Ispanakli Firin Makarna Tarifi Haberleri

Fırında makarna tarifi: Fırında makarna nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve damak tadınıza uygun değişik yemekler yapmayı seviyorsanız bu fırında makarna tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Makarnayı her zamankinden çok daha değişik bir şekilde pişirmek için bu tarifi mutlaka deneyin.

Yemek 2024-04-27 14:31:27

Kremalı makarna tarifi: Kremalı makarna nasıl yapılır?

Az vaktiniz varsa ama damak zevkinizden de taviz vermek istemiyorsanız ya da hızlıca bir sofra hazırlamanız gerekiyorsa kremalı makarna tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarifi birkaç dakika içinde hazırlayabilir, arzunuza göre farklı malzemelerle servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-04-26 16:40:57

Makarna böreği tarifi: Makarna böreği nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşit çeşit börekler, farklı soslarla hazırlanan birçok makarna tarifi vardır. Ancak bu iki pratik ve lezzetli yiyeceği bir araya getiren makarna böreği tarifi hem her öğünde servis edebileceğiniz hem de kısa zaman içinde hazırlayabileceğiniz bir tariftir.

Yemek 2024-03-14 00:14:11

Ispanaklı makarna tarifi: Ispanaklı makarna nasıl yapılır?

Hem sağlıklı hem de lezzetli tariflerin peşindeyseniz ıspanak ve makarnayı bir tabakta buluşturan bu tarife bayılacaksınız. Ispanaklı makarna tarifi hem çok kısa sürede yapabileceğiniz hem de öğünlerinizde ve yemek davetlerinizde sunabileceğiniz bir yemek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-03-11 19:58:27

Körili tavuklu makarna tarifi: Körili tavuklu makarna nasıl yapılır?

Tavuğu ve makarnayı sevenlerdenseniz körili tavuklu makarna tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem çok hızlı bir şekilde pişirebileceğiniz hem de az malzeme ile bol lezzet elde edebileceğiniz bu tarifi istediğiniz her sofrada servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 18:02

Airfryer makarna pizza tarifi: Airfryer'da makarna pizza nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfaklarda yerini almaya başlayan bir alettir. Airfryer ile hem çok kısa süreler içinde çeşit çeşit yiyecekler pişirebilir, hem de çok daha lezzetli ve çok daha sağlıklı yemekler, atıştırmalıklar, tatlılar yapılabilir. Airfryer ile makarna pizza da yapabilir! Airfryer'da makarna pizza tarif için ise gerekli adımları ve malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 07-03-24 23:51

'Makarna yiyerek 18 kilo verdim' 15 dakikada tek tavada hazırlıyor

Bir sosyal medya içerik üreticisi TikTok'ta paylaştığı tariflerle sağlıklı yemeklerin lezzetli olabileceğini söylüyor. Makarna yiyerek 18 kilo verdiğini anlatan kadın, özellikle çok güvendiği bir tarifi paylaştı. Tarif, 15 dakikada ve tek tavada hazırlanıyor.

Kadin 01-02-24 16:34

Airfryer'da makarna tarifi: Airfryer'da makarna nasıl yapılır?

Airfryer özellikle son yıllarda mutfaklarda önemli bir yere sahip. Yumurta haşlamadan en iddialı yemek tariflerine kadar birçok yemeği, atıştırmalıkları ya da tatlıları Airfryer’da pişirebilirsiniz. Genel olarak tencerede pişirilen makarnayı da Airfryer ile çok kısa süre içinde ve tencereye göre çok daha lezzetli ve sağlıklı olarak hazırlayıp servis edebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:16

TikTok'ta trend olan o makarna tarifi için ihtiyacınız olan tüm malzemeler burada

Pratik yemek tarifi arayanlar buraya! Okuldan, işten yorgun gelip pratik bir tarifle yemek yapmayı kim istemez ki? Tek tava kullanarak bütün işlemlerini yapabileceğiniz makarna hem pratikliği hem lezzetiyle beğeninizi kazanacak. Bulaşık derdinde son veren bu tarifi herkes denemek isteyecek! Tek tavada yapılacak kremalı makarna tarifini ve gerekli malzemeleri sizin için derledik.

