Diskida Kan Haberleri

Sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Almanya'dan gelen gurbetçi, kedisine saldırdığını iddia ettiği köpeği tüfekle vurdu... Kan donduran görüntüler

Almanya'dan memleketi Bartın'a gelen bir gurbetçinin yaptığı, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kan donduran görüntüler hızla yayıldı. Gurbetçi, kedisine saldırdığını iddia ettiği köpeği tüfekle vurdu. Yetkililerin, vahşetin ardından harekete geçtiği öğrenildi.

Haber 2024-07-26 17:57:18

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber 2024-07-26 16:32:05

Ankara'da kan donduran olay! Dakikalarca annesini balkonda bıçakladı

Ankara Mamak'ta bir kadın, annesini balkonda dakikalarca bıçakladı. Çevredekilerin 'Yapma' seslerine aldırış etmeyen kadını, vatandaşlar etkisiz hale getirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 2024-07-25 22:00:28

Ağabeyden kardeşine bir aileyi katletme talimatı! Önce eşini, sonra çocuklarını, sonra da kendini öldür kurtulalım

Şubat ayında Erzurum'da yaşanan kadın cinayetinin ardından kan donduran detaylara ulaşıldı. Cezaevinden firar eden Şafak Saydam eşi Elif Saydam'ı öldürmüştü. Şafak Saydam'ın ağabeyinin, "Kardeş önce karını, sonra çocuklarını sonra da kendini öldür kurtulalım" talimatını verdiği ortaya çıktı. Cani kardeşler için müebbet hapis cezası istendi.

Haber 2024-07-23 11:46:20

Lüks otelde duşakabin kabusu! Çocuklarını yıkarken bomba gibi patladı, her yer kan gölüne döndü...

Alanya'daki lüks otele giden aile, tatillerinin ikinci gününde kabusu yaşadı. Havuzdan sonra çocuklarını yıkamak için odalarına çıkan aile, bomba gibi bir patlamayla sarsıldı. Duş sırasında banyodaki duşakabin patladı. Çocuklarını yıkamak isterken ölümden dönen talihsiz kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Manşet 23-07-24 07:34

Yer: Şanlıurfa! Akrabasını katletti: Ardından kanlı bıçağıyla video çekip...

Şanlıurfa'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir genç önce akrabasını öldürdü, ardından ise cinayeti işlediği kanlı bıçağıyla video çekerek paylaştı.

Haber 21-07-24 19:34

Yer: Şanlıurfa! Akrabasını katletti: Ardından kanlı bıçağıyla video çekip...

Şanlıurfa'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir genç önce akrabasını öldürdü, ardından ise cinayeti işlediği kanlı bıçağıyla video çekerek paylaştı.

Haber 21-07-24 19:30

Vahşeti mahalleli fark etti... Karısını boğarak öldürdü! Torbaya koyup bahçeye attı

Adıyaman'da kan donduran bir vahşet yaşandı. 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Esma Biçer, kocası K.B. tarafından boğularak öldürüldü. Şahıs eşinin cesedini torbaya koyarak bahçeye attı. K.B. yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber 19-07-24 17:48

KADES'ten gelen ihbar korkunç olayı gün yüzüne çıkardı! Jandarma onu bu halde buldu... Boynundan ve ayaklarından iple bağlayıp...

Muğla'da KADES üzerinden gelen ihbar sonrası ekipler harekete geçerken kan donduran olay gün yüzüne çıktı. 71 yaşındaki eşi M.B.'yi boynundan ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darbettiği ileri sürülen 50 yaşındaki S.B., gözaltına alındı. Şüpheli, işlemleri sonrası tutuklandı.

Haber 19-07-24 13:46

Kan donduran detaylar! 15 yaşındaki Taylandlı genç kız aşk üçgeni yüzünden bıçaklanarak öldürüldü

Tayland'ın merkezindeki Pathum Thani 16 yaşındaki bir genç, aşk üçgeni yüzünden 15 yaşındaki bir çocuğu bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. 15 yaşındaki kız hayatını kaybederken onun yanında bulunan 16 yaşındaki bir başka gençte yakalandı. Mağdur olan 16 yaşındaki gencin annesi olaya bir aşk üçgeninin neden olduğunu iddia etti.

