Julian Alvarez Haberleri

Rüdiger'den IŞİD ile adı geçen gazeteciye dava!

Real Madrid'in Alman milli oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB), tecrübeli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendiren Alman gazeteci Julian Reichelt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 2024-03-26 21:25:22

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 2024-03-19 13:59:59

Almanya Millli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'dan ilginç açıklama

Almanya Millli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, "Ataklarda son hamleleri yapamadık. Daha iyi oynayabilirdik. Takımla alakalı değil. Bireysel performanslarda istek yoktu. Bir sonraki maçımızda Avusturya ile karşılaşacağız. Avusturya, Türkiye'den daha iyi futbol oynayan bir takım." ifadelerini kullandı.

Spor 2023-11-19 10:21:20

Sosyal medya, Julian Draxler'in bu hareketini konuşuyor! Bir anda sebepsizce sahayı terk etti ve...

Katar Yıldızlar Ligi 6. hafta mücadelesinde Al Ahli Doha ile Qatar SC karşı karşıya geldi. Her iki takımın da birçok pozisyona girdiği ve tam 6 golün atıldığı maçta kazanan taraf Qatar SC oldu. Ev sahibi Al Ahli'de oyuna ikinci yarıda dahil olan Julian Draxler, bitime kısa bir süre kalan nedensizce sahayı terk etti. İşte detaylar...

Spor 2023-10-23 21:05:05

Almanya A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Julian Nagelsmann oldu

Almanya A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü daha önce Leipzig ve Bayern Münih’i çalıştıran Julian Nagelsmann oldu.

Spor 22-09-23 15:13

Meksika'daki ameliyat gündem oldu! Beyin ameliyatı olurken dört saat boyunca gitar çaldı

Meksika’da bir müzik öğretmeni beyin ameliyatı olurken 4 saat boyunca gitar çaldı. Ameliyatı gerçekleştiren cerrah Celia Teresa Alvarez, hastasının operasyonda hiçbir şekilde acı hissetmediğini söyledi.

Haber 29-03-23 00:00

Julian Nagelsmann'ın Bayern Münih'ten kovulma nedeni herkesi şaşırttı!

Alman devi Bayern Münih'ten geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, teknik direktör Julian Nagelsmann ile yolların resmen ayrıldığı duyurulurken herkes bu ayrılığın nedenini araştırmaya başlamıştı. Bayern Münih efsanesi Markus Babbel yaptığı açıklamada Julian Nagelsmann'ın takımdan kovulmasının nedeninin yasak aşkı olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Spor 26-03-23 21:33

Bayern Münih'te büyük sürpriz! Nagelsmann'ın görevine son verildi ve yerine Thomas Tuchel getirildi...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, 35 yaşındaki Julian Nagelsmann ile boşalan teknik direktör koltuğuna bir diğer 49 yaşındaki Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel’i getirdiğini açıkladı. Bayern Münih, Tuchel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Alman hoca pazartesi günü yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

Spor 24-03-23 21:21

İkinci Kevin Grosskreutz vakası! Barcelona, '18 saniyeyle' transferi yapamadı!

Avrupa'da ara transfer dönemi sona erdi ve takımlar son güne kadar kadrolarını güçlendirdi. İspanya La Liga devi Barcelona, MLS ekibi Los Angeles Galaxy'den Julian Araujo'nun transferini 18 saniyelik gecikme nedeniyle gerçekleştiremedi. Kulüpten resmi açıklama gelirken, FIFA'nın kararı da belli oldu.

Spor 04-02-23 12:20

İşte dünyanın konuştuğu 11 yıl önce çekilen kare!

Arjantin'de Lautaro'nun kötü performansından sonra ilk 11'e alınan Julian Alvarez, Messi ile Arjantin'i Dünya Kupası finaline taşıdı. Hırvatistan maçında attığı 2 golle yıldızlaşan genç oyuncunun 2011 yılında Messi ile çekilen bir fotoğrafı ortaya çıkarken, fotoğraf kazanılan bu zafere bambaşka bir anlam kattı. İşte detaylar...

