Buhar Banyosu Haberleri

Banka çıkışında maskeli pusu! İçi para dolu çanta saniyeler içinde buhar oldu: Bir anda maske taktılar, silah sesi duyduk

İstanbul'da biri kadın iki kişi takip edildiklerinden habersizce para çekmek için bankaya girdi. Gaspçılar ise banka çıkışında onlara pusu kurmuştu. Kadın bankadan elinde yüklü miktarda para dolu çantalarla çıktı, çok geçmeden hayatının kabusunu yaşadı. Gaspçılar kaşla göz arasında kayıplara karıştı. Görüntüler Ümraniye'den...

Haber 2024-07-05 10:33:26

Yediemin otoparklarında 'vurgun' tablosu: 100 bin araç peyderpey buhar oldu!

Güvenilir diye milyonluk araçların emanet edildiği ‘Yediemin’ler meğer hırsızlar için en kârlı ve sıfır riskli bir alan hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daki Yediemin otoparkında 300 araç yok olmuştu! Ancak olayın sadece Yalova değil tüm Türkiye’de yaşandığı ortaya çıktı. Devletin sistemine kayıtlı araçlar ile otoparklarda bulunan araçlar arasında 100 bin eksik olduğu öğrenildi. Yediemin vurguncularının yöntemleri ve hangi araçları seçtikleri ise belli oldu.

Finans 2024-05-03 08:29:49

Herkesin başına gelebilir! Ruhsatı görünce yıkıldı! Tek harfle parası 15 dakikada buhar oldu

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan 1,5 yıllık birikiminden oldu. Orhan, ruhsattaki harfi görünce şoke olduğunu ve dolandırıldığını anladığını söyledi. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.

Finans 2024-04-29 14:27:21

Bir gören bir daha baktı! Domuz kıyafeti giyip banyosunun zemininde çamur banyosu yaptı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın domuz kıyafeti giyerek banyosunun zeminine döktüğü çamurla banyo yaptı. O anları 'Domuz çamur banyosu' notunu ekleyerek sosyal medyadan paylaşan genç kadının gönderisine yorum yağdı.

Trend 2024-03-23 11:44:59

Kuyumcu dükkanının camından bakınca gözlerine inanamadılar! Emanet ettikleri altın ve dövizleri buhar oldu

Uygun fiyata döviz bozuyorlar, kar payı vaadiyle müşterilerinin altınlarını emanet alıyorlardı. Bursa'daki o kuyumcu dükkanının camından bir sabah içeri bakan müşteri gözlerine inanamadı: Altınların yerinde yeller esiyordu. Milyon liralık vurgun ortaya çıkınca mağdurlar kuyumcu dükkanının önüne akın etti.

Haber 20-03-24 13:45

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-24 20:32

Altın alayım derken servetleri buhar oldu! Sosyal medyadaki kadın profillerine kandılar, çobanların ağına düştüler

Afyonkarahisar'da bir grup sosyal medya üzerinden kadın profilleri açtı, kendilerini çoban olarak tanıtıp sahte altınları buluntu define ürünü diye sattı. Farklı illerden 5 kişiyi bu şekilde dolandıran 4'ü kadın 19 kişi adliyeye sevk edildi. Dolandırıcıların bu yolla ilk aşamada 1 milyon 325 bin TL vurgun yaptığı belirlendi.

Haber 08-03-24 12:24

Sosyal medyada fenomeni Mia Malkova'dan ayaküstü süt banyosu! Kendisini süte buladı... Eğlenceli anlarını gösterdi

Sosyal medyada fenomeni Mia Malkova 11 milyonu aşkın takipçisiyle eğlenceli bir çekim arkası görüntülerini paylaştı. Fenomen ismin göğüs estetiğiyle yeniden şekillendirdiği vücut hatlarını ön plana çıkartan kırmızı metalik bikini takımıyla yaptığı paylaşımı beğeni topladı. Fenomen isim süt banyosu yaptığı anları hyaranlarına gösterdi.

