Bir Derdim Var Hangi Kanalda Haberleri

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-05-10 15:51:35

Usta oyuncu Ediz Hun Yeşilçam sineması bitti” dedi... Geride kalanları tek tek saydı! Bakın listede kimler var

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ediz Hun, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Usta sanatçı burada Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti” diyen Ediz Hun geride kalanları tek tek saydı.

Magazin 2024-05-10 12:20:28

Milletvekillerine ikram edilen kuruyemişin fiyatı Meclise damgasını vurdu! Madem öyle, artık biz de koydurmayalım

TBMM'de fahiş fiyat ve stokçuluğa cezaların artmasıyla ilgili yasa teklifi konuşulurken kuruyemiş üzerinden ilginç bir diyalog yaşandı. Bolca tüketilen kuruyemiş Komisyondaki milletvekillerine de ikram edildi. Masasındaki kuruyemişi işaret ederek "Valla bunu yersek Başkanım, adam başı 60 lira zararımız var" diyen CHP'li milletvekili Arslan'a Komisyon Başkanı Mustafa Varank'ın yanıtı dikkat çekti.

Finans 2024-05-10 10:41:05

Yataktayken TikTok'ta canlı yayın açtı! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Romantik anım var

Yatak odasından TikTok canlı yayını açan bir kişinin yaptığı o yayını sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Eşi olduğu iddia edilen bir kadınla yatakta uzandığı sırada TikTok'tan canlı yayın açan kullanıcının, "12 bin beğeniye özel romantik anım var" sözleri sosyal medyada gündem yarattı. Daha önceki yıllarda TikTok kullanıcısının benzer şekilde yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tepki çekerek ülke gündemine yerleşmişti.

Trend 2024-05-10 08:34:25

TV yayın akışı 10 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-05-24 07:33

Yer: Adana! Elimde fotoğrafların var diyerek şantaj yaptı: Durumu öğrenen baba çılgına dönünce...

Adana'da şantaj cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Arda Demirci, kendisinden ayrılmak isteyen İ.A.'ya "Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim" diyerek şantaj yaptı. Olaydan haberi olan İ.A.'nın babası Mehmet Akkel, Demirci ile görüşmek istedi. Kızının peşini bırakmasını isteyen baba Akkel'e karşı Demirci şantajını devam ettirdi. İşte tam bu noktada olaylar farklı bir boyut aldı.

Haber 09-05-24 10:13

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor 08-05-24 20:23

Estetikte yeni çılgınlık: Photoshoplu fotoğrafı gösterip… 'Ağlayarak bana geldi' diyerek anlattı

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Photoshoplu fotoğraflarını gösterip, fotoğraftaki haline benzemek isteyen kişiler var. Kişilerin gerçek şekillerinden farklı bir şekilde topluma kendilerini göstermelerinin psikolojik, sosyolojik, etik ve ahlaki birçok sıkıntısı kesinlikle ortaya çıkacaktır" dedi.

Kadin 08-05-24 19:38

TV yayın akışı 8 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 8 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Nalan, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 08-05-24 07:26

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'dan yönetime mesaj! Telefon numaram var, dönebilirim

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, İstanbul ziyaretinde yaptığı açıklamalarda geleceğine dair önemli ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 07-05-24 15:29

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 07-05-24 14:51

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 07-05-24 13:43

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

TV yayın akışı 7 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mayıs Salı Bahar, Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Olanlar Oldu, Bizim Köylü, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 07-05-24 07:38

IBAN ile ödeme yasal mı, yasak mı? IBAN numarası ile alışveriş yapılır mı? IBAN ile ödeme cezası var mı?

Kredi ve banka kartı kullanımı günümüzde oldukça yaygın iken farklı seçeneklerle ödeme yapılması da mümkündür. IBAN ile para gönderme opsiyonu da pek çok kişi tarafından rağbet görmeyi sürdüren işlemlerdendir. Ancak vergi ödeme yükümlülüğü bulunan işletmelerin pos cihazı kullanmak yerine IBAN ile ödeme almaya çalışması olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Bu nedenle IBAN ile ödeme temin etme işleminin hangi durumlarda yasal açıdan riskli olduğu açıklanmalıdır.

