En Sicak Gun Haberleri

SON DAKİKA: Emekli zammında 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 2024-05-11 08:55:04

Günde 30 dakika yapmak yetiyor! Faydaları saymakla bitmiyor

Egzersizin sağlıklı yaşam için önemine dikkat çeken Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Beril Özturan, “Her gün en az 30 dakikanızı fiziksel aktivite için ayırdığınızda daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilir, yaşam kalitenizi artırabilir ve kronik sağlık problemlerine yakalanma riskini azaltabilirsiniz” dedi.

Kadin 2024-05-11 08:18:58

TBF resmen açıkladı! Yeni sezonda yabancı kuralını değiştirdi

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2024-25 sezonuyla birlikte Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde maçlarda bir Türk oyuncunun sürekli sahada olacağını, yabancı oyuncu sayısının sahada en fazla 4, kenarda ise en fazla 3 olabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-10 20:53:34

Bayern Münih elendi, Galatasaray yıkıldı! 130 milyon TL'lik dev gelir kaçtı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e son dakikalarda yediği gollerle elenen Bayern Münih'in final biletini kaçırmasına en çok üzülenlerden biri de Galatasaray oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-10 16:43:56

Diğer Haber Etiketleri

emekli zammı eo Kalp‎ sistol ruh sağlığı Basketbol da, kulübün ligi sezon süper li süper ligi yabancı TBF son dakika 15 milyon euro erden maçın şampiyonlar ligi yarı final galatasaray Sacha Boey şampiyonlar ligi real madrid özlem türkad alara damar yolu Göz ilik iltihap ishal bağırsak anket ak parti CHP Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan maymun Tayland Altın dolar gram altın ali erbil Mehmet Ali Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz küresel piyasalar Amerikan Doları Fed zeytinyağı peynir kırmızı et 200 tl mon yağ yakmak için ne yemeli hızlı yağ yakmak için ne yemeli emekli maaşı Merkez Bankası Enflasyon tahmin en düşük emekli maaşı cds primi Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı ele karakteri Oyuncu yaşında yalı çapkını Afra Saraçoğlu Gina Stewart sosyal medya Boeing uçak İstanbul Havalimanı Borsa İstanbul emekli Zam jinekoloji yumurtalık kanseri Rahim talasemi anemi akdeniz anemisi akdeniz anemisi talasemi talasemi nedir talasemi ne demek Brezilya sel türkiye belediyeler birliği Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş ev tekstili moda New York MET Gala Rita Ora Çanakkale mevduat faizi borsa At formaları hat trick asgari ücret Tanyeli memur zammı Cem Garipoğlu Otopsi İYİ Parti Ece Üner Şahan Gökbakar yılmaz özdil portekizli Ziraat Türkiye Kupası ziraat türkiye kupası yarı final beşiktaş türkiye kupası ankaragücü sigara altın fiyatları Samsun maddi destek ödeme hesap astım hastalık perakende kelebe safran Bahçe

Seksenler dizisinin yıldızı Özlem Türkad iddialı diziyle anlaştı!

Seksenler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Özlem Türkad yeni sezonun en iddialı dizisi “Şehrazad”ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Kulis 10-05-24 16:32

Bu belirtiler varsa dikkat! Bağırsaklarınızda emilim bozukluğu olabilir

Vücudumuzun en önemli organlarından olan bağırsak, tüm sağlığı etkileyebiliyor. Gastroenteroloji Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Kaplan, emilim bozukluğu ile ilgili bilgi verdi.

Kadin 10-05-24 14:16

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 10-05-24 13:46

Dünyanın en şişman maymunu zayıflama kampında 6 yaşında hayatını kaybetti! Sayısız sağlık sorunuyla uğraşıyordu

Tayland'ın Bangkok kentinde yaşayan 6 yaşındaki Godzilla isimli maymun hayatını kaybetti. Dünyanın en şişman maymunu olarak sık sık dünya basınında manşetlerindeki yerini alan Godzilla'nın kilo vermek için gittiği zayıflama kampında vefat etti.

Kulis 10-05-24 13:21

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altında 'dolar' detayı! İslam Memiş, altının yönüne işaret etti: Bundan sonraki ana trend...

İç piyasada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altında ibre yukarı yönlü. Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimini destekleyen ABD verilerinin etkisiyle 3 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artar mı?, alım için fırsat mı?" sorularının yanıtını arıyor. Haftanın son işlem günü 10 Mayıs'ta gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar?

