Galatasaray Fenerbahce Derbisinin Hakemi Haberleri

SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ifadeye çağrıldı! Galatasaray derbisinde ortalık karışmıştı...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 'Şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Fenerbahçe Başkanı Koç'un Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylarla ilgili soruşturma kapsamında alındı. Öte yandan Koç'la birlikte Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de ifadeye çağrıldı.

Spor 2024-07-05 10:22:53

Fenerbahçe'den İstanbulspor maçı paylaşımı: Ateşi yaktı! Galatasaray ve Mert Hakan Yandaş detayı...

Süper Lig'de bu akşam şampiyonluk için son 90 dakikaya çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'den 'İstanbulspor' paylaşımı geldi. Resmi hesaptan paylaşılan videoda son oynanan Galatasaray derbisinin görüntüleri yer alırken; Mert Hakan Yandaş detayı da dikkat çekti.

Spor 2024-05-26 10:55:44

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ifadesi ortaya çıktı! Tehdit ediliyorum, psikolojim bozuldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların yankıları devam ederken, yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişinin savcılık ifadesine ulaşıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, hem Galatasaray hem de Trabzonspor maçlarının ardından sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini, halen devam eden bu durumdan psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 2024-05-25 17:40:41

SON DAKİKA: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası çok ağır oldu! Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolculara men cezası

Son dakika... Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların faturası belli oldu. PFDK'dan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ile 780 Bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli birçok oyuncu da cezaya çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-23 22:37:51

Olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Ali Koç...

Rams Park'ta oynanan olaylı Galatasaray derbisinin galibi Fenerbahçe olurken maç sırasında istenmeyen olaylar yaşanmıştı. TFF Hukuk Müşavirliği, olaylı derbinin ardından PFDK'ya sevk edilen kulüp, yönetici ve oyuncuları duyurdu. Fenerbahçe'den 7 isim PFDK'ya sevk edildi.

Spor 21-05-24 21:42

Süheyl Batum, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yapılan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 20-05-24 17:26

Galatasaray'dan derbi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için suç duyurusu!

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisinin ardından maç sonu yaşananlar ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Spor 20-05-24 07:37

SON DAKİKA | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu!

Son dakika: Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Fabio Maresca oldu.

Spor 19-05-24 12:09

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin biletleri karaborsaya düştü! 750 bin TL'ye satan bile var...

Süper Lig'de iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe ligin 37. hafta mücadelesinde Sarı-Kırmızılılar'ın ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi satışa çıkan biletler saniyeler içerisinde tükenirken karaborsaya düşen biletlerin fiyatlarını görenler inanamıyor. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 08:23

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’de pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek olan FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, kariyerinde 2. kez bu derbide düdük çalacak.

Spor 16-05-24 13:13

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin şifresi çözüldü! Bunu kim yaparsa...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son yıllarda yapılan derbilerde ilk golü atan taraf kolay kolay yenilmiyor.

Spor 16-05-24 12:29

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin iddaa oranlarında şaşırtan detay!

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak ve şampiyonluğun düğümünü çözecek Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu.

Spor 16-05-24 11:03

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişti!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önce diğer maçlarla aynı saatte oynanması planlanan derbi maçının tarihi bir gün ileri alınarak pazar gününe taşındı.

Spor 13-05-24 09:37

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 07-05-24 12:16

SON DAKİKA | Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Volkan Bayarslan yönetecek

Son dakika haberi: 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa'yı Volkan Bayarslan'ın yöneteceği açıklandı.

Spor 04-04-24 13:29

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 26-03-24 10:48

Yatak odası çok konuşulmuştu! Erman Toroğlu 4,904 dolarlık ceketiyle sosyal medyanın gündeminde

Kendisinden 35 yaş küçük aşkı avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle uzun süre konuşulan Erman Toroğlu son olarak ceketinin fiyatıyla gündeme geldi. Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu'nun 4,904 dolarlık (153 bin lira) ceketi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-03-24 09:15

Batuhan Karadeniz'den ilginç Icardi açıklaması! Tarih vererek açıkladı, sosyal medyada gündeme oturdu

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin performansındaki düşüklük her geçen gün artıyor. Uzun süredir istenilen oyundan uzak olan Arjantinli golcü hakkında Batuhan Karadeniz'den ilginç bir yorum geldi. Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından konuşan Batuhan Karadeniz tarih vererek ilginç bir gerçeğe dikkat çekti.

Spor 04-03-24 09:11

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın derbi maçta Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Spor 02-03-24 19:43

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin sonucu için Google'ın yapay zekası tahminde bulundu!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında her iki takım, golcüleriyle sonuç almaya çalışacak. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev derbinin skorunu Google'ın yapay zekası günler öncesinden tahminde bulundu.