Spor 14-12-22 10:19

Pep Guardiola'nın Dünya Kupası tahmini şaşırttı! Tam 1 ay önce açıklamıştı

Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ederken, ilk finalist Messi'li Arjantin olmuştu. Dev organizasyonu yakından takip eden İngiltere Premier Lig ekiplerinden Mancher City'nin patronu Pep Guardiola yaklaşık 1 ay önce çeyrek final maçının yıldızı Alvarez ile yaptığı konuşmada favorisini açıklamıştı. İşte detaylar...

Spor 14-12-22 08:02

Dünya Kupası'nın Arjantinli yıldızı Julian Alvarez'in öğretmen sevgilisi akılları baştan aldı! Ortalığı yaktı kavurdu

Arjantin Milli Futbol Takımı'nın 22 yaşındaki forveti Julian Alvarez'in spor hayatında yakaladığı başarı, aşk hayatına da etki etti. Arjantinli yıldız Julian Alvarez, beden eğitimi öğretmeni sevgilisi Maria Emilia Ferrero için adeta deli oluyor.

Magazin 09-12-22 15:03

Son dakika: 'Messi'yi gördüğüm yerde döveceğim!' Dünya Kupası'nda bayrak krizi! Arjantinli yıldızın sevinci, ünlü boksörü çok kızdrıdı...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası C Grubu ikinci maçında Arjantin ile Meksika karşı karşıya geldi. Tangocular, rakibini 2-0 mağlup etti ve turnuvadaki ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmada bir gol kaydeden Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi, müsabakanın ardından soyunma odasında büyük bir sevinç yaşadı. Yerde olan Meksike bayrağını ittirdiği görüntülenen Lionel Messi'ye ilk tepki ünlü boksör Canelo Alvarez'den geldi. Alvarez, "Messi'yi gördüğüm yerde döveceğim" dedi.

Spor 28-11-22 13:32

Son dakika: Ve karar verildi! İşte G.Saray'ın yeni antrenörü

Son dakika... Süper Lig'de 10 haftayı geride bırakan Galatasaray'da, Kayserispor deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından çatlak sesler yükselirken, yönetimden flaş bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılı ekipte Okan Buruk'un ekibine bir takviye yapmaya hazırlanırken, daha önce tecrübeli çalıştırıcı Julian Nagelsmann'ın yardımcısı Moritz Volz'in takıma katılacağı iddia edilirken, Volz'un geliş tarihi de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 17-10-22 08:39

Göldeki arabadan ünlü oyuncunun cesedi çıktı!

İspanyol oyuncu Beatriz Alvarez-Guerra 28 yaşında trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Ünlü ismin cesedi göle düşen arabadan çıkarken, erkek arkadaşı cinayetle suçlanıyor.

Magazin 08-10-22 11:00

Sahalarda böylesi görülmedi! Lionel Messi neye uğradığını şaşırdı! Taraftar sahaya atladı ve öyle bir şey yaptı ki...

Liglere verilen milli ara sonrası kamp için ABD'yi tercih eden Arjantin Milli Takımı, hazırlık maçında Jamaika ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Arjantin'in 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Julian Alvarez ile 86. ve 89. dakikalarda Lionel Messi kaydetti. Messi, maç içerisinde ilginç bir an yaşadı. Sahaya atlayan bir taraftar yıldız futbolcunun önüne geçerek şaşırtan bir talepte bulundu.

Spor 28-09-22 11:23

Sarhoş adam tabutun içinde uyuyunca diri diri gömüldü! Gece yarısı tuvaleti gelince durumu fark etti

Bolivya’da yaşayan 30 yaşındaki Victor Hugo Mica Alvarez isimli bir adam yerli bir halk geleneğinin parçası olarak ‘Toprak Ana’ya adak adanan bir geleneğe katıldı. Tören sırasında alkolün dozunu kaçıran adam sarhoş oldu ve boş bulduğu tabutu yatağı zannederek uyumaya başladı. Ancak törenin ilerleyen saatlerinde diri diri toprağa gömüldüğünü fark edince dehşeti yaşadı.

Trend 10-08-22 14:16

Sosyal medyanın iç çamaşırı trendine uydu! Mini elbisesiyle gören bir daha baktı

Model Julian Rmah, sosyal medyanın yeni iç çamaşırı trendine ayak uydurduğu bir paylaşım yaptı. Kıyafetlerin bel kısmından iç çamaşırının gözükmesi son yılların modası haline gelirken Rmah, tanga elbise olarak tasarlanan kıyafetiyle sosyal medyadan eleştiri oklarını üzerine çekti.

