Bond Kizi Haberleri

Yeni James Bond kulisleri başladı! Eski James Bond Pierce Brosnan, Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti

Eski James Bond yıldızı Pierce Brosnan, 2021 yılında rolünü Daniel Craig'e devretmesinin ardından ikonik casus karakteri için , Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti. Oppenheimer yıldızı "Bence, bu rol için fazla yaşlıyım" açıklamasında bulundu.

Trend 2024-03-09 15:33:14

TikTok'ta göğüs dekoltesi vererek yayın açan 'Laz kızı' için yeni iddia! 100 bin TL toplamıştı, kocası da dahil olmuş

TikTok'ta canlı yayın açarak göğüs dekoltesi veren ve izleyenlerden bağış adı altında para toplayan 'laz kizi ' isimli hesap yine gündem oldu. Göğüs dekoltesini paylaşarak para toplayan ve bunu eşi ve çocuğu için yaptığını söyleyen kadının yayına kocasının da katıldığı iddia edildi.

Trend 2023-11-26 20:19:20

Sarıyer’de “James Bond gibi bakamazsın” kavgasında 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Sarıyer’de dükkanına girmek isteyen E.A.’ya "Bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek bir anda saldıran İ.B., U.B. ve M.B. isimli şahıslar emniyetin çalışmaları sonrası yakalandı.

Yurthaber 2023-10-20 07:52:47

Sokak ortasında 'James Bond' kavgası! 5 kişi saldırdılar... Vatandaşlar zor sakinleştirdi

Sarıyer’de bir grup motokurye, iddiaya göre dükkanına girmek isteyen vatandaşa "Bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek saldırdı. Vatandaşı sokak ortasında darbeden 5 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2023-10-19 14:00:26

Kaan Yıldırım James Bond partisine katıldı!

Kaan Yıldırım James Bond’un 60. yılını kutlamak için Daniel Craig’in katılımıyla Londra’da düzenlenen davete katıldı.

Magazin 25-11-22 15:52

50 yıl geçti ama! Eski Bond kızı Jane Seymour, seriye geri dönmek istediğini açıkladı

Eski Bond kızı Jane Seymour, çıkışından yaklaşık 50 yıl sonra popüler film serisine geri dönmek istediğini açıkladı. Live and Let Die filminde Solitaire karakterine hayat veren Seymour, imkan verilmesi halinde yeniden seride rol almak istediğini belirtti.

Trend 27-07-22 17:17

Böyle James Bond hayranlığı görülmedi! '100 bin TL'nin üzerinde para harcadım'

Balıkesir'de Murat Çelen 14 yıldır devam ettiği model araba koleksiyonunda 1000’in üzerinde arabaya ulaştı. Koleksiyon içinde 007 James Bond filmlerinde kullanılan arabalar için ayrı bir bölüm açan Murat Çelen tüm arabaları toplamanın mutluluğunu yaşıyor. Çelen, ''Bu işin maddi boyutu tabii ki var. Ama öncelikle manevi boyutu benim için daha önemli. Şu ana kadar yatırdığımız para 100 bin TL’yi geçti. Ama bunlara bakmak ve bunları görmek, onlarla ilgilenmek beni mutlu ediyor'' diye konuştu.

Haber 09-06-22 10:15

İSTANBUL - BEYOĞLU'NDA TAKSİCİDEN GENÇ KIZI DAYAK

Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA - BEYOĞLU'nda çıkan tartışmanın ardından taksiden inen bir genç kız, taksi şoförü tarafından dövüldü.

Yurthaber 22-03-22 15:14

James Bond filmlerinin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli’den açıklama! “Yeni Bond olabilir”

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkmasından sonra yeni James Bond’un kim olacağı merak konusu olmuştu. Sinemanın ikonik karakterlerinden biri haline gelen James Bond için birçok isim konuşulurken James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin Idris Elba olabileceğini söyledi.