Trend 21-02-24 13:20

Selena Gomez'den iddialı poz! Lüks bir otelde köpük banyosu yaptığı anları paylaştı

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selena Gomez milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Paris'te kaldığı lüks otelin banyosundan köpük banyosu yaptığı anları paylaşan Gomez, kısa sürede sosyal medyada çok konuşulmayı başardı.

Magazin 20-02-24 16:15

Bankada hesabı olanlar dikkat, paranız buhar olabilir! Hareketsiz hesaplar için TMSF devreye giriyor: 31 Mayıs’a kadar e-Devlet’ten kontrol edin

Bankalar müşterilerine birbiri ardına hatırlatmalarda bulundu. Birçok banka şubelerde hesabı olan vatandaşlar için ilanlar çıktı. İlanlarda 15 Mayıs’a kadar 10 yıldır işlem yapılmayan hesaplardaki paraların TMSF’ye aktarılacağı belirtildi. Peki hangi bankada kaç hesabınız var? işte bunu öğrenmenin en kolay yolu…

Finans 08-02-24 07:53

Kars dondu, ağaçlar kırağı tuttu

Kars eksi 23’ü gördü, ağaçlar kırağı tuttu. Soğuktan beyaza bürünürken Kars Çayı’ndan soğuğun etkisiyle çıkan buhar ise şaşırttı.

Yurthaber 02-02-24 09:44

Victoria Beckham kocası David Beckham'ın buz banyosunu paylaştı! Görenler çıplak sandı

Victoria Beckham, kocası David Beckham'ın 12 milyon euroluk lüks villasında lüks buz banyosu yaptığı anları paylaştı. Ünlü futbolcunun yarı çıplak hali sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-01-24 15:35

Fatih Altaylı kimsenin konuşmadığı o detaya dikkat çekti! Gerilime 'Mafya mısın?' diyerek katıldı: Bir eksik Alaattin Çakıcı kaldı

Ünlü futbolcuların fon vaadiyle kandırılmasıyla başlayan ve ardından milyonlarca doların buhar olduğu Seçil Erzan davasında peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü avukat Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında yaşananlar Gazeteci Fatih Altaylı'nın da radarına girdi. Altaylı'nın 'Çakıcı' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Finans 16-01-24 14:26

’Çok para kazanma’ vaadiyle dolandırıcılık: 140 bin dolar buhar oldu

Samsun’da 7 sağlık çalışanı, bir hemşirenin kendilerini ’çok para kazanma’ vaadiyle ‘yaklaşık 140 bin dolar dolandırdığı’ iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 05-01-24 12:14

Eşinin kolundan zorla aldığı bilezikler kripto para borsasında buhar oldu! Mahkemeden emsal karar: Dava açan herkes kazanır

Konya'da D. K. adlı adam eşinin kolundaki bilezikleri zorla aldı, kripto para borsasına yatırım yaptı ama işler umduğu gibi gitmedi. D. K.'nin 8 tane 35 gramlık bileziği bozdurup paranın tamamını kripto para borsasında kaybetmesi sonrası eşi E. K. boşanmak istedi. Mahkeme emsal nitelikte bir karara imza attı. Benzer bir durumu yaşayan herkesin dava açıp kazanabileceği değerlendiriliyor.

Finans 03-01-24 13:17

Hayalini kovalayan iş insanının 500 bin Euro'su buhar oldu! Dolandırıcılar profesör çift çıktı, gözaltına bile alınmadılar

Hayalinin peşinde koşan iş insanı Hikmet Gürbüz 500 bin Euro dolandırıldı, dolandırıcılar profesör bir çift çıkınca işler sarpa sardı! Dolandırıcı profesörler Ankara'da yıllardır süren dava boyunca duruşmalara dahi gelmedi. Daha vahim olanı ise profesör çiftin bu şekilde birçok kişiyi de dolandırmış olması! Sadece Gürbüz'ün 500 bin Euro'su buhar olup gitti ama toplam için telaffuz edilen rakam dudak uçuklatıyor.