Finans 06-05-24 21:42

Aralarında uluslararası çapta suç işleyenler de var! 469 organize suç örgütü çökertildi: Bakan Yerlikaya 10 aylık rakamları paylaştı

Geçtiğimiz haziran ayında göreve gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buna göre son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi. Söz konusu örgütlerden 15'i uluslararası organize suç örgütleriydi.

Haber 05-05-24 16:48

Ayakkabı boyacısı Türkiye şampiyonu oldu! Şimdi de dünyaya açılıyor: Turnuvaya katılabilmek için borç aldım

1996 yılında yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle çalıştığı fabrikadan ayrılan ve ayakkabı boyacılığı yapmaya başlayan 50 yaşındaki Alaattin Şahin, bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye'yi Slovakya'da düzenlenen şampiyonada temsil edecek Şahin, turnuvaya katılabilmek için borç aldığını belirterek, "Birkaç ay sonra da dünya şampiyonası var. Bu noktada desteğe ihtiyacım olacak” diye konuştu.

Haber 05-05-24 10:26

İstinat duvarına gömülü şekilde bulundu, 241 yıllık tarihi var!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir binanın istinat duvarına gömülü şekilde bulunan Zeliha Hanım Çeşmesi, 241 yıldır ayakta duruyor. Tarihi çeşmenin yıllar boyunca kullanıldığına dikkat çeken bir mahalle sakini, "Kendimi bildim bileli bu çeşme kullanılıyor. Tarihimizin bilinmesini, bizden sonraki nesle geçmesini arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 05-05-24 10:01

TV yayın akışı 4 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

4 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Kolonya Cumhuriyeti, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 04-05-24 07:34

Erken seçim tartışmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt! Türkiye'nin önünde 4 yıllık seçimsiz bir süre var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak "1 Nisan sabahı itibarıyla seçim gündemini geride bıraktık. Türkiye'nin önünde 4 yıllık seçimsiz bir süre var" dedi.

Haber 03-05-24 18:46

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Markette korkutan yangın! Alevlere teslim oldu... Büyük hasar var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir markette çıkan yangın korkuttu. Markette büyük hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 03-05-24 16:43

Kendini maneviyata adamıştı! Yaşar Alptekin Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere sert çıktı! 'Peygamber Efendimiz yaşasaydı...'

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. "Günde 5 vakit spor (Namaz kılıyorum), 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum (Oruç tutuyorum). Gece hayatım (Teheccüd namazı) ve bir de sevgilim var (Allahım)' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Alptekin şimdi de kendisini "Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 03-05-24 11:58

Düğün gününde konukların önünde kullanmak istedikleri soyisimlerine birlikte karar verdiler! Gelin ve damadın yazı tura attığı anlar olay oldu

Bir gelin ve damat, soyadlarını seçtikleri ilginç yöntemi paylaşarak viral oldu. Bu çift, büyük günlerinde yazı tura atarak ikisinin de hangi soy ismi kullanacaklarına yazı tura atarak karar verdikleri anları paylaştı.

Trend 03-05-24 11:17

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 03-05-24 11:09

Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu! 1 Mayıs'ta polise saldıran 29 kişi yakalandı: Aralarında sosyal medya fenomeni de var

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda, Saraçhane'de toplanan bir grup polise saldırıda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 'gereği yapıldı' diyerek 29 kişinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını belirtti. Yakalananların arasında 'Basel' isimli sosyal medya fenomeni Bekir Aslan'ın da yer aldığı tespit edildi.

Haber 03-05-24 11:06

Dilan Polat mahkemenin kararı sonrası resmen çıldırdı! Cezaevinde intihara kalkıştı: Vücudunda kesikler var...

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında mahkemenin ara kararı belli oldu. Aylardır manşetlerden düşmeyen Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Karara büyük tepki gösteren ve "ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Bir diğer tutuklu sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği biliniyor.

Haber 03-05-24 09:51

Yediemin otoparklarında 'vurgun' tablosu: 100 bin araç peyderpey buhar oldu!