Trend 25-01-22 12:05

Usta oyuncu Daniel Craig, James Bond itirafıyla şaşırttı’ “Filmler telefonda iyi görünmüyor”

Sinemanın efsaneleşen karakteri James Bond’a hayat veren Daniel Craig, James Bond’un hikayesinin dizi olmasına karşı olduğunu dile getirdi. Bond’un sinema salonlarına ait olduğunu savunan 53 yaşındaki usta oyuncu, “Filmler telefonda o kadar iyi görünmüyor” dedi.

Trend 27-12-21 16:15

Elon Musk ve Kim Kardashian'ın gittiği ünlü 'Zero Bond' kulübünün ayrıntıları ortaya çıktı

Elon Musk ve Kim Kardashian gibi isimler başta olmak üzere dünyanın en zengin isimlerinin gittiği ve sadece üyelerin içeriye alındığı Zero Bond kulübünün ayrıntıları ABD medyasında yer aldı.

Magazin 04-12-21 08:30

İlk Siyah Bond Kızı VOA’ye Konuştu

Gloria Hendry, 1973 yapımı Live and Let Die (Yaşamak İçin Öldür) adlı James Bond filminde Bond kızı olarak rol alan ilk siyahtı. Son James Bond, No Time To Die (Ölmeye Zaman Yok) filminin vizyona girmesinin ardından VOA’ye konuşan Hendry'e göre kadınlar için durum yıllar öncesine göre iyiye gidiyor

Haber 28-11-21 19:20

Yeni James Bond tartışmasında son perde! James Bond rolüne talip oldu

25’inci kez seyircisiyle buluşan James Bond serisinin No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) isimli son filminde Daniel Craig 5’inci ve son kez 007 karakterine hayat verdi. Daniel Craig’in James Bond jübilesinin sonrasında ise dünyaca ünlü ajan karakterine hayat verecek olan oyuncu tartışma konusu oldu. Son olarak ABD'li The Rock (Kaya) lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, yeni Bond olmaya talip olduğunu söyledi.

Trend 18-11-21 12:05

Henry Cavill, James Bond söylentilerine cevap verdi! “Superman filmi önceliğim”

Uzun yıllar boyunca James Bond karakterine hayat veren Daniel Craig’in jübilesini yapmasından sonra ikonik karakteri canlandıracak isim merak konusu olmaya başladı. Yeni James Bond için ismi geçenler arasında Tom Hardy, Rege-Jean Page, James Norton, Luke Evans, Idris Elba ve Henry Cavill yer alıyor. Henry Cavill, Daniel Craig'in son kez 007 olmasından sonra James Bond söylentileri hakkında konuştu.

Trend 11-11-21 15:04

Daniel Craig, James Bond karakterini canlandırmasının en zor kısmını açıkladı

Daniel Craig, yıllar boyunca James Bond oynamanın en zor kısımlarından birini ortaya çıkardı ve bunun mizah anlayışına bağlı olduğunu söyledi.

Trend 04-11-21 11:23

James Bond yıldızı Ana de Armas, John Wick serisine transfer oluyor

James Bond'un Paloma'su Kübalı-İspanyol oyuncu Ana de Armas, John Wick serisine transfer olmaya hazırlanıyor.

Trend 03-11-21 17:06

Yeni James Bond kim olacak? Gündemdeki Idris Elba, iddialar hakkında ilk kez konuştu

Idris Elba, Daniel Craig’in ayrılmasının ardından ikonik İngiliz casusu James Bond’u oynamak için sıradaki isim olabileceğini düşündüren söylentilere cevap verdi.

Trend 28-10-21 14:39

James Bond’un yıldızı Daniel Craig’den çarpıcı gay bar açıklaması

007 James Bond karakterine No Time To Die filmiyle veda eden Daniel Craig’in gay bar açıklaması gündeme oturdu. Gençliğinden bu yana gay barlara gitmeyi tercih ettiğini söyleyen Daniel Craig, bu seçiminin nedenini de açıkladı.

Magazin 14-10-21 12:04

Daniel Craig’in başrolünü üstlendiği “No Time To Die” filmi gişe hasılatıyla yapımcısını tedirgin etti

Daniel Craig’in son kez James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die, Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girmesinden kısa bir süre sonra dünya genelinde 313 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı.

