Buyuk Yemin Filmi Konusu Nedir Haberleri

20 yıldır montum yoktu demişti! Acun Ilıcalı'nın üzerindeki montun fiyatı sosyal medyanın diline düştü

Her açıklamasıyla adından söz ettiren Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki" demişti. O sözlerden sonra Ilıcalı'nın üzerindeki montun fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 2024-05-06 12:24:29

NPC nedir, NPC ne demek? NPC açılımı

Oyun oynamayı seven kişiler için NPC terimi oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Ancak, NPC kavramı yalnızca oyun dünyasında değil, sosyal medya ve gerçek hayatta da kullanılmaya başlanmıştır. TikTok, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında gezerken “NPC” etiketli bir paylaşım görüldüğünde NPC'nin ne demek olduğu artık merak konusu olmaktadır. Peki, hem oyun dünyasında hem de argo terim olarak kullanılan NPC nedir, neyin kısaltmasıdır?

Haber 2024-04-18 23:24:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Devletin 'gizli anayasası' güncelleniyor... Kırmızı Kitap nedir?

Milli Güvenlik Siyaseti Belgesi olan ve devletin 'gizli anayasası' olarak değerlendirilen 'Kırmızı Kitap' için bir kez daha harekete geçildi. İçeriği itibarıyla devletin iç ve dış tehdit algılamalarını madde madde ortaya koyan belge için Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi. Söz konusu belge son olarak son olarak 30 Eylül 2019'da Milli Güvenlik Kurulu toplantısında ele alınmıştı.

Haber 2024-02-28 16:10:50

Ayrıyeten nasıl yazılır? Ayrıyeten mi ayriyeten mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Zarf türünde olan ve ayrıca kelimesi ile aynı anlamda kullanılan ayrıyeten kelimesinin doğru yazılışı çok sayıda kişi için merak konusu hâline gelebilir. Bu kelimenin TDK onaylı kullanımının ayrıyeten mi ayriyeten mi olduğu çoğu zaman unutulur. Bu nedenle güncel sözlüğe başvurularak ayrıca kelimesinin eş anlamlısı olan ayrıyeten sözcüğünün nasıl yazıldığı incelenmelidir. Böylelikle söz edilen ifadenin yazılı dildeki diğer hatalı kullanımlarına da değinilmesi mümkün olacaktır.

Egitim 2024-02-27 19:44:29

CHP'nin yeni reklamı gündem oldu! Adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı yeni reklam filmi yayınlandı. CHP lideri Özgür Özel'in büyükşehir belediye başkanları ve adaylarıyla kamera karşısına geçtiği reklam filminde Hatay'da protestoyla karşılaşan ve adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti. Özel, Lütfü Savaş için "Hatay'da yapılan anketlerde daha iyi bir alternatif görürsem değiştiririz" açıklamasını yapmıştı.

Haber 15-02-24 23:07

X hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? X virüsü nasıl bulaşır?

Dünya tarihinde birçok salgın ve salgın hastalık yaşanmıştır. Bu olaylar dünya genelinde oldukça büyük etkiler yaratmış ve sağlık sistemlerini zorlamıştır. Salgınlar bulaşıcı hastalıkların hızlı bir şekilde yayılması sonucu ortaya çıkan büyük ölçekli olaylardır. Bu salgınlar insanların yaşam tarzlarını, ekonomilerini ve toplumsal düzenlerini derinden etkilemiştir. Son dönemde de yeni bir salgının habercisi olduğundan söz edilen X hastalığı gündem konusu hâline gelmiştir. Peki, X hastalığı nedir?

Haber 29-01-24 15:03

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-24 17:42

Depozito nedir, ne için verilir? Depozito geri alınır mı? Kira depozitosunu geri alma

Günümüzde gerek sohbetlerde gerekse yazılı iletişimlerde birçok farklı kelime ile karşılaşılmaktadır. Bazı kelimelere aşina olmamıza rağmen ne anlama geldiğini tam olarak bilememe durumu söz konusu olmaktadır. Depozito sözcüğü de karşımıza yaygın olarak çıkan kelimelerden biridir. Bu sözcük özellikle bir mülk kiralama durumunda karşımıza çıkmaktadır. Peki, depozito nedir, ne için verilir, kira depozitosu geri alınır mı?

