Kismetse Olur Izle Haberleri

Adalet Bakanı Tunç’tan ‘DEM Parti kapatılsın’ çağrısı ile ilgili flaş çıkış: ‘Kaçınılmaz olur!’

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin ‘DEM Parti Kapatılsın’ çağrısı sorulan Tunç, "DEM Parti terör örgütü ile arasına mesafe koyamadı, böyle giderse bu kaçınılmaz olur" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-23 20:20:45

Tahliye taahhütnamesi nedir? Tahliye taahhütnamesi hangi şartlarda geçerli, hangi hâllerde geçersiz olur? Tahliye taahhütnamesi örneği

Kelime anlamı olarak boşaltmak, boş duruma getirmek şeklinde tanımlanan tahliye ifadesi hukuk alanında farklı anlamlarda kullanılabilir. Bir hukuk terimi olarak bir tutukluyu serbest bırakma, salıverme durumu için de kullanılan tahliye ifadesi kiracı ve ev sahibi meselelerinde de sıkça kullanılan bir ifadedir.

Haber 2024-04-23 18:46:14

Kan grubu öğrenme: Kan grubu nasıl öğrenilir? E-Devlet'ten, e-Nabız'dan kan grubu öğrenme

Canlıların kanındaki antikorlara bakılarak sahip oldukları kanın özelliğin belirtebilmek için yapılan sınıflandırmalar sonucunda kan grupları oluşmuştur. İnsanlar için sınıflandırılan kan grupları A, AB, B ve O türlerinden ibarettir. Pozitif ya da negatif RH değerleri olur. Kişilerin kan gruplarını bilmeleri önemlidir.

Haber 2024-04-23 00:44:12

Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur? Denetimli serbestlikte başka şehirde imza atılabilir mi?

Denetimli serbestlik, belirli suçlardan hükümlü olan kişilerin, toplumda denetim ve gözetim altında cezalarını infaz etmelerini sağlayan bir ceza infaz yöntemidir. Bu yöntem, hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasını ve suç tekrarını önlemeyi amaçlamaktadır. Denetimli serbestlikten yararlanabilmek için yasalarda belirtilen bazı şartların sağlanması gerekir. Peki, Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur?

Haber 2024-04-22 23:46:58

Diğer Haber Etiketleri

dem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tahliye tahliye taahhütnamesi kiracının tahliyesi kiracıyı evden çıkarma Kiracı kan grubu kan grubu nasıl öğrenilir e nabız kan grubu öğrenme kan grubu sorgulama pozitif kan grubu negatif kan grubu e nabız kan grubu e nabız kan grubu öğrenme kan grubunu öğrenme kan grubumu nasıl öğrenirim e devlet kan grubu denetimli serbestlik denetimli serbestlik müdürlüğü uyku apnesi Göz kurallarına kadın güzellik kredi kredi faizleri kredi faiz oranları Edirne Doktor Tehdit darp chat Instagram İsrail İran Altın dolar borsa İstanbul kar tramer tramer kaydı tramer bilgisi tramer kaydı sorgulama tramer nedir tramer sorgulama tramer sorgulama sms araç tramer bilgisi araç tramer sorgulama isim çarşaf nevresim alara eo kilo Kilo vermek sağlıklı yaşam emekli emekli maaşı enflasyon farkı en düşük emekli maaşı halı ev dekorasyon bayram tatili Ramazan Bayramı emekli zammı asgari ücret alerji polen elde mantar hücre hücreler maya mantarı mon kısırlık akıntı sosyal medya turu Nihat Hatipoğlu kısmetse olur anne gününde Müge Anlı tarih kitapları Ekrem İmamoğlu Seçim 2024 seçim sonuçları Bakırköy Bahçelievler Bağcılar Avcılar Ataşehir Arnavutköy Adalar Sancaktepe Meral Akşener Özgür Özel varis varis belirtileri varis çorabı varis ne demek varis nedir varis tedavisi evde varis tedavisi bacakta varis boyun fıtığı boyun fıtığı belirtiler boyun fıtığı belirtileri boyun fıtığı belirtileri nelerdir boyun fıtığı belirtisi boyun fıtığı ne iyi gelir boyun fıtığı tedavisi boyun fıtığına ne iyi gelir boyun fıtığının belirtileri demir eksikliği demir eksikliği belirtileri demir eksikliğine ne iyi gelir demir eksikliğinin belirtileri mide kanaması mide kanaması belirtileri Ahmet Mahmut Ünlü Cumhur İttifakı karaciğer yağlanması karaciğer yağlanması belirtileri karaciğer yağlanması nasıl geçer karaciğer yağlanması tedavisi karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir el uyuşması nasıl geçer el uyuşmasına ne iyi gelir topuk ağrısı nasıl geçer istedi Sinem Umaş ağız kuruluğu ağız kuruluğu neden olur ağız kuruluğu nedenleri Eskişehir Progeria uçak fobi