Trend 12-10-21 11:25

Hollywood’un sevilen oyuncusu Daniel Craig’in ismi Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız oldu

James Bond film serisinin başrol oyuncusu Daniel Craig’in ismi artık Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızlardan birine yazıldı. Kaldırımda adı yazılı olan 2 bin 704’üncü ünlü olmayı başaran Craig, “Tüm bu efsanelerle çevrili kaldırımda olmam beni çok mutlu bir adam yaptı” dedi.

Trend 07-10-21 15:27

James Bond ve MI6: No Time to Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmindekiler gerçeği ne kadar yansıtıyor?

Pandemi kaynaklı gecikmeler ve ansızın gerçekleşen yönetmen değişikliğinden sonra, uzun süredir beklenen Bond filmi beyaz perdeye gelmek üzere. Peki Bond fantezisi İngiltere’nin dış istihbarat servisi MI6’in gerçekliğine ne kadar benziyor? BBC'den Frank Gardner, İngiliz istihbarat görevlilerine sordu.

Haber 30-09-21 17:00

Parti çıkışı ayakta zor duran Ana De Armas frikik verdi

25. James Bond filmi No Time To Die’da (Ölmek İçin Zaman Yok) Daniel Craig’le birlikte rol alan Ana De Armas, kraliyet ailesinin katıldığı gösterişli galadan sonra gerçekleşen partiye katıldı. Parti çıkışında ayakta durmakta zorluk çeken Ana De Armas elbisesinin azizliğine uğradı.

Magazin 29-09-21 14:23

Yeni James Bond filminin galasına kraliyet ailesi damga vurdu! Kate Middleton'un elbisesi kafa karışıklığı yarattı

Daniel Craig’in son kez 007 James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin galası İngiltere’de gerçekleşti. Gösterişli geceye kraliyet ailesi damgasını vururken, Düşes Kate Middleton ise kırmızı halının en çok beğenilen ismi oldu.

Magazin 29-09-21 10:51

James Bond’un yeni filminde kadın olup olmayacağı tartışması sona erdi! Yapımcıdan cevap geldi

James Bond filmi “No Time To Die” filminin fragmanın yayınlanmasından sonra Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştığını duyurmuştu. Daniel Craig'in son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından bir süredir devam eden "Yeni James Bond kadın olacak mı?" tartışmalarına son noktayı yapımcı Barbara Broccoli koydu.

Trend 28-09-21 17:11

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan olay 'James Bond' pozu! Beğeni ve yorum yağdı...

2014 ve 2015 seneleri arasında yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisinde rol alan ve sette tanışan, daha sonra arkadaşlıklarını ilişkiye döndüren Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'ndan çok konuşulan bir fotoğraf geldi. Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafını ilginç bir not ile paylaştı. İşte o poz ve ayrıntılar...

Magazin 28-09-21 01:31

Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştı! Gözyaşlarına hakim olamadı

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. Yıllardır hayat verdiği James Bond rolündeki son sahnesinin sonrasında ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı.

Trend 20-09-21 11:13

Sırta takılan jet roketiyle uçuş nihayet günlük hayatımıza giriyor mu?

İlk kez 1960'larda bir James Bond filmiyle, sırta takılan jet roketiyle uçuş toplumun gözünde canlanmaya başlamıştı. Bu, artık ABD ve İngiltere'de bazı şirketler tarafından 5 bin dolar ödeyebilen herhangi birinin deneyimleyebileceği bir şey. Ama bu teknolojinin günlük hayatımıza yakında gireceğini söyleyebilir miyiz?

Haber 20-08-21 14:33

Yeni James Bond filmi, ‘No Time To Die’ yeni fragmanını paylaştı! Aksiyon sahneleri nefes kesti

Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterine hayat vereceği No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin yeni fragmanı görücüye çıktı. Defalarca kez vizyon tarihi ertelenen yapımın Türkiye’de 1 Ekim’de gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 29-07-21 17:23

Sırta takılan jet roketiyle uçuş nihayet günlük hayatımıza giriyor mu?