Finans 19-01-24 18:18

Epsom tuzu nedir? Epsom tuzunun faydaları nelerdir, ne işe yarar?

Modern tıbba alternatif olarak kullanılan çeşitli alternatif tıp yöntemleri, çok eski çağlardan beri uygulanmaktadır. Günümüzde de geçerliliğini koruyan ve bazıları alanlarında uzman doktorlar tarafından da onay gören bu yöntemlere genel olarak doğal ürünler, meyveler, otlar ve bitkiler eşlik eder. Az bilinen ama son günlerde adı çok duyulmaya başlayan epsom tuzu da doğal tedavi yöntemleri söz konusu olduğunda tercih edilen bir bileşiktir.

Haber 13-01-24 07:50
tuz

Güneş bizi nasıl etkiliyor? Ruh halimizin iyiliği için ışığı nasıl kullanabiliriz? Alican Elkorek tek tek açıkladı... Hepimize iyi gelecek

'İnsanlık Halleri' isimli podcast serisinde güneş ışığının önemi ve insan ruhu üzerindeki olumlu etkisi ele alındı. Alican Elkorek tarafından hazırlanıp sunulan serinin bu videosunda "Işığın bütünsel sağlığımızdaki önemi ve değeri nedir?" sorusuna yanıt arandı. Güneş ışığının beynimize olan bilimsel ve pozitif etkilerinden bahsedilen söz konusu videoda; gün doğumunda alınan güneş ışığı, ruh halimizi, uykumuzun kalitesini, konsantrasyonumuzu hatta cinsel hayatımızı olumlu etkilediği anlatıldı.

Haber 08-01-24 09:42

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

CUMA HUTBESİ KONUSU 29 ARALIK 2023: Cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet açıkladı!

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından PDF dosyası, Word belgesi ve MP3 olarak yayımlandı. Bugün İstanbul'da cuma namazı saat 13:11'de, Ankara'da 12.55'te, İzmir'de 13.55'te kılınacak. Birçok kişi internette, "29 Aralık 2023 cuma hutbesi nedir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte cuma hutbesi konusu ve tam metni...

Haber 29-12-23 11:38

ARAK DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE! Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? İlk bölüm özeti

Arak 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ikinci bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 2. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 2. bölüm izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 28-12-23 19:07

Deyip nasıl yazılır? Deyip mi diyip mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında yer alan yazım kuralları, Türkçemizi doğru kullanmamız yönünden son derece önemli bir konudur. Yazım kuralları konusu da kendi içerisinde farklı kategorilere ayrılır. Bu kuralları iyi bir şekilde anlamak ve kavramak dilimizde bulunan sözcükleri doğru kullanmamız açısından büyük önem taşır. Dilimizde yazımında yaygın olarak imla hatası görülen sözcüklerden biri deyip kelimesidir. Peki, deyip nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 28-12-23 16:55

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

SAFİR 17. BÖLÜM CANLI İZLE: ATV SAFİR dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Safir 17. bölüm izleme ekranı merak edildi. Atv ekranlarında yayınlanan Safir dizisi Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı Safir dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin 17. bölümü 25 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayınlanacak. Peki, Safir yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve 25 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 25-12-23 20:51

NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte oyuncuları ve isimleri

Ne Gemiler Yaktım 4. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba dedi. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler son bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Dizinin 4. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım son bölümde neler oldu? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 25-12-23 20:26

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

SELAHADDİN EYYUBİ 6. BÖLÜM İZLE EKRANI! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 6. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar diziseverlerin gündeminde yer aldı. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü izleyicisiyle buluşacak. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ile 25 Aralık 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 25-12-23 19:17

KIZIL GONCALAR 2. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir, bu akşam var mı? FOX TV yayın akışı 25 Aralık 2023

Kızıl Goncalar 2. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başladı. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Öte yandan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve mekan çekimleri iptal edilmişti. Peki, Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, bu akşam var mı?

Magazin 25-12-23 18:48

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

ARAK 1. BÖLÜM İZLE! Arak ne zaman başlıyor, bugün mü? Konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Arak 1. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizi merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 1. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak ne zaman başlıyor, bugün mü? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 1. bölüm izle ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 21-12-23 19:15

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-23 19:03

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20

SANDIK KOKUSU 3. BÖLÜM FULL HD İZLE: Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı!