Haber 03-01-24 09:12

Mark Zuckerberg neye hazırlanıyor? Meta'nın kurucusundan akılalmaz sığınak planı: 100 milyon dolar harcama, 30 yatak, 30 banyo...

Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg ABD'ye bağlı Hawaii'de bir sığınak inşa etmeye başlıyor. Yaklaşık 100 milyon dolara mal olması beklenen sığınağın 5 bin metrekare alana inşa edilecek olup 30 yatak odası ve 30 banyosu olacağı ifade edildi. Sığınağın yapımında çalışanlar ise projenin çok gizli yürütüldüğünü söyledi. Zuckerberg'ün akılalmaz sığınak planı, sosyal medyada 'bu neyin hazırlığı?' tarzında soruların sorulmasına yol açtı.

Haber 19-12-23 11:01

Gizli fon dolandırıcılığında yeni gelişme! Seçil Erzan'a 550 bin dolar veren zabıta amiri görevden alındı

Ünlü futbolcular ve iş insanlarına ait milyonlarca doların buhar olduğu fon dolandırıcılığında tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın memleketi Çorlu'da annesine aldığı evi, ekonomik olarak sıkışınca 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı. Erzan'ın evi almasına aracılık eden ve kendisinin de dolandırıldığını iddia eden Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül, görevinden alındı. Eligül'ün Erzan'a 550 bin dolar para verdiği de ortaya çıktı.

Haber 01-12-23 18:41

Seçil Erzan ile mesajlaşmasını ekrana gösterdi! Darp ve tehdit iddialarından sonra Semih Kaya sessizliğini bozdu: Beni oraya yem gibi çağırdı

Milyonlarca doların buhar olduğu fon dolandırıcılığında parasını kaptıran eski futbolculardan Semih Kaya'nın adı Seçil Erzan'ın darp ve tehdit iddialarıyla da gündeme gelmişti. İddiaların ardından sessizliğini bozan Kaya, Erzan'ın kendi odasında nasıl ikna ettiğini ilk kez açıkladı. Erzan ile Kaya arasındaki mesajlaşma ekrana yansırken Kaya ayrıca Erzan'ın evine gidip ne konuştuklarını anlattı, "Beni oraya yem gibi çağırdı" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 01-12-23 11:13

Tam 1 yıl boyunca kızıyla birlikte her gün buz banyosu yaptı! Sosyal medyadan yorum yağdı... Ben izlerken üşüdüm

Sosyal medyada 'Ice Queen' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Kya Jeub, 3 yaşındaki kızıyla birlikte her gün yaptığı buz banyosundan bir kesit sundu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaşırken yorumlar da gecikmedi.

Trend 30-11-23 14:40

Seçil Erzan'ın telefonundaki enteresan yazışmalar ortaya çıktı! 'Şifacı'dan yardım istemiş: Allah'ın yardımcıları yanında olacaktır

Türkiye'nin konuştuğu ve dudak uçuklatan paraların buhar olduğu 'fon dolandırıcılığının' kilit ismi banka müdürü Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışmalar ortaya çıktı. Erzan'ın 'şifacı' olarak adlandırılan 'Nursel abla' adlı kişiden yardım istediği konuşmalar iddianame dosyasına girdi. Şifacı'nın, "İnsanlara taahhüt verme" demesi ise dikkat çekti.

Magazin 28-11-23 16:36

El yanığı kaç günde geçer? El yanmasına ne iyi gelir?

Günlük hayatta evde veya iş yerinde sıcak su, yağlar, buhar veya ateşle uğraşırken dikkatli olmak önemlidir. Sıcak nesneleri taşırken uygun koruyucu ekipmanları kullanmak elinizi olası yanmalardan koruyabilir. Ayrıca elektrikli cihazların doğru bir şekilde kullanılması, kabloların düzenli bir şekilde kontrol edilmesi ve sigortaların düzenli olarak kontrol edilmesi de önemlidir.