Yemek 03-11-23 16:04

MASTERCHEF LAZANYA TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri ne? Lazanya hamuru, sosu ve iç harcı tarifi

Lazanya hamuru, beşamel sosu ve iç harcının tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'da yapılmasının gündeme gelen lazanya tarifini denemek isteyenler orijinal tarifi araştırmaya koyuldu. Lazanya, İtalyan mutfağından gelen oldukça popüler bir yemektir. Lazanya, katmanlı bir makarna yemeği olarak bilinir ve genellikle farklı malzemelerin bir arada kullanılmasıyla yapılır. Peki, lazanya tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 25-10-23 18:46

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi! Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi merak edildi. Görüntüsüyle iştah açan, aynı anda hem börek, hem makarna, hem de lazanya yiyormuş gibi hissedeceğiniz enfes bir makarna tarifini sizler için hazırladık. Peki, Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi!

Yemek 09-10-23 14:43

Bol soslu makarna salatası tarifi! Çay saatlerinin vazgeçilmezi makarna salatası nasıl yapılır?

Makarna salatası çay saatlerinde herkesin sevebileceği bir lezzet olarak görülüyor. Bol sosla hazırlanan bu enfes salata yiyen herkesi mutlu ediyor. Bol soslu makarna salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu makarna salatası tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 29-05-23 11:44

İtalyan mutfağının yıldızı tavuklu Fettuccine Alfredo tarifi! Evde Fettuccine Alfredo nasıl yapılır?

İtalyanların pizza ve makarna tarifleri tüm dünya tarafından sevilerek tüketiliyor. En sevilen makarna tariflerinden tavuklu Fettuccine Alfredo restoranların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Evde tavuklu Fettuccine Alfredo nasıl yapılır merak ediyorsanız bu basit tavuklu Fettuccine Alfredo tarifini denemelisiniz.

Yemek 25-05-23 17:14

Enfes lezzetiyle bol salçalı makarna tarifi! Evde salçalı makarna nasıl yapılır?

Salçalı makarna çocukluğumuzun lezzetleri arasında yer alıyor. Bol salça kullanılarak yapılan bu eşsiz makarna tarifinin tadı damağınızda kalıyor. Yemekhanelerde yediğiniz enfes salçalı makarna nasıl yapılır merak ediyorsanız bu salçalı makarna tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 23-04-23 16:45

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 24-02-23 15:10

İştah kabartan çıtır tavuk tarifi! Evde çıtır tavuk nasıl yapılır?

Tavuk hem makarna hem de pilavla oldukça yakışan bir yemek. Dışarıdan alınan çıtır tavuklar ne kadar sağlıksız olsa da sevilerek tüketiliyor. Bu çıtır tavukları daha sağlıklı bir şekilde evde yapmak istiyorsanız bu çıtır tavuk tarifini denemelisiniz.

Yemek 16-02-23 17:05

En pratik Mac and cheese tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği mac and cheese nasıl yapılır?

Makarna karbonhidrat bombası olmasına rağmen vazgeçilemeyen lezzetler arasında yer alıyor. En sevilen makarna tariflerinden olan mac and cheese bol peynirli sosuyla iştah kabartıyor. Evde pratik mac and cheese yapmak istiyorsanız bu mac and cheese tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 14-02-23 16:15

Airfryer somonlu lazanya tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da somonlu lazanya nasıl yapılır?

Aslen İtalya asıllı bir yemek olan lazanya peynir, domates ve ragu olarak adlandırılan kıymalı harçtan yapılan lezzetli bir akşam yemeğidir. Türk mutfağındaki su böreğinin domates soslu ve daha çok pişmiş hâli olarak da benzetilebilir. Makarna benzeri bir hamurdan yapılan lazanyaya farklı bir dokunuş yapmak için somonla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer fırın makarna tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da fırın makarna nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerinizi çok daha kısa süreler içinde ve çok daha lezzetli olarak hazırlayabilirsiniz. Çocukların da en sevdiği yemeklerden biri olan fırında makarnayı da airfryer de hızlıca pişirebilirsiniz. Tüm yemekleri daha az yağlı olarak pişiren airfryer ile fırında makarna yaparak yemek davetlerinizde, akşam yemeklerinde ister sarımsaklı yoğurtla isterseniz de salatayla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-22 16:42

