Göğüs Dekolte Haberleri

İrem Derici göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti! Biraz da gözünüz gönlünüz açılsın!

Çıkardığı şarkıları, sahne performansları ile büyük beğeni toplayan İrem Derici cesur tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Konserinde çekilen fotoğraflara sosyal medya hesabında yer veren ünlü şarkıcı İrem Derici, paylaşımına "Biraz da gözünüz gönlünüz açılsın!" notunu düştü. İrem Derici göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram’ı salladı. Ünlü ismin konser tarzı dikkat çekti.

Magazin 25-06-2023 11:36

Gerçek yaşını kimse tahmin edemiyor! Göğüs altı dekoltesiyle gençlere taş çıkarttı

Olgun kadınların giydiği kıyafetler üzerine yapılan baskılar oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Buna karşı çıkanlar dekolteli kıyafetleriyle yaptıkları paylaşımlarda kadınlara destek olurken oldukça dikkat çekiyor. 52 yaşındaki bir kadın sosyal medyada göğüs altı dekoltesini paylaşarak gençlere taş çıkarttı.

Kadin 04-05-2023 09:56

Dekolteli üstlerde göğüslerini kapatmanın tüyosunu açıkladı! Büyük göğüslü kadınlar için etkili çözüm

Sütyen giymek birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Sütyene karşı çıkan kadınlar göğüslerini dik tutabilmek ve frikik vermeyi önlemek için çeşitli yöntemler arıyor. TikTok'ta dekolteli üstleri giyebilmek için etkili sütyen taktiğini paylaşan bir kadın göğüsleri dik göstermenin yolunu açıkladı.

Kadin 19-04-2023 11:22

Göğüs ölçüleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu! “Seksi olmak için kıvrımlara ihtiyacım yok”

Beden pozitifliği ve vücut olumlamasına yönelik yaptığı paylaşımlarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Clara Dao sıklıkla küçük göğüs ölçülerinden dolayı eleşitiri oklarının hedefi oluyor. Bedenini olduğu gibi sevdiğini dile getiren Dao, bikini giyerek verdiği pozlarla eleştirilere adeta meydan okudu. Zayıf ve küçük göğüslü olduğu için bikini giymekten korkuttuğunu dile getiren Dao, “Seksi olmak için kıvrımlara ihtiyacım yok. Bunu yıllar içinde anladım” dedi.

Trend 04-01-2023 13:33

Göğüs Dekolte

Göğüs Dekolte Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göğüs Dekolte Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.