Jessica Chastain Haberleri

Jessica Chastain kimdir? Oscar'da En iyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Jessica Chastain nereli ve kaç yaşında?

Jessica Chastain kimdir? sorusunun yanıtı oyuncunun, bu yıl 94'üncüsü verilen Oscar Ödüllerinde en iyi Kadın Oyuncu ödülünü almasının ardından merak konusu oldu. Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes'in sunuculuğunu üstlendiği, Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törende sinema dünyasının en iyileri ödüllendirildi. Peki Jessica Chastain kimdir? Oscar'da En iyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Jessica Chastain nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve kariyeri...

Magazin 28-03-2022 08:20

Bir Evlilikten Manzaralar (Scenes from a Marriage) dizisinin yıldızından çıplaklık açıklaması! “Herkes dengeli olmalı”

Çağının en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Jessica Chastain, yer aldığı dizi ve filmlerdeki çıplaklık sahneleri için eşitlik talep etti. 44 yaşındaki oyuncu, başrolünü üstlendiği Bir Evlilikten Manzaralar (Scenes from a Marriage) dizisindeki duş sahnesinde Oscar Isaac’in de kendisiyle aynı oranda çıplak olduğunu dile getirdi.

Trend 20-10-2021 11:41

Ortalığı yakmaya geliyorlar... Scenes from a Marriage dizisinden ilk görüntüler heyecanı arttırdı

Jessica Chastain ve Oscar Isaac’li Scenes from a Marriage dizisinden ilk görüntüler, HBO’nun gelecek yapımlarından oluşan tanıtım videosunda ortaya çıktı.

Magazin 23-02-2021 10:18

Jessica Chastain

Jessica Chastain Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jessica Chastain Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.