezgi, ilde yıllık 40 milyon adedin üzerinde yumurta üretimi yapıldığını, bu yumurtaların Türkiye’de 10 binden fazla market raflarında satışa sunulduğunu söyledi.

Yurthaber 29-04-24 09:51

Burun kıllarınızdan kurtulun! İşte en iyi 10 burun kıl alma makinesi

Kişisel bakımın önemli bir parçası olan burun kıl alma makineleri, erkeklerin bakım rutinlerinin önemli bir parçasıdır. Bunun için doğru makineyi seçmek, hem konforlu kullanım hem de etkili sonuçlar elde etmeyi sağlar. Ama endişelenmeyin çünkü artık en iyi burun kıl alma makinesi hangisi diye saatlerinizi harcamanıza gerek yok! İşte, sizler için seçtiğimiz en iyi burun kıl alma makinesi modellerinden oluşan listemiz!

Haber 27-04-24 15:53

Metrelerce kuyruk oluştu, sebebini duyan şaştı kaldı

Düzce’de çiftçilere destek olmak için tavuk dağıtımı yapıldı. Yumurta tavuğu almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar 170 TL’ye tavuk almak için uzun süre bekledi.

Haber 25-04-24 15:55

Kuyruğun sebebini duyan şaştı kaldı

Düzce’de çiftçilere tavuk dağıtımı yapıldı. Yumurta tavuğu almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Yurthaber 25-04-24 15:24

Malatya'da çalınan iş makinesi polis dronuyla bulundu

Malatya'da çalınan iş makinesi polis dronu yardımıyla bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 24-04-24 13:39

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 23-04-24 17:55

BİM'e Fakir Türk kahve makinesi geliyor! İşte 19 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 19 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 19-04-24 11:10

Dış gebelik nedir, nasıl belli olur? Dış gebelik belirtileri

Kadınların karşılaşabileceği önemli bir sorun olan dış gebelikte genellikle döllenmiş yumurta, rahim dışında, fallop tüplerinde gelişir. Bu durum anne adayları için ciddi sağlık riskleri taşır ve zamanında müdahale gerektirir.

Haber 18-04-24 12:51

Yıllarca sessizliğini koruyup sosyal medyadan itiraf edince tepkilerin odağına yerleşti! 17 yıldır eşimin ikiz kardeşine aşığım

İsmini açıklamadan sosyal medyadan itirafta bulunan bir adam adam yıllardır eşinin tek yumurta ikizi olan kız kardeşine aşık olduğunu söyleyince tepkilerin odağına yerleşti. İtirafıyla dikkatleri üzerine çeken adam 23 yıllık evliliğinde en küçük çocuğunun doğumundan sonra eşinin kız kardeşine ilgi duymaya başladığını ifade etti.

Trend 17-04-24 10:28

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 16-04-24 16:30

Yanlış biliniyormuş! Yıllarca sağlıksız olarak bilinen bu besinlerin faydalı olduğu ortaya çıktı

Yumurta, kahve ve patates zararlı olduğu düşünülen yiyecekler arasında yer alıyor. Ancak sağlık uzmanlarına göre bu besinler zararlı olmanın aksine fayda sağlıyor.

Kadin 15-04-24 11:11

Bursa'da talihsiz olay! Demir profil keserken elini spiral makinesine kaptırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih E., evinde tadilat için demir profil keserken, elini kaptırdığı spiral makinesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-04-24 21:15

Bozcaada’ya bayramda o araçların geçişleri yasaklandı

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesine, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda Ramazan Bayramı süresince kamyon, tır, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasitede otobüsler ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandı.

Yurthaber 05-04-24 11:50

Karabük'te dere yatağına düşen gebe inek iş makinesiyle kurtarıldı

Karabük'ün Ovacık ilçesinde dere yatağına düşen gebe inek, iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yurthaber 05-04-24 11:35

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

5 katlı iş merkezi, tek darbede yerle bir oldu

Esenler’de kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Yurthaber 01-04-24 15:07

Bu da oldu: Boş baklava, dilim karpuz ve boş tosttan sonra sıra onda!

Gıdadaki yüksek fiyatlar vatandaşları zorlarken; meyve, sebze, et, süt, ekmek, yumurta başta olmak üzere neredeyse zamlanmayan ürün kalmadı. Fiyat artışlarına karşı firmalar çeşitli yöntemler uygulamaya devam ediyor. Bu kez şaşırtan uygulama zeytinyağı için geldi.

