Bayan Hediyeleri Haberleri

Zor günler geçiriyor... Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer resimlerini satışa çıkarmıştı şimdi de takı tezgahı açtı! Zabıta engeline takıldı

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz aylarda faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Maddi olarak zor günler geçiren ünlü isim şimdi de takı tezgahı açtı. Örümcer, zabıta engeline takıldı.

Magazin 2024-07-05 10:06:07

'Bunda sapıklık var' Aylardır apartmana dadanan esrarengiz hırsızla uğraşıyorlar! Sürekli kadın iç çamaşırları gidiyor

Antalya’nın Serik ilçesinde yaklaşık 3 aydır bir apartmana dadanan hırsız, gece saatlerinde gelip balkondaki asılı çamaşırları çalıyor. Apartman sakinleri ise esrarengiz hırsızın yakalanması için yetkililerden yardım istiyor. Daha önce birkaç kez hırsızı yakaladıklarını fakat kaçtığını belirten ev sahibi A.A., "Hırsız, genelde bayan iç çamaşırları çalıyor. Bence bu şahısta sapıklık var" dedi.

Haber 2024-06-25 13:58:25

Mısır'a turist olarak giden Türk kadın kabus dolu anlar yaşadı! 'Bayan olarak gelinmez' dedi... Sürekli rahatsız ettiklerini söyledi

Mısır'a turist olarak giden bir Türk kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında yaşadığı zorlukları anlatınca viral oldu. Mısır sokaklarında geçtiği videosunda yoldan geçen arabaların devamlı olarak korna çaldığını ifade eden kadın, "Buraya bayan olarak gelinmez. Sürekli rahatsız ediyorlar" dedi.

Trend 2024-05-25 13:55:11

Şeyma Subaşı'dan sosyal medyayı sallayan poz! Bayan fizik

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı yine çok konuşuldu! Bir süredir spor pozlarıyla adından söz ettiren Subaşı ellerini göğüsleriyle kapatıp poz verdi. Pozları gören sosyal medya kullanıcıları ise kendini tutamadı.

Magazin 2024-05-02 06:54:12

100 yıldır kayıptı! 'Bayan Lieser'in Portresi' 32 milyon dolara alıcı buldu

Yaklaşık 100 yıldır kayıp olduğu düşünülen Gustav Klimt’e ait “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu.

Haber 24-04-24 21:46

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer fotoğraflarından sonra şimdi de şarkılarını satışa çıkardı!

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. 'Geçinemiyorum' diye isyan eden ünlü isim şimdi de şarkılarını satışa sundu.

Magazin 15-03-24 08:10

Fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı! Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söylerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Ünlü isim zor günler geçirdiğini dile getirdi ve 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti.

Magazin 07-03-24 16:28

Ahmet Çakar'dan Emre Belözoğlu hakkında olay iddia! ''Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsa ben de bayan Ahmet'im''

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Mücadele boyunca Ankaragücü'nün kötü oyun oynaması tecrübeli yorumcu Ahmet Çakar'ın hedefinde yer aldı. Başkent temsilcisinin çalıştırıcısı Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştiren Çakar'ın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 19-02-24 08:33

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

Ona sevginizi hissettirecek anlam dolu Sevgililer Günü hediyesi önerileri

Sevgililer Günü hediyesi almakta geç kaldıysanız doğru yerdesiniz! Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz her anı anlamlı kılacak, onun yanında olamadığınız zamanlarda da onunla birlikte olduğunuzu hissettirecek anlam dolu hediyeleri sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 13-02-24 18:16

Sevdiğinizin kalbini ısıtacak Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğinizi sıcacık bir kucaklama kadar mutlu edecek, onun kalbini ısıtacak hediyeler mi arıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevgilinizle aranızdaki bağı güçlendirecek, ona olan sevginizi en özel şekilde ifade etmenizi sağlayacak birbirinden anlamlı hediyeleri sizin için seçtik. İşte Sevgililer Günü için size özel hediye önerilerimiz!