MasterChef Pappardelle nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte mutfağınızda İtalya rüzgarı estirecek MasterChef Pappardelle tarifi

MasterChef Pappardelle yapıldğı andan itibaren izleyicilerde merak uyandırdı. İtalyan mutfağı makarnalarıyla meşhur. Pappardelle de İtalyan mutfağının köklü makarna tariflerinden. Peki MasterChef Pappardelle nedir, nasıl yapılır, hangi malzemeler kullanılır? İşte merak edilen MasterChef Pappardelle tarifi...

Yemek 17-12-22 00:09

Kuşkonmaz ve karidesli makarna tarifi: Kuşkonmaz ve karidesli makarna tarifi nasıl yapılır?

Makarnanın her hâline ve şekline aşığız. İster fırında pişsin ister haşlanarak pişsin neredeyse hepimizin vazgeçilmezlerinden birisi makarna yemeği. Klasik makarna tariflerine kuşkonmaz ve karidesle farklı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Kuşkonmazın sert ve karidesin tatlı kuyruk kısmının mükemmel birleşimi ile tadı uzun süre damaklarda kalacak bir şaheser yaratın.

Yemek 09-12-22 10:55

Patlıcanlı fırın makarna tarifi: Patlıcanlı fırın makarna nasıl yapılır?

Patlıcan musakka, karnıyarık, ali nazik, patlıcan oturtma, patlıcan salatası ve daha uzayıp giden leziz patlıcanlı yemeklerin ve salataların olduğu zengin bir mutfak kültürüne sahibiz. Patlıcanın her hâlinden çok güzel tarifler oluşturuyoruz. Bu sefer de patlıcana farklı bir dokunuş yaparak perde pilavı görüntüsünde patlıcanlı fırın makarna tarifi yapalım.

Yemek 09-12-22 09:58

MasterChef Conneloni tarifi! Conneloni makarna nasıl yapılır?

MasterChef yarışması hayranları tarafından her hafta ilgiyle izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 3 Kasım Perşembe günü yarışmacı adaylardan İtalyan lezzetleri yapmaları istendi. Yarışmacı adayların yaptığı conneloni makarna oldukça merak uyandırdı. İzleyiciler internet üzerinden 'Evde conneloni nasıl yapılır?' diye araştırmalarda bulunuyor. İşte conneloni tarifi...

Yemek 03-11-22 22:50

Akşam yemeği için en doğru tercih: Fırında makarna tarifi! Fırında makarna nasıl yapılır?

Makarna her yaştan insanın sevdiği yemeklerden. Farklı farklı çeşitleri bulunan makarnanın en lezzetli hali denildiğinde akla fırında makarna tarifi geliyor. Evde börek tadında fırında makarna nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 29-10-22 15:57

Deniz suyuyla makarna pişirdik Ana haber spikeri denizde ölümden döndüğü anları anlattı: Bu tarz haberleri çok sunmuştum ama...

Antalya’da bölgesel yayın yapan bir televizyon kanalının ana haber spikeri 30 yaşındaki Hazal Bozkurt, 4 arkadaşıyla birlikte bulunduğu motorlu fiber teknenin, dalga yüksekliği 1,5 metreyi bulan denizde alabora olmasıyla ölümle burun buruna geldikleri anları anlattı. Ceneviz Koyu kayalıklarına çıkmayı başaran Bozkurt, "Bu tarz haberleri ekranda çok sunup yorum yapmıştım ama o çaresizliğin tarifi yok.” şeklinde konuştu. Bozkurt, koyda suları bitince deniz suyuyla makarna pişirdiklerini anlattı.