Trend 18-07-24 13:25

Kan donduran görüntüler! Eski kayınpederini canice katletti, üzerine basıp tekme attı

Adana'da sabah saatlerinde sokak ortasında yaşanan olay izleyenleri dehşete düşürdü! Ahmet Susam 2 yıl önce boşandığı eşinin babasının evine giderek eski kayınpederi Muhittin Bulut'la tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen gerginlikte Susam, Bulut'u silahla vurdu. Ardından Bulut'a yerde tekme atıp üzerine basan Susam olay yerinden kaçtı. Ekipler Susam'ı yakalayarak merkeze götürdü.

Haber 18-07-24 12:31

Yer: İsrail... 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdü! Alışveriş merkezinde kanlar içinde meditasyon yaptı

İsrail'de dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Bir anne 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdükten sonra alışveriş merkezine gitti. Olay yerinde çekilen görüntüler kan dondururken kadının kanlar içinde AVM'de yürüdüğü ve yere oturup meditasyon yaptığı görüldü. İşte her ayrıntısı korkunç olan olayın detayları...

Haber 17-07-24 16:55

Erva Raziye Asar vahşice öldürülmüştü! Annesi kahreden detayı açıkladı: 'Demek ki o anda...'

İstanbul'da Fethi D., temizlik bahanesiyle evine çağırdığı 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ı boğarak öldürmüş ve cesedi 6 parçaya bölmüştü. Daha sonra katil zanlısı çöp poşetine koyduğu ceset parçalarını Beylikdüzü’nde bir inşaat alanına atmıştı. Kan donduran olayda Erva'nın annesi kahreden detayı açıkladı.

Haber 16-07-24 22:37

Sinsi ilerliyor, erkeklerde daha fazla görülüyor! Kan grubunuz hastalığa yakalanma riskinizi artırıyor

Türkiye'de erkeklerde görülen kanserlerin yüzde 7,4'ünü, kadınlarda ise yüzde 6'lık bir oranı oluşturan mide kanserinin sinsi ilerlediğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Yol, “Erkeklerde, A kan grubundaki kişilerde, sigara içenlerde ve şişmanlarda mide kanseri görülme riski daha fazladır” dedi.

Haber 16-07-24 15:57

Kan donduran detaylar! Sarhoş olup yatalak hasta kız arkadaşını cinsel organından bıçakladı

50 yaşında sarhoş bir Taylandlı adam, Samut Prakan'ın merkezindeki evlerinde 75 yaşındaki yatalak kız arkadaşını cinsel organından bıçakladı. 75 yaşındaki Somboon'un yardım çığlıklarını duyduktan sonra komşuları polise haber verdi. Yapılan müdahalenin ardından Somboon hastaneye kaldırıldı ve mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı.

Trend 16-07-24 14:53

İstanbul'da kan donduran cinayet! Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü

Kağıthane'de Serdar K. (50), kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan Serdar K., bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Fikret Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 14-07-24 10:43

Son dakika: Suikast girişimi sonrası Trump'tan ilk açıklama! O anları anlattı... Sağ kulağından yaralanmış

Tüm dünya ABD'deki suikast girişimiyle sarsılırken, saldırıdan yaralı olarak kurtulan eski ABD Başkanı Donald Trump'tan ilk açıklama geldi. Sağ kulağından yaralandığını belirten Trump, kurşun isabet ettikten sonra "Bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anladığını" ve çok fazla kan kaybı yaşadığını belirtti.

Haber 14-07-24 07:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail gelecekte de kan dökmekten vazgeçmeyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze'de sadece uluslararası kuruluşlar değil, İslam aleminin kuruluşları da başarılı bir sınav veremedi. İslam dünyası, İsrail'e söz geçirememesi konusunda kendini hesaba çekmeli. İsrail gelecekte de kan dökmekten vazgeçmeyecek" dedi.

Haber 13-07-24 18:53

Yasemin'i öldürüp üzerine moloz dökmüşler! Kan donduran detaylar: 'Emre ile birlikte ol yoksa seni asansör boşluğuna atarım'

Bursa'da yurttan çıktıktan dört gün sonra bir inşaatta cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüne ilişkin davada 17 yaşındaki tutuklu Bedirhan G. hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklar Emre C. ve Kadir D. de yaşananları anlattı.

