Istan Cevizi Haberleri

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-2024 16:04

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-2024 08:28

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-2024 09:01

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere özel tarifler! Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 2. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 1 Nisan 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 01-04-2024 09:14

Diğer Haber Etiketleri

detoks suyu tarifi fındık ezmesi tarifi badem sütü bal Hindistan cevizi Oruç pekmez süt tarhana hurma tatlı Gluten Ramazan menüsü düğün pastası bisküvi Gelinim Mutfakta çikolata kahve iftar Sahur vegan beslenme detoks Mısır yayla Ramazan milkshake tarifi sıcak çikolata tarifi tarifi çikolata çeşitleri detoks diyeti detoks suyu bugün ne pişirsem bulgur pilavı bisküvili pasta bisküvili pasta tarifi bitter çikolata enerji içeceği fincan tatlısı fındık ezmesi fındıkzade fıstık ezmesi günün menüsü granola glüten nedir glutensiz besinler glutensiz beslenme glutensiz ekmek glutensiz ürünler içli köfte iftarda ne yenir atıştırmalık ali nazik düğün çorbası karabuğday unu islim kebabı kahvaltıda kahvaltılık kahvaltılık gevrek kahvaltılık tarifler kahve çeşitleri yulaf ezmesi yemek menüsü kek tarifleri mozaik pasta muhallebi nasıl yapılır milkshake lahana sarması protein bar pirinç pilavı siyah pirinç sıcak çikolata sebze çorbası soğuk kahve tarhana çorbası tarif tavuk göğsü kuvertür çikolata pasta tarifleri özbek pilavı black bruin enerji içeceği haşlanmış yeşil mercimek bastı sebze ve meyve milkshake malzemeleri kirde kahvaltısı farklı lezzetler cildi milkshake muzlu milkshake çilekli glüt etli tatlılar kek ta tatlı yiyecek tüm sebzeler tatlı yiyecekler soğuk kahveler evde sıcak çikolata yapımı arda nın mutfağı aşlama ne yenir bisküvili düğü tatlısı tarifi hint mutfağı kek tarif doğrama leziz vanilya vegan yalancı tavuk göğsü kahvaltılık ne yapılır izmir bombasının tarifi kekin ju, bütün sebzeler glutensiz kurabiye fındık ezmesi faydaları hindistan cevizi sütü sağlıklı besinler hindistan cevizi sütü faydaları

Istan Cevizi

Istan Cevizi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Istan Cevizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bisküvili pasta tarifi: Bisküvili pasta nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere, aniden gelen tatlı krizlerine çare olan bisküvili pasta tarifinin yapımı çok kolaydır. Hem malzemeleri her an elinizin altında olan malzemelerdir hem de tarif aşamaları oldukça pratiktir. Nefis lezzeti ile en çok yapılan ve tüketilen tatlılardan biri olan bu pastayı çok ama çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Yemek 14-03-2024 15:47

Sahur ve iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünleri

Ramazan sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Siyah pirinçten kemik iliği suyuna, tarhanadan hurma özüne besleyici ve doyurucu lezzetlerle Ramazan ayında az ve öz yemek isteyenler için özel bir liste hazırladık. Sağlıklı ve keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkesi içeriğimize göz atmaya davet ediyoruz.

Yemek 09-03-2024 03:59

Tatlı krizinize eşlik edecek en kolay tatlı tarifleri

Hemen her an canımız tatlı çekebiliyor veya haberimiz yokken çatkapı misafir gelebiliyor. Böyle anlarda fazla vaktinizi almayacak pratik tatlılar imdadınıza yetişecektir.

Yemek 09-02-2024 16:49

Her evde olan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri

Tatlı krizlerini hızlıca çözmek isteyenler için her evde bulunabilecek malzemelerle lezzetli tatlılar yapmak oldukça pratik oluyor. Mutfağınızda yer alan birkaç basit malzemeyle harika tatlılar hazırlayabilirsiniz. İşte sizi şımartacak, her evde bulunan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri!