Haber 20-10-22 16:42

Balkanlardan gelen bir lezzet: Ayvar! Ayvar nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Balkan ülkelerinin sofralarında sıklıkla yer alan ayvarı siz de evde kolaylıkla hazırlayıp tadabilirsiniz. Bu tarifi makarna soslarında, ızgara et ve tavuk yemeklerinde kullanabilirsiniz. Peki ayvar nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 19-09-22 01:20

Makarnaya en çok yakışan sos: Bolonez sos tarifi! Bolonez sos nasıl yapılır?

Makarna tüm dünyada en sevilen ve sık tüketilen yemeklerden. Her çeşidi ayrı lezzete sahip olan makarna birçok sosla uyum sağlıyor. Özellikle bolonez soslu makarna herkes tarafından oldukça seviliyor. Makarnaya kullanacağınız bolonez sosun nasıl yapılacağını merak ediyorsanız aşağıdaki tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 05-09-22 17:22

Yok böyle lezzet! Mac and cheese tarifi, mac and cheese nasıl yapılır?

Makarna her yemeğin yanına uyum sağlıyor. Kıymalı, peynirli, salçalı, pestolu her çeşidi harika olan makarnanın mac and cheese hali en sevilen türleri arasında yer alıyor. Mac and cheese nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle uygulamalısınız.

Yemek 28-08-22 17:28

Kremalı tadında: Hazır kremasız makarna tarifi

Makarna en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Özellikle kremalı makarnaların lezzeti gönüllere taht kuruyor. Ancak krema ağır bir tat olduğu için şişkinliklere sebep olabiliyor. Kremasız ama krema tadında makarna yapmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 21-08-22 16:48

Beşamel sos nasıl yapılır? Her yemeğe lezzet katan beşamel sos nerelerde kullanılır?

Beşamel sos yemeklere ekstra lezzet katan sosların başında gelir. Fırında makarna, sebze yemekleri ve et yemekleri gibi pek çok yemekte tercih edilen bu sosun tarifi merak ediliyor. Peki Beşamel sos nasıl yapılır? İşte en kolay beşamel sos tariif!

Yemek 21-07-22 21:19

Tadı damağınızda kalacak! Nefis lazanya tarifi

İtalyan lezzetlerinden olan lazanya herkes tarafından seviliyor. Makarna aşıkları bu tarife bayılıyor. Oldukça lezzetli bir iç harcı ve sosu bulunan lazanyanın tadı gönüllere taht kuruyor. Evde kolayca lazanya yapmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 16-06-22 09:27

Tüm patates salatası tariflerini unutun! Enfes yoğurtlu patates salatası tarifi

Çay saatinde keklerin, poğaçaların yanına yakışacak salata tarifleri aranıyor. Kısır, makarna salatası gibi alternatiflerin yanında yer alan patates salatası sevilerek tüketiliyor. Genellikle sosunda limon kullanılarak yapılan patates salatasını bir de yoğurtlu denemeniz gerekiyor. Yoğurtlu patates salatasının lezzetini alınca hep bu tarifi yapmak isteyeceksiniz.

Yemek 15-06-22 16:04

Herkesin vazgeçilmezi: Makarna salatası tarifi

Yenilen yiyeceklerin yanına en çok yakışan salatalar arasında olan makarna salatası herkes tarafından sevilerek yeniliyor. Her yaştan insanın sevdiği makarna salatasını oldukça kolay ve lezzetli bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 08-06-22 14:54

Çocuğunuz gördüğü gibi yemeye başlayacak: Sebzeli makarna çorbası tarifi

Akşam yemeğine uygun lezzetli çorba bulmak oldukça zor olabiliyor. Çorbalar yemek gelmeden önce eşsiz tatlarıyla mideyi hazırlıyor. Kolayca yapacağınız çorbanın tadı saatlerce uğraşmışsınız gibi lezzetli olacak. Evdeki malzemeleri kullanarak yapacağınız çorbanın lezzetine inanamayacaksınız.