Haber 13-07-24 15:16

Cani baba 2 yaşındaki oğlunu ısırarak öldürdü! İşkencenin detayları kan dondurdu... Tarif edilemeyecek kadar iğrenç

İngiltere'nin Lancashire şehrinin Blackpool bölgesinde 31 yaşındaki Daniel Hardcastle isimli bir baba iki yaşındaki oğluna işkence uygulayarak ölümüne neden oldu. Babası tarafından vahşice öldürülen 2 yaşındaki Damion Russel isimli küçük çocuğun bedeninde ısırık izleri bulundu. Mahkeme kayıtlarında 'tarif edilemeyecek kadar iğrenç' olarak tanımlanan işkence detayları kan dondurdu.

Trend 13-07-24 09:53

Canlı yayında kan donduran anlar! Yanlışlıkla kendisini kafasından vurdu

Ankara'da bir kişi sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada elindeki tabancayla kendisini yanlışlıkla kafasından vurdu. Ağır yaralanan adam hastanede tedaviye alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 12-07-24 09:55

Saç ekiminde 'gizli' tehlike! Gençlerde daha ölümcül, daha kötü sonuçlanıyor”

Kan sulandırıcılar, son yıllarda gelişigüzel kullanımlarıyla gündemde. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Erdal Belen ise uyarıyor. Belen, “Son dönemde rastladığımız bir şey, saç ekimi masasından kalp krizleri geliyor. Kullanımı kesmeyenler kanamayla geliyor, kesenler ise kalp kriziyle çünkü uzun da süren bir işlem, doktora sormadan kesmek de devam etmek de hatadır. Maalesef acil anjiyo için koroner yoğun bakıma yatmak için hastalar gelmeye başladı. Gençlerde daha ölümcül daha kötü sonuçlanıyor" dedi.

Haber 11-07-24 11:35

Antalya'da kan donduran olay: Bacaklarıyla vücudunu sıkıştırıp boğdu!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 35 yaşındaki Aynur Çiçek, çocuklarıyla birlikte piknik yaptıktan sonra erkek arkadaşı Şenol Çetinkaya'nın evine gitti. Bir daha haber alınamayan Çiçek'in boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Çetinkaya ise olaydan sonra Side'deki bir apart otelde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Çetinkaya'ya indirimsiz ömür boyu hapis cezası verildi.

Haber 11-07-24 11:33

ABD'de mortgage faizleri yüzde 7'yi gördü, başvurular gerilemeye devam etti

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7 olurken mortgage başvuruları yüzde 0,2 azaldı. MBA Başkan Yardımcısı ve Baş Ekonomist Yardımcısı Joel Kan, son dönemde mortgage faizlerindeki artışın, talebi yavaşlattığını belirtti. Kan, satın alma başvurularının bazı destek programlarının etkisiyle hafif artış gösterdiğini, yeniden finansman başvurularının ise artan faiz oranlarına paralel olarak art arda dördüncü haftada azalış gösterdiğini kaydetti.

Finans 10-07-24 17:50

Annesini katletmişti! Dikkat çeken 'D vitamini' detayı! Ben de senden 4 tüp kan alacağım

Bodrum’da babasıyla yaşayan 17 yaşındaki Doğukan D, annesinin talebiyle yaptırdığı kan tahlili sonuçlarında D vitaminini göremeyince çılgına döndü. D vitamini değerlerini görmek için 4 tüp kan aldıran genç, annesine ‘Ben de senden 4 tüp kan aldıracağım’ diyerek, boğazından 3 kez bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Mahkeme genci 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 09-07-24 16:38

Tel örgütleri atlayıp girdiği cezaevinde kan döktü! Elazığ'da yaşananlar akıllara durgunluk verdi

Elazığ açık cezaevinde duyanların kulaklarına inanamadığı bir olay gerçekleşti. Geçen cuma günü bir şahıs, açık cezaevinin tel örgülerinden atlayıp koğuşta bir kişiyi silahla yaraladı. Detayları aksiyon filmlerini aratmayan olayla ilgili Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.

Haber 09-07-24 16:10

ABD'li milyonerden ölümcül deney: Oğlunun kanını kendine naklettirdi! Genç kanı gençleştirir mi?