Haber 28-11-23 12:02

Gül suyu yüze her gün sürülür mü? Gül suyu cilt için nasıl kullanılır?

Gül suyu yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuş doğal bir mucizedir. Zarif ve taze gül çiçeklerinin buhar damıtma yöntemi ile işlenmesiyle elde edilen gül suyu cilt bakımında ve güzellik bakımında geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Bu eşsiz doğal ürün kokusu ve faydalarıyla sadece bir güzellik sırrı değil aynı zamanda tarihin ve kültürlerin de bir parçasıdır.

Kadin 31-10-23 09:54

Cilt bakımı buhar makinesi nedir? Cilt bakımı buhar makinesi kullanılır?

Cilt bakımı sağlığımızı ve kendimize duyduğumuz öz güveni artırmada önemli bir rol oynar. Yıllar içinde birçok farklı yöntem ve cihaz geliştirilmiştir ve bu cihazlardan biri de cilt bakımı buhar makineleridir. Cilt bakımı buhar makineleri cilt sağlığını iyileştirmek ve genel cilt bakım rutinlerini zenginleştirmek için kullanılan etkili bir araçtır. Bu cihazlar yüzünüze uygulanan sıcak buharın cildinizi temizlemesini, gözenekleri açmasını ve cilt problemleriyle savaşmasını sağlar.

Kadin 30-09-23 23:16

Fiyatı düştü! Babyliss Steam Mist Buharlı Saç Düzleştirici'de 1900 TL indirim

Herkes kuaförden yeni çıktığınızı sanacak! Nasıl mı? Babyliss Steam Mist Buharlı Saç Düzleştirici sayesinde. Kuaför kalitesinde sonuçlar sunan buhar teknolojisine sahip bu saç düzleştirici kısa süreliğine 1900 TL indirime girdi. Saçlarınıza düz ve pürüzsüz bir görünüm kazandıracak bu ürüne bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 04-09-23 16:32

Dondurma kazandığını zannetti, hayatının şokunu yaşadı! Tam 22 bin doları buhar oldu

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Meliha Doğan, telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını görünce metnin altındaki linke tıkladı. Doğan’ın telefonundaki bilgileri ele geçiren dolandırıcılar, banka hesabından 4 seferde 22 bin dolar çekti. Hesabındaki paranın başka bir banka hesabına aktarıldığını gören Doğan, dolandırıldığını anlayınca soluğu savcılıkta aldı. İşte akılalmaz dolandırıcılığın detayları...

Haber 25-08-23 09:45

Gül suyunun saça faydaları nelerdir? Gül suyu saçı gürleştirir mi?

Gül suyu, tarihsel olarak güzellik ve sağlık alanında kullanılan doğal bir sıvıdır. Gül suyu, güllerin buhar distilasyonu yoluyla elde edilen hoş ve çekici bir kokuya sahip şeffaf bir sıvıdır. Gül suyu, içeriğindeki doğal antioksidanlar ve cilt yatıştırıcı özellikleri nedeniyle cilt bakımında sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, hoş kokusu sayesinde parfüm veya deodorant olarak da kullanılabilir.

Haber 31-07-23 18:23

Melis Sezen'in bahçe pozları sosyal medyayı salladı! Güneşe övgü

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile büyük çıkış yakalayan oyuncu Melis Sezen, güneş banyosu yaptığı anları paylaşmıştı. Beyaz bikini altını giyip fit halini sergileyen güzel oyuncu geceliğe benzer tarzıyla yeni pozlarını paylaştı.