İlk kez 1960'larda bir James Bond filmiyle, sırta takılan jet roketiyle uçuş toplumun gözünde canlanmaya başlamıştı. Bu, artık ABD ve İngiltere'de bazı şirketler tarafından 5 bin dolar ödeyebilen herhangi birinin deneyimleyebileceği bir şey. Ama bu teknolojinin günlük hayatımıza yakında gireceğini söyleyebilir miyiz?

Haber 27-07-21 05:53

Savaş tarihine damga vurdu! James Bond’a ilham veren ajan: Dusko Popov

Sinema tarihinin en sevilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan karakteri James Bond’tur. “007” lakabıyla anılan James Bond, ajanlığa yeni bir bakış açısı getirirken dünyaca ünlü oyuncular tarafından da canlandırılmış ve efsane haline gelmiştir. Peki James Bond’un gerçek bir hikayeden esinlenilerek ortaya çıktığını biliyor musunuz?

Trend 16-07-21 11:04

Sırta takılan jet roketiyle uçuş nihayet günlük hayatımıza giriyor mu?

İlk kez 1960'larda bir James Bond filmiyle, sırta takılan jet roketiyle uçuş toplumun gözünde canlanmaya başlamıştı. Bu, artık ABD ve İngiltere'de bazı şirketler tarafından 5 bin dolar ödeyebilen herhangi birinin deneyimleyebileceği bir şey. Ama bu teknolojinin günlük hayatımıza yakında gireceğini söyleyebilir miyiz?

Haber 06-07-21 04:10

Bıçaklar Çekildi 2 (Knives Out 2) filmi çekimlerine başladı! Merakla beklenen filmin oyuncuları buluştu

Polisiye-komedi türündeki Bıçaklar Çekildi (Knives Out) filminin devamı niteliğindeki yeni proje için hazırlıklar başladı. James Bond filminde birlikte rol alan Daniel Craig ve Dave Bautista, Knives Out 2 setinde hasret giderdi.

Trend 30-06-21 17:12

Amazon Film ve TV Stüdyosu MGM'i Satın Alıyor

Online perakende devi Amazon, James Bond ve Legally Blonde gibi filmlerin ve Shark Tank gibi televizyon programlarının yapımcısı Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) stüdyolarını satın almaya hazırlanıyor

Haber 26-05-21 22:05

No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmine 10 milyon sterlinlik gala

Koronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi defalarca kez ertelenen 25’ince James Bond filmi James Bond filmi No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok), gösterişli galası için gün sayıyor. Salgın döneminde sinema sektöründe sessiz sedasız vizyona giren filmlerin aksine No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) galası için 10 milyon sterlinlik bütçe ayrıldığı iddia edildi.

Trend 19-04-21 10:40

Çernobil dizisinin Dyatlov'u, İngiliz aktör Paul Ritter yaşamını yitirdi

Harry Potter, James Bond filmleri ile Çernobil dizisinde rol alan İngiliz aktör Paul Ritter, 54 yaşında hayatını kaybetti. Paul Ritter, HBO'nun dünya çapında ses getiren Çernobil dizisinde Anatoly Dyatlov karakterini de canlandırmıştı.

Magazin 06-04-21 21:13

Göğüs estetiği itirafı olay olmuştu! Priyanka Chopra bakın ne istiyormuş

Bollywood’dan Hollywood’a uzanan sağlam bir kariyeri olan Priyanka Chopra gözünü James Bond’a dikti. Chopra, ilk kadın James Bond olmak istediğini söyledi.

Trend 11-02-21 11:17

Vizyona giremeden modası geçti! No Time To Die’ın yeniden çekilmesi gündemde

25’inci James Bond filmi No Time To Die geçtiğimiz yıl vizyona girecekti. Pandemi koşulları nedeniyle vizyona giremeyen film zamana yenik düştü. Yeni James Bond filminde bazı sahnelerin yeniden çekilmesi gündemde.