Haber 07-02-24 15:38

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer faturalarını ödeyebilmek için yardım istemişti! Bakanlık harekete geçti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabı ile büyük bir ün kazanan eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde sıkıntılı günler yaşıyor. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için takipçilerinden yardım isteyen Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti.

Magazin 18-01-24 13:35

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'in son hali yürek sızlattı! Faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde zor günler yaşıyor. Yıllardır sıkıntılı bir hayat mücadelesi veren Örümcer, son olarak elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi. Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlattı.

Magazin 17-01-24 15:15

Dubaili milyonerin eşinin itirafları sosyal medyada gündem yarattı! Lüks yaşamının olumsuz yönlerini anlatınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi

Sosyal medyada Soudi kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Dubai'de bir milyonerle evli. TikTok'ta marka kıyafetleri, kocasının kendisine aldığı pahalı hediyeleri ve lüks hayatının kesitlerini sunarak fenomene dönüşen Soudi, milyoner bir kocaya sahip olmanın zor anlarından söz edince sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Trend 06-12-23 15:13

Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel ve kullanışlı doğum günü hediyeleri

Doğum günleri her yaştan kişinin önem verdiği ve hatırlanmasından mutluluk duyduğu önemli zamanlardan biri! Bu anlamlı gün bir de güzel bir hediyeyle taçlandırıldığında mutluluk ikiye katlanır. Siz de hediye almayı ve sevdiklerinizin yüzünü güldürmeyi seviyorsanız işte karşınızda en kullanışlı ve anlamlı hediye önerileri!

Haber 04-12-23 17:05

Bayan Kahkaha olarak tanınan Güzide Kasacı hayatını kaybetti

Bir dönem "Bayan Kahkaha" lakabıyla anılan Güzide Kasacı'dan acı haber geldi. Pek çok bilinen şarkıyı yorumlayan Güzide Kasacı 94 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 29-11-23 14:10

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE FİKİRLERİ 2023: Kadın ve erkek öğretmene ne hediye alınır? 24 Kasım Öğretmenler Günü için en iyi öneriler!

Öğretmenler Günü hediye önerileri 24 Kasım'da öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Birçok kişi bugün öğretmenine sevgi ve saygısını ifade edecek. Peki 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alınacak hediyeler nelerdir? Bayan ve erkek öğretmene ne hediye alınır? 24 Kasım Öğretmenler Günü için bayan ve erkek öğretmene hediye fikirleri...

Haber 24-11-23 09:53

Öğretmenler Günü'nde ne hediye alınır? 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye önerileri

Öğretmenler Günü hediyeleri arama motorlarında sorgulanıyor. Birçok kişi alışveriş sitelerinde inceleme yapıyor ve ilgili kategorilerde yer alan ürünleri karşılaştırıyor. Öğretmenler Günü'nde alınacak hediyeleri sizler için derledik. İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel hediye önerileri...

Haber 23-11-23 08:32

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Kocam öldükten sonra sugar mama oldum dedi... Sevgilisine aldığı hediyeler olay oldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın kocasının vefatının ardından 27 yaşındaki sevgilisiyle hayatını sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Kocasının ölümüyle 'sugar mama' olduğunu anlattı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyeleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Miller gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-10-23 10:23

Fenerbahçe'nin efsane kaptanıydı! Voleybolcu Seda Tokatlıoğlu'nun son hali şaşırttı

Bir dönemin efsane voleybolcusu Seda Tokatlıoğlu, Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın eski kaptanıydı. Sporculuk hayatında sayısız başarıya imza atan Seda Tokatlıoğlu'nun son hali ortaya çıktı. Seda Tokatlıoğlu'nun değişimini görenler şaştı kaldı.

Magazin 28-09-23 08:36

Badmintonda Erzincanlı kızlar şampiyon oldu

Polonya’da 30 ülkeden 32 çift bayan sporcunun yarıştığı uluslararası 2023 Orlen Polısh İnternasyonel Badminton turnuvasında Erzincanlı Milli Sporcular Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin, çift bayanlar kategorisinde bütün rakiplerini yenerek finale kalıp finalde çift bayanlar kategorisinde İngiliz rakiplerine karşı üstün bir performans sağlayarak maçı 2-0 kazanıp şampiyon oldular.