Trend 25-07-22 11:24

İngiltere Julian Assange’ın ABD’ye İadesini Onayladı

WikiLeaks adlı “gizli istihbarat haberleri” sitesinden yayınladığı dosyalar nedeniyle ABD’nin peşine düştüğü Julian Assange’ın iade emri, İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel tarafından imzalandı

Haber 17-06-22 20:47

İngiltere'den Julian Assange kararı! İçişleri Bakanı Priti Patel onayladı: WikiLeaks kara bir gün” dedi

İngiltere hükümetinden WikiLeaks’ın kurucusu Julian Assange hakkında karar çıktı. İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Assange ABD’ye iade edilmesini öngören kararı onayladı. WikiLeaks aracılığıyla 2010 yılında çok sayıda gizli ABD askeri kayıtları ve diplomatik yazışmaları yayınlamak ve bu şekilde bazı kişilerin hayatını tehlikeye atmakla suçlanan Julian Assange, İngiltere'ye teslim edilmeden önce 7 yıl boyunca İngiltere’deki Ekvador büyükelçiliğindeki bir odada yaşamak zorunda kalmıştı.

Haber 17-06-22 14:48

Julian Alvarez kimdir, aslen nereli? Futbolcu Julian Alvarez kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

River Plate'de forma giyen genç futbolcu Julian Alvarez 8-1 biten maçta attığı altı golle gündeme geldi. Yeni sezon için Machester City'le anlaşma sağlayan Julian Alvarez gösterdiği performansla konuşulan futbolcular arasında yerini aldı. Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen oyuncu için Avrupa'nın birçok önemli kulübü resmi teklifte bulunurken Ocak ayı transfer döneminde Manchester City'e transfer olan Julian Alvarez kimdir?

Spor 26-05-22 17:29

Julian Alvarez sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor! Maçta o kadar çok gol attı ki...

Manchester City'nin River Plate'den transfer ettiği 22 yaşındaki futbolcu Julian Alvarez, dün Libertadores'te birbirinden güzel 6 gol attı. Julian Alvarez, River Plate'in Alianza Lima'yı 8-1 mağlup ettiği Copa Libertadores maçında tam 6 gol attı. Sosyal medyada gündem konusu olan Julian Alvarez şimdiden taraftarın sevgilisi haline geldi.

Spor 26-05-22 17:27

Julian Assange için bakanlık önünde eylem! ABD'ye iade etmeyin

İnsan hakları ve basın özgürlüğü savunucuları, İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel'den WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesini durdurmasını istedi. İçişleri Bakanlığı önünde yapılan gösteride "Assange'ı serbest bırakın", "İadeye hayır" sloganları atıldı.

Haber 17-05-22 22:34

Son dakika: WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange için flaş karar!

Son dakika haberi: WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'la ilgili kritik bir gelişme yaşandı. İngiltere mahkemesi Julian Assange’ın ABD'ye iade edilmesine karar verdi.

Haber 20-04-22 13:13

Son dakika: Bu kadarına da pes! Ünlü teknik direktöre ölüm tehdidi yağıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Villarreal ile 1-1 berabere kalan ve ilk maçta da 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden Bayern Münih'te yaşanan şokun yankıları sürüyor. Takımın teknik direktörü Julian Nagelsmann, kendisine ve ailesine sosyal medyadan gelen tehditleri açıkladı.

Spor 15-04-22 20:16

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange hapishanede evlendi

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange hapishanede evlendi. Stella Moris'le evlenen Assange'ın nikah törenine 4 kişi katıldı. Assange ve Moris'in, Assange'ın Ekvador'un Londra Büyükelçiliğine sığındığı dönemde dünyaya gelen 2 ve 4 yaşlarında iki çocuğa sahip olduğu biliniyor.