Gençlerin kanı yaşlıları gençleştirir mi? sorusu tartışılıyor. Bu tartışmayı gündeme taşıyan da Amerikalı bir iş insanı oldu. Onu tanınır kılansa ne serveti ne de çalışmaları. Daha genç kalabilmek için verdiği mücadele. En son oğlunun kanını kendine, kendininkisini de babasına naklettirdi. Ünlü teknoloji CEO'sunun tek amacı 18 yaşına dönebilmek. Peki gençlerden kan naklettirme yöntemiyle zamanı tersine çevirmek gerçekten mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Haber 09-07-24 15:13

Kısmetse Olur yarışmacısı Eslem Sena Nur'a 3 kadın saldırdı! Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasıyla tanınan Eslem Sena Nur oturduğu mekanda 3 kadının saldırısına uğradı. Kan revan içinde kalan yarışmacı açıklama yaparak "Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar" dedi.

Magazin 09-07-24 14:10

Her satırı ayrı korkunç! Antik mezarı açmak için çocuk kanı gerekiyordu: Sahte 'şeyhlerin' kan donduran planı!

Mısır'da korkunç bir olay meydana geldi. Yasa dışı tarihi eser kazıcılığı işi yapan sahte 'şeyhler' 8 yaşındaki bir çocuğun ellerini keserek öldürdü. Şeyhlerin antik mezarı açtırmak için gereken insan kanını temin etmek için 8 yaşındaki çocuğu öldürdüğü öğrenildi. Ülkede şok etkisi yaratan haber sonrası ölen çocuğun akrabası olan üç erkek kardeşi gözaltına aldı.

Haber 09-07-24 12:58

8 yaşındaki kayıp oğlunu günlerdir arıyordu! Cansız bedeni elleri kesik halde bulundu... Kan donduran detay: Çocuğun ellerini kesip satmışlar

Mısır'da elleri kesilerek öldürülen 8 yaşındaki Muhammed isimli bir çocuğun cansız bedeninin bir tarım arazisine gömülmüş halde bulunması ülkede tepkilere neden oldu. Olayı araştıran savcılar, cinayetin yasa dışı tarihi eser kazıcılığı ile ilgili olduğunu öne sürerek çocuğun akrabası olan üç erkeğin gözaltına alındığı belirtildi.

Trend 09-07-24 09:04

Kan donduran cinayette karar çıktı! Çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürülmüştü!

İstanbul'da meydana gelen kan donduran cinayette 2 yıl sonra mahkeme kararını verdi. Annesinin bakımı için evine aldığı yatılı bakıcıyı, çocuğunun gözü önünde çekiçle öldüren sanık Kamil Hakan Karabulut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 08-07-24 10:36

Günlük kiralık evde ölüm randevusu! Cinayet anını anlattı, ifadeler kan dondurdu

Bahçelievler'de günlük kiralık dairede öldürülen ve cansız bedeni apartman boşluğuna atılan Murat Arpapay cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede korkunç cinayeti anlatan sanık Muhterem Perçikli, “Fatih ve Doğan burada Murat'a saldırdı. Doğan, bir beze döktüğü eter ile Murat'ın ağzını kapattı" dedi.

Haber 06-07-24 11:36

Yer: Yalova! Eşi için Kayalıklardan düştü demişti: Olayın gerçek yüzü tüyler ürpertti!

Yalova'da Semiha S., 15 ay önce evlendiği Erdal Necip Sözer'le birlikte kayalık bir alana gitti. Sözer, Semiha S.'nin burada kayalıklardan düşüp hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Başlatılan soruşturma sonucunda korkunç gerçek ortaya çıktı. Sözer'in iddialarının asılsız olduğu öğrenilirken, Semiha S.'yi oraya nasıl götürdüğüne dair detaylar da belli oldu. İşte kan donduran olayın tüm detayları!

Haber 04-07-24 16:41

Pendik'te kan donduran olay! 18 yaşındaki genç sadece yolda yürüyordu: Şimdi bu halde...

İstanbul Pendik'te 18 yaşındaki Ayhan Yazar isimli genç arkadaşlarıyla birlikte evine doğru giderken bir anda çenesinde bir ağrı hissetti. Ağrının etkisiyle derhal boynunu tutan Yazar, birkaç dakika sonra boynunu açtığında kanlar içinde kaldı. Şans eseri hayatta kalan Yazar, yaşadığı korkunç olayın detaylarını anlattı.

