İki Yalancı Dizisi Haberleri

Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşında ve bir hastalığı var mı? Koronavirüse mi yakalandı?

Mayıs Kraliçesi, Güneşi Beklerken, Bana Baba Dedi gibi pek çok dizide rol alan Yağmur Tanrısevsin koronavirüse yakalandı. Koronavirüs haberleriyle birlikte Yağmur Tanrısevsin'in biyografisi de merak edilmeye başlandı.

Magazin 13-03-2021 11:40

İki Yalancı son bölüm izle: 7.bölümde hesaplaşmalardan dansa...

İki Yalancı dizisi son bölümü ile yine takipçilerini ekranlara kitledi. Son bölümü, 7. bölüm olarak Kanal D’den dizinin takipçileriyle buluştu. İki Yalancı son bölüm, Serkan – Duygu çekişmeleriyle, restleşmelerle ve özel gece dansı ile geçti. Haberimizden, dizinin son bölüm incelemesini okuyabilir ve 7.bölümü internetten izleyebilirsiniz.

Magazin 22-08-2017 04:09

İki Yalancı son bölüm izle: 6. bölümde yalanlar, fotoğrafları takip etti!

İki Yalancı son bölüm internetten izlenebilir durumda. İşlerin daha fazla karmaşıklaştığı 6. bölüm ile Serkan ve Duygu'nun beraber olduğu bir fotoğraf ortaya çıktı ve İki Yalancı yine yalanlarıyla köşeye sıkıştı. Son bölümde, Duygu ve Serkan'ın ilişkisi ile ilgili daha net bilgilere sahip olmaya başladık. İki Yalancı dizisinin son bölümünü Kanal D ekranlarında kaçırdıysanız, haberimizdeki son bölümü internetten izleme linki ile 6.bölümü izleyebilirsiniz.

Magazin 14-08-2017 23:11