Yemek 07-02-2024 11:10

Lezzetiyle damak çatlatan vegan çikolatalar

Vegan beslenme tarzını benimsemek hem sağlık hem de çevresel bilinç açısından önemli. Vegan beslenme tarzını benimseyenler için tatlı krizleriyle başa çıkması bazen zor olabiliyor. Vegan tatlı, çikolata seçenekleri bulmak bir külfet haline gelse de endişelenmeyin çünkü karamelliden naneliye, vişneliden kakao parçacıklıya farklı tatlarıyla damakları şenlendiren 10 muhteşem vegan çikolatayı sizler için seçtik. Tadına doyum olmayan çikolataların yer aldığı seçkimize gelin bir göz atalım.

Yemek 07-01-2024 15:33

MASTERCHEF TOM KHA GAI TARİFİ: Tom Kha Gai nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Tayland mutfağının eşsiz lezzeti!

Tom Kha Gai tarifi MasterChef izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yarışmacılardan Tayland yemekleri yapmalarını istedi. Somer Şef yaptığı açıklamada "Bugün rotamız Tayland mutfağı" ifadesini kullandı. Peki, Tom Kha Gai nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef nedeniyle merak konusu olan Tom Kha Gai tarifi...

Yemek 29-11-2023 18:33

Hem sağlıklı hem güvenilir en iyi süt çeşitleri ve markaları

Süt, besin değeri yüksek olduğu için hem yetişkinler hem çocuklar için oldukça önemli bir gıda. İleri yaştaki kemik rahatsızlıklarını önlemek; kalsiyum, fosfor ve protein ihtiyacını karşılamak için her yaş grubundan insanın düzenli olarak süt tüketmesi gerekiyor. Siz de "En iyi süt hangisi?" diye merak ediyorsanız gelin, hayvansal sütlerden vegan alternatiflere kadar pek çok farklı sütün yer aldığı listemizi birlikte inceleyelim.

Yemek 25-09-2023 17:46

Hayvansal süt tüketmek istemeyenler için hem sağlıklı hem lezzetli alternatif süt önerileri

Son yıllarda hem dünyada hem ülkemizde bitkisel sütler başta veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye özen gösteren birçok kişinin tercihi hâline geldi. Siz de normal süt yerine tariflerinizde kullanmak ve güvenle tüketmek için bir alternatif arıyorsanız Hindistan cevizinden bademe, yulaftan soyaya kadar farklı süt çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. İşte severek tüketeceğiniz, normal süte alternatif olabilecek ürünler!

Yemek 18-08-2023 16:35

Zayıflamak istiyorum ama şekerden vazgeçemiyorum. diyenlere şekeri aratmayacak ürün ve tarif önerileri

Fazla kilolardan kurtulmak ve çok daha sağlıklı bir yaşam sürmek için rafine şekerden uzak durmak gerekiyor. Ancak tatlıdan vazgeçebilmek o kadar da kolay değil. Eğer siz de rafine şeker kullanmadan tatlı ihtiyacınızı gidermek istiyorsanız birbirinden pratik tariflerin ve ürün önerilerinin yer aldığı yazımızı mutlaka okumalısınız.

Yemek 01-08-2023 17:46

Yaz sıcaklarında içinizi ferahlatacak milkshake tarifi: Çilekli, muzlu milkshake nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Milkshake tarifi özellikle sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber araştırılmaya başladı. Serinletici etkisi bulunan milkshake dışarıda, kafede, plajda sıklıkla tüketilen içeceklerden biri. Bu güzel içeceği evde denemek isteyenler milkshake malzemelerini ve pratik tarifini sorguluyor. İşte içinizi ferahlatacak milkshake tarifi...

Yemek 06-07-2023 12:49

Bir türlü enerjimi toparlayamıyorum diyenler için kurtarıcı en iyi enerji içeceği önerileri

Gün içinde çok yoğun tempoda çalıştığınız zaman yorgunluk ve uykusuzluk problemiyle mi karşı karşıya kalıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise size harika bir çözüm önerimiz olacak. En yorucu anlarınızda enerji içeceği tüketerek kendinize gelebilir ve yenilenmiş hissedebilirsiniz. Bu mucizeden faydalanmak isteyenler, en iyi enerji içeceği seçeneklerini derlediğimiz listemize göz atabilirler. İşte detaylar!

