Kocaeli Valisi Haberleri

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 2024-07-25 15:53:28

Ağrı Dağı’nda iki kişi donarak can vermişti! Karar çıktı!

Ağrı Dağı’na tırmanan iki kişinin donarak hayatını kaybetmesi geride tedbirler hakkında birçok soru bırakmıştı. Iğdır Valisi, olay üzerine harekete geçti. Iğdır Valiliği, Büyük ve Küçük Ağrı Dağları’nda başta tırmanış olmak üzere yapılacak her türlü faaliyetin yapılması hakkında şartlar getirdi.

Haber 2024-07-25 11:10:43

Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul, Balıkesir, Ayvalık, İzmir'de de hissedildi

Kandilli, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD'ın verilerine göre, Ezine'de saat 17.39'da 4.7 büyüklüğünde meydana geldi. Deprem İstanbul, Balıkesir, Ayvalık ve İzmir'de de hissedildi. Deprem sonrası AFAD'tan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ve Çanakkale Valisi Ömer Toraman'dan açıklama geldi. Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'de Çanakkale'deki depremle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 2024-07-22 17:48:08

Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeki hafif ticari araç yandı

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 2024-07-22 09:06:01

Trump'ı hedef alan kurşun onu öldürdü: Ailesi için canını feda etmiş! Suikast girişiminde Corey Comperatore hakkında acıklı detay

Dünyanın konuştuğu suikast girişiminde Donald Trump'a ateşlenen silah eski itfaiyeci Corey Comperatore'nin canına mal oldu. Comperatore'nin nasıl öldüğüne ilişkin acıklı detayı Pensilvanya Valisi açıkladı.

Haber 15-07-24 10:18

15 Temmuz şehidinin babasının sözleri duygulandırdı! Annesi de gözyaşlarını tutamadı: Beynimi vermek istedim, olmadı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Külliye’de şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın (23) babası Ahmet Yaşar'ın (60) sözleri duygulandırdı. Darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Erzurum'da düzenlenen sergiye katılan baba Yaşar "Tedavisi olmadı, beynimi vermek istedim. Tıbben mümkün olmadı" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.

Haber 14-07-24 16:44

Politikacıdan ilginç seçim kampanyası! Devlet televizyonunun canlı yayında bir anda üstünü çıkarttı... Çok tatlıyım; lütfen kampanya yayınımı izleyin

Tokyo valisi olmayı hedefleyen bir Japon kadın, oy kazanmak için alışılmadık bir yaklaşım benimsedi ve soyunup izleyicilere kendisini seksi bulup bulmadıklarını sordu. O anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 13-07-24 09:20

Kocaeli Şehir Hastanesi nerede? Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Kocaeli Şehir Hastanesi, Kocaeli iline sağlık hizmetleri sunan hastanelerden biridir. Merkezi ilçede bulunması, hastaneye ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır. Peki, bu hastaneye ulaşmak isteyenler için Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:29

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı! 5 ilin valisi değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yeni isimler atandı.

Haber 10-07-24 00:28

Bodrum'da orman yangını! Vali açıklama yaptı: 2024'ün en ciddi yangınlarından biri

Muğla'nın Bodrum ilçesi Pınarlıbelen'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın rüzgar nedeniyle geniş bir alana yayılmıştı. Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın "2024 yılının en ciddi yangınlarından birini yaşıyoruz" dediği orman yangınının bu sabah saatlerinde kontrol altına alındığı duyuruldu.

Haber 09-07-24 22:21

Bursa'da makilik alanda çıkan yangın kampüsteki ormana sıçradı! Yurtlar boşaltıldı

Bursa'da makilik alanda çıkan ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Görükle Kampüsü'ndeki ormanlık alana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Hastaneyle ilgili tüm tedbirlerimizi aldık. Yurtlarımız şu an tamamen boşaltıldı" açıklamasını yaptı. Demirtaş, yangının kısmen kontrol altına alındığını açıkladı.