Güvenilir diye milyonluk araçların emanet edildiği ‘Yediemin’ler meğer hırsızlar için en kârlı ve sıfır riskli bir alan hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daki Yediemin otoparkında 300 araç yok olmuştu! Ancak olayın sadece Yalova değil tüm Türkiye’de yaşandığı ortaya çıktı. Devletin sistemine kayıtlı araçlar ile otoparklarda bulunan araçlar arasında 100 bin eksik olduğu öğrenildi. Yediemin vurguncularının yöntemleri ve hangi araçları seçtikleri ise belli oldu.

Finans 03-05-24 08:29

TV yayın akışı 3 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 03-05-24 07:14

Fren yerine gaza bastı, otomobille kahvehaneye daldı! Çok sayıda yaralı var! Önüne geleni süpürdü

Adana’da ehliyetsiz sürücü, park etmek istediği aracının fren pedalı yerine gaz pedalına basınca kahvehaneye girdi. Feci kazada kahvehanenin önünde ve içeride oturan 5 kişi yaralandı. Yaralılarından birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Bir görgü şahidi ise yaşanan olayı "Kahvehanenin dışında önüne geleni süpürdü. İlk başta kendimize gelemedik, suikast gibi bir şey olduğunu düşündük. İnsanlar panik içinde kaldı" ifadeleriyle anlattı.

Haber 02-05-24 20:48

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

Bahar ayları vakaları artırıyor! Şanslı bir grup var 'Sakın çıkarmayın' dedi ve ekledi... 'Tetikte olmamız gerek'

Manisa’da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Çağdaş Can "Kimseye keneyi çıkarmasını önermiyoruz. Üzerine kesinlikle sigara bastırma, çakmakla yakma, iple çekme, kazıma kesinlikle önermiyoruz" derken Halk Sağlığı Uzmanı Cevriye Ceyda Karabulut ise "Geçtiğimiz yıl 2023 yılında 1 vakamız olmuş. Bu yıl henüz vakamız mevcut değil. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, pikniğe gidenler, bağ bahçe işleriyle uğraşanlar, ormanlık alanlara gidenler muhakkak dikkatli olmalı" dedi.

Haber 02-05-24 15:09

Tacizci sanılarak vahşice öldürüldü, mahkemenin kararı isyan ettirdi

Diyarbakır’da Ergün Arslan (40), kız çocuğu G.S.'nin (12) fotoğrafını çektiği iddiasıyla darbedilip bıçaklandı, yaralı halde sokaklarda gezdirilip kan kaybından hayatını kaybetti. Ancak daha sonra kız çocuğunu taciz eden kişinin Arslan olmadığı ortaya çıktı. Olaya ilişkin 6 sanığın cezaları belli oldu. Arslan'ın kardeşi Süleyman Arslan, “Suçsuz yere bir insan katledildi. Aldıkları ceza yetersiz, çünkü ortada bir öldürülme değil, vahşice katledilme olayı var” diyerek verilen cezalara isyan etti.

Haber 02-05-24 12:30

TV yayın akışı 2 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 02-05-24 07:24

Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde! 8 yıl sonra bir ilk olacak... Masada neler var?

Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek. Merakla beklenen görüşmede ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

Haber 02-05-24 06:56

Daha iyi bir yaşam için kurtulman gereken alışkanlık hangisi?

Hayatını iyileştirmek ve daha iyi bir yaşantı için hangi alışkanlıktan kurtulmalısın?

Kadin 30-04-24 22:57

D vitamini nelerde var? D vitamini hangi besinlerde bulunur? D vitamini içeren besinler

D vitamini vücudumuzun sağlığı için oldukça önemli bir role sahip olan yağda çözünen bir vitamin ve hormondur. Adını, vücudumuzda güneş ışığına maruz kaldığımızda cildimizde sentezlenmesinden alır. Ancak D vitamini sadece kemik sağlığını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda bağışıklık sistemi fonksiyonlarından kalp sağlığına kadar birçok alanda kritik bir rol oynar. Peki, D vitamini nelerde var?

Haber 30-04-24 21:01

Kahvaltılık sos tarifi: Kahvaltılık sos nasıl yapılır?

