Anne Hathaway Haberleri

Güzellik sırları açığa çıktı! Ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi yöntemler

Sanat dünyasının ışıltılı yıldızları her daim bakımlı ve güzel halleriyle ekran karşında olmayı tercih eder. Özellikle Hollywood’un ünlü isimleri fit ve kusursuz fizikleriyle çoğu zaman uzaktan imrenilerek takip edilir. Her vücudun ihtiyacına cevap verecek diyet programının farklı olduğunu belirterek sizler için ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi diyetleri araştırdık. Bu diyetleri evde denememenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Kadin 11-05-2021 14:15

Christopher Nolan filmleri: Sonu tahmin edilemeyen dünyaca ünlü yapımlar!

Dünya sinemasının mihenk taşlarından biri olarak kabul edilen usta yönetmen Christopher Nolan başarılı filmleriyle adını altın harflerle tarihi yazdırmıştır. Inception, Memento ve Insterstellar gibi filmleriyle tanınan isim dünyaca ünlenen yapımlara imza atmıştır. Nolan filmlerinin temelini ise hiç şüphesiz “belirsizlik” oluşturdu. Sizler için Nolan’ın her biri büyük ses getiren filmlerini araştırdık.

Trend 05-03-2021 15:34

Anne Hathaway 1, 2, 3 değil tam dokuzuncu tercihmiş!

Meryl Streep'in başrolünü üstlendiği unutulmaz film Şeytan Marka Giyer’de (The Devil Wears Prada) Anne Hathaway, yönetmenin Andy Sachs'ı oynaması için ilk tercihi değildi.

Trend 24-02-2021 10:54

Anne Hathaway

Anne Hathaway Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anne Hathaway Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.