Haber 30-06-24 18:39

SON DAKİKA | İzmir Torbalı'da tüp patlaması! Acı bilanço: 5 ölü, 57 yaralı var

Son dakika haberi: İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binada patlama meydana geldi. Tüp patlaması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 57 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İzmir Valisi Süleyman Elban'dan ilk açıklamalar geldi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de patlamanın nedeniyle ilgili detayları duyurdu.

Haber 30-06-24 15:32

Valilik duyurdu! TEM Otoyolu Kocaeli Hereke geçişi 1 Temmuz’a kadar trafiğe kapatıldı

Kocaeli'de TEM Otoyolunda yapılacak çalışmalar nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde Hereke bölgesi geçişi 1 Temmuz’a kadar trafiğe kapatıldı.

Haber 26-06-24 21:16

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Manisa'nın Soma ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem! İzmir ve çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberi: AFAD, Manisa'nın Soma ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem İzmir başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de hissedildi. Manisa Valisi Enver Ünlü, depremin ardından açıklama yaptı.

Haber 25-06-24 01:50

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'a çıkışan DEM'li vekile vatandaşlardan tepki: 'Böyle konuşmaya hakkınız yok'

Diyarbakır ve Mardin'deki yangında hayatını kaybedenler için Mardin Valisi Tuncay Akkoyun taziye ziyaretinde bulundu. DEM Parti Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz'in Vali Akkoyun'a çıkışmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlardan birinin "Burası taziye evidir, böyle konuşmaya hakkınız yok" demesi üzerine Aydeniz parmak sallayarak "Siz konuşmayın. Haddine değil senin" diye cevap verdi.

Haber 23-06-24 19:08

Şanlıurfa'da acı tablo! Vali Şıldak: Şu ana kadar 12'si çocuk 17 kişi boğularak öldü!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kent genelinde bu yıl sulama kanalı ve göletlerde 17 kişinin boğulduğunu belirterek, "Sulama kanalları, barajlar ve göletler yüzmek ve serinlemek için uygun değildir. Buralarda suya girilmesi yasaklanmıştır ve son derece tehlikelidir" uyarısında bulundu. Boğulan 17 kişiden 12'sinin çocuk olduğu öğrenildi.

Haber 20-06-24 11:33

Kapkara dumanlar İstanbul semalarında yükseldi! Fabrika yangını ağaçlık alana da sıçradı

İstanbul'un Tuzla ilçesindeki bir fabrikada yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle ağaçlık alana sıçradı. Fabrikadan kapkara dumanlar yükselirken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına ilişkin açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, “Ekipler, yangının diğer fabrikalara ve ormana sıçramaması için canla başla mücadele ediyor. Henüz kontrol altına alınmadı” dedi.

Haber 18-06-24 13:06

Seyir halindeki otomobil alev topuna döndü! Araçtan geriye iskeleti kaldı

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli mevkisinde seyir halindeki otomobil alev topuna döndü, araçtan geriye iskeleti kaldı.

Haber 17-06-24 15:57

Şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenmişti! 'Kandıralı Ferdi', iki kadın ile tartıştı

Kocaeli Kandıra Otogarı'nda bir kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde şarkıları yanlış söylemesiyle ünlenen 'Kandıralı Ferdi' ile durakta bekleyen iki kız arasında tartışma yaşandı. Taraflar birbirlerine sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu.

Manşet 15-06-24 16:26

Yazın gelmesini fırsat bildiler! Sahte karavan çetesine operasyon: 9 kişi tutuklandı

Kocaeli merkezli 4 ilde, e- ticaret ve ilan platformlarında yazın gelmesini fırsat vererek sahte karavan ilanı yayınlayıp iletişime geçtikleri vatandaşları kapora ve nakliye bedeli gibi bahanelerle dolandıran suç örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Liderliğini 37 farklı yakalama emri ve toplamda 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B.’nin yaptığı suç örgütü şüphelileri adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 13 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Haber 13-06-24 22:13

Gaziantepliler dikkat! Vali duyurdu: 29 Eylül'e kadar yasaklandı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, ormanlık alanlara girişlerin 29 Eylül'e kadar yasaklandığını bildirdi.