Magazin 23-07-23 10:54

Kereste fabrikasında korkunç olay: Bomba gibi patladı... İşçiler ölümden döndü! O anlar kamerada

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir kereste fabrikasında buhar kazanı adeta bomba gibi patladı. İşçilerin ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Öte yandan, patlamanın etkisi ile yükselen alevlerin arasında kalan 3 işçinin vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi.

Haber 13-07-23 14:21

Hepsi Grubu'nun Cemre Kemer'i şezlonga sere serpe uzandı! Gören bir daha baktı

2000'li yılların başında popüler olan ve sonra ayrılma kararı alan Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü isim, şezlonga uzanarak güneş banyosu yaptı. Fit vücudu dikkat çekti.

Magazin 03-07-23 22:14

Trabzon'da sabah saatlerinde 'patlama' paniği! 1 kişi hayatını kaybetti, Vali Ustaoğlu olay yerinden açıklama yaptı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sabah saatlerinde endüstriyel temizlik tesisinde patlama meydana geldi. Patlamada Afganistan uyruklu H. Ajmal Mustaki olay yerinde yaşamını yitirdi. Patlamanın nedeninin buhar kazanındaki basınç olduğu belirtiliyor. Olay yerine gelen Vali İsmail Ustaoğlu, patlamanın nedeninin detaylı olarak araştırılacağını vurguladı.

Haber 03-07-23 10:53

Yürek Çıkmazı'nın Zeynep'i İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi! Beğeni butonu çöktü

Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu şifa bulmak için Pamukkale'ye gitti. Kendini şifalı sulara bırakan ve çamur banyosu yapan Helvacıoğlu o anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Beyaz mayosuyla paylaşımlar yapan ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 21-06-23 15:00

Lavanta yağı saça faydaları: Lavanta yağı saça nasıl uygulanır?

Lavanta yağı güzel kokusu ve birçok faydasıyla bilinen popüler bir bitkisel yağdır. Lavanta bitkisinin çiçeklerinden buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilen yağ aromaterapi uygulamalarında sıklıkla kullanılır. Lavanta yağının en belirgin özelliği rahatlama ve stres azaltma etkileridir. Lavanta yağıyla yapılan masajlar veya aromaterapi uygulamaları sakinleştirici etkisiyle zihni ve bedeni rahatlatır.

Haber 28-05-23 21:05

'Süt banyosu' görüntüleri hafızalara kazınmıştı! 'Haklılığım ispatlandı' diyerek sert çıktı, 70 kişiye dava açtı... 'Kimseye hakkımı helal etmiyorum'

Süt toplama merkezindeki kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen görüntülerle uzun süre Türkiye'nin gündeminde kalan Emre Sayar, sosyal medyada kendisine hakaret edenlere karşı harekete geçti. Konya'da meydana gelen ve tepki toplayan görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası Emre Sayar ve Uğur Turgut cezaevinde kalmış, daha sonra beraat etmişlerdi, işyeri ise kapatılmıştı. Haklılığının mahkemece ispatlandığını belirten Sayar "Kimseye hakkımı helal etmiyorum. Umarım adalet yerini bulur" dedi

Haber 21-05-23 10:44

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Muslera ve Torreira güneş banyosu yaptı! Yorumlar art arda geldi

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım olay oldu. Yat ile denize açılan futbolcular, güneş banyosu yaptı. Söz konusu paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum gelirken Mauro Icardi ve takım arkadaşlarına eleştiriler de gecikmedi.

Spor 25-04-23 10:23

Limon yağı faydaları nelerdir, cilde iyi gelir mi? Limon yağı ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Limon yağı limon kabuğundan elde edilen uçucu bir yağdır. Özellikle aromaterapi alanında kullanılır. Limonun kabuğundan buhar distilasyonu yoluyla elde edilir ve limonun kendine özgü hoş kokusunu ve lezzetini taşır. Limon yağı çeşitli vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Aynı zamanda limonun yüksek asit içeriğinden dolayı antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Limon yağı, cilt bakımı, saç bakımı, ev temizliği ve aromaterapi gibi alanlarda popülerdir.