Spor 01-03-24 12:37

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'tan beklenmedik hakem açıklaması!

Süper Lig'in 28. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'ı konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'dan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e dair bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 18:52

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

Son dakika haberine göre; Beşiktaş - Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.

Spor 29-02-24 12:14

Serdar Ali Çelikler'den Galatasaray maçının hakemi Abdülkadir Bitigen'e ağza alınmayacak sözler! ''Karına sövseler, buyur ağabey akşam ben getireyim diyeceksin...''

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yenen Galatasaray, liderliğini sürdürdü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler'den çok konuşulacak ifadeler kullanıldı.

Spor 26-02-24 22:57

İspanyol hakemin kararları galibiyetin bile önüne geçti! Maçın ardından Galatasaray taraftarı kampanya başlattı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup etmeyi başarırken mücadelenin İspanyol hakemi Alejandro Muniz Ruiz kararlarıyla maça adeta damga vurdu. 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar bir kampanya başlattı.

Spor 15-02-24 23:15

Galatasaray - Sparta Prag maçının hakemi Alejandro Hernandez oldu! Türk takımlarının İspanyol hakem ile galibiyeti yok...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray play-off turu ilk maçında Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala mücadelenin hakemi belli olurken, atanan hakem taraftarları korkuttu. İşte detaylar...

Spor 13-02-24 12:41

Galatasaray'dan hakem tepkisi! ''Fenerbahçe maçı ile bu maçın VAR hakemi yine aynı...''

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Samsunspor galibiyeti sonrası hakemi eleştirdi. Hakem kararlarından memnun kalmadıklarını söyleyen Öztürk, "MHK'nin bu kasıtlı tutum konusunda acilen tedbir alınmasını ve uzun süre bu VAR hakeminin başkalarının da canını yakmasını önlemesini istiyoruz." dedi.

Spor 02-02-24 23:11

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 19-01-24 10:20

Icardi pozisyonu için 'penaltı değil' demişti! Canlı yayında söylediği Galatasaraylı yöneticiden 00.27'de tehdit mesaj aldım sözleri infial yarattı... Murat Bereket'ten, Yusuf Kenan Çalık'a sert yanıt!

Ligin 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları devam ederken, gazeteci Yusuf Kenan Çalık ile Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket arasında geçen diyalog gündeme bomba gibi düştü. Çalık'ın canlı yayında açıkladığı konuşma şaşkınlık yaratırken, Murat Bereket'ten de konuyla alakalı bir açıklama geldi.

Spor 28-12-23 08:20

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finalinin VAR hakemi belli oldu!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finaline kısa bir süre kala karşılaşmada görev yapacak VAR hakemi belli oldu.

Spor 26-12-23 13:29

Icardi ile Djiku'nun penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin önüne geçen Icardi'nin pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler çıkmaya devam ediyor. Tribünden çekilen son görüntüde, Icardi ile Djiku'nun mücadelesinin en net hali ortaya çıktı.

Spor 25-12-23 17:19

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Süper Kupa maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı cuma günü oynanacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 25-12-23 15:11

SON DAKİKA | Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Riyad'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Abdulkadir Bitigen yönetecek

Son dakika haberi: Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 25-12-23 15:09

Erden Timur'dan operasyon çağrısı, ortalık yangın yeri! Şampiyonluğu etkileyen hata

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, 0-0 biten Fenerbahçe derbisinin ardından karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in kararlarını eleştirirken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 25-12-23 14:07

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin önüne geçti! Icardi'nin Djiku ile girdiği pozisyon penaltı mı? Eski hakemler açıkladı!

Ligin 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0'lık sonuçla geride kalırken, karşılaşmanın 22. dakikasında Icardi ve Djiku arasında yaşanan pozisyonun yankıları sürüyor. Peki, Sarı-Kırmızılılar'ın yoğun şekilde itiraz ettiği pozisyon için eski hakemler ne dedi?

Spor 25-12-23 09:06

CANLI | Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından yaşanan son gelişmeler!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmada heyecan katsayısı zaman zaman yükseldi. Nefes kesen bu maç, Süleyman Tetik'in sunumu, Muhammed Türkmen ve Osman Zeki'in yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor 24-12-23 21:31

CANLI | Fenerbahçe - Galatasaray derbisine çok az bir süre kala son detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin maç önü ve maçın ardından Süleyman Tetik'in sunumu, Muhammed Türkmen ve Osman Zeki'nin yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor 24-12-23 18:02

Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir, hangi takımlı, nereli? Arda Kardeşler'in hayatı ve biyografisi!

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda kardeşler 24 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor.Hakem Kardeşler, Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak bu maçla kariyerinde bir ilki yaşayacak. Kariyerinde ilk kez 8 Mayıs 2022 tarihinde oynanan ve Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde görev alan deneyimli hakem, ikinci derbisinde yine bir Fenerbahçe maçını yönetecek. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler hangi takımlı?