Haber 13-06-24 18:00

Lise mezuniyetinde 'uygunsuz kıyafet' tartışması! Kız öğrenciler içeri alınmadı, jandarma devreye girdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir lisede, okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde bazı kız öğrenciler, kıyafet yönetmeliğine uymayan kıyafetler giydikleri gerekçesiyle alana alınmadı. Öğrenciler ve aileleri, okul yönetimine tepki gösterirken, bölgeye jandarma ekibi de sevk edildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün okula gelmesiyle öğrencilerin tamamı mezuniyet törenine katıldı. Kocaeli Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 13-06-24 06:29

Yer: Kocaeli! Genç kızları darp etti, sebebi bakın ne çıktı: 'Benim yüzümü sakın unutma'

Kocaeli'de farklı tarihlerde genç kızlara şiddet uygulayan kadın gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. Kadın, mahkemedeki ifadesinde genç kızları erkek arkadaşıyla yakınlaştığı iddiasıyla darp ettiğini öne sürdü. Vali Seddar Yavuz ise B.K.’nın yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı.

Haber 11-06-24 20:30

Kadın maganda genç kızlara dehşeti yaşattı! Kocaeli Valisi 'gereği yapıldı' diye paylaştı... Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler

Kocaeli'deki kadın magandanın genç kızlara yaptıkları sosyal medyada olay oldu. Farklı tarihlerde kızlara şiddet uygulayarak, küfür ve tehdit eden B.K.'nın görüntüleri büyük tepki çekerken, polis ekipleri harekete geçti. B.K. ve arkadaşı gözaltına alınırken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz şüphelilerin emniyete getirildiği anların fotoğrafını, "Gereği yapıldı" notuyla paylaştı.

Haber 11-06-24 10:14

Hesaplarında 3 milyar TL hareketlilik tespit edildi! 14 ilde düğmeye basıldı

İstanbul ve Kocaeli merkezli 14 ilde 45 farklı paravan şirket kuran şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Şahısların hesaplarında 3 milyar TL hareketlilik tespit edildi. Operasyonda 107 şüpheli yakalandı.

Haber 11-06-24 08:12

İYİ Partili Lütfü Türkkan CHP'ye mi geçecek? Yerel seçim itirafı dikkat çekti, Akşener sorusuna yanıt verdi

Gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yerel seçimde hatalı olduklarını söyledi. Meral Akşener'le arasının açık olmadığını söyleyen Türkkan "Sağ partiler liderleriyle beraber anılır. Benim tercihim Meral Akşener'di, keşke gitmeseydi" dedi. "CHP'ye geçecek misiniz?" sorusuna da yanıt veren Türkkan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 11-06-24 07:11

Kocaeli'deki CHP toplantısında ortalık bir anda karıştı! CHP'li vekilin kuzeni: 'Seni vururum'

Kocaeli'deki CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda ortalık bir anda karıştı. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'nın kuzeni, "Caner seni vururum" diyerek CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç'un üzerine koştu. Yıldızlı, araya giren partililer tarafından salondan çıkarılarak, sakinleştirildi.

Haber 09-06-24 18:42

Artvin'de tur teknesi battı! Yaralılar var

Artvin'de Çoruh Nehri Baraj Gölü’nde tur teknesi, kıyıya 50 metre mesafede battı. Suya batan teknede bulunan 5 kişi, bölgede avlanan balıkçılar tarafından kurtarılarak, kıyıya çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan 5 kişiden 1’inin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Çoruh Nehri Baraj Gölü’nde alabora olan tekneden düşerek, boğulma tehlikesi geçiren 5 kişinin kurtarılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Haber 06-06-24 01:23

Siyasette 'kayyum' rüzgarı! Özel - Bahçeli gerildi, DEM Parti tepkili AK Parti sessiz

Bilindiği gibi Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış görevden alınmış İçişleri Bakanlığı kararıyla Hakkari Valisi Ali Çelik, kayyum olarak belediyeye atanmıştı. Bu gelişme ardından siyasi partiler de tek tek konu hakkındaki görüşlerini paylaştılar. DEM Parti, belediyenin polis zoruyla gasp edildiğini savunurken MHP lideri Devlet Bahçeli, bu karar nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik etti.