Yemek 05-07-2023 15:52

Kahvaltı hazırlamaya üşenenlere müjde! İşte sağlığınızdan ödün vermeden tüketebileceğiniz en iyi hazır kahvaltı ürünleri

Kahvaltı pek çok kişi için günün en önemli öğünü. Günün tüm enerjisini belirleyici özelliği olması sebebiyle bu öğünde sağlıklı gıdalar tüketmek sağılığımıza pozitif etki sağlıyor. Ancak kimi zaman aceleden kimi zaman yoğunluktan dolayı kahvaltı hazırlamaya üşenebiliyoruz. Gelin, sağlığınızdan ödün vermeden tüketebileceğiniz en iyi hazır kahvaltı ürünlerini hep birlikte inceleyelim.

Yemek 15-05-2023 18:36

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet dolu tarifler! İşte 23 Nisan yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız Ramazan Bayramının son gününde enfes tarifler bulunuyor. 23 Nisan yemek menüsü hem doyurucu hem de lezzetli tarifler ile gönüllere taht kuruyor. İşte enfes 23 Nisan yemek menüsü...

Yemek 23-04-2023 10:11

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 26. günü iftar menüsü

Ramazan ayının son haftasında yapacak yeni tarif bulmakta zorluk yaşayanlar 'Bugün ne pişirsem?' sorusunu aratıyor. Yaklaşan bayram temizlikleri nedeniyle yorucu tariflerden kaçınılıyor. İftara pratik ve lezzetli yemekler arıyorsanız iftar menülerine şans verebilirsiniz. İşte 17 Nisan iftar menüsü...

Yemek 17-04-2023 09:25

Bugün iftarda ne pişirsem? 11. gün iftar menüsü

Ramazan ayında 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyorsanız hazır iftar menülerinden ipucu alabilirsiniz. Pratik ve lezzetli tarifler arayan kişiler için özel olarak hazırlanan bu menüler iftarda ne yenir, iftarda ne yapsam? gibi soruların cevabı oluyor. İşte 2 Nisan Ramazan menüsü...

Yemek 02-04-2023 10:15

Ramazan'ın ilk günü iftar menüsü! Bugün ne pişirsem? Orucun ilk günü iftar yemekleri

Milyonlarca Müslümanın sabırsızlıkla beklediği Ramazan ayı geldi çattı. Ramazan'ın ilk iftarı için 'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenlere, oruç tutan ve oruca devam edenlere nefis yemek menüsü hazırladık. Sağlığınız için uzun süren açlıktan sonra iftarda daha yavaş tüketmeye dikkat etmelisiniz. Peki Ramazan'ın ilk günü iftar menüsü nasıl olmalı? İşte ilk gün menüsü...

Yemek 21-03-2023 12:47

Soğuk günlerde içinizi ısıtacak, tadına doyum olmayacak orijinal sıcak çikolata nasıl yapılır?

Serin havalarda kendimizi sıcacık hissedebilmek için içimizi ısıtacak içeceklere ihtiyaç duyarız. İşte, tam da bu anda farklı malzemelerle hazırlanabilen sıcak çikolatalar yardımımıza koşar. Hem enfes kokularıyla bizi kendine çeken hem leziz tatlarıyla her türlü damak zevkine hitap edebilen, birbirinden lezzetli sıcak çikolata tariflerini bir araya getirdik. Gelin, bu tariflere birlikte göz atalım!

Yemek 06-03-2023 17:50

Birkaç malzemeyle hazırlanan nefis bir tatlı: Yalancı tavuk göğsü! Tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ağızda dağılan nefis bir tatlı olan yalancı tavuk göğsünü tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. Üzerini fındık, hindistan cevizi, tarçın gibi malzemelerle süsleyebileceğiniz bu tatlı çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. İşte yalancı tavuk göğsü tatlısı tarifi!

Yemek 27-02-2023 10:55

Hafif ve çok basit fındıkzade tatlısı nasıl yapılır? Fındıkzade tatlısı malzemeleri ve tarifi!