Sandık Kokusu 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 3. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-12-23 19:43

ŞAHANE HAYATIM 8. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE: Şahane Hayatım son bölüm konusu nedir? İşte 20 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Şahane Hayatım 8. bölüm izleme ekranı araştırılıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın yer aldığı dizi FOX TV'de yayın hayatına başladı. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. İlk bölümleriyle izleyiciler tarafından beğeni alan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Şahane Hayatım son bölümünde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-12-23 19:31

KURULUŞ OSMAN 141. BÖLÜM İZLE EKRANI: Kuruluş Osman yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve ATV 20 Aralık yayın akışı!

Kuruluş Osman 141. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. İlk bölümü 2019 yılı Kasım ayında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 2023 yılı Ekim ayında beşinci sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü hakkında detaylar diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti...

Magazin 20-12-23 19:22

ÜÇ KIZ KARDEŞ 67. BÖLÜM İZLE! Üç Kız Kardeş yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve Kanal D 19 Aralık yayın akışı!

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Kardeş'in 67. bölümü 19 Aralık Salı 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 19-12-23 21:11

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi oyuncularının isimleri ve konusu merak ediliyor. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek 2: Sünnet'in yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini ise Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuların isimleri ve filme dair detaylar...

Magazin 19-12-23 20:44

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 19-12-23 20:16

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 50. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm konusu nedir? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 50. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 19-12-23 19:40

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:54

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler? 18 Aralık FOX TV yayın akışı

Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bir süredir sakin bir yaşam süren ve 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:53

ÖMER 36. BÖLÜM İZLE! Ömer dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti!

Ömer dizisi 36. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranına ulaşmak istiyor. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. İkinci sezonuyla kaldığı yerden devam eden Ömer dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Ömer 36. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 18-12-23 20:36

NE GEMİLER YAKTIM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:11

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler? 18 Aralık FOX TV yayın akışı

Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bir süredir sakin bir yaşam süren ve 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 18:56

BUZ DEVRİ 4 KITALAR AYRILIYOR KONUSU VE OYUNCULARI! Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift) filmi ile ilgili aramalar filmin televizyon yayın akışı listelerinde yer almasıyla hız kazandı. Amerikan yapımı animasyon filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Magazin 16-12-23 19:56

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hayalimdeki Düğün konusu ve oyuncuları merak edildi. Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hayalimdeki Düğün filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Hayalimdeki Düğün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 16-12-23 19:42

KIZIL GONCALAR konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında araştırmalar hız kazandı. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi Kızıl Goncalar güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekti. Heyecanla beklenen dizi tanıtımlarıyla da büyük ses getirdi. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-23 13:08

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM FULL İZLE! Show TV Sandık Kokusu dizisi hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Sandık Kokusu 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler olacak? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 14-12-23 19:27

Hükümet Kadın oyuncuları kimdir, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi ne zaman ve nerede çekilmiştir?

Hükümet Kadın filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu kaleme almış hem de başrolünü üstlenmiştir. Hükümet Kadın filmi beyaz perdenin ardından zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Hükümet Kadın oyuncuları kimdir, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi ne zaman ve nerede çekilmiştir?

Magazin 13-12-23 20:33

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölümün özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 14. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 13-12-23 20:13

KURULUŞ OSMAN 140. BÖLÜM İZLE: Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm konusu nedir, son bölümde neler oldu?

Kuruluş Osman yeni bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. İlk bölümü 2019 yılı Kasım ayında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 2023 yılı Ekim ayında beşinci sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü hakkında detaylar diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti...

Magazin 13-12-23 19:35

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 13-12-23 19:09

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Sandık Kokusu dizisi ilk bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Sandık Kokusu 2. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 2. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 13-12-23 18:47

Trafikte canı sıkılan adamın hareketi görenleri şaşkına çevirdi! Direksiyon başında yetişkin filmi açıp izledi... Yakayı fena ele verdi

Eski adıyla Twitter olarak bilinen X platformunda paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde trafikten sıkılan bir adamın direksiyon başında yetişkin filmi izlediği anlar yer aldı. Hiçbir şeyden habersiz şekilde yetişkin filmi izleyen sürücüyü arkasındaki aracın şoförü cep telefonuyla kaydederek fena ele verdi.

Trend 13-12-23 13:31