Manşet 04-06-24 15:49

SON DAKİKA | Siirt'te iki grup arasında silahlı çatışma! Vali olayların ortasında kaldı, korumalar müdahale etti

Son dakika haberi: Siirt’te kent meydanında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya çatışmanın ortasında kaldı. Valinin korumaları silahla çatışmaya müdahale etti. 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili Vali Kemal Kızılkaya da bir açıklama yaptı.

Haber 30-05-24 17:44

Renk değişimini fark edenler ihbarda bulundu! Sebebi ortaya çıktı

İzmit Körfezi’nde geçen günlerde yaşanan renk değişimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından araştırıldı. Alınan numunelerin TÜBİTAK laboratuvarlarında yapılan incelemesinde, renk değişiminin sebebinin fitoplankton çoğalmasından kaynaklandığı tespit edildi. Özellikle ilkbahar aylarında havaların da ısınması ile birlikte deniz suyunun renginin kısa süreli olarak kırmızı veya kahverengiye dönmesinin normal olduğu belirtilirken insan ya da su canlılarının sağlığına zararının olmadığı öğrenildi.

Haber 30-05-24 15:31

Haziranda başlıyor: Kıbrıs’a seyahat 1,5 saate düşüyor

Mersin’in Anamur ilçesinde hazır hale getirilen iskele ve kiralanan feribot ile Kıbrıs’a ulaşımın 1,5 saate düşeceği belirtildi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Burası Kıbrıs’a en yakın noktamız. 450 kişilik bir feribot kiralandı. Haziran ayı içinde seferler başlayacak. 1,5 saatte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne limanına buradan seyahat yapılabilecek" dedi.

Finans 30-05-24 11:29

Mersin ve Kocaeli'de tarihi operasyonlar! Rekor yakalamalara imza atıldı

Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda 1 milyar Türk lirası değerinde kaçakçılık girişimine engel olundu. Ayrıca Kocaeli Limanı'ndaki operasyonda da yaklaşık 22 milyon TL değerinde çeşitli ticari eşyalar yakalandı.

Haber 28-05-24 09:29

Mersin-Adana otoyolunda katliam gibi kaza! Mersin Valisi acı tabloyu açıkladı: 10 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı

Mersin-Adana otoyolunda Tarsus sınırlarında bir otobüsün de karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kaza sonrası yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü ifade etti. Yaralı sayısı ise 40'a yükseldi. Pehlivan katıldığı canlı yayında kazanın otobüsün karşı şeride geçmesi sonucunda meydana geldiğini açıkladı.

Haber 26-05-24 20:26

Okul müdüründen milyonlarca liralık ek ders vurgunu! Yakalanınca 'borsa' dedi: Öğretmenlerden bir isteği oldu ama kabul görmedi

Kocaeli bir müdürün ek ders vurgununu konuşuyor! Bir okul müdürü yıllar boyunca öğretmenler üzerinden haksız ek ders kazancı sağladı ve bu yolsuzluktan 4.5 milyon lira elde etti. Olayın ortaya çıkmasıyla bakanlık devreye girdi. Okul müdürü oğlunun borsada para kaybettiğini ve öğretmenlerin emekli olana kadar kendinden şikayetçi olmamasını istedi. Ancak öğretmenler vurguncuyu dinlemeyerek harekete geçti.