Uyku apnesi nedir, neden olur? Uyku apnesi belirtileri ve tedavisi

Uyku apnesi, uyku sırasında solunumun tekrarlayan duraklamalarıyla karakterize olan bir uyku bozukluğudur. Bu duraklamalar genellikle kişinin nefes almasını geçici olarak durdurur ve uyku kalitesini önemli ölçüde etkileyebilir. Uyku apnesi genellikle uyku sırasında horlama, huzursuzluk ve gece boyunca sık sık uyanma gibi semptomlarla ilişkilendirilir. Peki, uyku apnesi neden olur?

Haber 22-04-24 10:11

Her adımı olay olan kadınlar buraya! Bunlar size çok tanıdık gelecek...

Kimi kadınlar vardır ki bir adım bile atsalar olay olur, hiçbir şey yapmalarına gerek kalmaz! O kadınlardan biriyseniz çok iyi bildiğiniz bazı şeylerden bahsedeceğiz...

Kadin 18-04-24 15:05

%0 Faizli 25.000 TL ile Acil Nakit İhtiyaçlarınıza Faizsiz Çözüm!

Bankadan Şok Teklif! Faizsiz 25.000 TL mi olur demeyin, %0 faizli 6 taksitli 25.000 TL Nakit Avans  Fırsatı Mevcut!

Finans 18-04-24 10:15

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

ChatGPT ile para kazanma: ChatGPT ile nasıl para kazanılır?

En kısa tanımıyla yapay zekâya dayalı olan bir sohbet robotu şeklinde ifade edilebilen ChatGPT, Open AI tarafından geliştirilmiştir. ChatGPT ona sorulan tüm soruları yanıtlayabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca ChatGPT ile para kazanabilmek de mümkün olur. Peki, ChatGPT ile nasıl para kazanılır?

Haber 17-04-24 00:53

Instagram 'bu şarkıya şu anda ulaşılamıyor' hatası nedir, neden olur, nasıl düzeltilir?

Dünya çapında kullanıcı sayısı her geçen gün biraz daha artmakta olan Instagram birçok özelliğe sahiptir. Hem hikâye paylaşımlarında hem de post adı verilen gönderilerde kullanabilen ya da üzerine reels adındaki videolar kaydedilebilen geniş müzik listeleri de bu uygulamanın sevilen özellikleri arasında yer alır.

Haber 16-04-24 02:41

'Acı verici misilleme' planının ardından gözler İsrail Savaş Kabinesi'ne çevrildi! Karşılık vereceğiz açıklamasına İran'dan yanıt: 'Tepkimiz daha yıkıcı olur'

İran’ın drone ve füze saldırısının ardından İsrail Savaş Kabinesi'nin "İran'a karşı acı verici misilleme saldırısı" hazırlığı yaptığı iddia edildi. Orta Doğu'da yeniden sıcak saatlerin yaşanması beklenirken, gözler Savaş Kabinesi'nin yeni toplantısındaki kararlara çevrildi. İsrail Hava Kuvvetleri'ni hazırlıkları tamamladığı bildirilirken, Genelkurmay Başkanı Halevi "Karşılık vereceğiz" açıklamasını yaptı. İran'dan ise "Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır" yanıtı geldi.

Haber 15-04-24 20:47

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

İstanbul'da bu manzara artık sürpriz olacak! Uzmanlar aynı fikirde 'Bundan sonra Nisan başı yazlık kıyafetleri giyeceğiz! Kar yağarsa...'

İstanbul'da bu yıl yeterli kar yağışı gözlenmedi. Peki, gelecek yıllarda ne olacak? Prof. Dr. Orhan Şen "50 yıl önceki kar yağışları yok artık. Nedeni; metropol, betonlaşmış bir şehirde ısı adası etkisi. Bu etkiden dolayı İstanbul'da kar yağışı çok nadir olur" dedi. Prof. Dr. Levent Kurnaz da "Gittikçe kar yağışı azalıyor. Her yağan kar yağışı biraz daha sürpriz olacak. İstanbul'un normali artık bu ya da buna benzer bir hava. Daha önce de hiç kar yağmadığı oldu. Yalnız bu gittikçe artacak" dedi.