Finans 29-03-24 14:50

Samsun'da 113 kadın üreticiye yüzde 75'i hibe olmak üzere süt sağım makinesi verildi

Tarım ve Orman Bakanlığınca, kadın çiftçilerin kaliteli ve sağlıklı hijyenik süt sağımı yapabilmesi amacıyla Samsun'da 113 kadın üreticiye süt sağım makinesi dağıtıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:41

Çiftçiler Brüksel'i savaş alanına çevirdi! Polise gübre sıkıp sis bombaları attılar

Belçika'da çiftçiler, Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikalarına karşı bir kez daha traktörleriyle Avrupa Birliği'nin de başketi olan Brüksel'e gelerek AB binalarının bulunduğu caddeleri trafiğe kapattı. Sis bombaları atan çiftçilerin polise hayvan gübresi sıkıp yumurta fırlatmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Haber 26-03-24 19:15

Suç makinesi çıktılar! Elebaşı Serdar Alp de yakalandı, Tunceli'de suç örgütü çökertildi

Tunceli'de eş zamanlı olarak Mahzen-20 operasyonları düzenlendi. Elebaşı Serdar Alp ile beraber suç örgütü çökertildi, 12 şüpheli yakalandı. Örgütün ihaleye fesat karıştırmadan tefeciliğe ve nitelikli yağmaya birçok suça karıştığı ortaya çıktı.

Haber 26-03-24 08:30

Birbirlerinden ayırt etmek imkansız! Yatak odası da dahil her şeyi paylaşıyorlar... İkiziz ve her şeyi paylaşıyoruz

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ikiz kardeşler April ve Amelia Maddison itiraflarıyla gündeme geldi. İkiz kardeşler yatak odası da dahil olmak üzere her şeyi paylaştıklarını söyledi. Tek yumurta ikizleri tek bir erkeği paylaşmanın kendilerine ilginç bir deneyim kazandıracağını söyledi.

Trend 20-03-24 15:23

Yüksekova’da iş makinesi yol kenarındaki boşluğa düştü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir iş makinesi yol açma çalışmalarına gittiği sırada yol kenarındaki boşluğa düştü.

Yurthaber 20-03-24 14:44

100 yıl hapisle aranıyordu! Firari suç makinesi, bakın nerede yakalandı

Ankara'da birçok suçtan 100 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi V.K., kaldığı adreste gardırobun üzerinde saklanırken yakalandı.

Haber 15-03-24 12:59

Oruç tutanları gün boyu susatmıyor! Şeften sahura özel tarifler

Sahurda genellikle tok tutan tarifler tercih ediliyor. Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 15-03-24 08:47

Konya'da Türk Yıldızları'nın eğitim uçağı iş makinesinin üzerine düştü! Pilot uçaktan böyle atladı! İşte uçağın düşüş anı...

Son dakika haberi: Konya'dan uçak kazası haberi geldi. 3. Ana Jet Üst Komutanlığı'na iniş yapacağı sırada Türk Yıldızları'nın eğitim uçağının düştüğü belirtildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, pilotun paraşütle uçaktan atladığı öğrenildi. Konya Valisi uçağın üs bölgesi içine düştüğünü ve bir iş makinesi operatörünün şehit olduğunu açıkladı.

Haber 14-03-24 13:17

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 14-03-24 12:49

Çılbır tarifi: Çılbır nasıl yapılır?

Dünya çapında bilinen adıyla poşe yumurta ile karıştırılsa da çılbır aslında ülkemizin topraklarında 17. yüzyıldan bu yana yapılan bir lezzettir. Osmanlı saraylarında verilen ziyafetlerde de yeri olan çılbırı isterseniz siz de kendi mutfağınızda pişirebilir ve kahvaltılarda ya da diğer öğünlerde tüketebilirsiniz. İşte nefis çılbır tarifi!

Yemek 11-03-24 20:10

Yumurta böreği tarifi: Yumurta böreği nasıl yapılır?

Çok az malzemeyle ve çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bir kahvaltılık tarifi arıyorsanız yumurta böreği tarifimiz tam da sizin aradığınız gibi bir tarif. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli! Kişi sayısına göre miktarları artırabilir, istediğiniz peynir ya da sebze ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 19:17