Fındıkzade tatlısı oldukça kolay bir tariftir. Bu hafif tatlıyı hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunuyor. Yumurta ile şekerin iyice çırpılması gerekir. Ayrıca şerbeti ve tatlıyı soğutup, soğuk tatlıya soğuk şerbeti dökmek gerekir. İşte fındıkzade tatlısı malzemeleri ve tarifi!

Yemek 02-02-2023 15:49

Fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olacak detoks tarifler

Çoğu insan hayatının bir döneminde kilo vermek ister. Fakat kilo verme işi her zaman planlandığı kadar kolay olmaz. Hedeflenen kiloya ulaşmayı sağlayacak birkaç basit yöntem ise süreci çok daha keyifli bir hâle getirir. Taze ve doğal malzemelerle yapılmış detoks tarifleri ile siz de sevdiğiniz lezzetlerden vazgeçmeden fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 17-01-2023 19:54

Kahvaltıda farklı bir lezzet isteyenlerin tercihi en iyi fındık ezmeleri

Klasik kahvaltıların dışına çıkmak ve sofranıza farklı lezzetler katmak isterseniz fındık ezmesi çeşitlerini deneyebilirsiniz. Şekersizinden kakaolusuna, ballısından hurmalısına, her damak zevkine uyan fındık ezmesi çeşidi bulmak mümkün. Sadece lezzete değil, içeriğe de önem verenler için organik fındık ezmeleri de mevcut. Peki, sizin tercihiniz hangisi? Gelin, birbirinden lezzetli fındık ezmelerini birlikte inceleyelim.

Yemek 10-01-2023 17:23

Gelinim Mutfakta Fındıkzade tatlısı tarifi! En hafif Fındıkzade tatlısı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü fındıkzade tatlısı yapılıyor. Bol Hindistan cevizi ile hazırlanan fındıkzade tatlısı en sevilen tatlılar arasında yer alıyor. Şerbetli tatlılardan vazgeçemiyor ama hafif bir lezzet arıyorsanız fındıkzade tatlısı tam size göre! Düşman çatlatacak fındıkzade tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 23-12-2022 13:19

Formuna dikkat edenlere glütensiz tarifler için gerekli malzemeler listesi

Formunuza dikkat ediyor ve sağlıklı beslenme alışkanlığını benimsiyorsanız ya da glütene karşı intoleransınız varsa tükettiğiniz ürünlere dikkat etmeniz gerekir. Günümüzde pek çok paketli gıda işlenmiş olduğu için glüten içerebiliyor. Bu nedenle aldığınız her bir ürünün içindekiler kısmına göz atmanız gerekir. Neyse ki marketlerde pek çok glütensiz ürün yer almaya başladı. Biz de glütensiz beslenme diyetinize ekleyebileceğiniz özel ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Yemek 02-12-2022 18:18

Yeni tatlar keşfetmek isteyen kahve tutkunlarına kahve tatlandırma yöntemleri ve yardımcı ürünler

Kahvelere aroma kazandırmanın birkaç yolu olsa da bunun en kestirme seçeneği, hazır aroma şuruplarını kullanmak. Ev ortamında çikolata çeşitlerini eriterek ya da vanilya tozu kullanarak kahvelere aroma verebilirsiniz. Ancak bu yöntem oldukça uğraştırıcı. Bu nedenle özel olarak üretilen şuruplardan tercih edebilirsiniz. Farklı lezzetlere sahip aromaları listeledik. Gelin, bu ürünler neler birlikte inceleyelim.

Yemek 13-11-2022 22:51

Normal süt içmek istemeyenlerin bir numaralı tercihi en iyi Hindistan cevizi sütleri

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada gittikçe popüler hâle gelen Hindistan cevizi sütü, veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye ve çevreye önem gösteren kişilerce sıklıkla tercih ediliyor. Siz de tariflerinizde Hindistan cevizi sütüne yer vermek istiyor ve "En iyi Hindistan cevizi sütü hangisi?" diye düşünüyorsanız gelin, birlikte en beğenilen ürünleri inceleyelim.

Yemek 20-09-2022 14:26