Haber 10-04-24 11:50

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 10-04-24 07:52

Tramer sorgulama nasıl yapılır? 2024 Tramer sorgulama ücreti ne kadar?

Tramer, Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi adlı kurumun kısaltması olarak kullanılan bir ifadedir. Tramer sistemi aracılığıyla satın alınacak olan araçlar hakkında tüm sigorta bilgilerine ulaşabilmek ve aracı sorgulayabilmek mümkün olur. Ayrıca araç hakkında başka bazı bilgilere de Tramer sistemiyle ulaşılabilir.

Haber 09-04-24 14:05

Ütü derdini ortadan kaldırıyor! Çarşaflardaki kırışıklıklar yok oluyor... İşte ücretsiz o yöntem

Herkes kırışıklıklardan kurtulmuş, dümdüz nevresimlerde uyumayı sever. Ancak bu, öncesinde zorlu bir ütü sürecini de ihtiyaç haline getirir. Ütü yapmayı sevmeyen pek çok kişi için çarşafları ütülemek büyük bir dert olur. Fakat çok basit ve ücretsiz bir yöntemle çarşaflardaki kırışıklıkları önlemek de mümkün. İşte o yöntem...

Kadin 08-04-24 10:13

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-24 09:45

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Evinizin havasını değiştirecek halı modelleri ve kullanım alanları nelerdir?

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halı seçiminde, herkesin zevkine uygun birçok model ve tasarım bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası, genç odası, koridor ve yatak odası gibi farklı kullanım alanları için halı almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri "Halı Kullanım Alanları"dır. Duvar rengine ve mobilyalara kolaylıkla uyum sağlayan halı modelleri, aynı zamanda kullanışlı tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu uygun maliyetlerle yenilemenize yardımcı olur.

Haber 05-04-24 14:47

'Eğer o olmadan yola çıkılırsa...' 150 bin TL'ye mal olabilir! Bayram tatiline çıkacakları uzmanı uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun yola araçlarıyla çıkacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Hasan Balta, “Araçta motor suyu olmadan yola çıkılırsa 150 bin TL’lik masraf kapıda olur” dedi.

Haber 05-04-24 13:31

SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan emekli zammı ve asgari ücret yorumu: ‘Temmuz’da zam gelmezse tüm yaşadıklarınızı unutun’ dedi! En düşük emekli maaşı 15 bin lira olursa…

Emeklisinden asgari ücretlisine herkes Temmuz ayında zam beklerken SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan dikkat çeken bir yorum geldi. Erdursun Temmuz’da emekliye zam yapılıp asgari ücretin artırılmaması halinde, “Şu ana kadar yaşadıklarınızı unutun, 2024 yılı en acılı yol olur ekonomi açısından bu kesim için..." ifadelerini kullandı. En düşük emekli maaşının 15 bin lira olması durumund yaşanacak tabloyu açıkladı.

Finans 04-04-24 13:35

Şikayetler 2 kat arttı! Uzman isim uyardı 'O saatler arasında dışarı çıkmayın'

Uzman Dr. Döne Gülçin Unutmaz Erkaya, bahar alerjileri ve polenlerle ilgili hasta şikayetlerinin arttığını söyledi. Polen alerjisi için alerjenden kaçınmak gerektiğini belirten Dr. Erkaya, "Polenin yoğun olduğu saatlerde ve dönemlerde mümkünse dışarıya çıkılmamalıdır. Özellikle sabah saatlerinde rüzgar olur. Güneş doğarken 05.00 ile 09.00 saatleri arası polenlerin uçuşması daha yoğundur. Eğer çıkılması gerekiyorsa, bağ bahçeye gidilecekse koruyucu ekipman kullanılmalıdır" dedi.