Haber 04-07-24 15:25

Timsah dehşeti! 12 yaşındaki kızın ceset parçaları bulundu

Avustralya'nın kuzeyinde yer alan Palumpa bölgesinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu yüzmek için dereye girdi. Ailesi ve yakınları bir süre haber alamadıkları çocuk için emniyet güçlerine haber verince kan donduran olaydaki sır perdesi aralandı. Timsahın saldırısına uğradığı anlaşılan küçük kız çocuğuna ait ceset parçalarına ekipler tarafından bulundu.

Haber 04-07-24 14:10

Şaşırtan 'kan grubu' araştırması: 100 yıl yaşamanın sırrı kanda gizli! Kan grubunuz bazı hastalıkların riskini artırıyor

Kan gruplarıyla ilgili yapılan bir araştırmada yaşam süreleriyle ilgili ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Belli kan gruplarına sahip kişiler diğer kan gruplarına oranla daha uzun yaşıyorlar. Araştırma böyle söylüyor. Kan gruplarına göre hastalıklara yakalanma riski de değişebiliyor. Tabii o riski ortadan kaldırmak mümkün. Bazı kan grupları kanser, demans veya tansiyon gibi hastalıklar açasından daha fazla risk taşıyorken bazıları daha az risk taşıyor. İşte detaylar...

Manşet 03-07-24 07:29

Eski belediye başkanı, silahla vurularak öldürüldü! O anların görüntüsü kan dondurdu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan tartışma kanlı bitti. Silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, 1 kişi aranıyor. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı.

Haber 02-07-24 18:51

Mersin'deki o anlar kamerada! Site sakinini başını ezerek öldürdü

Mersin'deki bir yazlık sitede güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt, sitenin havuzunda alkol alan Sezer Soner Aktaş'la tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde kavga dönüşen tartışma sonucunda Kurt, Aktaş'ı önce bıçaklayarak yere yatırdı. Ardından Kurt, ağır yaralı Aktaş'ın başını ezerek öldürdü. Kan donduran vahşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 01-07-24 13:56

Kemik erimesi neden olur, belirtileri nelerdir? Kemik erimesi tedavisi

Kemik sağlığı insan vücudu için son derece önemlidir çünkü kemikler, vücudun iskelet sistemi ve organları destekleyen yapı taşlarıdır. Sağlıklı kemikler, günlük aktivitelerimizi yerine getirebilmemiz için gereklidir ve aynı zamanda minerallerin depolandığı ve kan hücrelerinin üretildiği bir ortam sağlarlar. Ancak, yaşam tarzı ve çevresel faktörler, kemik sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Peki, kemik erimesi neden olur ve belirtileri nelerdir?

Haber 30-06-24 23:40

Kanda enfeksiyon belirtileri nelerdir? Kanda enfeksiyon neden olur, nasıl atılır?

Kanda enfeksiyonlar, vücudun kan dolaşım sistemi aracılığıyla yayılan bakteri, virüs, mantar veya diğer mikropların neden olduğu ciddi sağlık sorunlarıdır. Bu enfeksiyonlar genellikle bağışıklık sistemi zayıf olan bireylerde daha sık görülür. Peki, kanda enfeksiyon belirtileri nelerdir?

Haber 30-06-24 23:10

Eşi kayıp ihbarında bulunmuştu! Cinayetin ardından yasak aşk çıktı: Karısı, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti

Afyonkarahisar'da kan donduran cinayet! Bir kadın 5 yıllık eşi hakkında kayıp ihbarında bulundu. Ekipler şahsı boş bir arazide aracının içinde tek kurşunla öldürülmüş halde buldu. Soruşturma derinleştirilince kadın sevgilisinin kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Haber 29-06-24 16:10

Oyun oynayacaklarını söyleyerek üç kızını boğarak öldürdü! Annenin savunması kan dondurdu: Depresyondaydım

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde bir anne, akıl hastalığı nedeniyle üç küçük kızını söyleyen anne çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmeye çalışmış ama başarılı olamamıştı. Anne akıl sağlığı merkezinde 18 aylık cezaya çarptırıldı.