Haber 24-05-24 11:09

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 22-05-24 15:26

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 19-05-24 01:23

Edirne'deki 'tiny house'lardan sonra sıra Rize'de! Bu kez bungalovlar için düğmeye basıldı: 'Ciddi adımlar atıyoruz'

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, gün geçtikçe sayısı hızla artan bungalovlarla ilgili olarak “Dere yatağı içinde olanlar var. Taşkın sahası içinde olanlar var. Heyelan sahası içinde olanlar var. Bunlarla ilgili tespitlerimizi yapıyoruz. Bizim bungalov yapılarına veya ilave alternatif turizm yapılarına ihtiyacımız var. Biz bu ihtiyacımızı hukuki ruhsatlı zeminde gidermenin yollarını açacağız. Onların nereye konulabileceği, nereye konulamayacağı yasal sınırlarla belli” dedi.

Finans 17-05-24 15:16

Teksas Valisi, Black Lives Matter eylemcisini öldürmekten hüküm giyen askeri affetti

Teksas Valisi Greg Abbott, 2020'de Black Lives Matter" (Siyahların Hayatı Değerlidir) gösterileri sırasında bir kişiyi öldürmekten hüküm giyen sanığı affetti.

Yurthaber 17-05-24 13:25

Yer: Kocaeli! Yakayı ele verdi, elbise dolabından böyle çıktı

Kocaeli'de düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli ve 23 düzensiz göçmen yakalandı. Polis ekiplerince ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şahıslardan bazılarının elbise dolabına, bazılarının otomobilin bagajına saklandığı görüldü.

Haber 13-05-24 20:46

Araç konvoyu böyle görüntülendi! Bakan Uraloğlu'nun Malatya ziyaretinde dikkat çeken detay

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Uraloğlu'nun konvoyunun 3 minibüsten oluşması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 12-05-24 13:23

Başıboş köpekleri site dışına çıkaranlara ceza kesilmişti! Vali Gül açıkladı: 'İptal edildi'

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede görevli temizlik işçileri çocuklara saldıran iki başıboş köpeği, Başakşehir'de boş bir alana bırakmışlardı. Şikayet üzerine işçilere Hayvanları Koruma Kanunu'ne göre 14 bin TL idari para cezası kesilmişti. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül, bir açıklama yaptı. Vali Gül, iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

Haber 09-05-24 22:50

Ortaokul öğrencisinin Kapadokya'yı görme hayalini vali gerçekleştirdi

Ankara'da yaşayan 12 yaşındaki Hazal Ünal'ın Kapadokya'yı görme hayalini Nevşehir Valisi Ali Fidan gerçekleştirdi.

Yurthaber 09-05-24 14:22

Uzman isim açıkladı: Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor

Ülkemizde en çok Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde görülen Talasemi'yi Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 08-05-24 20:39

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı 100’e yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi. Brezilya ordusunu da teyakkuza geçiren faciada, halen 128 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite yaşanan faciayla ilgili "Son derece istisnai bir durumdan geçiyoruz. Bu, kritik bir olay değil eyalet tarihinin en yıkıcı olayıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 08-05-24 19:41

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 08-05-24 15:55

Kocaeli'de üniversite öğrencileri İsrail'in saldırılarına yürüyüşle tepki gösterdi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Yurthaber 07-05-24 15:45

Kocaeli'de ilginç olay! Kimseye aldırmadan çırılçıplak dolaştı, gözaltına alındı

Kocaeli D130 Karayolu'nda ilginç bir olay yaşandı. Gündüz saatlerinde bir şahıs, üstünü çıkararak çırılçıplak dolaştı. O anlar vatandaşların cep telefonuna yansıdı.

Haber 04-05-24 22:23

Aksaray'da otobüs kazası! Araç taklalar atarak savruldu: Vali kazanın nedenini açıkladı: 2 ölü, 34 yaralı

Kilis'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü gece saatlerinde Ankara-Niğde otoyolunda kaza geçirdi. Aksaray Valisi olay yerine giderek bilgi aldı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu sürücü uyuduğu için kazanın meydana geldiğini duyurdu. 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 6'sı ağır olmak üzere 34 yaralı bulunuyor.

Haber 03-05-24 06:57