Kahvaltılardan hoşlananlardansanız sofrayı çeşit çeşit kahvaltılıklarla donatmak isteyebilirsiniz. Tam da bu sofralar için harika bir kahvaltılık sos tarifimiz var. Bu kahvaltılık sos tarifini çok sevecek, ekmek banmaya doyamayacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 30-04-24 20:40

Esnek çalışma için bir açıklama da işverenden! Çalışma Meclisi’nde dikkat çeken sözler: Özgür Burak Akkol, ‘İmkanımız var’ diyerek anlattı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 10 çalışandan 4'ü uzaktan çalışma imkanına sahip olduğunu, büyük işletmelerin yüzde 78'inin uzaktan çalışmaya imkan vediğini belirterek, "Türkiye'de çalışan nüfusun yüzde 30'u için uzaktan çalışma mümkün. Çalışanların yüzde 73'ü evden çalışma ile iş-özel hayat dengesini daha iyi kurduğunu düşünüyor." dedi.

Finans 30-04-24 17:04

Bursa'da 5 bin yıllık tedavi: Bu arılar şifa dağıtıyor! Türkiye'nin her yerinden talep var

Bursa'da arı iğnesi yoluyla tedavi edilen hastalar, 5 bin yıllık yöntemle sağlığına kavuşuyor. Çin, Ukrayna, Kore ve Amerika gibi ülkelerde yaygın olarak yapılmakta olan bu tedavi yöntemi arı zehri ile uygulanıyor. Arı iğnesiyle şiddetli ağrılarından kurtulduğunu belirten bir hasta, "Şimdi maşallah kelebek gibi namaz kılıyorum" dedi. Bir başka hasta ise bütün kış boyunca soğuk algınlığına dahi yakalanmadığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 11:53

MHP lideri Bahçeli şarkı göndermesi sonrası polemiklere son noktayı koydu: Size kötü bir haberim var...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Ferdi Tayfur şarkılı göndermeyle ilgili de konuşan Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de sahip çıktı.

Haber 30-04-24 10:57

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 30-04-24 10:40

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

İstanbul Tabip Odası'nda gündem seçim: 'Değişim istiyoruz'

İstanbul Tabip Odası’nın 5 Mayıs’taki seçimleri yaklaşırken hekim grupları da seçim stratejilerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetçi Hekimler” de seçimde hangi grubu destekleyeceklerini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Haber 29-04-24 23:31

Patoloji nedir, neye bakar? Patoloji hangi hastalıkları kapsar?

Görünmeyen düşmanlar, vücudumuzun en karmaşık sistemlerinden birini hedef alır: hücrelerimiz. Patoloji bu görünmeyen düşmanların izini sürmeye ve doğru tanıyı koymaya çalışan tıbbın önemli bir dalıdır. Patoloji, vücuttaki doku ve hücrelerin yapılarını inceleyerek hastalıkların teşhis edilmesine, sınıflandırılmasına ve takibine odaklanır.

Haber 29-04-24 20:25

Üroloji nedir, neye bakar? Üroloji hangi hastalıkları kapsar?

Üroloji, insan üriner sistemini (böbrekler, idrar yolları, mesane, idrar kesesi ve üretra gibi organları) ve erkek üreme sistemiyle ilgilenen tıbbi bir uzmanlık dalıdır. Bu alanda çalışan uzmanlar, ürolog olarak adlandırılır ve geniş bir yelpazedeki ürolojik hastalıkları teşhis eder, tedavi eder ve yönetirler. Üroloji hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen çeşitli sağlık sorunlarına odaklanırken, özellikle erkeklerdeki üreme sistemi sorunlarına da dikkat eder.

Haber 29-04-24 19:07

Yer: Isparta! Acı haber geldi... Asker, polis aracına çarptı: Şehit ve yaralılar var

Isparta'da bir askeri personelin kullandığı araç radar uygulama bölgesinde görevli polis memuru Yonuz Turan'a çarptı. Hastaneye kaldırılan Turan, kurtarılamayarak şehit oldu. Araçta bulunan 3 kişi ise yaralandı. Turan'ın evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.

Haber 29-04-24 12:02