Finans 10-05-24 11:55

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-24 10:29

Küresel piyasalarda Fed fiyatlaması! Pozitif seyrediyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylülde faiz indirimine gidebileceğine ilişkin beklentilerle pozitif seyrediyor. ABD'de dün açıklanan makroekonomik verilerin para piyasalarındaki fiyatlamaları olumlu yönde etkilemesi varlık fiyatlarına da yansıdı. Ülkede ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 4 Mayıs ile biten haftada 231 bin kişiyle geçen yıl ağustos ayından bu yana en yüksek seviyesini gördü.

Finans 10-05-24 10:16

10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 10-05-24 09:20

Ne et, ne zeytinyağı ne peynir... 200 TL 15 yılda böyle eridi! Rekor seviyede düşüş!

En büyük kâğıt para olan 200 TL'nin alım gücü dolaşıma girdiği 2009 yılından bu yana rekor seviyede düştü. 200 TL'nin satın alım gücü 2024'te 2.74 TL'te karşılık geliyor. 200 TL ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınabiliyor.

Finans 10-05-24 08:31

Uykudayken cayır cayır yağ yaktıran yoğurt kürü! Akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketmek yetiyor

Kilo verme süreci bazı kişiler için zorlu oluyor. Düzenli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve doğru egzersiz yapmakla beraber bazı kür tarifleri de zayıflama sürecinize katkı sağlayabilir. Kilo vermede etkili olan kür tariflerinden en etkili olanları genelde yoğurt içeren tarifler oluyor. İşte uykuda bile yağ yakmanıza yardımcı olan kür tarifi...

Kadin 10-05-24 07:59

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 10-05-24 07:58

Şubat 2020'den bu yana bir ilk! Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 276 baz puan seviyesine geriledi

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 276 baz puanla Şubat 2020'den bu yana en düşük seviyeye geriledi. CDS böylece Kovid-19 salgını öncesi seviyeye döndü. Analistler, söz konusu harekette, Türkiye'nin yurt dışı swap kanallarını açmak için adımlar attığına yönelik haber akışının etkili olduğunu ifade etti.

Finans 09-05-24 18:13

Hafif, esnek, dayanıklı, rahat! Adidas'ın en çok satan ayakkabı modelinde 685 TL indirim

Yükselen spor ayakkabı fiyatları karşısında siz de indirimli alternatiflerin arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın en sevilen modellerinden biri olan ve Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan Adidas OZELLE Spor Ayakkabı, bugüne özel 685 TL indirimle satışta! Tarz tasarımıyla öne çıkan, rahatlığıyla kullanıcılarından tam not alan bu ayakkabıyı sizin için inceledik. Detaylar yazımızda...

Haber 09-05-24 13:57

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

Dünyanın en seksi büyükannesi deniliyordu! Yeni kariyer hamlesini açıkladı... Hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı

Gina Stewart, yaşıtlarına meydan okuyan fiziksel görüntüsü sayesinde dünya çapında "Dünyanın en seksi büyükannesi" unvanına sahipti. Sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Stewart, şimdi kariyerinde değişikliğe gittiğini söyleyerek hayranlarını bir kez daha heyecanlandırmayı başardı.

Trend 09-05-24 10:49

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 09-05-24 10:28

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,26 yükselerek 10.274,38 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,06 ile orman kağıt basım, en çok kaybettiren yüzde 1,97 ile spor oldu.

Finans 09-05-24 10:26

09 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 09 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 09 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 09 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 09-05-24 09:20

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

Bu hastalık sinsi ilerliyor, genellikle üçüncü evreye kadar belirti vermiyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Dolanbay, yumurtalık kanserinin kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden olduğunu ifade ederek, genellikle 3 evrede belirti verdiğini, oysa erken evrede yakalanırsa hastanın yaşam sürecinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Kadin 09-05-24 01:24

Uzman isim açıkladı: Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor

Ülkemizde en çok Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde görülen Talasemi'yi Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 08-05-24 20:39

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı 100’e yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi. Brezilya ordusunu da teyakkuza geçiren faciada, halen 128 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite yaşanan faciayla ilgili "Son derece istisnai bir durumdan geçiyoruz. Bu, kritik bir olay değil eyalet tarihinin en yıkıcı olayıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 08-05-24 19:41

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

'Temmuz ayına kalmayacak...' Emekli zammı öncesi milyonlara promosyon ayarı! (8 Mayıs 2024 güncel emekli promosyonu rakamları)

Emekli maaşı zammı için Temmuz ayı beklenirken bir yandan da milyonların gözü kulağı emekli promosyon ödemelerinde. Emekli maaşlarındaki artışın promosyon rakamları üzerinde etkili olması bekleniyor. Ekonomist Muhammet Bayram emekli maaş promosyonlarına ilişkin yaptığı açıklamasında rakamların Temmuz ayı gelmeden 20 bin liraya yükselebileceğini kaydetti. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? İşte güncel emekli promosyon rakamları…

Finans 08-05-24 13:35

Ev tekstilinin yükselen yıldızları

Ev tekstili ürünleri iç mekanları daha güzel hale getirmenin en etkili yollarından biridir. Ev tekstili ürünleriyle birlikte yaşam alanlarında hayalleri yansıtmak mümkündür. Yaşam alanlarını daha konforlu ve verimli bir hale getirmeyi amaçlayan ev tekstili ürünleriyle birlikte avantajlar artar.