Haber 30-03-23 16:40

Türkiye o görüntüleri konuşmuştu! Başından dumanlar yükselen AFAD gönüllüsü o anları anlattı... Meğerse kulağı kopmuş

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 10 ili yerle bir etmişti. Afet bölgelerinde binlerce bina yıkılırken Türkiye’den ve dünyadan gelen arama-kurtarma ekipleri afet bölgelerinde enkaz altında kalanları kurtarmak için zamana karşı büyük bir yarış başlatmıştı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan ve kafasından buhar çıktığı anlar ile simge isimlerden birisi olan Mustafa Aydın o olayı anlattı.

Trend 22-02-23 11:57

BİM AKTÜEL KATALOĞU3 ŞUBAT! BİM Aktüel'de bu hafta neler var? Mutfak ürünlerinde büyük indirim!

BİM marketlerine vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Aktüel ürünlerini kaçırmak istemeyenler sabah erken saatlerde marketin önünde sıraya giriyorlar. Bu haftaki BİM kataloğunda dijital yağsız fritöz, buhar jeneratörlü ütü, çok amaçlı dolap, akıllı saat gibi ürünlerde indirime gidildi. Peki Peki BİM Aktüel 3 Şubat kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde? İşte indirimli ürünler listesi...

Finans 01-02-23 14:32

Kimse akıl sır erdiremedi! O ilde esrarengiz olay! Sürekli buhar çıkıyor, kar tutmuyor

Sivas'ta esrarengiz bir olay yaşandı. Bir tarla, çevresi karla kaplı olmasına rağmen kar tutmadı. Tarladan yükselen su buharı görenlerin kafasını karıştırdı. Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ açıklama yaptı. İşte esrarengiz olaya dair tüm ayrıntılar...

Haber 31-01-23 15:55

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: 11 Ocak 2023 tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram altın ne kadar? İslam Memiş uyardı! DİKKAT buhar olup uçacak!

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri, haftanın üçüncü işlem gününde kuyumculara giderek tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet ya da gram altın bozdurmak isteyen kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Ayrıca, Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Birçok kişi güncel fiyatlar için internette araştırma yapıyor. Peki, bugün tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram altın ne kadar? İşte 11 Ocak 2023 Çarşamba gününün güncel altın fiyatları...

Finans 11-01-23 10:09

Erdemir'e enerji tasarrufu sağlayacak yeni buhar kazanı devreye alındı

Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip olan yeni buhar kazanı, Erdemir'in kuruluşundan bu yana hizmet veren ilk buhar kazanının yerini aldı.

Yurthaber 12-12-22 10:39

Kıyafetlerinde kırışıklık istemeyenlerin tercihi Philips marka en iyi ütü modelleri

Kan ter içinde kalarak saatlerce ütü yapmaktan yorulduysanız doğru adrestesiniz. Gelişen teknolojiyle ütü yapmak artık sandığınızdan çok daha kolay hatta eğlenceli. Ütü yaparken yüksek buhar gücüne ve kaliteli taban tasarımına sahip, hem işlevsel hem uzun ömürlü bir ürün tercih ederek hayatınızı pratik hâle getirmeye ne dersiniz? Gelin, birbirinden başarılı Philips ütüleri beraber inceleyelim.

Haber 06-12-22 16:34

Fiyatlar artmadan bu büyük indirim döneminde mutfağınıza eklemeniz gereken airfryer modelleri

Yeni pişirme teknolojilerini keşfederek mutfağına akıllı ve pratik dokunuşlar yapmak isteyenler, tercihini airfryer çeşitlerinden yana kullanıyor. Fazla yağ tüketimini azaltıp sıcak buhar yöntemiyle yiyecekleri dışı çıtır, içi sulu şekilde pişirerek enfes lezzetlerin kapısını ardına dek açıyor. Gelin, en başarılı markaların bol özellikli ve performansı yüksek en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım!

