Ana Yemek Tarifleri Haberleri

Lokum gibi hengel (hınkal) mantısı tarifi! Gürcü mutfağına özel hengel mantısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Gürcü mutfağına özel bir tarif olan hengel mantısı ana yemek için oldukça nefis bir seçenek... Patatesleri haşlayarak hazırlanan bir lezzet olan hengel tatlısı hingel, hınkal isimleriyle de biliniyor. Bu tarif, ağızda dağılan tadıyla deneyenlerin favorisi arasına giriyor. İşte hengel mantısı tarifi...

Yemek 02-02-2023 15:49

Ana yemek için nefis bir tat: Sebzeli kaşarlı köfte! Zuhal Topal'la Yemekteyiz sebzeli kaşarlı köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ana yemek için tarif hazırlıyorsanız sebzeli kaşarlı köfte tarifine bayılacaksınız! 10 dakikada hazırlanan bu tarif kaşar ve kıymanın nefis uyumuyla adeta lezzet şöleni yaşatıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz sebzeli kaşarlı köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi!

Yemek 13-01-2023 12:14

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara lezzetli tarifler! İşte 25 Kasım 2022 yemek menüsü!

'Bugün ne pişirsem?' sorusuna yanıtını arıyorsanız doğru yerdesiniz demektir. 'Bugün ne pişirsem?' serimizde 25 Kasım Cuma günü için size lezzetli, nefis yemek tariflerini haberimizde derledik. Cuma akşamına yakışır bir sofra kurmak isteyenlere bu soğuk havalardaki önerimiz başlangıcı tam bir şifa deposu olan tarhana çorbası ile yapmaları... İşte 25 Kasım 2022 yemek menüsü...

Yemek 25-11-2022 10:45

Ana Yemek Tarifleri

Ana Yemek Tarifleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ana Yemek Tarifleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.