Finans 08-05-24 12:55

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Çanakkale’de 4 katlı apartmanda yangın paniği

Çanakkale’de 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yurthaber 08-05-24 11:34

Mevduat faizleri ters köşe yaptı! BIST 100 yatırımcısı paraya 'para' demedi! TÜİK reel getiri oranlarını açıkladı

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Nisan'da en yüksek aylık reel getiri yüzde 3,59 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşti. Aynı dönemde mevduat faizi, TÜFE'den arındırıldığında yatırımcısına yüzde 0,16 kaybettirdi. Böylelikle Mart ayının ardından Nisan'da da mevduat yatırımcısına reel olarak kaybettirdi.

Finans 08-05-24 11:09

Futbolda hat trick nedir, nasıl yapılır? Futbolda hat trick yapınca ne olur?

Futbol dünyasında, unutulmaz anlardan biri olan "hat trick" bir futbolcunun bir maçta 3 gol birden atması anlamına gelir. Hat-trick, futbolun nadir gerçekleşen en heyecan verici anlarından biridir. Bu oyuncular için büyük bir başarı olarak kabul edilir.

Spor 08-05-24 11:03

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 08-05-24 10:47

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti... Tanyeli 47 kiloya kadar düştü! Son durumunu anlattı

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, 'Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim' diyerek 47 kiloya kadar düştüğünü anlattı.

Magazin 08-05-24 10:44

08 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-05-24 09:20

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 08-05-24 08:26

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenerek finale yükselmeyi başardı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İlk maçın 0-0 bittiği mücadelede iki ekip de finale çıkmak için büyük çaba gösterdi. Hem Beşiktaş hem de Ankaragücü için sezonun en kritik maçı olan yarı final müsabakasını siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak finale yükseldi.

Spor 07-05-24 22:28

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 75 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 07-05-24 21:02

Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-05-24 16:44

Karadeniz’deki en büyük Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi Samsun’da hizmete girdi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fiziki büyüklüğü ve kapasitesiyle Karadeniz Bölgesi kamu sağlık tesislerindeki en büyük merkez olma hüviyetini taşıyan Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi (ÜYTE) hizmete girdi.

Yurthaber 07-05-24 15:49

10 bin TL alan emeklilere o ilde maddi destek! Ödemeler hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), en düşük emekli maaşı alan emeklilere destek ödemesi gerçekleştirdi. Ödemeler hesaplara yatırıldı.

Finans 07-05-24 15:32

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu hastalığa bağlı ölümler en çok genç yaşta! Tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar doğuruyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Astım tedavi edilmediğinde yaşam kalitesini çok olumsuz olarak etkiler. Hatta bazen ölümlere yol açabilir. Maalesef astıma bağlı ölümler genç yaşta ölümlerdir. Astım aslında tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bugünkü elimizde mevcut tedavi imkanlarıyla astımı, astımı olmayan bir kişi gibi kontrol altına alabiliyor ve normal bir hayat yaşatabiliyoruz" dedi.

Haber 07-05-24 15:07

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 07-05-24 14:51

Memur maaşı ve emekli zammında tablo tamamen değişti! Enflasyon farkı ortaya çıktı, en düşük maaş hesabı belirdi

Emekli zammı ve memur maaşı zammı için 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 4 aylık memur enflasyon farkı yüzde 3,23 oldu. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Nisan ayı ile yüzde 18,72’lik artış garantilendi. 6 aylık enflasyon tahminleri de şekillendi. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları değişecek. Peki kim ne kadar maaş alacak. İşte merak edilen zam tablosu…

Finans 07-05-24 14:48

Euro Bölgesi'nde perakende satışlar martta yükseldi

Euro Bölgesi'nde perakende satışlar, martta bir önceki aya göre yüzde 0,8 arttı. Aylık bazda perakende satışlarda en fazla artış yüzde 7,3 ile Polonya'da gerçekleşti.

Finans 07-05-24 14:33

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin 07-05-24 14:04