Haber 23-03-22 20:00

Assange’ın ABD’ye İade Sürecinde Temyiz Yoluna Engel

İngiltere Anayasa Mahkemesi, WikilLeaks’in kurucusu Julian Assange’ın Amerika’ya iade kararını temyiz etme talebini reddetti. Mahkeme sözcüsü, Assange’ın başvurusunun, “hukuki açıdan tartışılabilir bir durum oluşturmadığı” gerekçesiyle reddedildiğini belirtti

Haber 14-03-22 21:29

Assange'a ABD'ye İade Davasını Temyize Götürme Fırsatı

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'a, casusluk yasalarını çiğnemek dahil 18 ayrı suçlamayla karşı karşıya olduğu ABD'ye iade edilmesine izin veren mahkeme kararını, İngiltere Anayasa Mahkemesi’nde temyize götürmesinin yolu açıldı

Haber 24-01-22 19:21

Julian Assange, ABD'ye iadesinin engellenmesi talebiyle İngiltere Temyiz Mahkemesi'ne başvuru hakkı kazandı

Karar, Assange'ın Temyiz Mahkemesi'ne dilekçe verebilmesi hakkına kavuşması ve iade sürecinin şimdilik durması anlamına geliyor. Ancak Temyiz Mahkemesi'nin Assange'ın itirazını görüşeceğinin garantisi yok.

Haber 24-01-22 16:03

Wikileaks kurucusu ile ilgili çok fazla baskı var

Wikileaks kurucusu Julian Assange son derece ilginç bir karakter. Kurduğu Wikileaks isimli platform ile dünyayı kasıp kavuran bu adam ne yazık ki ABD ile karşı karşıya kalmaktan kurtulamıyor.

Haber 12-12-21 16:57

Assange'ın ABD'ye İadesinin Önü Açıldı

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange, Washington'un Assange'ın ABD'ye iade edilmesi amacıyla İngiltere'de açtığı temyiz davasını kazanması üzerine casusluk yasalarını çiğneme ve hükümet bilgisayarlarına korsan saldırı düzenleme suçlarından ABD'de yargılanmaya bir adım daha yaklaştı

Haber 10-12-21 15:11

Julian Assange: ABD, iade talebiyle İngiltere Yüksek Mahkemesi'nde açtığı davayı kazandı

ABD, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın iadesi için İngiltere Yüksek Mahkemesi'nde açtığı davayı kazandı. Yüksek Mahkemesi, Assange'ın yargılanmak üzere ABD'ye iade edilebileceğine hükmetti. Ancak mahkemenin kararı hukuki sürecin noktalandığı anlamına gelmiyor.

Haber 10-12-21 14:03

İngiltere'den Assange kararı! Temyiz başvurusu kabul edildi

Son dakika haberine göre, İngiltere'de Yüksek Mahkeme, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iade edilemeyeceği yönündeki karara ilişkin temyiz başvurusunu kabul etti. Avustralyalı bilgisayar programcısı ve WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange, 2010’da, ABD’nin askeri sırlarını da içeren çok sayıda gizli belgeyi yayımlamıştı.

Haber 10-12-21 13:45

Julian Nagelsmann: Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir

Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor 07-12-21 16:35

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'in cezaevinde evlenmesine izin verildi

BBC'ye verilen bilgiye göre WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'in tutuklu bulunduğu İngiltere'nin başkenti Londra'daki Belmarsh Cezaevi'nde sevgilisi Stella Moris ile evlenmesine izin verildi.

Haber 12-11-21 10:59

Ironman Türkiye yarışları sona erdi

Erkeklerde Ukrayna'dan Julian Demianov, kadınlarda ise Rusya'dan Inna Tutukina birinci oldu

Yurthaber 31-10-21 15:50

Maradona'nın 16 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası gündemi sarstı

2020 yılında hayatını kaybeden Diego Maradona'nın büyük skandalı patladı. 2000 yılında 16 yaşında olan Kübalı Mavys Alvarez ile yataktaki görüntüleri ayyuka çıktı. Alvarez, Maradona'nın defalarca kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve zorla uyuşturucu verdiğini öne sürdü. Arjantin savcılığı, Maradona'nın fuhuş ve insan ticareti yapan arkadaşlarından Alvarez'i istediği iddiasını araştırıyor. Alvarez, Maradona'nın kendisine zorla estetik yaptırttığını ve pazarladığını da öne sürdü.

Spor 12-10-21 16:32

Yıllar sonra ortaya çıktı! ABD'nin 2017'de Assange'ı kaçırmayı planladığı iddia edildi

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), 2017'de Londra'da Ekvador Büyükelçiliğinee sığınan WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ı kaçırma veya suikast düzenleme planlarını Beyaz Saray'a sunduğu öne sürüldü.