Trend 29-06-24 15:06

Bir il güne katliamla uyandı! Peş peşe cinayetler: Kayınvalidesi ve kayınpederini öldürdü, oradan havuzlu villaya geçti: Yaralılar da var

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Damat dehşet saçarak önce kayınpederiyle kayınvalidesini öldürdü, oradan da bir villanın havuzunu temizleyen başka birini öldürdü. Cani yetmezmiş gibi oradan da başka bir villaya geçerek 2 kişiyi yaraladı. Her yerde aranan katilin arabası ormanda terkedilmiş halde bulundu.

Haber 29-06-24 13:19

Hipokalsemi (Kalsiyum eksikliği) nedir, hipokalsemiye ne neden olur? Hipokalsemi belirtileri ve tedavisi

Kalsiyum, kemik ve dişlerin yapı taşıdır ve vücutta bir dizi biyolojik fonksiyonun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde kritik bir rol oynar. Kemik sağlığı için önemli olmasının yanı sıra kas fonksiyonları, sinir iletimi, kan pıhtılaşması ve hücresel sinyal iletimi gibi birçok süreçte de gereklidir. Kalsiyumun bu çok yönlü kullanım alanları, günlük beslenmede yeterli miktarda alınmasını gerektirir. Peki, kalsiyum eksikliği nedir ve neden olur?

Haber 28-06-24 12:41

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi nedir, belirtileri nelerdir? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi nasıl bulaşır?

Keneler, doğada yaygın olarak bulunan ve pek çok hastalığın taşıyıcısı olabilen parazitlerdir. Bu küçük eklem bacaklılar, hem hayvanlardan hem de insanlardan kan emerek beslenirler ve bu süreçte çeşitli patojenleri bulaştırabilirler. Bu patojenlerden biri de Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) virüsüdür. KKKA, ölümcül olabilen önemli bir viral enfeksiyondur.

Haber 28-06-24 12:21

Kan gazı nedir, neden istenir? Kan gazı yükselirse ne olur, düşüklüğü ne anlama gelir?

Kan gazı analizi, tıbbi teşhis ve tedavi planlamasında vazgeçilmez bir araçtır. Bu test, solunum ve metabolik işlevlerin değerlendirilmesinde önemli bilgiler sağlar. Sağlık profesyonelleri, kan gazı analizi sonuçlarını kullanarak hastaların durumunu izler, tedavi planlarını belirler ve acil durumlarda hızlı müdahalelerde bulunur. Kan gazı analizi, modern tıbbın temel taşlarından biri olarak kabul edilir ve doğru tanı ve tedavi süreçlerinde kritik bir rol oynar. Peki, kan gazı nedir?

Haber 28-06-24 12:12

Kan grubu kartı nasıl ve nereden alınır? E-nabız ve e-Devlet kan grubu kartı nasıl çıkarılır?

Kan grubu kartları, kişinin kan grubunu ve Rh faktörünü belirten küçük kartlardır. Bu kartlar, acil durumlarda hayat kurtarıcı olabilir. Kaza, yaralanma veya ani bir sağlık sorunu durumunda, kişinin kan grubunu bilmek, hızlı ve doğru kan naklini sağlamak için kritik öneme sahiptir.

Haber 27-06-24 15:00

Damar tıkanıklığı belirtileri nelerdir? Damar tıkanıklığı nasıl fark edilir?

Damar sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir bileşenidir ve vücudumuzdaki kan akışının düzgün bir şekilde devam etmesi için hayati öneme sahiptir. Damarlar, oksijen ve besin maddelerini vücut hücrelerine taşıyan ve atık ürünleri uzaklaştıran bir ağ oluşturur. Damar tıkanıklığı ise, bu akışın engellenmesi sonucu ortaya çıkan ciddi bir sağlık sorunudur.

Haber 26-06-24 21:52

Anne adayları dikkat: Hamileler yazın bu içeceklerden uzak durmalı!

Diyetisyen Cemre Balkan, kafein ve şekerli içeceklerin, sıcak havalarda özellikle hamilelerde dehidrasyona ve kan şekeri dalgalanmalarına neden olabileceğini belirterek, suyun içerisine meyve dilimleri ve çubuk tarçın atarak da tüketilmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Kadin 25-06-24 10:41