Yurthaber 25-09-23 07:48

Şanlıurfa’da 3 doktora darp

Şanlıurfa’da biri bayan 3 doktor hasta yakınları tarafından darp edildi.

Yurthaber 19-09-23 14:11

Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır, hediyeleri nelerdir? Türk Telekom sil süpür çıkmıyor, yardım!

Türk Telekom mobil, televizyon, internet, telefon gibi pek çok teknolojiyi bünyesinde barındıran bir telekominikasyon kurumu olarak tabir edilmektedir. Ayrıca çeşitli dijital servislerden akıllı telefon, tablet, modem gibi teknolojik cihazlara kadar birçok farklı servis sunmaktadır. Türk Telekom sil süpür de bir kampanya olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, her hafta düzenli olarak kullanıcılarına hediyeler veren Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır, hediyeleri nelerdir?

Haber 28-08-23 11:18

Sosyal medya fenomeninin hediye dağıtımı New York'u karıştırdı! Polisle arbede yaşadılar

Popüler YouTube yayıncısı Kai Cenat'ın çekilişle ücretsiz bazı hediyeleri fanlarına dağıtacağını duyurması üzerine yüzlerce genç Union Meydanı'nı doldurdu. Gençler ile polis arasında arbede yaşandı. Taşkınlığı yatıştırmak ve kalabalığı dağıtmak için New York Polisi (NYPD) ekipleri bölgeye girişi yasakladı.

Haber 05-08-23 01:28

Pahalı izlenimi veren uygun fiyatlı doğum günü hediyeleri

Sevdikleriniz için doğum günü hediyesi seçmek zor bir işmiş gibi görünebilir. Özellikle hediye ararken ürünlerin fiyatını görmek sizi bütçenizi düşünmeye itebilir. Oysa pahalı izlenimi verse de aslında uygun fiyatlı olan birçok hediye seçeneği var. Onları keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 01-08-23 18:05

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ 2023: Babalar Günü'nde ne alınır? İşte kahraman babalara özel hediye önerileri...

Babalar Günü hediyeleri bu anlamlı günde sevgisini en iyi şekilde ifade etmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Öte yandan bugün birçok kişi, eşine ve arkadaşına da bu anlamlı güne özel görsel ve sözleri WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi platformlardan gönderecek. Peki, Babalar Günü'nde ne alınır? İşte kahraman Babalar Günü için hediye önerileri...

Haber 18-06-23 09:59

Gözlükten akıllı saate sportif babalara uygun en iyi Babalar Günü hediyeleri

Sportif bir tarza sahip olan babanıza Babalar Günü hediyesi ararken pek çok seçenekle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir yeri olan babanıza verdiğiniz kıymeti ona göstermek için güzel hediye fikirleri arıyorsanız doğru yerdesiniz! Hem fonksiyonel hem şık ürünler arasından spor kombinlere uygun ürünleri inceleyebilir, babanızın en çok beğeneceği hediyeyi kolayca seçebilirsiniz. Birbirinden güzel hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-23 18:42

Giyimine ve bakımına özen gösteren babalara alınabilecek en iyi babalar günü hediyeleri

Yılın en anlamlı günlerinden olan Babalar Günü yaklaşıyor. Yılın bu özel günü; fedakarlıkları, desteği ve sevgisiyle bizi sarıp sarmalayan babalarımıza kendilerini özel hissettirmek için harika bir fırsat. Siz de çok sevdiğiniz babanızı mutlu etmek için hediye arayışındaysanız giyimine ve bakımına özen gösteren babalar için derlediğimiz Babalar Günü hediyelerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 06-06-23 14:45

Karısının güzellik yarışmasında ikinci olmasını hazmedemedi! Sahneye atlayan adam tacı paramparça etti

Brezilya’da düzenlenen bir güzellik yarışmasının final anı ilginç dakikalara sahne oldu. Sonucun açıklanmasından sonra birinci seçilen yarışmaya tacın katılacağı saniyelerde ikinci olan yarışmacının kocası bir anda sahneye atladı. Bayan Gay Mato Grosso 2023 yarışmasında sahneye atlayan koca tacı parçalamaya başladı. O anlar diğer seyircilerin çığlık sesleriyle anbean kaydedildi.