Trend 27-01-21 08:22

Kötü haberler peş peşe geldi! Ertelenen filmlerin listesi

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği sinema sektöründen peş peşe erteleme haberi geliyor. Son olarak beklenen James Bond filmi No Time To Die filmine yeni bir erteleme daha yapıldı. Bu gidişle 2020 yılında vizyona giren girmesi planlanan filmleri 2021 sonu hatta 2022 yılında görmeye başlayacağız.

Trend 25-01-21 09:31

Çıplaklık tartışmaları yetmiyormuş gibi şimdi de... Sosyal medyada Rege Jean-Page kampanyası başlattılar

Netflix’in fırtınalar estiren yeni dizisi Bridgerton’un başrol oyuncusu Rege Jean-Page, diziyle birlikte inanılmaz bir hayran kitlesi edindi. Sadece aktörün hayranları değil 007 serisinin hayranları da sosyal medyada başlattıkları kampanya ile Daniel Craig'in yerine Rege Jean-Page'in yeni James Bond olmasını istiyorlar.

Trend 06-01-21 07:39

James Bond’un geleceği tehlikede! Satışa çıktı

Hollywood’un dev stüdyolarından biri yakında satılabilir. Söylentilere göre James Bond, Robocop ve Rocky gibi serilerin sahibi olan MGM yakın zamanda Netflix gibi dijital servislerden birine satılabilir.

Trend 23-12-20 11:12

George Clooney, James Bond rolü için Idris Elba’yı işaret etti

George Clooney, yeni James Bond rolü yarışındaki favorisini açıkladı. Clooney, Daniel Craig’den sonra 007 olarak Idris Elba’yı görmek istediğini söyledi.

Trend 16-12-20 08:14

Uzaktan sınav sistemi, sıra dışı kopya yöntemini yakaladı

Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) bir öğrencinin online sınav sırasında uyguladığı kopya yöntemi, sistem tarafından tespit edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, öğrencinin bilgisayarına 4 arkadaşının uzaktan bağlantı yaptığını belirterek, "Tıpkı James Bond filmi gibi. Sıra dışı ve zekice bir yaklaşımı bile sistem yakaladı" dedi.

Haber 14-12-20 14:18

Bond kızlarından birinin eskiden erkek olduğu doğru mu?

Bond kızlarından biri olan Caroline Cossey, hayata erkek olarak başladı. Cossey, 1991 yılında ise Playboy için poz veren ilk trans kadın oldu. Klinefelter Sendromu ile doğan Cossey'in hikayesi herkesi şaşırtıyor...

Trend 26-11-20 08:30

Mr. Robot iddialı konuştu: 'İzlerken şok geçireceksiniz'

Mr. Robot dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek son filmi No Time To Die hakkında konuştu. Yeni James Bond filminde kötü karakter Safin'e hayat verecek olan Rami Malek, "Filmi izlediğinizde şok geçireceksiniz" ifadesini kullandı.

Trend 04-11-20 14:09

James Bond'u Canlandıran Ünlü Aktör Yaşamını Yitirdi

Dünyaca ünlü İskoç oyuncu Sean Connery 90 yaşında yaşamını yitirdi. James Bond karakterini canlandıran ödüllü oyuncu 1989 yılında People dergisi tarafından ‘dünyanın yaşayan en seksi erkeği’ olarak nitelendirilmişti

Haber 31-10-20 19:03

Ünlü oyuncu Sean Connery öldü

James Bond karakteri ile tanınan aktör Sean Connery hayatını kaybetti.

Haber 31-10-20 17:45

İskoç aktör Sean Connery, 90 yaşında hayatını kaybetti

İlk James Bond olan ve yedi kez bu karaktere hayat veren İskoç aktör Sean Connery, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 31-10-20 15:43

Yeni James Bond için seçenekler ikiye düştü

Daniel Craig’in veda ettiği James Bond rolü için Cillian Murphy ve Tom Hardy'nin ismi ağırlık kazandı.

Trend 30-10-20 09:33

O iddialara ateş püskürdü: 'Satılık değil'

MGM yetkililerinden biri yaptığı açıklamayla James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die'ın dijital platformda yayınlanacağı yalanlandı.

Trend 27-10-20 11:28