Gazi Maaşı Haberleri

Memur emekli zammı sonrası o ödemeler de arttı! Başvuran alıyor! 5097 liraya varan ödeme

Memur emekli zammı, haziran ayı enflasyon oranının açıklanmasının ardından netlik kazandı. Seyyanen zam tutarının da açıklanmasıyla beraber zamlı memur emekli maaşları belli oldu. Bu zammın ardından sosyal ödemelerde de artışa gidildi. Evde bakım maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı gibi sosyal ödemeler temmuz ayından itibaren zamlı olarak hesaplara yatacak. Peki, evde bakım maaşı, engelli, aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu?

Finans 07-07-2023 12:04

Gazi maaşları ne kadar oldu, kaç TL? Zamlı gazi maaşları ne zaman yatacak? Asgari ücret seviyesine yükseltildi!

Gazi maaşları ile ilgili basında yer alan son dakika zam haberlerinin ardından konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan yazılı açıklama sonrası kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Gazi maaşları ne kadar oldu, kaç TL? Zamlı gazi maaşları ne zaman yatacak?

Finans 06-04-2023 14:28

Gazi maaşı ne kadar oldu? Gazi maaşlarna ne kadar zam yapıldı? Bakan Bilgin açıkladı!

Gazi maaşı ile ilgilidikkat çeken bir açıklamada bulunuldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasının ardından 'Gazi maaşı ne kadar?', 'Gazi maaşı 2023' gibi konular sorgulanıyor. Peki Gazi maaşı ne kadar oldu? Gazi maaşları arttırıldı mı? Bakan Bilgin'den açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Finans 27-03-2023 07:08

Gazi Maaşı

Gazi Maaşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gazi Maaşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.