Haber 04-04-24 12:21

Altın fiyatlarında beklenen oldu! Powell konuştu altın rekor kırdı… Gram altın fiyatı için tahminler ortaya çıktı

Fed Başkanı Powell dün yaptığı açıklamasında faiz indirimi için bekleyecek zamanın olduğunu vurguladı. Açıklamaların ardından ons altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yurt içinde ise gram altın fiyatları yatay seviyelerdeki hareketini sürdürüyor. Peki gram altın fiyatları ne olur, düşecek mi yükselecek mi? Uzman isim altının gram fiyatı için tahminini paylaştı, bu yıl göreceği rakamı açıkladı. İşte Kapalıçarşı’da güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 04-04-24 07:32

Kadın doğum uzmanından önemli uyarı! 'Kısırlık sebebi olabilir'

Kadınlarda vajinal akıntıya yol açan klamidya adlı bakterilere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Naziye Gürkan, “Klamidyalar vajinada bol akıntıya neden olur. Ayrıca tüplerde tıkanma oluşturarak ilerleyen yıllarda kısırlık sebebi olabilir" dedi.

Kadin 03-04-24 11:38

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25

Akıllara durgunluk veren olay! Müge Anlı'da mide bulandıran ilişki iddiası! Bana aşık olsun, zapt etmesi kolay olur

Müge Anlı programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Programa başvuran Yunus Açıkalın, 49 günlük eşi Dicle’nin üvey babası Mehmet Güzel’e kaçtığını iddia etti. Üvey babasının yanında olduğu ileri sürülen genç kadınla ilgili yayına bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.

Magazin 02-04-24 16:25

Tarih meraklılarının tüm sorularına cevap olacak en kapsamlı tarih kitabı önerileri

Kitap okumak hem bilgi dağarcığınızı geliştirebilmenize hem keyifli zaman geçirebilmenize yardımcı olur. Özellikle eski dönemlerde yaşanan olaylara ilgi duyanların vazgeçilmezi hâline gelen tarih kitapları, ünlü yazarlar tarafından kitapseverlerle buluşturulur. Sizde de bu dönem eserlerine karşı ayrı bir merak uyanıyorsa o zaman en iyi tarih kitaplarından hazırladığımız listemize göz atmanın tam zamanı!

Haber 01-04-24 17:55

İmamoğlu seçim biter bitmez Erdoğan sorusuna yanıtıyla dikkat çekti: Ben onlara formülü vereyim, belki şansları olur

İkinci kez girdiği İBB seçiminden bir kez daha zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularına verdiği yanıtlarla da gündeme geldi. "Ben onlara formülü vereyim" diyerek rakiplerine göndermede bulunan İmamoğlu "Bu seçim mesajlarla dolu" diye konuştu.

Haber 01-04-24 12:00

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:41

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Bağcılar'da seçimi kim kazandı?

Bağcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bağcılar'da AK Parti Abdullah Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Cem Kılıç karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 37'lik bir ezici farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bağcılar'da belli oldu. Bağcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:32

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

CANLI ARNAVUTKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Saatler kala heyecan dorukta: Arnavutköy'de seçimi kim kazandı?

Arnavutköy seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Arnavutköy AK Parti Mustafa Candaroğlu'nu aday olarak göstermişti. Candarlıoğlu'nun karşısında CHP cephesinde ise Tekin Aras var. İYİ Parti'de ise İsmail Yaşar belediye başkan adayı olarak gösterildi. Arnavutköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:08

Canlı Adalar seçim sonuçları! Saatler kala heyecan dorukta: Adalar'da seçimi kim kazandı?

Adalar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Adalar'da AK Parti Uğur Sina Şen'i aday olarak göstermişti. Şen'in karşısında CHP cephesinde ise Ali Ercan Akpolat var. İYİ Parti'de ise Ayşe Gülnur Şakir belediye başkan adayı olarak gösterildi. Adalar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:02

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 16:08

Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt: Cevabım iki kelime...

Akşener geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt geldi. Özel, "Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" dedi.

Haber 29-03-24 20:05

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 29-03-24 13:41

Boyun fıtığı belirtileri nelerdir, boyun fıtığına ne iyi gelir? Boyun fıtığı tedavi edilmezse ne olur?

Günümüzde modern yaşam tarzının getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji kullanımı ve hareketsizlik gibi faktörler nedeniyle boyun fıtığı vakalarında artış görülmektedir. Boyun fıtığı, boyun omurlarındaki disklerin zayıflaması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum boyun omurlarının arasındaki disklerin yer değiştirmesi veya sıkışmasıyla karakterizedir.

