Aylin Yaman Kimdir Haberleri

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 2024-05-16 08:03:24

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 2024-05-15 14:25:23

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 2024-05-15 14:23:31

Platonik aşık dehşeti! Aşkına karşılık vermeyince pusu kurup kurşun yağdırdı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden kan donduran bir kadın cinayeti haberi geldi. Mehmet Şah Yeşilova (50), platonik aşık olduğu Aylin Pekin'i (48) evinin önünde pusu kurup tabancayla öldürdü. Pekin'in, kendisine karşılıksız aşık olan ve kendisini rahatsız eden Yeşilova hakkında, polise şikayette bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-14 11:59:20

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı! Yarışmacıya sarılarak ağladı

ATV'nin sevilen programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster her bölümüyle ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Milyoner'in son bölümünde yarışmacı Aylin Karakuş, 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlatınca sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 13-05-24 09:08

Hande Erçel kaybettiği annesine dair sözleriyle duygulandırdı! Çok küçüktüm seni kaybettiğimde...

Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'e özlemini Anneler Günü'nde takipçileriyle paylaştı. Erçel'in sözleri okuyanları duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 14:00

Bu ne yaman çelişki? Cezalar arasındaki eşitsizlik isyan ettirdi: Vatandaşa farklı dev holdinglere farklı...

Türkiye'nin gündemi yılbaşında artan cezalardaki adaletsizlikte. Cezaların kazançlara endeksli olmamasından kaynaklı olarak devasa şirketlere işledikleri suçlar yüzünden tabiri caizse 'devede kulak' cezalar kesiliyor. Günümüzde park yasağına uymayan sürücülere tüm masraflar dahil minimum 3 bin lira ceza kesilirken, sektörlerinde öncü milyarlarca ciro yapan şirketlere ise gıda fiyatlarını manipüle etmekten dolayı cüzi miktarda cezalar kesiliyor. Vatandaş bu adaletsizliğe tepkili...

Finans 11-05-24 09:34

Ayakkabı sektöründe ilerleyememişti... Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı! Yeni işi çok konuşulacak

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Mustafa Sandal bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Sandal, geçtiğimiz yıl oğlu Yaman için Küçük Armutlu’da ayakkabı dükkanı açmıştı. Ünlü şarkıcı işler yolunda gitmeyince dükkanını kapattı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaptı.

Magazin 08-05-24 09:20

Adı önce Sergen Yalçın sonra da Barış Alper Yılmaz ile anılmıştı! Melisa Döngel'den olay sözler! '40 kere söylerseniz...'

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde 'Aylin' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Hakkında sürekli aşk iddiaları çıkan Döngel için önce Sergen Yalçın'la sonra da Barış Alper Yılmaz'la aşk yaşadığı söylendi. Melisa Döngel'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi.

Magazin 02-05-24 11:10

Survivor Yaman Keleş'e utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemedi

Survivor yarışmacılarının adadaki özel hayatları da sık sık merak ediliyor. Cinsel hayat konusu da merak edilen Survivor'da elenen Yaman'a utandıran bir soru geldi. Yarışmacı soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Acun Ilıcalı da geçtiğimiz gün bu konuda açıklama yapmıştı.

Magazin 02-05-24 10:19

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:24

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 17-04-24 10:23

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 11-04-24 11:21

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

Havalimanında izdiham yaşandı! Can Yaman'ın karşılaması sosyal medyada gündem oldu

Türkiye'yi terk ederek İtalya'ya yerleşen Can Yaman hem yaşamını hem de kariyerini yurt dışında devam ettiriyor. Ülkemize her geldiğinde ayrı bir olaya imza atan ünlü oyuncu son olarak gazetecilerle tartışmıştı. Can Yaman şimdi de Brezilya'ya gitti. Yaman hayranları tarafından havalimanında yoğun ilgiyle karşılandı.

Magazin 30-03-24 12:56

Uzman isim uyardı: İftarda sakın tüketmeyin! Diş kaybına neden oluyor

Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar ve sahur sofralarındaki yiyecek ve içeceklerin seçimi sağlık açısından oldukça önemli. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, özellikle günün ilk öğünü olan iftarda asitli içecek tüketiminin diş kaybına neden olabileceğini söyledi.

Haber 30-03-24 07:26

Canlı Bilecik seçim sonuçları! Bilecik seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Yaman mı CHP adayı Melek Mızrak Subaşı mı İYİ Parti adayı Göksel Aydın mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Bilecik seçim sonuçları da Bilecikliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Bilecik'te AK Parti'nin adayı Mustafa Yaman mı CHP'nin adayı Melek Mızrak Subaşı mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Göksel Aydın mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:53

Can Yaman'ın yeni dizisinden bölüm başına alacağı ücret ağızları açık bıraktı!

Bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Oyuncu bu kez yeni dizisinden bölüm başı alacağı ücretle gündeme geldi. İddiaya göre Yaman, bölüm başına 150 bin euro alacak.