Trend 30-05-23 13:19

Annenize sevginizi bir kez daha kanıtlayacak en iyi anneler günü hediyeleri

Annelerimiz en değerli varlıklarımız. Onlara duyduğumuz sevgiyi her an gösteremesek de Anneler Günü, onlara verdiğimiz değeri anlatmak için harika bir fırsat. Anneler Günü'nde anneniz için en doğru hediyeyi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Annenizi çok mutlu edecek birbirinden kaliteli önerilerle karşınızdayız. İşte Anneler Günü için en kıymetli varlığınıza alabileceğiniz on farklı hediye!

Haber 12-05-23 17:54

Sevdiceğinizin annesi, kayınvalidenize alabileceğiniz en iyi uygun fiyatlı anneler günü hediyeleri

Evlendikten sonra ikinci bir anne olan kayınvalideye hediye seçmek bazen pek kolay olmuyor. Anneler Günü yaklaşmışken güzel bir hediye alarak onu mutlu etmek istiyor ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız merak etmeyin! Sizler için kayınvalidenize alabileceğiniz en iyi, uygun fiyatlı Anneler Günü hediyelerini bir araya topladık. Gelin, birbirinden kaliteli ve şık hediyelere birlikte bakalım!

Haber 12-05-23 17:54

Robot süpürgeden masaj aletine: İşte çalışan annelerin hayatını kolaylaştıracak Anneler Günü hediyeleri

Anneler Günü yaklaşıyor ve anneniz ya da anneniz gibi sevdiğiniz kişi için özel bir hediye seçmek istiyorsunuz ama ne alacağınıza karar veremiyor musunuz? Özellikle çalışan anneler için hediye seçimi biraz zor olabilir. Bu yüzden, annenize sevginizi gösterebileceğiniz hediye önerilerimizle sizin için işi kolaylaştırdık. Çalışan anneler için özel olarak seçtiğimiz birbirinden farklı hediye fikirleri arasından tercih yaparak annenize en uygun hediyeyi verebilirsiniz.

Kadin 10-05-23 03:40

Köyceğizli güreşçi kızlar şampiyonaya damga vurdu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcuları il şampiyonasında kazandıkları altı birincilikle müsabakalara damgasını vurdu.

Yurthaber 08-03-23 07:59

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Eşe, anne ve sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeleri...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri, bu anlamlı günde incelenmeye başlandı. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Dünya'da her sene coşkuyla kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hediyeleri sizler için derledik. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? İşte; eşe, anne ve sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri...

Haber 08-03-23 07:19

Kireçten tamamen kurtulmanız mümkün! Bir gecede tüm kireci çözüyor

Metal eşyaların üzerinde biriken kireçler bakımsız ve pis bir görünüme sebep oluyor. Mutfak ve banyo kireçlerinden kurtulmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Temizlik uzmanı olarak bilinen Bayan Hinch sadece bir gecede tüm kireçlerden kurtulmanızı sağlayacak yöntemi paylaştı.

Kadin 23-02-23 15:50

Bay ve bayan kuaförler depremzedelerin kişisel bakımları için yola çıktı

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediyesi öncülüğünde 46 gönüllü bay ve bayan kuaför, depremin merkez üssü Pazarcık ilçesindeki çadır kentlerde yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını gidermek amacıyla otobüsle yola çıktı.

Yurthaber 15-02-23 08:38

Suçlarına ortak arıyorlar! İnternette 'korsan taksici' ilanı, günlük kazanç 2500 TL

Çok popüler bir ilan sitesinde 'korsan taksici aranıyor' ilanı görenleri şaşkına çevirdi. Yasal olmadığı halde internette verilen ilanda 'bay-bayan araçlı şoför, günlük 2000-2500 TL' ifadelerine yer verildi. Korsan taksiciliği organize edenler polis denetiminden kurtulmak için ise özellikle kadınları tercih ediyor.