Haber 28-09-21 08:56

İki boksörün basın toplantısındaki yumruklu kavgası olay oldu

ABD'deki boks maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Meksikalı boksör Saul Alvarez ile ABD’li Caleb Plant birbirine girdi.

Spor 23-09-21 10:25

Galatasaray'da Draxler transferi başlamadan bitti

Galatasaray, Julian Draxler transferinde nabız yoklarken beklemediği bir yanıt aldı.

Spor 23-08-21 09:56

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın Ekvador vatandaşlığı düşürüldü

Ekvador, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ı vatandaşlıktan çıkardı. Ülke, Julian Assange'a 2018 yılında vatandaşlık vermişti.

Haber 28-07-21 11:06

Fransa Bisiklet Turu'nda açılışı Julian Alaphilippe yaptı!

Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) açılış etabını, Deceuninck-Quick-Step takımının Fransız sporcusu Julian Alaphilippe kazandı.

Spor 26-06-21 19:36

Bundesliga'da yüksek bedellerle teknik direktör değişimleri

Bundesliga'da kulüplerin bu sezon çok sayıda teknik direktör değiştirmesi ve yüksek bedellerle transfer etmesi dikkatlerden kaçmadı. Son olarak Bayern Münih, şampiyonluk yarışında ligdeki en yakın rakibi Leipzig'i çalıştıran Julian Nagelsmann'ı yeni sezon için transfer ettiğini duyurmuştu. Alman basını Bavyera kulübünün 33 yaşındaki Nagelsmann için 25 milyon Euro transfer bedeli ödediğini yazdı.

Spor 28-04-21 15:47

Bayern Münih'in yeni sezonda hocası Julian Nagelsmann olacak

Bayern Münih, teknik direktör Julian Nagelsmann'ın önümüzdeki sezondan itibaren takımı çalıştıracağını açıkladı.

Spor 27-04-21 11:55

Galatasaray'ın Draxler transferinde Sneijder devreye girdi ve kulübü anlattı

Younes Belhanda ile yollarını ayıran Galatasaray, 10 numara arayışlarına hız verdi. Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılılar, PSG ile olan sözleşmesi sona erecek olan Alman yıldız Julian Draxler için girişimlere başladı. Sneijder'i devreye sokan ve kulübü anlattıran sarı-kırmızılılar, Belhanda'nın maaşını Draxler'e vermeyi planlıyor.

Spor 17-03-21 16:38

Kongre Baskınında Kimyasal Saldırı Şüphelilerine Suçlama

Julian Elie Khater ve George Pierre Tanios adlı iki şüpheli hakkında polis memuruna öldürücü silahla saldırma dahil bir dizi suçlama yapıldı

Haber 15-03-21 22:05

Tarihi maçta Avni Yıldırım, Canelo Alvarez'a yenildi

Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet unvan maçında Türk boksör Avni Yıldırım, Canelo lakaplı Meksikalı Saul Alvarez ile karşı karşıya geldi. 29 yaşındaki Avni Yıldırım, 4. raunda çıkamayınca, Alvarez müsabakanın kazananı oldu. Meksikalı boksör bu galibiyetle WBA ve WBC süper orta sıklet kemerlerini korudu. Birçok ülkede canlı yayınlanan organizasyonda Avni Yıldırım 1 milyon Dolar'ın üzerinde kazanç elde ederken, Canelo ise 35 milyon Dolar kazandı.

Spor 28-02-21 10:37

Nagelsmann: Sörloth'a güveniyorum, forvet almayacağım!

RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Sörloth'a güvendiklerini ve ara transferde forvet almayacaklarını açıkladı.

Spor 15-01-21 18:37

Galatasaray'a transferi konuşuluyordu! Sörloth için açıklama geldi!

Trabzonspor'dan rekor bonservisle RB Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth ile ilgili hocası Julian Nagelsmann açıklamalarda bulundu. Şimdiye kadar tek gol sevinci yaşayan ve G.Saray'ın istediği Sörloth için Nagelsmann, "İşler onun hayal ettiği gibi gitmemiş olabilir ancak bu değişecek. Yeni yıl onun için yeni bir başlangıç demek" dedi.

Spor 06-01-21 18:23