Spor 24-12-23 17:18

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI 2023! Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi heyecanı!

Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları, tarihi ve yayınlanacağı kanal sporseverler tarafından araştırılıyor. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmada biletler 1.100 TL'den başlıyor. Derbi biletleri yarın (23 Aralık 2023 Cumartesi) genel satışa açık olacak. Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları...

Spor 22-12-23 15:11

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşma heyecanla bekleniyor. 12. haftaya kadar iki ekip de 1 yenilgi, 1 eşitlik dışında puan kaybı yaşamadı. İki takım 31 puanı zirvede bölüşüyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler hangi takımlı? İşte detaylar...

Spor 22-12-23 15:01

SON DAKİKA: Merakla beklenen derbinin hakemi belli oldu... Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Arda Kardeşler yönetecek!

Son dakika haberi: Spor kamuoyu geçtiğimiz hafta hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırı skandalıyla sarsılırken, merakla beklediği derbinin hakemi belli oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler oldu.

Spor 22-12-23 14:57

Galatasaray maçında ilginç pozisyon! Fatih Karagümrük penaltı bekledi, maçın hakemi taç verdi

Trendyol Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Fatih Karagümrük bir pozisyonda penaltı bekledi. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyon için VAR'a danıştı ve taç atışı kararını verdi. Bu pozisyondan sonra sosyal medya adeta karıştı.

Spor 20-12-23 21:33

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de çifte şok! Hem Fred hem de Mert Hakan Yandaş 90+10'uncu dakikada kırmızı kart gördü

Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan, Kayserispor maçında hakeme yaptığı itirazlar sonrası kırmızı kart gördüler. Maçın 90+10'uncu dakikasında ortalık karıştı ve mücadelenin hakemi iki oyuncuya da kırmızı kart gösterdi. Hem Fred hem de Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Maçı bitiş düdüğünün ardından güvenlik güçleri sahaya girdi ve mücadelenin hakemi Zorbay Küçük'ü saha dışına çıkarttı. Sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlar hakemin kararı sonrası isyan bayrağı açtı.

Spor 20-12-23 19:16

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daniele Orsato Kopenhag Galatasaray maçını yönetecek

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato, temsilcimizin Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 6. ve son karşılaşması öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı ekip, mücadeleyi kazandığı takdirde 2 milyon 800 bin euro kazanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato hakkında bilgiler...

Spor 13-12-23 00:07

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek olan hakem Atilla Karaoğlan, ilk kez iki takım arasında oynanacak bir müsabakada düdük çalacak.

Spor 07-12-23 12:43

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? Jose Maria Sanchez'in hayatı ve biyografisi!

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez 29 Kasım 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimizin Rams Park'ta İngiliz ekibini konuk edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçı için heyecan dorukta. Peki, Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? İşte Jose Maria Sanchez'in biyografisi...

Spor 29-11-23 18:31

Başakşehir-Pendikspor maçında yardımcı hakem Cemil Tunç sakatlandı ve kendini yere bıraktı!

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Başakşehir-Pendikspor mücadelesinde haftanın ikinci hakem sakatlığı yaşandı. Galatasaray-Alanyaspor mücadelesinde sakatlanarak maça devam edemeyen Ali Şansalan'ın ardında bu kez, Başakşehir-Pendikspor maçının yan hakemi Cemil Tunç bir anda kendisini yere bırakarak oyuna devam edemedi. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 21:37

Galatasaray'dan hakem kararlarıyla ilgili çok sert bir açıklama yayınlandı! Hakemler ve Fenerbahçe...

Süper Lig'in 13. haftasındaki Fenerbahçe - Fatih Karagümrük müsabakasının hakemi Arda Kardeşler'in kararlarının ardından bugün olağanüstü toplanan Galatasaray yönetimi sert bir açıklama yaparken, TFF'yi göreve davet etti. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 19:03

Galatasaray-Alanyaspor maçında ilginç an! Maçın hakemi Ali Şansalan sakatlanarak yerini 4. hakeme bıraktı

Galatasaray'ın Alanyaspor'u konuk ettiği mücadelede karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemezken, yerini 4. hakem Yiğit Arslan'a bıraktı. İşte detaylar...

Spor 25-11-23 20:31

Galatasaray UEFA'ya gitti, o hakemin kariyeri bitti! Bayern Münih maçının hakemi o seviyede maç yönetemeyecek

Bayern Münih'in Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın Portekizli hakemi Antonio Nobre, sarı-kırmızılı kulüp tarafından 5 sayfalık özel mektupla UEFA Disiplin Kurulu'na şikâyet edildi.

Spor 20-11-23 08:26