Haber 29-03-24 11:09

Demir eksikliği neden olur? Demir eksikliğine ne iyi gelir? Demir eksikliği belirtileri ve tedavisi

Demir vücudumuzun temel ihtiyaçlarından biridir ve sağlıklı bir yaşam için gereklidir. Ancak, birçok kişi demir eksikliği yaşar ve bu durumun ciddi sonuçları olabilir. Demir eksikliği, vücudun yeterli miktarda demir alamaması veya demiri yeterince emememesi durumunda ortaya çıkar. Demir eksikliğiyle başa çıkmak mümkündür. Sağlıklı bir diyetle, demir açısından zengin yiyecekleri tüketmek önemlidir.

Haber 29-03-24 10:59

Mide kanaması nedir, neden olur? Mide kanaması belirtileri ve tedavisi

Mide sağlığı, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Ancak, çeşitli sebeplerle mide sorunları yaşanabilir. Bunların en ciddi olanı da mide kanamasıdır. Mide kanaması, hayatı tehdit eden bir durumdur ve erken tanı ve tedavi gerektirir. Peki, mide kanaması nedir, mide kanaması olan kişi ne yapmalı?

Haber 29-03-24 10:34

Ahmet Mahmut Ünlü Cumhur İttifakı'na oy istedi! O partileri işaret etti: 'Günahkar olur, azap çeker'

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 31 Mart yerel seçimlerine yönelik açıklaması gündem oldu. Ünlü, "Refah, Saadet vb. adaylara özellikle Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde oy vermek caiz değildir" dedi. Ünlü oy verenlerin günahkar olacağını ve azap çekeceğini ifade etti.

Haber 28-03-24 23:42

Karaciğer yağlanması neden olur, nasıl geçer? Karaciğer yağlanması belirtileri

Karaciğer yağlanması, günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu hâline gelmiştir ve genellikle sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıklarıyla ilişkilendirilir. Bu durum karaciğer hücrelerinin yağ birikimi ile dolması olarak tanımlanır ve yağ birikiminin artmasıyla karaciğer fonksiyonları bozulabilir. Peki, karaciğer yağlanması neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 28-03-24 15:08

El uyuşması neden olur? El uyuşmasına ne iyi gelir?

El uyuşması sıklıkla ihmal edilen ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen bir durumdur. Birçok kişi zaman zaman el uyuşması yaşar ve bu genellikle geçici bir durum olarak kabul edilir. Ancak, bazı durumlarda el uyuşması ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. El uyuşması genellikle başka semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bunlar arasında karıncalanma, his kaybı, güçsüzlük veya ağrı bulunabilir.

Haber 28-03-24 14:49

Topuk ağrısı neden olur, nasıl geçer? Topuk ağrısı için ne yapmak lazım?

Topuk ağrısı, günlük yaşamı etkileyebilen yaygın bir rahatsızlıktır ve genellikle topuk kemikleri veya yakınındaki dokuların tahrişi veya hasarı nedeniyle ortaya çıkar. Bu ağrı, ayakta durmak, yürümek veya koşmak gibi aktiviteler sırasında artabilir ve kişinin hareket kabiliyetini kısıtlayabilir. Topuk ağrısının birçok farklı nedeni olabilir ve doğru tanı ve tedavi, rahatsızlığın etkilerini hafifletebilir ve kişinin yaşam kalitesini iyileştirebilir. Peki, topuk ağrısı neden olur?

Haber 28-03-24 14:35

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 28-03-24 08:52

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-24 19:23

Muhasebecinin bir anlık dalgınlığı 1 milyon TL zararına neden oldu

Eskişehir’de bir anlık dalgınlık sonrası toplam 1 milyon TL değerindeki evraklarını kaybeden muhasebeci Filiz Şen, “1 milyona yakın zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var. Eğer vicdanlıysanız ne olur geri getirin. Çünkü onlar resmi kayıtlar. Onlar onun işine yaramaz” dedi.

Yurthaber 27-03-24 11:02

Progeria (erken yaşlanma hastalığı) nedir, neden olur? Progeria hastalığının tedavisi var mı?

Progeria, bilimsel olarak Hutchinson-Gilford progeria sendromu (HGPS) olarak adlandırılan nadir ve genetik bir hastalıktır. Bu sendrom, çocuklarda yaşlanma sürecinin hızlanmasıyla karakterizedir. Genellikle çocuk yaşta belirtiler gösterir ve yaşlanma belirtileri erken çocukluk döneminde başlar. Progeria, yaşamı tehdit eden bir durumdur.

Haber 26-03-24 18:21