Haber 18-01-23 07:53

Hediye almakta gecikenler için en iyi son dakika hediyeleri

Sevdiklerinize hediye alma işini son dakikaya bıraktıysanız online alışveriş ile aradığınız hediyeyi çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz üzülmeyin. Harika bir listeyle karşınızdayız! Tarot setinden yüz maskesine, tokadan batik çoraplara, gece lambasından hoparlöre kadar birbirinden özel hediye tavsiyelerimiz için yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 28-12-22 11:56

Sevdiğiniz pratik insanlara alabileceğiniz bir numaralı yılbaşı hediyeleri

Her insan kullanımı kolay ve hızlı ürünler tercih etse de özellikle çalışanlar ya da öğrenciler için bu, temel bir ihtiyaç hâline gelebiliyor. Zamandan ve işten tasarruf sağlayan pek çok pratik ürün, hayatı hızlı yaşayanlar için önemli bir gereksinim. Eğer çevrenizde zaman ve hız konusunda zorluk yaşayan sevdikleriniz varsa listelediğimiz pratik ürünleri yılbaşında onlara hediye ederek hayatlarını kolaylaştırabilirsiniz!

Haber 26-12-22 17:08

Yeni yıl hediyesi arayanlar bu listeye kesinlikle göz atmalısınız!

Sürprizlerle dolu yepyeni bir yılı karşılamanın heyecanını yediden yetmişe herkes doyasıya yaşıyor. Yeni yılın en sevilen olayı da tartışmasız hediyeler. Büyük heyecanla beklenen yılbaşı gecesi, açılan paketlerle daha da eğlenceli bir hâl alıyor. Bu özel hediyeleri seçmek birçoğumuz için uğraştırıcı olabilir. Biz de sizin işinizi kolaylaştıracak, harika bir liste hazırladık. İşte birbirinden güzel yeni yıl hediyesi önerileri!

Haber 14-12-22 08:17

Sabırsız tanıdıklarınızı mutlu edecek hediye önerileri

Yaptığı her işi en hızlı ve en pratik şekilde tamamlamak isteyen tanıdıklarınız için hediye konusunda daha seçici davranmanız gerekebilir. Sabırsız kişilere verilebilecek birbirinden farklı hediyeleri sizler için bir araya getirdik. Tüm özel günlerde tercih edebileceğiniz birbirinden eşsiz hediyelerle sevdiklerinizi mutlu ederken onların hayatlarını çok daha kolay bir hâle getirebileceksiniz. İşte detaylar...

Haber 07-12-22 16:00

Yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edecek en orijinal hediyeler

Yılbaşı yaklaşırken, aklınızı karıştıran hediye seçimini daha kolay hale getirmek için en orijinal hediye fikirlerini sizler için topladık. Yılbaşı için tercih edilebilecek en güzel hediyeleri keşfedin ve sevdiklerinize unutulmaz bir an yaşatın!

Haber 05-12-22 17:07

Merve Boluğur ve Mert Aydın ayrılığının perde arkası! Zorla balayına götürdü, 'Sıkıntıya gelemem' dedi! Düğündeki takılar ise...

Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın 45 gün süren evliliğinin neden bittiğinin perde arkası ortaya çıktı. 2. Sayfa'da yer alan iddialara göre Merve Boluğur nikahtan sonra Aydın'ın ameliyatlı şekilde balayına gelmesini istedi. "İyi günde kötü günde" diyen Boluğur kocasına destek olmadı ve bir de üstelik zorla balayına götürdü. Sonra ise olanlar oldu... Düğündeki takılar arasında yer alan Aydın'ın hediyeleri ise Boluğur'da kaldı. İşte boşanmanın detayları...

Magazin 24-11-22 12:10

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alınacak hediyeler nelerdir? Bayan ve erkek öğretmene Öğretmenler Günü için en güzel hediye önerileri burada!