Yemek 10-05-22 11:13

Glütensiz makarnanızı kendiniz yapın: Glütensiz makarna hamuru tarifi

Makarna en pratik yemeklerden biri olarak pek çok evde haftada 1-2 gün ana yemek ya da yancı yemek olarak hazırlanıyor. Pişerken mutfağa yayılan mis gibi kokusu, doyuruculuğu ve besleyiciliğiyle sıcak tüketmekten hemen herkes hoşlanıyor. Makarna, pesto sos, kremalı mantarlı sos veya kıymalı sosla da tam bir lezzet deposu haline geliyor. Peki ya glütensiz beslenenler?

Yemek 25-01-22 09:28

Hem pratik hem de bir lezzet şöleni! İtalyanların da favorisi olan carbonara makarna tarifi

İtalya mutfağı deyince aklımıza ilk olarak pizza, daha sonra da makarna gelir. Karbonhidrat açısından oldukça zengin olan İtalyan yemekleri, lezzet yönünden de neredeyse herkesten tam puan alıyor. Fakat bu enfes lezzetlerin içinde öyle bir makarna var ki, yiyenler tiryakisi oluyor! Yediden yetmişe herkesin severek tüketebileceği carbonara makarna tarifi...

Yemek 23-11-21 08:10

TikTok akımlarının hayatımıza kattığı en lezzetli tariflerden biri: Feta peynirli makarna!

Son yıllarda tüm dünyayı kasıp kavuran TikTok, genelde dans akımlarıyla karşımıza çıksa da bu sefer bahsedeceğimiz konu bambaşka! Hiç TikTok'tan yemek tarifi öğrenebileceğiniz aklınıza gelmiş miydi? Muhtemelen cevabınız hayır olacak; çünkü TikTok denilince akla gelen ilk şey dans videoları oluyor. Ancak şu sıralar TikTok'ta gündem olan şey, feta peynirli makarna!

Yemek 22-11-21 08:19

Gnocchi (Niyokki) nedir? Gnocchi nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...

MasterChef Türkiye'de yarışmacılardan istenen yemek Niyokki adıyla da bilinen Gnocchi oldu. Program sonrası İtalyan mutfağına özgü bir makarna çeşidi olan Gnocchi'nin tarifi merak konusu oldu. Peki Gnocchi (Niyokki) nedir? Gnocchi nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...

Yemek 10-08-21 16:52

Gerçek bir İtalyan gibi! Hamuru ve dolgusuyla orijinal ev yapımı tortellini tarifi

Tortellini de en az macaroni kadar karmaşık bir geçmişe sahip. İtalya'daki Bologna ve Modena arasında kalan Castelfranco Emilia adlı kasabada yaşayan bir hancı tarafından ismini aldığı rivayet edilse de bu konuda hala kesin bir bilgiye ulaşılamadı. Kapı deliğinden karısının göbeğini gören hancı, ona benzeyen bir makarna yapmaya karar veriyor. Ne aşk ama!

Yemek 05-08-21 17:54

Tam kıvamında orijinal İtalyan usülü sebze çorbası tarifi! İtalyan sebze çorbası (minestrone) nasıl yapılır?

"Minestrone", İtalyanca'da "birçok farklı malzemeden oluşan çorba" anlamına gelir. Geleneksel olarak yaz aylarında mevsimlik taze sebzeler, makarna veya pilav ile hazırlanır. İster sıcak ister soğuk olarak servis edebilirsiniz.

Yemek 30-07-21 17:38

Kilo aldırdığını sandığımız makarna tarifi doğru hazırlandığında öyle yararları var ki...

Makarna, karbonhidrattan zengin besin değerleri nedeniyle zararlı olduğu düşünülerek tüketilmek istenmeyebilir. Ancak içinde nişastanın yüzde 40'ı vücut tarafından emildiğinden zarardan çok yarar sağlar. Özellikle gün içinde enerji harcayan kişilerin rahatlıkla tüketebileceği bir yemektir. Peki makarnayı nasıl hazırlamak gerekir? İşte Uzman Diyetisyen Gizem Keservuran'ın anlatımıyla besin değerlerinden en iyi şekilde yararlanabilmek için makarna hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler...