Yemek 16-11-22 15:39

'Yastık altı yerine bize verin' dediler, altın da kuyumcuda buhar oldu! Müşterileri böyle ikna etmişler

İzmir'de 3 yıl önce 82 kişiden aldıkları 100 milyon liranın üzerindeki altınla buhar olan kuyumcu baba O.K. ve oğlu B.K. hakkında 82 mağdurun her biri için 10'ar yıl olmak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şikayetçilerin avukatı Başak Atalay, ''Kuyumcu baba-oğul, piyasanın biraz altında fiyatla altın satıyor. Böylece kendilerine çektikleri müşterilere, altınlarını yastık altı yerine çalınmaması için kendi kasalarında saklayabileceklerini söyleyerek ikna ediyorlar'' diyerek olayı anlattı.

Haber 13-11-22 14:50

Hatay’da yağ fabrikasının buhar kazanı patladı: 2 işçi yaralı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bir yağ fabrikasının buhar kazanının patlaması sonucu 2 işçi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kırıkhan- Hassa çevre yolunda bulunan bir yağ fabrikasında meydana geldi.

Haber 20-10-22 17:59

Ömür boyu dolar kazanma hayali kabusa dönüştü! Milyon dolarlık vurgun, paraları buhar oldu

Yabancı bir e-ticaret sitesinde ticaret yaparak dolar kazanma hayali kuran yüzlerce kişi, bir şirket tarafından 2 milyon doları aşkın dolandırıldığını iddia etti. Online danışmanlık hizmeti veren bir şirketin, ‘Gelir Garantisi’ isminde ‘saadet’ zincirine benzeyen bir sistem kurarak vurgun yaptığı belirtildi. Paraları buhar olan vatandaşlar, şüpheliler hakkında suç duyusunda bulundular.

Haber 19-10-22 09:40

Lastiğe çivi battı, yaşanılan hırsızlık şoke etti! İş insanının 361 bin TL'si buhar oldu

Fatih'teki bir döviz bürosunda 19 bin 430 dolarını bozduran iş insanı Şihab Ahmet, lastiklerini değiştirmek için durduğu sırada para dolu çantasını çaldırdı. Çantayı çalanların lastiğini patlatanlarla aynı kişiler olduğunu söyleyen Ahmet, ''Ben evimden 25 bin 430 dolar aldım. 19 bin 430 dolar bozdurduk. Siyah el çantası ile taşıdık. Arabaya geldikten sonra bazı kişilerin bizi takip ettiğini düşünüyorum. Onu fark etmedik. Bizim lastiğe çivi takılmış. Bizim takip edenler parayı çalanlar'' dedi.

Haber 18-10-22 12:48

27 yıl önce aldıkları dairenin tapusunu alamadılar! Yeni daire için 800 bin lira istediler

Adana'da müteahhit M.S. ile anlaşan 24 kişi 27 yıl önce aldıkları dairelerin tapusunu alamadı. İflas ettiğini söyleyip adeta buhar olan M.S.'nin bir izi bulamazken, arsa sahibi yeni bir müteahhitle anlaştı ancak o günden bu yana tapusuz oturdukları binaya, arsa sahibi ile 6 ay önce anlaşan müteahhit çürük raporu aldırdı. Sokağa atılmakla karşı karşıya kalan kişilerden yeni daire karşılığında 800 bin lira istendi. Daire sahipleri evlerinden atılma korkusuyla hukuki süreç başlattı.

Haber 06-10-22 15:02

Yılmaz Erdoğan: Banyosu bile olmayan bir evde 3-4 arkadaş...

Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olan Yılmaz Erdoğan futbolu neden bıraktığını yıllar sonra açıkladı. Ünlü tiyatrocu futboldan vazgeçme sebebinin tiyatro hayranlığı olduğunu vurguladı.

Magazin 29-09-22 15:02