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alınacak hediyeler öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bu özel günde sevgisini en güzel şekilde ifade etmek isteyen kişiler WhatsApp'ın yanı sıra Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunacak. Ayrıca birçok öğrenci de öğretmenlerine hediye verecek. Peki 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alınacak hediyeler nelerdir? Bayan ve erkek öğretmene hangi hediyeler alınır? İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel hediye önerileri...

Haber 24-11-22 08:01

40 yıl boyunca 189 çocuk yetiştirdi! Yaptığı iyilikler duyanları duygulandırdı

Dünya üzerinde bakıma ihtiyacı olan milyonlarca çocuk bulunuyor. Bu çocukların bakımına yardımcı olmak ufak bir adım olarak görülse de onların hayatını bambaşka bir hale getirebiliyor. 86 yaşındaki Hannah Ford 40 yıl boyunca 189 çocuğun hayatını değiştirdi. Onlara özenle bakan Bayan Hannah'ın yaptıkları duyanları duygulandırıyor.

Kadin 14-11-22 11:35

Aldığınız kişinin işine yarayıp asla üzmeyecek en iyi son dakika hediyeleri

Bazı durumlarda alelacele hediye almak ya da seçmek zorunda kalabilirsiniz. Son dakika planlanan ve katılmanızı gerektiren bir doğum günü organizasyonu ya da tebrik ziyaretleri için hediye arayışı kolay olmayabiliyor. Neyse ki herkese hitap edebilecek ürünler de yok değil! Söz konusu durumlar için hızlıca alabileceğiniz hediye önerileri derledik. Gelin, günü kurtarabilecek hediye fikirlerine birlikte göz atalım.

Haber 13-11-22 23:12

Eşinden şüphelenip DNA testi yaptırınca öğrendiği gerçekle yıkılmıştı! Mahkemenin kararıyla ikinci şoku yaşadı

İzmir'de yaşayan Gürkan Ü. boşanma aşamasında olduğu eşinden olan oğluna yaptırdığı DNA testi sonucu çocuğun kendisinden olmadığını öğrendi. Dünyası başına yıkılan Gürkan Ü., mahkemenin tazminat kararı ile ikinci bir şok yaşadı. Gürkan Ü.'nün başka kadınlarla yaptığı yazışmaları kusur olarak gören mahkeme, Gürkan Ü.'nün 20 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Erkeklik onurum incindi diyen Gürkan Ü. "Çocuğun doğumundan itibaren yaptığım tüm masrafları, aldığım hediyeleri isteyeceğim" dedi.

Haber 07-11-22 13:15

SON DAKİKA | İngiltere'de Liz Truss dönemi sadece 1,5 ay sürdü! Marulla kıyaslayıp anket yapmışlardı; Başbakan Truss istifa etti

Son dakika haberi: 6 Eylül'de göreve başlayan İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa etti. 45 gün önce göreve başlayan Truss için sayılı günler kaldığı İngiltere gazetelerine yansımıştı. İngilizler, Liz Truss'ın mı daha çabuk görevi bırakacağını yoksa marulun mu daha çabuk bozulacağını görmek için bahis bile oynamıştı. İngiltere'nin saygın dergisi The Economist, Liz Truss'a 'Bayan Buzdağı' şeklinde hitap etti ve kariyerinin 'bir marulun raf ömrüne' sahip olduğunu belirtmişti.

Haber 20-10-22 15:38

Taksici turiste 'buyur gel' dedi, bekçi olayı görünce ortalık karıştı! 'Çoluğum çocuğum var'

Şişli'de turistten fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi bekçiler yakaladı. Turist, "Şişli'den Beşiktaş'a gitmek için 100 TL istedi" derken, taksi sürücüsü ise olayın turistin anlattığı şekilde gerçekleşmediğini iddia ederek, ''Bayan 'Beşiktaş' dedi. Bekçi arkadaşlar da karşıdan çıkıp geldi. Arabamı ileri alırken, bayana 'Buyur gel' dedim. O anda bekçi arkadaşlar geldi “Pazarlık mı yapıyorsun?” dedi. Ortalık zaten karıştı. Çoluğum çocuğum var'' ifadelerini kullandı.

Haber 11-10-22 09:17