Yemek 16-06-21 15:28

Tadına doyulmaz kaşık kaşık yedirir! Kremalı tavuklu makarna tarifi

Makarnalı yemeklerin her halini seviyoruz. Hele bir de üzerinde muhteşem bir sos varsa tadına doyamıyoruz. Bugün de kaşık kaşık yediren bir tarifle karşınızdayız. İşte kremalı tavuklu makarnanın en kolay ve en nefis hali.

Yemek 17-03-21 17:19

Yoğurma derdi yok, fırın derdi yok: Tavada pişen makarna böreği!

Börek yapmakla kim uğraşacak diyenlerin hayatına kolaylık katıyoruz ve onlar için tava böreği tarifi paylaşıyoruz. Fırına girmeden, teflon tavada kısık ateşte pişen börek, sadece 15 dakikada hazır olacak. Bu böreği isterseniz artan makarnanızdan da yapabilir israfın önüne geçebilirsiniz.

Yemek 24-02-21 12:28

Şipşak yemek arayanlar için... Sosunda ceviz var: Kıtır cevizli makarna tarifi!

Makarnaya düşkünlüğümüzü anlatmaya gerek yok. Sofralarımızın vazgeçilmez lezzeti olan ve her çeşidini yaptığımız makarnayı bu kez cevizli yapmaya karar verdik. Ağızda kıtır kıtır dağılan cevizi, kremalı sosu ile midenizde bayram havası yaşatacak cevizli makarna tarifi için buyurun kolları sıvamaya.

Yemek 03-02-21 16:16

Üzeri nar gibi kızarıyor su böreği tadında oluyor! Beşamel soslu fırın makarna tarifi

Fırın makarna veya fırında makarna kıyma veya peynir, makarna ve beşamel sos ile yapılan bir yemektir. Ülkemizde de sevilen bir yemek olan fırın makarna gerek evlerde akşam yemeklerinde gerek restoranların menülerinde yer alır. Peki fırında makarna nasıl yapılır? Sizin için peynirli fırında makarna tarifi hazırladık.

Yemek 08-01-21 14:03

Fırında makarna tarifi: Üzeri çıtır çıtır içi yumuşacık lezzet!

Fırında makarna tarifi kolay hazırlandığından ve lezzetiyle hafızalara kazındığından yemek tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Fırında makarna tarifi beşamel soslu olarak hafızalarda yer etse de az kalorili lezzetler peşinde olanlar ya da beşamelden hoşlanmayanlar için fırında makarna tarifini beşamel sossuz ya da kaşar peynirli olarak hazırlamak da mümkün. Peki fırında makarna tarifi kolay şekilde nasıl hazırlanıyor? İşte merak edenler için bu sorunun yanıtı...

Yemek 29-12-20 14:21

İsrafa son! Artan pilavı değerlendirmenin leziz yolu: Pirinç topu tarifi

Arada bir çok fazla pilav veya makarna pişiren sadece biz olmadığımızı tahmin ediyoruz. Hal böyle olunca israf da kaçınılmaz oluyor. Ancak artık artan pilavı değerlendirmenin yolunu biliyoruz. Hadi kolları sıvayın ve bu lezzetli pirinç topunu deneyin.

Yemek 22-12-20 15:03

Lazanya hamuru nasıl yapılır? Evde lazanya yapımının püf noktları nelerdir? Lazanya malzemeleri nelerdir? Lazanya nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta Lazanya tarifi

İtalya denildiğinde belki de çoğumuzun aklına makarna gelir. Makarna cenneti olan İtalya’nın benzersiz bir lezzetini sizlere sunmaya hazırlanıyoruz. Türkiye’deki su böreğine benzeyen bu tarif İtalyanların geleneksel yemekleri arasında yer alıyor. İşte karşınızda evde kolaylıkla yapabileceğiniz lazanya tarifi...

Yemek 21-12-20 16:47

Alt tarafı makarna demeyin! Kendi suyunda pişen makarna tarifi parmak ısırtıyor

En basit yemeklerin başında gelen makarnayı bu sefer farklı bir teknikle pişirdik ve tadına doyamadık. Klasik ve basit tariflerin lezzetini ikiye katlamak istiyorsanız, kendi suyunda pişen makarna tarifimizi denemelisiniz.

Yemek 09-12-20 11:11