Magazin 22-03-24 13:56

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-24 08:02

TOGG'daki fotoğrafından sonra 'Linç kampanyası başlattılar' demişti! MaNga grubunun solisti Ferman Akgül davasında karar çıktı

'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül, yerli otomobil TOGG'un direksiyonundaki fotoğrafından sonra sosyal medyada olumsuz eleştirilerin yapılmasıyla birlikte hakkında 'linç kampanyası' başlatıldığını söyleyerek şarkıcı Aylin Aslım ile Redd grubu üyeleri Güneş Duru ve Doğan Duru'ya dava açmıştı. Ferman Akgül davasında karar çıktı.

Magazin 19-03-24 15:42

Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım flüt sanatçısı Utku Vargı ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Eşi için İstanbul'u terk eden ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

Magazin 19-03-24 11:49

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

1 yıl önce kabusu yaşamıştı... Depremde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin mutluluğu kendinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan'da buldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Akdoğan'ın, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çetin, 6 Şubat depremlerinde enkazdan sağ bir şekilde kurtarılmış fakat diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin kurtarılamamıştı.

Haber 03-03-24 16:30

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman... Servetleri dudak uçuklattı! Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş

Ünlülerin servetleri ve dizilerden bölüm başına ne kadar kazandıkları merak ediliyor. Lüks yaşantıları ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli'nin serveti ortaya çıktı. Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş...

Magazin 27-02-24 15:16

Can Yaman'ın korumaları kameraları itmişti! Oyuncu gazetecilere ateş püskürdü: İyi oyunlar...

İtalya’da “Sandokan” dizisine hazırlanan Can Yaman, ailesini ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Oyuncu bir mekân çıkışı soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaşları muhabirlerin fotoğraf çekmesine engel olmaya çalışmıştı. Yaman konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Magazin 26-02-24 09:18

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Can Yaman'ın korumaları kameraları itti! Muhabirler sert çıktı: Çok terbiyesizce...

İstanbul’a gelen Can Yaman annesi ile birlikte görüntülendi. Ünlü oyuncunun korumaları görüntü alınmasını engellemek için çirkin tavırlarda bulununca muhabirler "Çok terbiyesizce" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 25-02-24 09:25

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Sefo'yu çabuk unuttu! Melisa Döngel ünlü futbolcuyla aşk yaşıyor! Bomba iddia

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 08-02-24 15:02

Can Yaman kaslarını paylaştı! 30 günde nasıl 10 kilo verdim?

Bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman sosyal medya hesabından zayıfladığı bir kareyi paylaştı. Oyuncu paylaşımına "30 günde nasıl 10 kilo verdim?" notunu düştü. Zayıflama sırrını ise tek tek sıraladı.

Magazin 06-02-24 15:17

Düğününde takılan kilolarca altınla gündeme gelmişti! Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villasının her detayı olay

Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu. 019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan şarkıcı Aylin Coşkun'un lüks evinin detayları ve manzarası ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-02-24 07:44

Tedaviler sonrası 90 kilo olmuştu! Aylin Coşkun 18 kilo verdi: Sinir krizi geçirdim...

Şarkıcı Aylin Coşkun, Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Kilo verdiğini söyleyen Aylin Çoşkun "Kendi kendime diyet yaparak 18 kilom gitti" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Magazin 01-02-24 10:47

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-24 15:40

Can Yaman'ın kazancı gündem oldu! Tüm yatırımlarını Türkiye’de yapıyor

Son olarak 'Bay Yanlış' dizisinde boy gösteren Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da dizi anlaşmaları yapıyor. Yurt dışında büyük paralar kazanan Can Yaman yatırımlarını ise Türkiye'de yapıyor.

Magazin 28-01-24 08:08

Son dakika: CHP'nin İstanbul ilçeleri ile büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı! Listede sürpriz isimler yer aldı! Antalya, Denizli, Muğla, Beşiktaş, Şişli...

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi, aralarında Antalya, Muğla, Denizli'nin de yer aldığı 8 büyükşehir, 13 il belediyesi ile İstanbul'da 14, Ankara'da 11 ilçedeki başkan adaylarını açıkladı. Şişli'den aday adayı olan Aylin Kotil ile Beşiktaş'tan aday adaylığını açıklayan Nasuh Mahruki liste dışı kaldı. CHP yönetimi Antalya'da mevcut başkan Muhittin Böcek ile yola devam kararı alırken, İstanbul Ataşehir'de ise İlgezdi'nin yerine yeni bir isim aday gösterildi. İşte CHP'nin açıkladığı adaylar...

Haber 26-01-24 23:45

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

Aylin Kotil'den Fatih Altaylı'ya çok sert tepki! Hep aynı kadın düşmanlığı diyerek açıkladı: 6 kez üst üste söyledi!

Aylin Kotil'in gazeteci Fatih Altaylı'ya gösterdiği tepki, dikkat çekti. CHP'den Şişli Belediye Başkan aday adayı olan Kotil, "Hep aynı kadın düşmanlığı, hep aynı stratejik yönlendirmeler" diyerek Altaylı'ya sitem etti. Altaylı'nın soyadını bilinçli bir şekilde 'Sarıgül' olarak söylediğini iddia eden Kotil, "Programında 6 kez Aylin Sarıgül diyor. 20 yıl evvel boşandığım bir insanın soyadını 6 kez üst üste söylemesi onun ilginçliğini bir kez daha anımsattı." dedi.

Haber 23-01-24 07:17

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29